Laba pludmale bērniem

Rakstīts: 10 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 10 — 17 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s neesam izlutinā ti ar luksusa viesnī cā m, tač u š ī ir viena no nabadzī gā kajā m un novā rtā atstā tajā m viesnī cā m, kurā esam bijuš i.
Varbū t pirmsCovid laikos viss bija savā dā k, bet tagad uz visu ietaupa.
Visi tū risti, ar kuriem mē s runā jā m, bija š okē ti, ka atsauksmes par tripadvisor / ceļ ojumu patiesī ba ir ļ oti pozitī vas, tač u tā s neatbilst patiesī bai.
Man radā s iespaids, ka atsauksmes ir viltotas un tos rakstī juš i animatori.
Par faktiem:
1. Telpas ir vecas un nekoptas, netī ras, putekļ ainas. Es gribē ju izsaukt kā rtī gu uzkopš anu, lai tikai izmazgā tu istabu. Otrajā lī nijā viesnī ca ir jaunā ka un koptā ka, varbū t tur situā cija ir nedaudz labā ka.

2. Ē diens ļ oti slikts skolas ē dnī cas lī menī , principā visā di makaroni, vieni un tie paš i dā rzeņ i letarģ iski un ne tā s labā kā s kvalitā tes, likā s, ka vakar vai pā rpalikumi no cita restorā na. Viss, kas netika ē sts brokastī s, nonā ca pusdienu salā tos.
3. No augļ iem ā boli, melones un dateles. Arbū zs par 2 USD. Par brī vu nedē ļ u iedeva 3 reizes.
4. Normā las zivis arī par papildus samaksu. No gaļ as, grilē tas vistas un zivī m kartupeļ u biezenī (lī dzī gi saldē tam hekam). Pā ris reizes bija liellopa gaļ a.
5. Nav ē dienkartes bē rniem. Ir stū rī tis, ir divi ē dieni, tā di paš i kā galvenajā ē dienkartē .
6. Ē damistaba, nevis restorā ns, tikpat netī rs. Vienmē r stā vē ja labajā pusē .
nepatī kama drē gnuma un slapjuma smaka, gandrī z neviens tur nav sē dē jis. Ļ oti uzspiesti maksas restorā ni a la carte.
7. No 10:30 lī dz 11:30 izdrukā deklarē tajā m rī ta uzkodu batoniņ iem nekad nebija laika, viņ i jautā ja animatoriem un administrā cijai, viņ i nesaņ ē ma skaidru atbildi, kā pē c nebija iespē jams dot bē rnam plkst. vismaz bulciņ a.
Vakara uzkodā s vienmē r bija makaroni ar kā du mē rci. reiz iedeva frī .
8. No plusiem: gardas smalkmaizī tes un kū kas. Tas viss ir par uzturu.
9. Nav arī jautā jumu par jū ru: laba ieeja jū rā , ū dens silts. Viesnī cu izvē lē jā mies pludmales dē ļ . Tā ir vienī gā priekš rocī ba.

Ierodoties radā s iespaids, ka viesnī ca ir orientē ta uz vietē jiem iedzī votā jiem, viesmī ļ i un personā ls ir rupjš , vienmē r vispirms pievē rsa uzmanī bu vietē jiem, izturas pret mums kā spitā lī giem. Tas bija ļ oti nepatī kami. Viņ i atrada izsistu stiklu, lū dza to iztī rī t, tas prasī ja dienu! Un tas notiek ar menedž era palī dzī bu. Maz uzmanī bas tika pievē rsts tā dam sī kumam kā izsmē ķ i.
Objektī vi - viesnī ca ir trijotne un tā s nauda nav tā vē rta.
Starp citu, baltkrievi, uzzinot, cik maksā jam, bija š okā .
Varbū t kā du dienu bū s iespē jams lidot ar pē dē jā brī ž a biļ eti. Maksā jiet pilnu cenu un cieš at - nē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu