Patika viesnīca. Sīkāka informācija zemāk.

Rakstīts: 4 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 7 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Kopā atpū tā mies Novatel Palm no 7. lī dz 18. martam 2019. Sā kš u pē c kā rtas.
Š armā ieradā mies 7 no rī ta pē c vietē jā laika, viesnī cā ieradā mies ap 9, vispirms aizpildī jā m veidlapas (anketā norā dī ja telefona numuru), pā rģ ē rbā mies istabiņ ā pie reģ istratū ras un devā mies uz pludmali. Neviens nepiedā vā ja iet brokastī s, tikai teica, ka rokassprā dzes uzliks 12.00, un norē ķ inā sies ap 13 (teica, ka nav brī vu istabu, lai gan uzreiz piedā vā ja reģ istrē ties uzreiz par 50 dolā riem, i. , bija brī vas telpas). Pulksten 12 atgriezā mies reģ istratū rā un bijā m pā rsteigti, ka tū risti, kas bija reģ istrē juš ies pē c mums, jau ir iekā rtojuš ies, lai gan mē s vispirms aizpildī jā m visas veidlapas. Uzvilkā m rokassprā dzes, devā mies pusdienot un tikai 13.30 iekļ uvā m istabā . Skaidrs, ka pē c noteikumiem reģ istrē š anā s ir pē c 14.00, bet nez kā pē c visi pā rē jie bija nokā rtoti agrā k. Viesnī cas darbinieki neko nepā rkā pa, bet nosē dumi palika.
Istaba vienstā vu mā jā , plaš a, mē beles mazliet vecas, bet viss darbojā s. Ū dens, tē ja, kafija, tualetes piederumi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu bez problē mā m. Tī rī š ana principā ir normā la pē c Ē ģ iptes standartiem (Š armā atpū tā mies ne reizi vien citā s viesnī cā s), mitrā s tī rī š anas nebija, bet darbinieki uzturē ja pieļ aujamu tī rī bu un kā rtī bu istabā (pā ris reizes ieliku dolā ru un atstā tas š okolā des). Vienī gais milzī gais mī nuss ir š ausmī gi putekļ ainie aizkari uz loga. Atvaļ inā juma draugs dzī voja kaimiņ u bungalo, viņ š pludmalē sū dzē jā s animatorē m meitenē m par sliktu tī rī š anu, tā pē c burtiski pē c 3.5 stundā m viņ a istabā ieradā s vesela delegā cija vadī tā ja vadī bā . Viņ i atvainojā s un "nolaizī ja" visu istabu, t. i. atbilde uz kritiku bija adekvā ta.

Istabā nav Wi-Fi, tas ir ļ oti vā jš reģ istratū rā un pē c tam periodiski pazuda, ir optimā li iegā dā ties vietē jo SIM karti (cena 5-10 dolā ri).
Ē diens bija normā ls, zivis, vista, liellopu gaļ a bija katru dienu, dā rzeņ i, augļ i pastā vī gi tika celti, vistas un zivis tika grilē tas vairā kas reizes. Svē tku laikā vē dera problē mas nebija, tomē r salā tus ar majonē zi neē da. Alkohols - ierasts Ē ģ iptei (nav). Patika tas, ka pē c atgrieš anā s no ekskursijas Izraē lā (ap 2 naktī ) istabā uz galda bija vieglas vakariņ as: siers, desa, maize, augļ i. Tas bija ļ oti jauki, lai gan mē s to nepasū tī jā m. Man nepatika a la carte restorā ni, virtuve ne ar ko neatš ķ ī rā s no viesnī cas, vienī gā atš ķ irī ba bija tā , ka apkalpoja viesmī lis.
Lai gan viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , mani tas nemaz netraucē ja - lī dz pludmalei bez steigas aiziet tikai 5-7 minū tes. Speciā li apmā cī ts cilvē ks tulko pā ri ceļ am. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija bez maksas, tī rī ba pludmalē tiek uzturē ta, ar dvieļ iem problē mu nebija. Jū ra ir tī ra, bet š oreiz bija nedaudz vē ss, zivis, koraļ ļ i ir vietā , bez maskas un pleznā m pilnu baudu no peldē š anā s nesaņ emsi. Bā rs pludmalē , atvē rts no 10:00. Bā rmeņ i apkalpoja ā tri. Labi, ka kaut kur pa vidu pā rē jiem sā ka dot rokā s tikai divas glā zes dzē rienu, citā di mū su tautieš i (un arī ā rzemnieki) tik un tā dabū tu 8 glā zes alus, 4 glā zes ruma plus sulas - paņ emtu 5 minū tes un rinda sastā jā s milzī ga.
Visas vakara izklaides bija Novatel Beach. Animatori Anya, Katya, Olga ir vienkā rš i lieliski. Viņ i lieliski strā dā ja pludmalē , kā arī vakarā uz skatuves. Vienmē r palī dzē ja ar padomu.

Mē s devā mies vienas dienas ekskursijā uz Izraē lu no Join Up. Tas maksā ja 125 dolā rus vienai personai. Man nepatika: ar Izraē las puses gidu (Anna) nepaveicā s, diezgan augstprā tī gi runā ju, aizveda uz “izvilinā to” veikalu (baznī cas veikalu) ar atbilstoš ā m cenā m, neiedevu. laiks iegā dā ties ko citu. Autobusā , kurā iekā pa Izraē las pusē , sē dekļ u atzveltnes nebija noliktas (iespē jams, lai palielinā tu pasaž ieru ietilpī bu). Daudz ceļ ojā m, nevarē ju aizmigt (augums 185 cm, kā jas nebija kur likt). Pē c gida vā rdiem es sapratu, ka mums nav apdroš inā š anas. Join Up solī tā apdroš inā š ana bija tikai uz viesnī cas gida vā rdiem (polises neviens nesniedza, tikai rokā iedeva č eku par ekskursijas apmaksu). Tā pē c jums nevajadzē tu pā rmaksā t no operatora par ekskursiju uz Izraē lu.
Izbraukš ana bija standarta, istabiņ a tika atbrī vota 12.00, rokassprā dzes, kas ir ļ oti jauki, neviens nenogrieza, papusdienoja un 16.00 izbrauca uz lidostu.
Kopumā man patika atpū ta Novatel Palm, lai gan manai sievai bija mazliet garlaicī gi (viņ ai ļ oti patī k dejot, bet Palmā tas netiek praktizē ts), bet mani ļ oti iepriecinā ja vakaru miers un klusums. Viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, es izskatī š u š o iespē ju nā kamajā atvaļ inā jumā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu