lieliska viesnīca

Rakstīts: 16 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 10 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viņ i mū s atveda agri no rī ta, bez papildu maksā jumiem, viņ i apmetā s 20 minū tes vē lā k ē kā netā lu no reģ istratū ras. Numurs ir elegants un milzī gs, ar skatu uz jū ru un cik skaists balkons ar ziediem. Ē diens neslavē jams, jū ras veltes ar garnelē m un krabjiem, laikam 8 gaļ as veidi. Garš ī gi saldumi, milzī ga daž ā dī ba. Pā rpilnī bā sagriezti un veseli augļ i. Rajons ļ oti skaists, ir kur pastaigā ties. Aizstaigā jā m lī dz El Mercato, tur ir ļ oti interesanta infrastruktū ra, bezmaksas internets, pieslē gts KFC.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir nedaudz noguruš i, bet novietoti tā lu viens no otra, vietas ir daudz, neviens nevienam netraucē . Rifs nav slikts, plus vē l tas ī sais pantons, bet ne stacionā rs.
Apkalpojoš ais personā ls ļ oti uzmanī gs un pieklā jī gs, cenš as iepriecinā t viesus. Draugi aizmirsa telefonu uz galda restorā nā , viesmī lis mū s atrada jau reģ istratū rā pie bā ra un atveda, mē s pat nezinā jā m par zaudē jumu.

Viņ i atstā ja istabā š okolā des tā felī ti, viņ i to nepaņ ē ma, bet dolā ru bija viegli.
Viesnī ca ir pamatī gs piecinieks, bija ar draugiem, visiem ļ oti patika.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu