Le Mirage New Tiran 4*– Atsauksmes

24
Novērtējums 3.910
№201 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
4.4 Numurs
4.3 apkalpošana
4.1 Tīrība
3.7 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nāmas līča aktīvākajā kūrorta zonā. Atrodas netālu no restorāniem, bāriem, diskotēkām. Viesnīca atklāta 2000. gadā, pēdējais remonts veikts 2018. gadā (visu kategoriju numuri, vestibils, viesnīcas teritorija). Tirdzniecības centrs Naama atrodas tieši iepretim viesnīcai, kur ir pieejami daudzi veikali un modes preču veikali. Ieteicams jauniešu brīvdienām, bet piemērots arī ģimenes ceļojumiem.Vairāk →
аватар erickswitch
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Krimā var bū t tikai sliktā k) Š ī nav pirmā reize Š armā , bet es pirmo reizi gribē ju uzrakstī t atsauksmi. 1) Tū risma operators Anextour iekasē ja USD 50 par agrī nu reģ istrē š anos — krā pniecī ba! 6 no rī ta, reģ istratū rā viņ u satiek dzī ves nomocī ts zē ns, kurš nesaprot angļ u un krievu valodu . … Tomēr ▾ Krimā var bū t tikai sliktā k)

Š ī nav pirmā reize Š armā , bet es pirmo reizi gribē ju uzrakstī t atsauksmi.

1) Tū risma operators Anextour iekasē ja USD 50 par agrī nu reģ istrē š anos — krā pniecī ba! 6 no rī ta, reģ istratū rā viņ u satiek dzī ves nomocī ts zē ns, kurš nesaprot angļ u un krievu valodu ...Viņ š paņ ē ma pases un teica, lai gaida ...Pē c stundas nesaprotamas gaidī š anas sanā ca, ka vajag pasē dē t lī dz 14:00 un neviens arī neē dī s!

2) Nu, mē s esam vienkā rš i cilvē ki, mē s devā mies brokastī s pie nekaunī gajiem)

3) Ar virtuvi ir cits stā sts...vakar, sapuvis, plastmasas siers un sojas desa. Es domā ju, ka prasī š u vē l vismaz vienu olu kulteni (vismaz kaut ko ē dī š u), bet nē ...jū s nevarat) Tikai 1 gab uz cilvē ku)) Nav ko ē st! Par tī rī bu, muš ā m un to, ka nav salveš u, es vispā r klusē ju...

4) Viņ i nedod rokassprā dzes, nē.

5.14:20 - iedeva atslē gu. Istaba izrā dī jā s ar 1 mazu gultiņ u, smirdī ga un tualetē ū deni lej tieš i uz grī das...Nu es kulturā li piegā ju un palū dzu pā rģ ē rbt. Viņ i man paziņ oja, ka vē las par to 20 USD...

6.14:55 - iedeva otrā s istabas atslē gu.
Aizbraucot uz turieni, nož ē lojā m, ka atstā jā m pirmo)) Vē l 2 reizes mazā k, bija dū maka, ka ē d acis, nav gaismas. Es prasu citu numuru, jo iekš ā tikt vispā r nav iespē jams. Atbrauca administratore, pā rbaudī ja un apsmidzinā ja ar dihlofosu, kas vispā r kļ uva par PPC. Nervi jau ir uz robež as...Es jautā ju vē lreiz.

7.15:30 - pē c normā la balss pieauguma izrā dī jā s, ka ir cits cipars. Nu tur jau labā k, tikai telis nerā da, deg 1 gaisma un nav dvieļ u. Es noskaidroš u ...viņ i to atnesa. Slapjš un netī rs) Ī paš i netī rs pē c tam, kad kā ds to atnesa. Un tur viņ i noslaucī ja kā jas uz kampaņ u) Nedē ļ a.

8) Pludmale nav iepretim viesnī cai, nedaudz jā pastaigā jas. Pludmalē ir pagalms, netī rs lī dz š ausmā m, sauļ oš anā s krē sli nav mainī ti kopš.2001. gada un gandrī z visi ir salauzti. Vietē jie remontē laivas un ī paš u pieskā rienu pieš ķ ir solā rija smarž a. Pludmalē ir kaut kas lī dzī gs bā ram, bet nepriecā jieties - tas ir maksas)
9) Neviens nedos ū deni istabā , te vajag staigā t ar savu pudeli un lū gt iezvanī t virtuvē . (Pansionā ts, sasodī ts! )

10) Personā ls augstprā tī gs, netī rs un smirdī gs...apkalpoš ana gluž i kā cū kai.

VĒ LATIES SABOJĀ T IESPAIDU PAR Ē Ģ IPTI - NĀ C.

Nu gan ir plusi - var aizsū tī t vī ramā ti, ja ļ oti "mī li".
аватар lena_gilep
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca 2+. Istabu stā voklis nomā coš s, kondicionieri plī st ik pē c divā m dienā m, novecojuš i pirms 15 gadiem, telpas tiek iztī rī tas tikai pē c skandā la, sanmezglu stā voklis - skaties foto! ! ! Jums ir bail kaut kam pieskarties. … Tomēr ▾ Viesnī ca 2+. Istabu stā voklis nomā coš s, kondicionieri plī st ik pē c divā m dienā m, novecojuš i pirms 15 gadiem, telpas tiek iztī rī tas tikai pē c skandā la, sanmezglu stā voklis - skaties foto! ! ! Jums ir bail kaut kam pieskarties. Karsta ū dens nav vispā r - vasara nedaudz silta, tarakā ni !! ! ! Milzī gs. Ē diens - vairā k nekā pieticī gs, augļ i un dā rzeņ i - diezgan liela katastrofa! Viņ i pat nedod jums ū deni pludmalē ! Pludmale ir tā dā paš ā stā voklī - estakā des gultas un lietussargi drī z sabruks! Restorā nā kondicionieri nedarbojas vispā r - kā tvaika pirtī . Tā bija 6. reize Ē ģ iptē , un pē c š ī s "brī niš ķ ī gā s" viesnī cas nolē mā m, ka pē dē jā! ! !
Номер Туалет Ванная Ванная
аватар fialka2005.00
Š AUSMAS!!!!!! ! Es jums pastā stī š u visu secī bā : 1. Uzņ emš ana ir ok 2. Istaba laba, daudz veca, durvis nobruž ā tas, bet tā ir puse no nepatikš anā m. Tī rī š ana: 8 dienas pē c maniem pieprasī jumiem numurs tika iztī rī ts 1 reizi. … Tomēr ▾ Š AUSMAS!!!!!! !
Es jums pastā stī š u visu secī bā :
1. Uzņ emš ana ir ok
2. Istaba laba, daudz veca, durvis nobruž ā tas, bet tā ir puse no nepatikš anā m.
Tī rī š ana: 8 dienas pē c maniem pieprasī jumiem numurs tika iztī rī ts 1 reizi. Viņ iem pat nav mā jas uzkopš anas katru otro dienu.
Dvieļ i istabā : ieradā mies kopā , duš ā bija 1 vannas dvielis. Nā kamajā dienā , treš ajā mē ģ inā jumā , viņ a lū dza pā rē jo. TIE NEKAD NAV MAINĪ TI 8 DIENĀ S!!! ! ! TIN!!! !
Arī gulta nekad nav mainī ta.
3. Ē dienā ceptas maizes vispā r nav, tikai pita un viss, viesnī cai tas ir paradokss. Izsalcis neizbrauksi, bet visa ir ļ oti maz. Pastā vī gi nepietiek gurķ u un tomā tu. Nav daž ā dī bas.
4. Interesantā kā lieta ir pludmale. Mazs, bā rs pludmalē nepieder viesnī cai, ū deni nav kur dzert. BET: pludmale ir izī rē ta vietē jiem un tā pē c katru dienu no rī ta lī dz vakaram pā r tevi rū c, bļ auj un nemitī gi skraida. Tā du ir ļ oti daudz. Es neesmu rasists, bet Ē ģ iptes pludmalē vē l neesmu saticis ē ģ iptieš us no ielas. Un no š ī s pludmales dī zeļ degvielu ved uz jahtā m, tajā s pastā vī gi smird pē c dī zeļ a. Tas ir skumjā kais. Braucam jū ras dē ļ , bet sanā k vietē jo mā konis ar dī zeļ a smaku. Koraļ ļ u nav.
аватар NV1207
Viesnī cu konsultē ja aģ entū ra - par cenu bija interesanti 16900 par divā m 12 naktī m 11 dienā m brī dinā ja, ka nav strū klakas, bet kompā nija (ceļ oja 10 cilvē ki) bū s OK. Izlasot atsauksmes, es, protams, satraucos ne reizi vien, rakstī ju pē c patiesī bas, visi mani mierinā ja, ka kompā nija bū s forš a. … Tomēr ▾ Viesnī cu konsultē ja aģ entū ra - par cenu bija interesanti 16900 par divā m 12 naktī m 11 dienā m brī dinā ja, ka nav strū klakas, bet kompā nija (ceļ oja 10 cilvē ki) bū s OK. Izlasot atsauksmes, es, protams, satraucos ne reizi vien, rakstī ju pē c patiesī bas, visi mani mierinā ja, ka kompā nija bū s forš a. . Nesaprotu, kā tas var nā kt par labu uzņ ē mumam, kad tā ir viesnī ca. Vai nu vajag piepildī t acis, lai š o visu neredz, tā pē c ar atnesto š ņ abi nepietiek, bet ar tā m nepiepildī si, vai arī katru dienu doties ekskursijā s, lai nebū tu viesnī cā . Vispā r sā kš u pē c kā rtas
Ieradā mies 20.00 uzvilktas rokassprā dzes un aizsū tī tas uz ē damistabu, kuru godī gi sakot diez vai pat var saukt par ē damistabu (to sapratā m vē lā k, jo nelaida istabā , nolika uz ielas), iedeva. mums vakariņ as rī su, aknu, š ķ ietami jē ra bļ odiņ ā s. ne visi varē ja apē st pā ris gurķ u gredzenus, bet tā pē c Bijā m noguruš i un nepievē rsā m tam lielu uzmanī bu.
tad mums iedeva istabiņ as un tad viss sā kā s, gulta nemainī ta, dvieļ i nemainī ti, kanalizā cija nestrā dā ja, pilnī gs š oks. Nu labi, prasī ja, lai nomaina gultu, dvieli - nolē ma, ka galu galā diez vai mē s istabā s bū sim un nedaudz nomierinā jā s un devā s pie miera. ja atnā ksi 7.30 nebū s ko ē st. Netī rumus nevar nodot; flī zes nav skaidrs kā dā krā sā darbinieki netī ri saplē stā s drē bē s ir kā bomž i, par uniformu vispā r nevar bū t runas, smē ķ ē jebkur (ar vienu roku sit kokteili ar otru pī pē ). cigareš u) kaķ i tvaiko tieš i zā lē un nebaidā s no apmeklē tā jiem, zvirbuļ i lido, knā bā no karotē m, ar kurā m savā kt barī bu, ē diena paliekas vispā r ir pilnī ga rindkopa. Aizgā jā m uz pludmali un tad atkal dubļ u kū lenis, sauļ oš anā s krē sli visi nobruž ā ti, ja apsē ž as kā š ū puļ tī klā var gandrī z tikt lī dz smiltī m. Visi saš utuš i, bet bez rezultā tiem. Mums paš iem bija jā izvē las tā s viesnī cas, kur gids dos lū gumu, tā kā Ē ģ iptē viesnī cas nezinā m, iedevā m lū gumu tai, kur jau bijā m, bet cena izrā dī jā s augsta un nolē mā m vilciens 5 dienas ekskursijā s, un tad vismaz 6 dienas dzī vosim kā parasti, Tad mū su gide ieteica sazinā ties ar ceļ ojumu aģ entu, kas mū s sū tī ja, teica, ka mū s tieš ā m var pā rcelt bez papildus maksā jumiem. Bet nekas nenotika, vienī gais pluss, ko Kijeva sā ka dauzī t, atsū tī ja uz viesnī cu komisiju Anex, vismaz nedaudz izmazgā jā s viesnī cā un vakariņ ā s iedeva ē st vairā k vai mazā k. Tā tas bija. Pā rcē lā mies, protams, ar mē ģ inā jumiem, bet, pateicoties cilvē kiem, kuri, tā pat kā mē s, maijā “iekrita” maijā un atradā s blakus esoš ajā Cataract Layalina Sharm El hotel, viņ i teica, ka viesnī cā viss ir kā rtī bā , un mē s jautā jā m gids ja bija iespē ja pā rcelties uz kataraktu lū gums un piemaksa par istabu izrā dī jā s pieņ emama - $50. Vispā r pusi no ekskursijas pavadī jā m normā li salī dzinot ar tirā nu, tas ir debesis un zeme. Gribu lai atvainojos par maniem rakstiem, visu nevar aprakstī t, ceru ar š o apskatu izglā bt vismaz daž us jaunus upurus no tā da sabojā ta atvaļ inā juma kā mē s. Interesantā kais ir tas, ka š ī s divas viesnī cas ir pā ri ž ogam, bet tur ir tik liela atš ķ irī ba. Tirā nas kauns, teritorija maza bet skaista, tikai saved kā rtī bā jo teritorija un ieeja jū rā ir super. Domā ju, ka š eit galvenā vaina ir vadī tā jam, kas sē ž tikai pī pē ū denspī pi un neko nelemj. Un, ja jums pē kš ņ i ir nepiecieš ams pā rcelties uz dzī vi, jums jā zina viesnī cas, un ceļ ojumu rī kotā jam ir jā palī dz, nevis jā atstā j nejauš ī ba. Ē ģ iptē caur gidu pā rvietoties ir lē tā k nekā Kijevā , par to pā rliecinā jā mies. Visiem labs garastā voklis, lai veicas. Natā lija
аватар Cinderella123
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pati viesnī ca ir š ausmī ga, nav 4, un ne visi inc, tas ir pansionā ts Homeland, bet ne viesnī ca. Neesmu izlutinā ts, zinā ju uz kurieni dodos, bet viesnī ca pā rspē ja visus rekordus labā kā s viesnī cas topā. Ē diens (atkal, es devos uz ā rzemē m un nelutinā jos, lasot atsauksmes, cilvē ki domā ja, ka cilvē ki pā rspī lē attiecī bā uz pā rtiku, piemē ram, es neē du ē dienu, jā. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir š ausmī ga, nav 4, un ne visi inc, tas ir pansionā ts Homeland, bet ne viesnī ca. Neesmu izlutinā ts, zinā ju uz kurieni dodos, bet viesnī ca pā rspē ja visus rekordus labā kā s viesnī cas topā.
Ē diens (atkal, es devos uz ā rzemē m un nelutinā jos, lasot atsauksmes, cilvē ki domā ja, ka cilvē ki pā rspī lē attiecī bā uz pā rtiku, piemē ram, es neē du ē dienu, jā... ) - bet cī ņ a par š ķ ī vjiem notika 5 minū tes vē lā k nekā pusdienas / vakariņ as / Brokastis, viss, ē d tortiljas, un tad, ja paveiksies. Nekas netiek pasniegts, augļ us grā bj sekundē un viss, dzer atš ķ aidī tu sulu.
Istabu uzkopš ana - vē l nav nabadzī ga)
Ž elejas, ziepes - aizmirsti ??? ? , ienesa ž eleju vienreizē jā s lietoš anas krū zē s.
Ū dens ar pā rtraukumiem, vispā r karsts, viens nosaukums.
Š eit nav ne desertu, ne kū ku.
Bē rni pie bā ra wow ja paveicas tad piena kokteilis.

Rezultā tā tieš ā m labā k pielikt naudu un doties uz jebkuru citu, tikai ne š o.
Pludmale - nu, š ī viesnī ca ir vissliktā kā , sauļ oš anā s krē sls uz zviļ ņ a, un ne visiem pietiek, tualete pludmalē - ja tu bū tu Kijevā tualetē Truhanova salā vai jebkurā citā tualetē , kur nekad mū ž ā iztī rī ts - tad tā da tualete pludmalē , izlauztas durvis, viss # ovnē , un smird)
piestā tne ar laivu smirdē š anu, rifs ir vienī gais, kas ir mī ļ š , un tad viņ š ir miris, rifa normas pa kreisi no tā
аватар Tata11112017
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nokā rtots nekavē joties pulksten 10:00. Gids gan nobiedē ja, ka apmetī sies tikai 14:00. Viss ir ļ oti kompakts un mī ļ š . 1. krasta lī nija. Visapkā rt ir apsargi un palī dz jebkurā situā cijā uz katra stū ra. Numurs 210 man patika. … Tomēr ▾ Nokā rtots nekavē joties pulksten 10:00. Gids gan nobiedē ja, ka apmetī sies tikai 14:00. Viss ir ļ oti kompakts un mī ļ š . 1. krasta lī nija. Visapkā rt ir apsargi un palī dz jebkurā situā cijā uz katra stū ra.
Numurs 210 man patika. Tī rs un ē rts. Viņ i iedeva seifu. Ū dens istabā . Uzmanī gs apkalpojoš ais personā ls. Katrs iesaka kas un kur. Ē diens labs. Ē diens ir garš ī gs un nav taukains. Es jutos ē rti. Pludmalē daž as laivas kaitina ar savu benzī nu. Jū ra tī rā kā . Internets ir tikai reģ istratū rā vai arī bija jā pē rk viņ u karte. Sarkanā jū ra vilina ar saviem zemū dens priekiem un tī rā ko ū deni. Ņ emiet lī dzi zemū dens maskas. NAAMA BAY rajons ir kompakts un tī rs. Viesnī cā nenakš ņ oju. Gidi aicina ekskursijā s un ir vē rī gi pret atpū tniekiem. Visas ekskursijas ir pā rdomā tas lī dz mazā kajai detaļ ai. Nopirku 3 ekskursijas vienā un esmu ļ oti apmierinā ta. Man apkā rt bija tā di paš i pozitī vi cilvē ki kā es, saņ ē mu jaunu pozitī vu emociju lā diņ u. Tā pē c, mani dā rgie atpū tnieki, meklē jiet it visā pozitī vo un DIEVS JUMS PALĪ DZI. Es atbildē š u uz visiem jū su jautā jumiem, cik vien labi spē š u.
TABA.Незабываемые подводные прогулки Вид от рецепшени и  барной стойки Мало драйва.Хотелось скорости ветра Столовая. Фотку содрала у другого парнишки Наша яхта у рифов ,рядом Израиль Лежаки староваты Пляж в 6 утра Пещера желаний и жизнь бедуинов
аватар Viktoriia_
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Mē s ieradā mies viesnī cā naktī , viņ i mums iedeva istabu ar divā m vienvietī gā m gultā m, kas mums nederē ja, mums lū dza iedot istabu ar vienu lielu gultu, ar krievu / angļ u valodu tas nav ideā ls darbiniekiem, tā pē c mums ierā dī ja otro istabu ar 2 gultā m, mē s jau esam nedaudz viņ i mainī ja sarunas toni un teica, ka viņ iem neinteresē , mums vajadzē ja istabu ar lielu gultu un otrajā stā vā (jo ir balkons) , treš ajā mē ģ inā jumā viņ i tur nodroš inā ja piemē rotu istabu! Par to naudu neprasī ja, mū su skiki š urpu turpu nesa puisis, nevis mē s, kas arī ir jauki! 2. … Tomēr ▾ 1. Mē s ieradā mies viesnī cā naktī , viņ i mums iedeva istabu ar divā m vienvietī gā m gultā m, kas mums nederē ja, mums lū dza iedot istabu ar vienu lielu gultu, ar krievu / angļ u valodu tas nav ideā ls darbiniekiem, tā pē c mums ierā dī ja otro istabu ar 2 gultā m, mē s jau esam nedaudz viņ i mainī ja sarunas toni un teica, ka viņ iem neinteresē , mums vajadzē ja istabu ar lielu gultu un otrajā stā vā (jo ir balkons) , treš ajā mē ģ inā jumā viņ i tur nodroš inā ja piemē rotu istabu! Par to naudu neprasī ja, mū su skiki š urpu turpu nesa puisis, nevis mē s, kas arī ir jauki!
2. Istaba plaš a, 4 dvieļ i diviem, 2 ziepes, bet nebija š ampū na! ! ! (Agrā k lasot atsauksmes par š ampū na trū kumu, paņ ē mu savu), kondicionieris strā dā , visas lampas arī , kopumā diezgan normā la istaba! Viņ i katru dienu tī rī ja istabu, mainī ja gultas veļ u, dvieļ us, mazgā ja grī das! Protams, varē ja tikt lī dz apakš ai, bet kopumā nav slikti! Ak jā , mē s atradā m karsto ū deni pē dē jo divu dienu laikā , vai nu viņ iem tas ir laicī gi, vai arī kā da veida darbī bas traucē jumi
3. “Viss iekļ auts” sistē ma ir atseviš ķ s jautā jums! Varbū t tas ir galvenais trū kums! Brokastī s gandrī z nav ko ē st! No 7 lī dz 9, ja atnā ksi beigā s, tad konteineri bū s tukš i! Rī su un grū bu piena putra bija ok. . . labā ka izvē le pusdienā m un vakariņ ā m, jā , nekas ī paš s, katru dienu viens un tas pats, bet izsalcis nepaliksi! Nav saldumu, no augļ iem arbū zs, apelsī ns, gvajava, melone, dateles, granā tā bols. Pusdienas 1-3, vakariņ as 7-9. Lielas atstarpes starp ē dienreizē m, š o starplaiku laikā uzkodas netiek piedā vā tas. Dzē rieniem: izvē le nav liela, tikai vietē jais alkohols: alus, rums, viskijs, dž ins, degvī ns. Biež i vien viņ iem kaut kas pietrū kst, bet viņ i par to ziņ o pusstundas laikā . Salej glā zes 150g glā zē s, vienreiz prasī jā m ieliet alu parastā stikla glā zē (viņ iem tā das ir), uz ko puisis bā rā sā ka bļ aut, saka: “Nevaru visus ieliet glā zē s, nepietiek. blablabla, ” sū dzē jā mies par tā du reakciju, acī mredzot kaut kas ielidoja no priekš niecī bas, prasī ja maiņ u un pē c tam vienmē r laipni ielē ja normā lā glā zē ! Rež isors labi runā angliski
4. Pludmale. Viesnī cā iedod lielus pludmales dvieļ us, lī dz pludmalei jā staigā.3 minū tes, nav labi kopts, bet kopumā ok. Jū s varat doties uz jebkuru citu pludmali un peldē ties, kur vien vē laties, bet jū s nevarat izmantot citu viesnī cu sauļ oš anā s krē slus. Turpat blakus mū su pludmalei bija skaists koraļ lis ar zivī m, vispā r visā piekrastē ir daudz koraļ ļ u! Reiz gā jā m gar pludmali, aizgā jā m uz kaut kā du pontonu, nirā m no turienes, atnā ca "glā bē js" un teica, ka esam no citas viesnī cas un nevaram bū t uz š ī pontona un te peldē t. Bet ko tas nozī mē , nevienai viesnī cai nav tiesī bu pirkt jū ras gabalu, tā pē c pā rliecinoš i devā mies uz priekš u, viņ š visu laiku mē ģ inā ja mums draudē t, bet pē c lū guma piezvanī t menedž erim un visu ar viņ u pā rrunā t, š is puisis klusī bā aizgā ja. un neparā dī jā s! Tā pē c zini, ka viesim vienmē r ir taisnī ba!
5. Infrastruktū ra, viesnī ca atrodas paš ā centrā ! Viesnī cā nav izklaides, tā pē c mē s biež i gā jā m ā rā , kafejnī cu jū ra, ū denspī pe uz katra stū ra par USD 1, diezgan normā li! ) Vecrī gā ir lielisks zivju restorā ns Fares, ļ oti garš ī gs un ne. dā rgi
7. Personā ls, angļ u un krievu valodas zina vā ji, bet jū s to varat izdomā t. Reģ istratū rā labs puisis Loai Salah, atrisinā ja mū su jautā jumus, palī dzē ja. Visi sveicina, novē l labu apetī ti. Beigā s, kad tika atcelts mū su reiss un nosē dē jā m vestibilā.10 stundas, mums piedā vā ja aiziet paē st, iedzert bā rā , direktors piedā vā ja aiziet uz brī vu istabiņ u, atpū sties, nomazgā ties, bez maksas. . Bija jauki, tā pē c attieksme pret mums bija laba
Secinā jums: par naudu viss ir lieliski, izņ emot visaptveroš o sistē mu
Кораллы Обед Другой вариант обеда Уборка номера Территория отеля Ужин
аватар solntse.lyba
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar sievu atpū š amies viesnī cā New Tiran. Uzreiz lidostā nopirkā m SIM karti uz 5 dienā m un internets vienmē r un visur ķ er. Un viesnī cā un jū rā un pilsē tā . Ļ oti apmierinā ts ar visu! Ē diens garš ī gs! Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs! Silta jū ra! Smilš ains krasts! Ī paš s paldies Banderasam par lē tu tū ri! Anatolijs, Ļ uba. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu atpū š amies viesnī cā New Tiran.
Uzreiz lidostā nopirkā m SIM karti uz 5 dienā m un internets vienmē r un visur ķ er. Un viesnī cā un jū rā un pilsē tā .
Ļ oti apmierinā ts ar visu!
Ē diens garš ī gs!
Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs!
Silta jū ra! Smilš ains krasts!
Ī paš s paldies Banderasam par lē tu tū ri!
Anatolijs, Ļ uba.
аватар galja20
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi man ir grū ti uzrakstī t atsauksmi. Galu galā , neskatoties uz visiem viesnī cas trū kumiem, mē s ļ oti labi atpū tā mies! Jums tikai jā saprot, ka tas ir tā lu no 4+ un noteikti nav viss iekļ auts? . Ja ņ emat to vē rā un cena jums ir piemē rota, varat droš i doties š eit. … Tomēr ▾ Pirmo reizi man ir grū ti uzrakstī t atsauksmi. Galu galā , neskatoties uz visiem viesnī cas trū kumiem, mē s ļ oti labi atpū tā mies!
Jums tikai jā saprot, ka tas ir tā lu no 4+ un noteikti nav viss iekļ auts? . Ja ņ emat to vē rā un cena jums ir piemē rota, varat droš i doties š eit.
Pati viesnī ca ir neliela, divstā vu, 40-50 numuriņ i. Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz viesnī cas pagalmu ar peldbaseinu. Baseins nav liels, tī rs, kā pnes visas salauztas. Istabas plaš as, ē rtas, daudz mē beļ u normā lā stā voklī , liels LCD TV. Mums paveicā s, mums viss strā dā ja, nekas neiztecē ja, vienmē r bija karsts ū dens, ledusskapī nekā dus kukaiņ us neredzē ja un kondicionieris darbojā s labi. Bet viņ i dzirdē ja, ka plī st citas caurules, ka nav karstā ū dens utt.
Ē diens ir slikts, bet pē c daudzu viesu saš utuma tas nedaudz uzlabojā s. Ja neesi prasī gs, tad principā izsalcis nepaliksi (rī si, makaroni, daž reiz kartupeļ i, nedaudz dā rzeņ u un augļ u, pusdienā s un vakariņ ā s zupa, vakariņ ā s nedaudz salda, bez maizes - kū kas, un tad ne visiem bija pietiekami, daž reiz parā dī jā s bulciņ as, gaļ a un zivis, vai vista). Ū dens no vē sā ka vai pulverveida dzē riena.
Biež i pietrū kst š ķ ī vju, galda piederumu, krū zī š u
Bā rs biež i bija pilnī gi tukš s. Daudzi zvē rē ja un izsita sev dzē rienu. Uzskata, ka nav kafijas, š ķ ī stoš a, bezgarš ī ga. Paņ emiet to lī dzi.
Wi-fi ir.
Pludmale atrodas netā lu, gā jiens 2 min. Bā rs tiek ī rē ts un atkritumi zem kā jā m. Kā ds sū dzē jā s, 5 minū tes radī ja izskatu, ka tī ra, bet bez rezultā tiem. Sauļ oš anā s krē sli ir š ausmī gi saspiesti, pat spilveni no krē sliem nav ī paš i noderī gi. Apsveriet, ka nav tualetes, ir duš a ar siltu ū deni.
Jū ra brī niš ķ ī ga, ieeja jū rā skaista, apavi nav vajadzī gi. Ir neliels rifs. Patieš ā m, nepiederoš ie tiek ielaisti pludmalē par maksu, tač u nepiederoš o nebija daudz, viņ i netraucē ja. Blakus pontonam ar piestā tni laivā m, laivā m, katamarā niem, banā nu, planš eti u. c. Jā , brī ž iem smirdē ja no motoriem, bet vairā k traucē ja tas, ka visu laiku peldoties jā skatā s, lai neviens nesaskrien. Tā pē c viņ i peldē ja nedaudz pa kreisi, tuvē jā pludmalē . Ir arī nirš anas centrs, jū s varat nirt tieš i no pludmales.
Masā ž as terapeits Romas pludmalē ir pā rsteidzoš s! Kā profesionā lis un kā cilvē ks, nav dā rgs, es iesaku visiem. Turpat pludmalē var nopirkt ekskursijas no Banderos, iesaku (laivu braucieni, safari). Attā lā ki (Mozus kalns, Izraē la, Jordā nija u. c. ) tika apskatī ti citur.
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā Naama Bay centrā ! Pastaigas attā lumā atrodas restorā ni, kafejnī cas, veikali, izklaides vietas. Vakarā ir kur pastaigā ties, restorā nos ļ oti garš ī gas un lē tas jū ras veltes. Lī dz Vecrī gai 10 minū tes ar taksometru vai mikroautobusu.
Ļ oti labs un draudzī gs personā ls. Viņ i mū s lutinā ja ar savu uzmanī bu, reizē m atnesa uz pludmali dzē rienus, bija ļ oti draudzī gi un neuzbā zī gi.
Tas, ka viesnī ca ir maza, arī nav slikti, visi viens otru pazī st, gan viesi, gan darbinieki. Satikā m daudz labu cilvē ku no daž ā dā m pilsē tā m un valstī m, kopā bija jautri, ar humoru izturē jā mies pret situā ciju viesnī cā . Tomē r personī gi mē s bijā m š okē ti pirmajā dienā , pē c tam samierinā jā mies un nomierinā jā mies. Mē s tur satikā m cilvē kus, kuri atgriež as š ajā viesnī cā ne pirmo reizi, un, lai gan viņ iem nebija vispā r karstā ū dens, viņ i bija apmierinā ti ar visu un plā noja apmeklē t viesnī cu vairā k nekā vienu reizi. Š eit katrs pats izlemj, ko viņ š iet. atvaļ inā jumā par) Principā visu var nopirkt tuvumā un lieliski atpū sties. Viesnī cai var daudz ko piedot labā s atraš anā s vietas dē ļ .
Un par svē tkiem palika vissiltā kā s un spilgtā kā s atmiņ as.
Отель отель номер номер столовая пляж возле отеля пляж
аватар kolesnikova.ludmila
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atkal atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā . Seš u mē neš u laikā daudz kas ir mainī jies uz labo pusi. Ir mainī jusies vadī ba un darbinieki. Tagad Wi-Fi ir pieejams numurā un viesnī cas pagalmā . Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, kas man š ķ iet lieki. … Tomēr ▾ Atkal atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā . Seš u mē neš u laikā daudz kas ir mainī jies uz labo pusi. Ir mainī jusies vadī ba un darbinieki. Tagad Wi-Fi ir pieejams numurā un viesnī cas pagalmā . Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, kas man š ķ iet lieki. Mē s neesam kalnrač i! Tikai ē damistabā trauku ir par maz, to daudzumu vajag dubultot un tad sū dzī bu nebū s vispā r. Un jū ra, zivis, smiltis un masā ž a pludmalē ir pā rsteidzoš a! ! ! Paldies visam personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums NV1207
Braucam uz kompāniju 8 cilvēku sastāvā.Ļoti interesanta cena ekskursijai.Nožēlosi?
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в самом оживленном курортном месте Наама Бей. Находится рядом с ресторанами, барами, дискотеками. Отель был открыт в 2000 году, последняя реновация проводилась в 2018 году (все категории номеров, лобби, территория отеля). Торговый центр Naama, где вы найдете множество магазинов и бутиков, находится прямо напротив отеля. Рекомендуется для молодежного отдыха, но также подойдет для семейных поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен в 7 км от курортного центра Шарм-эль-Шейх, в 20 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 80 метров, песчаный заход в море.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Главный ресторан Le Мirage Caffe рассчитан на 130 гостей (07:00-10:00, 13:00-15:00, 19:00-22:00), wi-fi — бесплатно в лобби отеля.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 детские водные горки без подогрева в зимний период (часы работы: 09:00-17:00)
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Прокат масок и ласт.
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 50 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Naama Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 110 002 7771
Tīmekļa vietne: Le Mirage New Tiran
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.