laba atpūta)

Rakstīts: 20 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 13 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Pā rskats bū s garš un ā rkā rtī gi patiess) Galvenokā rt tiem, kas tikko atklā juš i Ē ģ ipti. P. S. Es neesmu recenziju rakstī š anas cienī tā js, bet varbū t tas palī dzē s izdarī t adekvā tus secinā jumus tā diem jaunpienā cē jiem kā es)) Š arm eš Š eihā pirmo reizi, Ē ģ iptē - otro. Nebiju domā jusi, ka atkal atbraukš u uz Ē ģ ipti, bet Sarkanā jū ra ir apbrī nojama . . un š is vī russ aizvē ra visu, kas bija iespē jams) Pirmo reizi devā mies uz Sahl Hasheesh, cienī jamu kū rortu ar brī niš ķ ī gu promenā di, pā rsteidzoš u pludmale, tilts, kas iziet jū ras dzī lē s, kur vakaros var meditē t; gandrī z pilnī ga cilvē ku neesamī ba, izņ emot daž us atpū tniekus - jo š ī ir slē gta teritorija ar apsargā tu ieeju; un forš a marmora viesnī ca ar strū klakā m, milzī gu teritoriju, restorā niem, peldbaseiniem utt utt. Un es viņ u restorā nu arī nosaucu par "ē dnī cu"))) - es nezinā ju, kas notiek savā dā k)))) )) ))))) Bet atpakaļ pie Novotel)
1) Tas patiesī bā ir diezgan lē ti, ņ emot vē rā skaisto jū ru, labu pludmali, pirmo lī niju, viss iekļ auts un labu servisu. Nemeklē jiet trū kumus par š o cenu, vienkā rš i izbaudiet brī vdienas.


2) Š arm eš Š eiha nav nemaz tik neizteiksmī ga - principā neesmu trokš ņ ainu izklaides cienī tā js, bet ir kur aizbraukt un kur tē rē t naudu)) starp citu, fiksē tā cenā ir laba izvē le un saprā tī gas cenas) koptu baznī ca un jaunā moš eja ir ļ oti skaista, muzejs ir interesants, jū ras veltes restorā nos ir pieklā jī gas, naktsklubi ir trokš ņ aini un jautri (mē s devā mies uz Mahoni ē st jū ras veltes)

3) Pludmale ir ļ oti jauka. Neteikš u, ka liels, bet vietas pietiek. Maiga ieeja, smiltis un rifi - vienkā rš i brī niš ķ ī gi. No rī ta Napoleoni kuģ o augš ā - viņ i peld tuvumā , acī mredzot gaidot ē dienu)), bet jū s nevarat pabarot zivis Ē ģ iptē ! tomē r skats ir brī niš ķ ī gs!
Uz rifa dzī vojoš ie ķ irurgi ir diezgan agresī vi, esiet uzmanī gi ar viņ iem) Sauļ oš anā s krē slu vienmē r bija pietiekami daudz, ja ne pirmajā lī menī , tad otrajā vietā noteikti atradī sies. Tie, kas raksta, ka no rī tiem jā ieņ em vietas - nu nezinu, varbū t bija kā ds ī paš s vienreizē js pieplū dums)) Vispā r jū ras dē ļ var aizvē rt acis uz daudzā m lietā m. Bet pā ris reizes jū ra bija netī ra un tas ir briesmī gi. Iespē jams, plū dmaiņ as atnesa atkritumus, bet tas, ka cilvē ki š ā di izturas pret dabu, nav vā rdos. Peldē ja celofā na maisiņ i, krū zes, ē diena pā rpalikumi - protams, viesnī cai ar to nebija nekā da sakara, bet noskaņ ojums krī tas. Tajā paš ā Spā nijā pludmales tiek tī rī tas katru dienu, nu, arī atpū tnieku kontingents spē lē savu lomu, ceru, ka tie bija atseviš ķ i gadī jumi. Un no rī ta jū ra bija vienkā rš i pā rsteidzoš a. Atkal es izdarī š u rezervā ciju - es nevaru teikt, ka tā bija ideā la pludmale (Sahl Hasheesh, godī gi sakot, tā ir labā ka), bet ļ oti cienī ga. Starp citu, ja saka, ka š ī ir labā kā Naamas pludmale, ar ko sliktā kas ir citas???

Vakaros, š ķ iet, bija paisums. Tas bija pamanā ms ar to, ka attā lums lī dz rifiem ievē rojami palielinā jā s. Bā rs pludmalē nav slikts, kartupeļ i ir ļ oti garš ī gi)) alus beidzas uzreiz) Dvieļ i ir lieli un svaigi, sauļ oš anā s krē sli nav jauni, bet spē cī gi. Pē c maigas ieejas sā kas neliela rifu josla un, š ķ iet, š ie ir vienī gie pieklā jī gie rifi starp blakus esoš ajā m viesnī cā m.

4) Ir promenā de un tā ir skaista! Netā lu no viesnī cas ir vieta, kur viņ i pā rdod mango. Cenas tā das paš as kā Naama veikalos. Bija patī kami pastaigā ties vakarā

5) Istaba...Nu, lai saka - netaisi traģ ē diju) Liela gulta, svaiga veļ a un dvieļ i - vanna, rokā m, kā jā m, labas kvalitā tes. Labs TV, kondicionieris nebija ī paš i skaļ š , mini bā rs tiek papildinā ts tikai ar ū deni - litrs uz cilvē ku; tē ja, kafija, cukurs kā parasti, vecs fē ns. Bija atsauksmes par spē cī gu dzirdamī bu - nekas tā ds mū su istabā netika novē rots.
Tas bija kurls kā tankā ) Istaba ē kas pirmajā stā vā pie baseina ar skatu uz dā rzu. Istaba kopumā bija tī ra. Vecie aizkari un dī vā na polsterē jums nedaudz sasprindzinā ja, visu laiku likā s, ka tie ir ļ oti noputē juš i, bet acī mredzot tas ir no vecuma. Vietnes fotoattē los istabas š ķ iet svaigā kas, tač u neaizmirstiet, ka viesnī ca joprojā m nav pirmā jaunī ba)) Apkopē ji ir lieliski.

6) Personā ls. Visi ir ļ oti pieklā jī gi, vienmē r smaids sejā un tas nav mā kslī gi. Un darbinieki, un administrā cija, un Guest Relation meitenes - viss ir augš ā . Bija pā ris brī ž i, kad darbinieki juta nedaudz saspringtu attieksmi mū su virzienā – smaids un sveiciens arā bu valodā uzreiz visu mainī ja. Tā tad, sā ciet ar sevi - jū su draudzī gā attieksme var ievē rojami uzlabot jū su atvaļ inā jumu).


7) Uzturs. Strī dī gs jautā jums. No vienas puses, pilnī gi pietiekami, no otras puses, ir garš ī gas lietas, bet ir ne pā rā k garš ī gas lietas).
Ja necenš aties "pā rsist" ekskursijas izmaksas ar ē dienu, tad vienmē r varat paņ emt kaut ko pē c garš as) Brokastis, manuprā t, ir lieliskas: olu kultenis, falafels, kruasā ni, jogurts, sviests, sieri par vienu amatieris, vienreiz mē ģ inā ju desu) kafija no aparā ta, pankū kas ar š okolā di. Vispā r konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi, deserti ī paš i neinteresē ja. No augļ iem viņ a galvenokā rt ē da vī nogas un melones. Bū tu vairā k putras, vispā r bū tu brī niš ķ ī gi. Pusdienas un vakariņ as - ņ ē mu zupu (dā rzeņ u un putnu mē les - garš ī gi, reiz - garš ī ga zupa ar jū ras veltē m), rī si un kartupeļ u biezeni ļ oti labi, svaigi dā rzeņ i un sautē ti baklaž ā ni ir bijuš i vienmē r. Liellopu gaļ a bija mī ksta un garš ī ga, vistas gaļ a biež i vien bija skarba, tā pat kā kartupeļ i. Zivis - vienu reizi tas nebija vajadzī gs, daž reiz ļ oti garš ī gs, daž reiz ne ļ oti)) Tā tad bija iespē jams ē st sā tī gi un principā garš ī gi) cits jautā jums - 10-12 dienu laikā tas patieš ā m var kļ ū t garlaicī gi. Restorā ns/ē damistaba pati par sevi ir ļ oti pieticī ga) viesmī ļ i dara savu darbu, tī ra, pā rklā j, vispā r cenš as.
Dzē rieni nav jā pasū ta, dodieties uz bā ru, viņ i jū s ielej. Izbaudī ja maltī ti uz terases sveč u gaismā . Bet pē dē jā dienā nez kā pē c ļ oti ā tri pazuda zupas krū zes un tē jas krū zes, un tas tur nebija ilgu laiku, varbū t bija lielas sacensī bas)) Vienmē r bija saldē jums, arī pludmalē.


8) Teritorija jauka, smuka, zaļ a un maza) Teritorija ir mazgā ta, sakopta, sakopta, zied puķ es, lido stī pas un vā rnas. Ir tikai viens baseins, mazs, vienu reizi baseina ballī tes laikā nopeldē jā mies un ar to pietika. Jū ra ir labā ka) Teritorijai nav kur izstaigā t, ja ļ oti gribas - var iet pā ri ceļ am uz Palmas otro ē ku, tur ir kā trī s baseini.
Bet tuvumā ir promenā de, tā pē c, ja esat pieradis pie pilsē tnieciskā m Eiropas viesnī cā m, kur vē sture sā kas ā rpus teritorijas, tad no vienas puses jums tas š ķ itī s tikai liels iekopts dā rzs, no otras puses, ja tur bija nekur neiet ā rpus viesnī cas, tad pastā vī gi pavadī t laiku tā s teritorijā bū tu grū ti.

Tagad par to, kas mani neinteresē ja - ir animā cija. Meitenes cenš as. Pat devos uz jogu pludmalē . Katru vakaru pie baseina bā ra notiek kā da veida izrā de. Vestibilā nav bā ra, vestibilā nav atseviš ķ as atpū tas zonas. Nav kritisks. (tajā paš ā Sahl-Hashish vestibila koncertzā lē (kondicionieris + dzē rieni) katru vakaru notika mā kslinieku dzī vā s uzstā š anā s + animā cija viesnī cas teritorijā ) Bet es neesmu animā cijas cienī tā js, tomē r puiš i mē ģ inā ja - liels paldies par to. Trenaž ieru zā le ļ oti vienkā rš a, skrejceliņ i, hanteles, apstā kļ i minimā li - lai gan tā dā karstumā neviens ī sti neizmantoja.
Vietē jie iedzī votā ji viesnī cā - dī vaini lasī t atsauksmes, ka tas kā du kaitina, cilvē ki, tā pat kā cilvē ki, uzvedā s diezgan labi.


Secinā jums: vienkā rš a viesnī ca, strā dnieki cenš as, cena un kvalitā te atbilstoš a, personā ls lielisks, ē diens vidē js (bet nav jā domā , kur paē st)), pludmale ļ oti laba, jū ra ir lieliska. Vai es š eit nā kš u vē lreiz? - ja kaimiņ u viesnī cā s cena ir zemā ka, visticamā k, braukš u uz tā m, ja principā atkal atbraukš u uz Š armu)))) Bet gribu pateikt lielu paldies Novotel par ļ oti labā m un budž eta atvaļ inā jumu ! ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu