Viesnīca nepievelk 5*

Rakstīts: 18 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 15 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā s Novotel Palm decembra vidū.4 cilvē ki. Ieradā mies ap stundu, mū s lū dza pagaidī t, jo telpas vē l nebija iztī rī tas. Reģ istrē joties prasī jā m istabas tuvu viena otrai, pasē s ielikā m "galdu". Ap pulksten trijiem mums ierā dī ja istabas netā lu viena no otras pirmajā stā vā ar skatu uz sienu. Vienam bija mazliet labā k, otram bija kanalizā cijas smaka. Mē s lū dzā m pā rģ ē rbties. Krievvalodī gais menedž eris neko nerisina, un viņ u menedž eris ilgi izlikā s, ka kaut ko meklē mums, pē c tam, kad paziņ oja, ka viss ir pilns, varbū t rī t vai parī t. Pē c mū su neatliekamā lū guma nā kamajā dienā pa kaut kā diem labirintiem mū s aizveda lī dz paš am viesnī cas galam, un dienu vē lā k teica, ka viņ iem nav pietiekami daudz numuru tū ristiem. Ī sā k sakot, mē s necentā mies vairā k mainī t istabu, bet gan centā mies tajā uzturē ties mazā k, jo kanalizā cijas smaka ļ oti skaidri iesū cas telpā .
No viesnī cas priekš rocī bā m: teritorija ir tī ra, nav pietiekami daudz augu, siltais baseins ir liels, istabas tiek iztī rī tas normā li, lai gan tajā s ir ievietots tikai 1 š ampū ns un ž eleja + 2 ziepes (tas ir 5 *) , 1 dvielis kā jā m. Ē diens ir daudzveidī gs, bet pā rsvarā bezgarš ī gs, arī konditorejas izstrā dā jumi. Augļ i ir reti un reti. Bet sulas bā rā un pludmalē (iepakotas) pietiekamā daudzumā .
Pludmale ir š aura, tā pē c sauļ oš anā s krē sli ir cieš i salikti vairā kā s rindā s, bet ieeja jū rā ir ē rta, mazie rifi priecē ar daž ā dā m zivī m.

Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, jo bez viesnī cas ir kur pastaigā ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu