Novotel Sharm El Sheikh Palm 5*– Atsauksmes

71
Novērtējums 7.910
pamatā
71 atsaukt
№28 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
8.9 Tīrība
6.7 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Naama līcī, pāri ceļam no viesnīcas Novotel Beach, otrajā līnijā. Atvērts 2008. gadā. Viesnīcai ir kopīga zona ar Novotel Sharm El Sheikh Beach. Viesi var izmantot viesnīcas Novotel Sharm El Sheikh Beach infrastruktūru. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар yzaveruha
Viesnī ca ir laba. Ir daudz priekš rocī bu. Bē rniem patika. Viens mī nuss ir virtuve. Uzturs, kā saka: "Par ā tru roku" vai "Dieva dē ļ , es nejū tos labi. " Ē diens nav 5 zvaigž ņ u vē rts. Vairā k kā.3. Personā ls ir viesmī lī gs, dzī vespriecī gs, laipns, vienmē r operatī vs un izpalī dzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ir daudz priekš rocī bu. Bē rniem patika. Viens mī nuss ir virtuve. Uzturs, kā saka: "Par ā tru roku" vai "Dieva dē ļ , es nejū tos labi. " Ē diens nav 5 zvaigž ņ u vē rts. Vairā k kā.3. Personā ls ir viesmī lī gs, dzī vespriecī gs, laipns, vienmē r operatī vs un izpalī dzī gs. Viesnī ca ir vairā k piemē rota ģ imenes brī vdienā m. Visur tī rs, kā rtī gs.
аватар asberdychevska
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezā mies no mū su piektā ceļ ojuma no brī niš ķ ī gā s NOVOTEL PALM viesnī cas Š armā . Ekskursija notika 9 naktis no 2021. gada 29. augusta lī dz 07. septembrim. Mē s devā mies 5 pieauguš o un divu bē rnu (5 un 12 gadus veci) ģ imene. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no mū su piektā ceļ ojuma no brī niš ķ ī gā s NOVOTEL PALM viesnī cas Š armā . Ekskursija notika 9 naktis no 2021. gada 29. augusta lī dz 07. septembrim. Mē s devā mies 5 pieauguš o un divu bē rnu (5 un 12 gadus veci) ģ imene. Mū su ģ imene ir izvē lē jusies š o viesnī cu jau piekto reizi ne velti.
Reģ istrē š anā s: Š armā ieradā mies agri no rī ta, lidostā mū s sagaidī ja personī gais transfē rs ar š oferi. Oficiā lā reģ istrē š anā s viesnī cā no 12:00, bet bijā m nokā rtoti uzreiz, pateicoties lieliskajai viesu attiecī bu vadī tā jai Lada) Tā pat Lada runā ja ar viesnī cas menedž eri, iepazī stinot mū s kā regulā rus viesnī cas viesus. Un mū s iekā rtoja ģ imenes istabā s (Nr. 4108 un Nr. 4104), nevis standarta.
Pludmale: Izmetuš i koferus istabā s, steidzā mies uz pludmali. Jau tā pē c vien ir vē rts doties uz NOVOTEL. Š ī ir labā kā Š armas pludmale. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un visi ir labā stā voklī . Jū ra ir skaista, saulriets ir ē rts bē rniem. Zivju vienmē r ir daudz, un š ogad pat redzē jā m jaunas lielas. Bē rni bija sajū smā .
Ē dinā š ana: Negaidiet, ka Novotel piedā vā s tū kstoš iem ē dienu. Ē dienkartē vienmē r ir bijusi 2 veidu gaļ a (vistas un liellopa gaļ a), zivis, dā rzeņ i, vairā ku veidu piedevas, zupas, augļ i, bulciņ as, saldumi. Lai gan kā dam var š ķ ist, ka ē dienu ir par maz, bet ticiet man, Novotel gatavo ļ oti garš ī gi. Bē rni nepalika izsalkuš i un ar prieku ē da zupas, picas, frī kartupeļ us, tī rradņ us.
Dzē rieni: sulas iepakojumos, ū dens pudelē s, UPI tirdzniecī bas automā tos, alus un stiprie alkoholiskie dzē rieni. Pā ris reizes bā rmeņ iem nebija laika atdzesē t alu, tā pē c nā cā s gaidī t 10-15 minū tes.
Animā cija: 2017. gadā nebija animā cijas kā tā das. Tagad esam savervē juš i lieliskus animatorus, kuri mū s aicinā ja uz daž ā dā m spē lē m, aerobiku, volejbolu utt. Vakarā notika arī daž ā di interesanti konkursi un priekš nesumi.
Apkalpoš ana: personā ls pieklā jī gs, smaidī gs. Istabas un viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta. Ē dnī cā galda piederumi atseviš ķ os maisos, darbinieki cimdos un maskā s.
Atgrieš anā s lidojums: mū su lidojums tika pā rcelts pirms divā m stundā m. Lī dz ar to viesnī ca varē ja palikt lī dz pulksten 14:00. Pateicoties Ladai, mū su numuriņ i tika pagarinā ti lī dz 14:00 un mē s devā mies uz pludmali un paē dā m pusdienas pirms lidojuma.
Liels paldies Lada, viesnī cas vadī tā jai par brī niš ķ ī go uzņ emš anu. Novotel turpina saglabā t zī molu, neskatoties uz visiem ierobež ojumiem un problē mā m, kas saistī tas ar pandē miju. Novotel, gaidiet mū s pē c gada un varbū t agrā k)
аватар calimbo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar ģ imeni ieradā s pulksten 5:00. Piemaksā jā m 30$ un 6-30 no rī ta tikā m izmitinā ti istabiņ ā Nr. 4125 (pirmais stā vs, ģ imene). Istaba nav izmirusi, viss tī rs, viss darbojas. Tomē r gultas veļ a un spilvenu matrač i bija nolietoti, bū tu laiks nomainī t. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni ieradā s pulksten 5:00. Piemaksā jā m 30$ un 6-30 no rī ta tikā m izmitinā ti istabiņ ā Nr. 4125 (pirmais stā vs, ģ imene). Istaba nav izmirusi, viss tī rs, viss darbojas. Tomē r gultas veļ a un spilvenu matrač i bija nolietoti, bū tu laiks nomainī t.
Ē diens viduvē ji, tā pat kā visā s viesnī cā s Ē ģ iptē . Bet ir neliels pluss: darbinieki jau ir nedaudz atlaiduš ies un puse ē dienu ir brī vi pieejami.
Infrastruktū ra nav mainī jusies. Viss ir tikpat glī ts, zaļ š un kluss. Un tas pats pretī gais internets : )
Vī luš ies par Join Up (pareizā k sakot, viņ u ē ģ iptieš u kolē ģ u) nelā go pakalpojumu: viņ i aizmirsa mū s sagaidī t no viesnī cas.
Tā pē c katram gadī jumam paturiet kabatā.10 ASV dolā rus kā PĒ DĒ JO IETAUPAŠ O SUMMU. Š ī nauda ir pilsē tas taksometra vē rta uz lidostu.
аватар ail77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su reiss aizkavē jā s par 12 stundā m. Visu š o laiku mē s bijā m Borispolē . Naktī nonā cā m viesnī cā . Pē c 5 minū tē m jau bijā m skaistā istabā . Mū su atvaļ inā jums sā kā s no rī ta. … Tomēr ▾ Mū su reiss aizkavē jā s par 12 stundā m. Visu š o laiku mē s bijā m Borispolē . Naktī nonā cā m viesnī cā . Pē c 5 minū tē m jau bijā m skaistā istabā . Mū su atvaļ inā jums sā kā s no rī ta. Jū ra, pludmale brī niš ķ ī ga, animā cija super, personā ls lielisks. Personā ls ļ oti patī kams, kulturā ls, pieklā jī gs. Ē dā m divos restorā nos. Brokastis - pirmajā rindā , bet pusdienas un vakariņ as - otrajā . Ļ oti garš ī gi, liela augļ u, dā rzeņ u izvē le, vairā ku veidu gaļ a, zivis, grils. Nu viss ir vienkā rš i garš ī gi! Teritorija ir lieliska! Ziedu daudzveidī ba, zaļ umi. Viss ir padomā ts. Ļ oti mierī gs. Ī paš i vē los pateikties viesu attiecī bu vadī tā jai Ladai. Ļ oti patī kami, ka viņ i izturē jā s pret mū su grū to ceļ u (ar 12 stundu kavē š anos) un atstā ja mums istabu lī dz izbraukš anai. Siltā kā attieksme pret viesiem. Viss bija priekš mums. Gribē tu š eit atgriezties. Paldies par pā rē jo.
аватар iryskailchenko81
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms daž ā m dienā m. Ko es gribu teikt, ka dzī voš anu tur kompensē ja tikai jū ra. Sā ksim ar to, ka ierodoties uz mums skatī jā s kā no ielas atnā kuš iem un par pā rē jo nemaksā ja. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms daž ā m dienā m. Ko es gribu teikt, ka dzī voš anu tur kompensē ja tikai jū ra. Sā ksim ar to, ka ierodoties uz mums skatī jā s kā no ielas atnā kuš iem un par pā rē jo nemaksā ja. Administratore ilgi kaut ko meklē ja datorā , lī dz apnika un prasī jā m iet vakariņ ā s kamē r beigsies, tā kā bija vē ls, lī dzi bija bē rns un viņ š bija ļ oti noguris. Tad mū s iekā rtoja istabā , kas, pē c pirmā acu uzmetiena, nebija iztī rī ta kopš iepriekš ē jo ī rnieku aizieš anas. Vairā kas reizes mums deva mā jienus gandrī z tieš i, ja vē laties citu numuru, piekrī tam. Bet bija vē ls, visi bija noguruš i un nolē mā m sarunu atlikt lī dz rī tam.
No rī ta pē c skandā la mums ierā dī ja vē l vienu istabu ar vienu gultu un vienu dī vā nu trim pieauguš ajiem un bē rnam. Pē c kā rtē jā skandā la un 10& brī numainā kā rtā atrada normā lu skaitli. Bet par to, ka vajag 4 dvieļ us, un divus bija jā atgā dina divas dienas.
Tī rī š ana notiek normā li, bet dvieļ i tiek pastā vī gi aizmirsti. Katru dienu reģ istratū rā par to izcē lā s skandā ls no 70% iedzī votā ju.
Ē diens ir slikts, lai gan viesmī ļ i strā dā ja labi, pieklā jī gi un draudzī gi. Man bija vienalga par ē dienu, bet tas ir grū ti bē rnam un vī rietim. Bē rnu ē dienkartes nav.
Par to, ka arā bi bez rindas kā pj restorā nā un neviens uz komentā riem nereaģ ē , slinkais vairs nerakstī ja.
Un bija nepatī kama situā cija ar bē rna dzimš anas dienu, ko mē s lū dzā m izdarī t, bet viņ i vienkā rš i aizmirsa. Viņ i arī mū s padarī ja vainī gus. Tiesa, tad viņ i piedā vā ja mums uzklā t galdiņ u pie bā ra, pulksten 21)). Bet bē rnam š is nav svinē š anas laiks, turklā t viņ š jau bija satraukts un noguris no ekskursijas, un mē s atteicā mies.
Kopumā jū s varat daudz rakstī t. Visas nepatikš anas kompensē ja pludmale un tie labie puiš i, kas tur strā dā )), un viņ i centā s visu iespē jamo. Bet es noteikti nevaru ieteikt š o viesnī cu.
аватар annakulik1980
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzreiz uzrakstī š u: ja gribi labi jautri pavadī t brī vdienas, tevis te nav!!!!! ! Sā kumā biļ etes iegā dā jā mies 2020. gada februā rī un karantī nas dē ļ nelidojā m, bet pā rcē lā m uz septembri uz mana vī ra dzimš anas dienu. … Tomēr ▾ Uzreiz uzrakstī š u: ja gribi labi jautri pavadī t brī vdienas, tevis te nav!!!!! !
Sā kumā biļ etes iegā dā jā mies 2020. gada februā rī un karantī nas dē ļ nelidojā m, bet pā rcē lā m uz septembri uz mana vī ra dzimš anas dienu.

Mū s sagaidī ja smaidī gi un nekaunī gi administratori. 8.00 ieradā mies viesnī cā , aizpildī jā m veidlapas un devā mies brokastī s. Mū s iekā rtoja uzreiz pē c brokastī m (strā dā ja, ka esmu stā voklī , teicu, ka esmu nogurusi) "ģ imenes" istabā , lai gan rezervē jā m "standarta".

Istaba bija liela, visi piederumi bija klā t (arī tē jas komplekts). Tī rī ja katru dienu, bet gulta un dvieļ i netika mainī ti, bet vienkā rš i salikti kopā . Otrajā dienā tikai pratinā ja, lai atnes treš o dvieli. Istabā bija viss diviem. Tualetes piederumi (ž eleja, š ampū ns, ziepes, vā ciņ š ) visā uzturē š anā s laikā netika atnesti pat vienu reizi. Istaba atradā s augš ā pa dienu ir ļ oti karsts, grū ti aiziet pusdienā s. Kuri bū s ar maziem bē rniem, lū dz samierinā ties tā lā k.

Liela, kopta, teritorija atrodas augstumā . Peldē ties jū rā un baseinos tikai lī dz 17.30.
Ē diens pretī gs (Ē ģ iptē atpū š amies jau sesto reizi, ir ar ko salī dzinā t), pā rsvarā olas un vista (vā rī ta vista, sautē ta ar dā rzeņ iem, katru vakaru grilē ta vista). Zivis, kā vienmē r, bija pangasijas, viņ i nezina, kā gatavot, tā pat kā zivju eļ ļ as gabaliņ i, nav jū ras velš u. Augļ u ir maz, pā rsvarā dateles un banā ni kaut kā dā sī rupā , kā dreiz deva vī ģ es. Tē ja - no kuriem izvē lē ties, ir kafijas automā ts. Atseviš ķ i es atzī mē ju saldē jumu - š eit viņ i to než ē lo, bet tas ir bezgarš ī gs, restorā nā cilvē ki pat iekļ uva salā tu bļ odā s. Restorā ns nav ī paš i liels, bet uz atvē rtā s terases ir galdiņ i, apkā rt skraida divi kaķ i un jā skatā s, lai viņ i nejaucas jū su š ķ ī vjos.

Vē l gribu atzī mē t, ka viesnī cā ir daudz ē ģ iptieš u vai arā bu, attieksme pret viņ iem ir pavisam cita nekā pret mums. Š is brī dis arī nav ī paš i labs. Kad vī ram bija dzimš anas diena, aizgā ju uz reģ istratū ru un jautā ju par apsveikumiem vakariņ ā s (kā jau visā s viesnī cā s pieņ emts ar kū ku un mū ziku), man teica, lai nā c vakariņ ā s 19.30, viss bū s labi. Vakariņ ā s iestā jā s klusums, es atkal apjukusi devos uz reģ istratū ru un man teica, ka kaut kas ir sajaukts un kū ka aiznesta uz istabu. Bet arī istabā nekā nebija. Sī kums, bet kaitinoš i.
Nav animā cijas, varbū t bija kā das izklaides Beach Hotel, bet š eit vakarā skan bē rnu mū zika un viss, visu atvaļ inā jumu nebija nekā .

Pludmale un jū ra ir vienī gais pluss š ajā viesnī cā . Maiga ieieš ana jū rā , krā š ņ i koraļ ļ i, daudz daž ā du zivju, jū ra ļ oti silta (nu tas ir saprotams, septembrī ir ļ oti karsts, temperatū ra +40, labā k lidot no oktobra vidus) , plaš a piekraste.
аватар brozdnyakov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pagā juš ajā gadā bijā m š ajā viesnī cā , tā pē c arī š oreiz izvē lē jā mies to. Tī rī š ana istabā no vā rda vispā r nenotiek, darbinieki nomet zī mi un atstā j reģ istratū rā atbildi, ka bijusi zī me "netraucē t". … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā bijā m š ajā viesnī cā , tā pē c arī š oreiz izvē lē jā mies to.
Tī rī š ana istabā no vā rda vispā r nenotiek, darbinieki nomet zī mi un atstā j reģ istratū rā atbildi, ka bijusi zī me "netraucē t".
Vē sture atkā rtojā s 2 dienas vē lā k.
Kopā par 5 uzturē š anā s dienā m tikai 2 reizes noņ emtas. Pē c vairā kiem zvaniem uz reģ istratū ru.
Ē diens: nav bē rnu virtuves, nav pā rtikas bē rniem!! ! ! Nav ieteicams š eit doties kopā ar bē rniem.
Gaļ u, kartupeļ us, rī sus un makaronus pasniedz pusceptus!
5. dienā makaroni kļ uva garlaicī gi, jo vairs nav ko ē st.
Arā biem dod daž ā dus ē dienus un labā kus griezumus.
Tikai arā biem dod konditorejas izstrā dā jumus, mū su tū ristiem ir jā lū dz pā rpalikumi.
Tas bija ļ oti raksturī gi, kad izdalī š anai atvesto svaigo maizi atkal iedeva tikai arā biem, bet mums palika otrš ķ irī ga maize ar sasmakuš u smarž u.
Animā cija - pilnī gas muļ ķ ī bas, spē les, atkal koncentrē jas uz arā biem.
Jū ra lieliska, pludmale super - tas ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss.
Mē s vairs nenā ksim š ajā viesnī cā un neiesakā m to jums, ī paš i ar bē rniem!
аватар taneckinatatana
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā viss personā ls ir ļ oti labs, ā tri atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem, viena istabiņ a bija ļ oti maza trim cilvē kiem, pē c pieprasī juma mainī ja nā kamajā dienā bez papildu piemaksā m. Restorā nā darbinieki strā dā ja ļ oti ā tri, ē diens bija labs un vienmē r visa pietika. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss personā ls ir ļ oti labs, ā tri atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem, viena istabiņ a bija ļ oti maza trim cilvē kiem, pē c pieprasī juma mainī ja nā kamajā dienā bez papildu piemaksā m. Restorā nā darbinieki strā dā ja ļ oti ā tri, ē diens bija labs un vienmē r visa pietika. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , bet lī dz pludmalei jā dodas ne vairā k kā.5 minū tes. Viesnī ca atrodas lī meņ os, dzī voja visattā lā kajos numuros, bet tas pat netraucē ja. Pludmale ir brī niš ķ ī ga, gluda ieeja bē rniem, kā arī ļ oti skaists rifs. Vietas vienmē r bija pietiekami visiem neatkarī gi no tā , kurā laikā viņ i ieradā s.
аватар vezha2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es apzinā ti izvē lē jos otro viesnī cas lī niju - pirmā š ķ ita mazā ka, trokš ņ ainā ka un pā rpildī tā ka, un es nekļ ū dī jos. Tagad kā rtī bā . Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, jo. … Tomēr ▾ Es apzinā ti izvē lē jos otro viesnī cas lī niju - pirmā š ķ ita mazā ka, trokš ņ ainā ka un pā rpildī tā ka, un es nekļ ū dī jos.
Tagad kā rtī bā .
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, jo. bijā m viesnī cā.8 no rī ta, nolē mā m izpē tī t situā ciju - mū su numuriņ i bija gatavi un pē c simboliskas dzeramnaudas uz mazā s maš ī nas tikā m ā tri aizvesti uz istabiņ u.
Istabas plaš as, uzkoptas katru dienu, regulā ri mainī ti dvieļ i-gultas veļ a, tualetes piederumi (ž eleja, š ampū ns, ziepes, vā ciņ š ) tika izlikti pē c vajadzī bas. Minibā rs bija pilns (Kola, Sprite, ū dens, divu veidu sulas), viss bez maksas, papildinā š ana ir apmaksā ta. Tē jas un kafijas stū rī tis tiek papildinā ts katru dienu, gludeklis - pē c pieprasī juma.
Teritorija liela un ļ oti labiekā rtota, skaisti zā lā ji, ziedaugu jū ra, daudzu veidu palmas. Reljefs ir paugurains, tač u uzkā pt tajā nav grū ti – kā pš ana pa lī kumotu taciņ u starp ziedoš iem augiem. Vienī gais "bet" - vienā no dienā m zā lā ji tika apaugļ oti, smaka bija spē cī ga un nepatī kama lī dz pat pusdienas laikam.
Novotel Palm teritorijā ir vairā ki apsildā mi baseini, viens baseins atrodas augš ē jā terasē un cilvē ki vienmē r ir atpū tuš ies pie visiem baseiniem. Viesnī cā ir ģ imenes numuriņ i, tie atrodas tuvā k restorā nam.
Ceļ š lī dz jū rai aizņ ē ma 5-6 minū tes un nemaz netraucē ja - var pastaigā ties starp sulī gu zaļ umu un skaistiem skatiem. Pie pā rejas dež urē još ie viesnī cas darbinieki palī dzē ja š ķ ē rsot aleju.
Ē diens nebija ī paš i daudzveidī gs, tač u vienmē r bija no kā izvē lē ties, viss bija pietiekamā daudzumā neatkarī gi no tā , kurā restorā nā ieradā mies. Daudz augļ u, jū ras veltes vakariņ ā s, vakaros vienmē r grilē ts (gaļ a un zivis), labi konditorejas izstrā dā jumi, tē ja - no kā izvē lē ties, ir kafijas automā ts. Atseviš ķ i es atzī mē ju saldē jumu - viņ i š eit to než ē lo, restorā nā cilvē ki pat iekļ uva salā tu bļ odā s. Restorā ns nav ī paš i liels, bet ā ra terasē ir galdiņ i, daudz darbinieku, ļ oti uzmanī gs, tā pē c kā plusu atzī mē š u arī tī rī bu un kā rtī bu restorā nā .
Pludmale ir galvenā viesnī cas vē rtī ba, liela, tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu. Ieeja jū rā ir maiga, smilš aina, ir pat rifs ar daž ā dā m zivī m. Š ajā s vietā s nā cā s novē rot ļ oti retu vē tru, kuras laikā glā bē ji savu darbu rā dī ja labi - pludmalē tā di bijuš i vairā ki un mē ģ inā jumi pietuvoties viļ ņ iem acumirklī tika apturē ti. Vē tras sekas tika likvidē tas ļ oti ā tri, par ko atzī mē ju arī personā lu. Pludmalē ir nirš anas centrs, tie piedā vā daudzas ekskursijas un, kā vienmē r, daudz lē tā k nekā viesnī cu ceļ vež i.
Pludmales bā rs piedā vā gan viesnī cas, dzē rienus, alu, kokteiļ us – bez ierobež ojumiem. Š eit arī pieejams saldē jums, no 12-00, sulas visas fasē tas un ļ oti labas kvalitā tes.
Animā cija ir ļ oti aktī va, cilvē kus nemitī gi piesaistī ja daž ā das aktivitā tes un izklaide, tač u viss bija neuzkrī toš i. Atseviš ķ i es atzī mē ju bē rnu animatoru - bē rni pastā vī gi tika iesaistī ti daž ā dos konkursos, spē lē s, picu cepš anā , sporta spē lē s utt. , utt. Es pat nož ē loju, ka jau sen biju pametusi bē rnī bu.
SPA notika neliels nepatī kams atgadī jums, tas nedaudz sabojā ja masā ž as iespaidu, tā pē c š eit esiet uzmanī gi.
Kam ieteikš u viesnī cu - smilš ainā s ieejas jū rā un smilš ainā s pludmales cienī tā jiem, ģ imenē m ar bē rniem un vienkā rš i klusas labas atpū tas cienī tā jiem. Š eit ir daudz ā rzemnieku, kas arī liecina par viesnī cas klasi.
Pilnī gi iespē jams, ka es te ieradī š os vē l un vē l.
вид с самой верхней террасы пляж штормит....
аватар lopoma3476
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca forš a, liela teritorija, ļ oti skaista ainava. Smilš aina pludmale, kas ir retums. Ir arī koraļ ļ u rifs, var vē rot zivis. Ir daudz daž ā du pasā kumu, gribas izklaidi - to ir jū ra, bet, ja vē lies sauļ oties, tad neviens netraucē s. … Tomēr ▾ Viesnī ca forš a, liela teritorija, ļ oti skaista ainava. Smilš aina pludmale, kas ir retums. Ir arī koraļ ļ u rifs, var vē rot zivis. Ir daudz daž ā du pasā kumu, gribas izklaidi - to ir jū ra, bet, ja vē lies sauļ oties, tad neviens netraucē s. Mums iedeva labu istabu, tī rī ja katru dienu. Ē dienkarte ir garš ī ga, pavā ri cenš as to mē reni daž ā dot. Mums te ļ oti patika.
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksana-mail2008
Vakariņas ieradās vakar vakarā, lai neteiktu vairāk. Es lasu atsauksmes, viņi raksta, man ir jāpasūta.
3 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
iemiesojums admin
Divi jauninājumi: aizpildām individuālās medicīniskās kartes, tās izdala lidostā (arī lidmašīnā izdalīja, bet nepilnīgas veidlapas). Ikvienam mēra temperatūru pie ieejas lidostā. Tas ir viss. Ak, un visi lidostas darbinieki valkā maskas. Un pārējais - viss kā vienmēr: gaiss +29, ūdens +23, noskaņojums lielisks, viesnīca piepildīta līdz galam.
4 gadā atpakaļ  •  14 abonenti 21 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums h1715
‹ Viesnīca Novotel Sharm El Sheikh Palm 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель находится в бухте Наама Бэй, через дорогу от отеля Novotel Beach, на второй линии. Открыт в 2008 году. У отеля общая территория с Novotel Sharm El Sheikh Beach. Гости могут пользоваться инфраструктурой Novotel Sharm El Sheikh Beach. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 7 км от Старого города.
Pludmales apraksts Песчаный пляж на территории отеля Novotel Beach. Пластиковый понтон, длина 40 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

1 ресторан, 1 бар, 3 открытых бассейна (с подогревом в зимнее время), магазины. В отеле возможно размещение с животными массой до 3 кг.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (с подогревом), 2 водные горки, мини-клуб (возраст 4-12 лет), детский кинотеатр (в Novotel Beach), развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports SPA-центр (в Novotel Beach), дартс (бесплатно), аэробика (в Novotel Beach), поле для мини-футбола, кайтсерфинг, парашют, парная (платно, Novotel Beach), массаж (платно, Novotel Beach), тренажерный зал (бесплатно, Novotel Beach), аквааэробика, спа-центр (платно, Novotel Beach).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 185 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Naama Bay 32, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 360 01 72
Tīmekļa vietne: Novotel Sharm El Sheikh Palm
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.