Albatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

273
Novērtējums 7.910
№19 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.8 Numurs
7.7 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.6 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Montazah Ras Nasrany līča rajonā. Viesnīcā ir skaists ainavu dizains, peldbaseinu komplekss un koraļļu rifs. No viesnīcas paveras skats uz Tirānas salu un Sarkano jūru. Būvniecības gads: 2010. Renovācija: 2020. Piemērots gan ģimenes, gan jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар doczdol70
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pilī biju treš o reizi...bija interesanti - kas ir mainī jies. Jā viesnī ca izauga, nobriedusi, atklā ja visu savu š armu. viss ir visaugstā kajā lī menī. Skaitļ i. mū s izmitinā ja istabiņ ā ar skatu uz jū ru, kā komplimentu no viesnī cas. … Tomēr ▾ Pilī biju treš o reizi...bija interesanti - kas ir mainī jies. Jā viesnī ca izauga, nobriedusi, atklā ja visu savu š armu. viss ir visaugstā kajā lī menī.
Skaitļ i. mū s izmitinā ja istabiņ ā ar skatu uz jū ru, kā komplimentu no viesnī cas. standarta numurs ir tī rs, kā rtī gs, viss ir, viss darbojas. vē lams remonts, bet ne kritisks.
Ē diens. arī š eit viss ir kā rtī bā . visi restorā ni bija atvē rti. katru reizi bija kaut kas jauns un garš ī gs. brī niš ķ ī gs bē rnu restorā ns restorā nā - ir ē diens paš iem mazā kajiem, bē rnu galdiņ i, tiek pā rraidī tas multfilmas.
Pludmale. tas ir tikai brī nums. smalkas smiltis un maiga ieeja jū rā . tā pē c tā ir lieliska vieta bē rniem. ir daudz sauļ oš anā s krē slu. rifs nav slikts.
Netā lu atrodas labas ē dinā š anas restorā ns, tā pē c jū s vienmē r varat padzerties vai paē st.
Peldbaseini. tī rs, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir bā ri. tas nebū s skumji))
Teritorija diezgan liela, ir kur pastaigā ties, zā lā ji, puķ u dobes skaistas, koptas. ir ē rti visur braukt ar slotiņ u, kurš ir ar bē rniem.
Personā ls. visi ir uzmanī gi, lieliski dara savu darbu.
Animā cija.
neuzbā zī gs, notiek aktivitā tes, pludmalē notika putu ballī tes. vakarā mini diskotē ka, izklaides programmas.
Un atseviš ķ i es gribu rakstī t par Lesijas gestrelayshen. tā ir mana mī lestī ba un motivā cija atgriezties š eit vē lreiz un ieteikt š o viesnī cu citiem. vienmē r smaidī gs, gatavs palī dzē t. viņ a ar mums sazinā jā s katru dienu - no viņ as zinā jā m par visā m izklaidē m, ē dienu niansē m daž ā dos restorā nos, un vispā r viņ a izlē ma visu, kas vajadzī gs. viņ as klā tbū tne un palī dzī ba ievē rojami uzlaboja mū su atvaļ inā jumu (un viņ as lū gumi bija grū ti)
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem.
аватар Tatyana_R
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska, viss ir visaugstā kajā lī menī . Apkalpoš ana ir lieliska. Liela sakopta teritorija, brī niš ķ ī ga pludmale un jū ra, baseini katrai gaumei, vē sā vē jainā dienā apsildā mi baseini ir jauka lieta. Daudz restorā nu un visi ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, viss ir visaugstā kajā lī menī . Apkalpoš ana ir lieliska. Liela sakopta teritorija, brī niš ķ ī ga pludmale un jū ra, baseini katrai gaumei, vē sā vē jainā dienā apsildā mi baseini ir jauka lieta. Daudz restorā nu un visi ļ oti jauki. Virtuve ar izcilu izvē li, ē dieni atkā rtojas, bet nepavisam nav garlaicī gi.
Kas domā un izvē las, ļ oti iesaku š o viesnī cu!
Noteikti tur atgriezī simies vē l!
Территория отеля Территория отеля Ресторан Пляж Ресторан Ресторан
аватар irinkatkachuk54
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Negribu tagad rakstī t par viesnī cas labajā m pusē m, jo ​ ​ ir tik daudz negatī vu momentu !!! Pirmkā rt, es vē los aizsargā t tū ristus, kuri gatavojas š eit ierasties ar bē rniem !!! Viesnī cā ir infekcija, jo otrajā uzturē š anā s dienā viesnī cā bija spē cī ga kompā nija un caureja, š odien mums ir ceturtā atpū tas diena un sā kā s spē cī ga kompā nija ar bē rnu !! ! Daudzi tū risti sū dzas par vemš anu un caureju. … Tomēr ▾ Negribu tagad rakstī t par viesnī cas labajā m pusē m, jo ​ ​ ir tik daudz negatī vu momentu !!!
Pirmkā rt, es vē los aizsargā t tū ristus, kuri gatavojas š eit ierasties ar bē rniem !!!
Viesnī cā ir infekcija, jo otrajā uzturē š anā s dienā viesnī cā bija spē cī ga kompā nija un caureja, š odien mums ir ceturtā atpū tas diena un sā kā s spē cī ga kompā nija ar bē rnu !! ! Daudzi tū risti sū dzas par vemš anu un caureju.
Ē diens: vienmuļ š un negarš ī gs, nekā du jū ras velš u, izņ emot kalmā rus, un pankū kas, kuras dod brokastī s vispā r ir briesmī gas!
Personā ls reģ istratū rā nav ī paš i draudzī gs.
Noteikti par tā du naudu viesnī ca NAV IETEICAMA !! !
аватар tamara177777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, viss ir pieklā jī gā lī menī , IESAKU. Ne pirmo reizi Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, viss ir pieklā jī gā lī menī , IESAKU. Ne pirmo reizi Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t.
Аквапарк
аватар Lx_570
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies kā ģ imene. Mū s uzreiz iekā rtoja greznā FunSun istabiņ ā ar skatu uz jū ru, uzreiz pē c reģ istrē š anā s mū s aizsū tī ja ieturē t brokastis restorā nā , ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, daudz saldumu un dzē rienu, teritorijā ir pludmale no viesnī cas, daudzi baseini ar apsardzi, sauļ oš anā s krē sli ar dvieļ iem un spilveniem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kā ģ imene. Mū s uzreiz iekā rtoja greznā FunSun istabiņ ā ar skatu uz jū ru, uzreiz pē c reģ istrē š anā s mū s aizsū tī ja ieturē t brokastis restorā nā , ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, daudz saldumu un dzē rienu, teritorijā ir pludmale no viesnī cas, daudzi baseini ar apsardzi, sauļ oš anā s krē sli ar dvieļ iem un spilveniem. Vakaros bē rniem klubā Toucan ir izklaides programma ar diskotē ku. Diskotē ka pieauguš ajiem vestibilā pirmajā stā vā . Ekskursijas visaugstā kajā lī menī , daudz pozitī vu iespaidu. Personā ls š ajā viesnī cā visu laiku ir pieklā jī gs, interesē jas kā tev iet, vai viss kā rtī bā , istabiņ a ideā lā kā rtī bā , brokastis var ienest istabā . Mums patika viss š ajā viesnī cā . Mū su ģ imenei, ī paš i bē rniem, patika Vidusjū ras restorā ns pie reģ istratū ras, tur ir daudz garš ī gu lietu, ir pirmie ē dieni - zupas, 2-3 veidi, grils, zivis, garš ī ga pica bē rniem - 5 veidi, frī , tī rradņ i . Restorā na darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi. Animā cijas komanda - Vale Pl, Anastasija, pavā ri - visi, viesmī ļ i - visi. Ahmed Ezz bā rmeņ i, viss personā ls - milzī gs paldies!
Тукан для детей Бассейны вид из ресторана бассейны кофе
аватар krutoy-agent
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija ar 2 bē rniem. Bē rniem viss ir super, vē rtē jums 10 no 10. Daudz animā cijas, bē rnu ē dieni, baseini, ū dens atrakciju parks, slidkalniņ i. Tač u pē dē jā s uzturē š anā s dienā s daudzi bē rni sā ka vemt, galvenokā rt pludmalē un pie baseiniem. … Tomēr ▾ Bija ar 2 bē rniem.
Bē rniem viss ir super, vē rtē jums 10 no 10.
Daudz animā cijas, bē rnu ē dieni, baseini, ū dens atrakciju parks, slidkalniņ i.
Tač u pē dē jā s uzturē š anā s dienā s daudzi bē rni sā ka vemt, galvenokā rt pludmalē un pie baseiniem.
Domā ju, ka tas ir saistī ts ar to, ka bē rni pē c baseina nemazgā rokas un norij balinā tā ju, vai varbū t kā ds kociņ š (es neesmu ā rsts) to zina.
Pieauguš ajiem:
Pludmale ir sū dī ga - gandrī z visi mazuļ i ir izž uvuš i un paliek netī rumi - vē rtē jums 2.
Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, bet aizņ emties vajag no 7-8 rī tā , jo. visi ir koncentrē ti pie sauļ oš anā s krē sliem ar piestā tni, jo ieeja ū denī vē l nav izž uvusi.
Vē rtē jums 2 no 10.
Jū s varat peldē t tikai uz pontona un skatī ties rifu maskā ar š o punktu skaitu 10 no 10.
Tiem, kas nemā k peldē t, iedos veste.
Ē diens:
4-5 restorā ni - visur vienā di +-
Š avarmai ē dinā š anas laukumā.10 no 10.
BET š eit nav jū ras velš u!! !
Maksimā lais kalmā rs jebkurā izpildī jumā .
PIEMĒ RAM:
Viņ i raksta ausu ar sarkanā m zivī m, patiesī bā ar vakardienas kalmā riem un NE sarkanā m zivī m !! !
Tomē r:
Jū ras veltes ar kaut ko.
Patiesī bā tas pats kalmā rs, tikai sagriezts kvadrā tā un kaut kā da balta zivs.
Garneles, krabji, mī dijas, mango, zemenes utt. Š eit jū s to neatradī sit!! !
Lai gan veikalā teritorijā ir mango par USD 3 kg.
Tikai maksimā li spiesta sula. No melones no rī ta, kas atš ķ aidī ta ar ū deni un cukuru.
Kopumā viesnī ca ir liela, tā pē c jautā jums ir, kur labā k apmesties.
Viesnī cas zona:
Nekavē joties izvē lieties savu izvē li: vai nu akvaparks ir tuvu, vai jū ra ir tuvu.
Jo Tā s ir divas pilnī gi atš ķ irī gas vietas.
Pastaigas saulē.10 minū tes.
REZULTĀ TI:
Ja iegā dā jā ties ekskursiju uz nedē ļ u ar 2 bē rniem un 2 pieauguš ajiem par cenu 1200–1400 USD (300–400 cilvē ku), tad apskatiet pā rē jo!
Ja maksā vairā k vai bez bē rniem, tad apsver citas iespē jas.
Высохший пляж Общий вид на пляж
аватар r7272968
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, viss ir diezgan augstā lī menī . Pat ja iepriekš esat atpū ties viesnī cā s ar pretenzijā m uz greznī bu, š eit nebū siet vī luš ies. Pā ris triku, ko vē l neesmu redzē jis: 1) akvaparkā brauc uz speciā la paklā jiņ a, nevis uz apdeguš as muguras; 2. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, viss ir diezgan augstā lī menī . Pat ja iepriekš esat atpū ties viesnī cā s ar pretenzijā m uz greznī bu, š eit nebū siet vī luš ies.
Pā ris triku, ko vē l neesmu redzē jis: 1) akvaparkā brauc uz speciā la paklā jiņ a, nevis uz apdeguš as muguras; 2.4 galvenie restorā ni un viens a la carte; 3) š iks diennakts vestibila bā rs; 4) deklarē ts biljards un minigolfs - jā , trī s pieklā jī gi galdi un daudz, daudz celiņ u ar nū jā m, nu, neatceros, ka citā s viesnī cā s brokastī s bū tu sukā des.
Un vissvarī gā kā iezī me ir tā da, ka jū s nokā pjat uz pludmali un pa kreisi, apmē ram 1 km, izejat uz smilš u ragu un jū su skatienam paveras satriecoš i skaista lagū na, tā das krā sas redzē ju tikai Krē tā un pastkartē s, kas reklamē Maldī vija. Noteikti ņ emiet lī dzi maskas, spuras, fotoaparā tus, vē l ir vietas, kur nirt.
Paš ā Albatrosā pludmale ir smilš aina, bet uzmanī ba un uzmanī ba gan seklajam ū denim un jū ras ež iem, gan jū ras č ū skā m un vē l kā dai infekcijai ar smailē m mugurā , kas maskē jas kā atkritumu kaudze un guļ apakš ā .
Mani nedaudz traucē ja diezgan vē sais ū dens dziļ umā un daž kā rt vē jš , bet tā da bija Visvarenā griba.
аватар shatalovaanuta
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ieradā mies ap 10 no rī ta, uzreiz aizsū tī jā m uzkodu uz restorā nu, atpū tā mies pē c fansan koncepta, brokastī s bija ļ oti niecī ga ē dienu izvē le un negarš ī gi, bet man likā s, ka š ī s jau ir brokastu beigas , tā pē c iereģ istrē jā mies 12, istabiņ a tika iedota 3 stā vā . … Tomēr ▾ Ieradā mies ap 10 no rī ta, uzreiz aizsū tī jā m uzkodu uz restorā nu, atpū tā mies pē c fansan koncepta, brokastī s bija ļ oti niecī ga ē dienu izvē le un negarš ī gi, bet man likā s, ka š ī s jau ir brokastu beigas , tā pē c iereģ istrē jā mies 12, istabiņ a tika iedota 3 stā vā . ar skatu uz jū ru. Kā izrā dī jā s, ē diens š eit nav ī paš i labs, katru dienu ir vairā ki identiski ē dieni, turklā t ne pā rā k garš ī gi, apkopē ja bija slinka un pat dolā rs problē mu neatrisinā ja. Pludmale ir sekla, smilš ainas ieejas, bet jā uzmanā s, lai neuzkā ptu uz jū ras sabotā ž as, var iet peldē ties uz pontona, tas nav garš , bet vienmē r ir pā rpildī ts ar cilvē kiem, mē s bijā m beigā s maijs, bet katru dienu bija stiprs vē jš un bija auksti iet ā rā no ū dens, uz pontona vispā r tika aizpū sts, uz kaimiņ u pontoniem gandrī z visas dienas tika uzvilkts sarkans karogs, bet uz mū sē jiem tas bija dzeltens. , tā kā no tik daudziem cilvē kiem bija grū ti aizvē rt, saplī sa pat uz slē gtā , glā bē jam nebija laika visiem aizskriet, tā pē c vieglā k bija pakā rt dzeltenu.
Cilvē ku tieš ā m ir daudz, var teikt, ka viesnī ca ir pā rpildī ta, un tā pē c ir daž i trū kumi, kauc par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē , pludmalē , kamē r mē s peldē jā mies, viņ i nozaga spilvenu no sauļ oš anā s krē sla, ir daž i sauļ oš anā s krē sli ar spilveniem, tas bija nepatī kami, jogas paklā jiņ i visiem nepietika, nu vispā r bē rnu ir par daudz, mē s neesam pret viņ iem, bet ir brī ž i, daudzi vecā ki atpū š as un neskatā s, ko bē rni dara , manā klā tbū tnē.4 gadus veca meitene pienā ca pie maizes izstrā dā jumiem un sā ka grauzt visus kraukš ķ ī gus (š is tik trausls kociņ š , un nesapratī si, vai tas ir saplī sis vai sakosts), iekost - liec, nā kamais ņ ems , iekost - liec, sā ku meklē t mammu, bet neatradu, meitene vienkā rš i aizgā ja ar savu vecā ko mā su (ap 10 g. ) uz restorā nu. Vē l mirklis, aizeju uz tualeti pirms vakariņ ā m, redzu, ka meitene sē ž uz poda, durvis vaļ ā , nu man liekas, ka sē ž un sē ž , vecā ku atkal nav, stā vu pie rokas, vispirms mans bē rns tad pie sevis spogulī var redzē t visu ko viņ a tur dara, nu es skatos ka tas bē rns kakā , noslaucī ja dupsi un izgā ja ā rā , saku lai nomazgā rokas, viņ a paskatī jā s uz mani no apakš as viņ as pieri un skrē ja tā lā k. Es nezinu, varbū t viņ a ir ā rzemniece, bet tad es redzu, ka viņ a uzreiz paņ em kū kas pā rē jā s. Un tā du ir ļ oti daudz.
Mū su draugi tur paņ ē ma interovī rusu, caureja ar vemš anu un drudzi, nā cā s zvanī t viesnī cas ā rstam, un tad, kā izrā dī jā s, daudziem arī bija smaga caureja, kā pats viesnī cas ā rsts teica, ko tu gribē ji, kad gā ji. uz bē rnu hoteli, nu nebrī nā s, ar sievieti mū s mazgā ja dupsi no zī daiņ a, kuram jū rā bija caureja, lai gan attā lums lī dz tualetei ir vienā ds, tur arī saslimā m, bija jā ved arī ā rsts , mums izrakstī ja antibes, bē rnu baseinā ū dens ledus auksts, uzmanieties, tukā nu klubā gandrī z visi bē rni slimo, klepo kā no pī pes, puņ ķ u upe, bet saprotams, kas tur bē rnus sū ta, vispirms aizej pats un pasē di tur 10 minū tes, un es apliecinu, ka savus bē rnus tur neatstā si, jo konderu dē ļ ir pat animatori ar klepu un siltā s zeķ ē s iet, konderi tieš ā m strā dā smagi, lū dzā m animatoriem izslē dz, bet saka, ka tad ir pā rā k smacī gs.
Номер нормальный,если не обращать внимание на  пятна от кофе на столах от бывших постояльцев,ржавчину и тд Постельное все было в каких-то пятнах,даже длинный сорный  волос был,мы сначало подумали что кровать не перезастелили Анимация на высшем уровне
аватар tatandtat50
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmais un svarī gā kais ir personā la draudzī gums, sejā s ir nevis maskas, bet patiesi smaidi! "Labrī t! " visi darbinieki zinā ja, un mē s dzirdē jā m š o sveicienu no rī ta, pusdienlaikā un vakarā , forš i! Animatoru grupa pie baseina, pie jū ras, vakarā sagatavoja forš as programmas, mums nebija garlaicī gi, bija jautri, puiš i ir ļ oti kontakti un gudri. … Tomēr ▾ Pirmais un svarī gā kais ir personā la draudzī gums, sejā s ir nevis maskas, bet patiesi smaidi! "Labrī t! " visi darbinieki zinā ja, un mē s dzirdē jā m š o sveicienu no rī ta, pusdienlaikā un vakarā , forš i!
Animatoru grupa pie baseina, pie jū ras, vakarā sagatavoja forš as programmas, mums nebija garlaicī gi, bija jautri, puiš i ir ļ oti kontakti un gudri.
Lieliski atpū sties ar bē rniem, viss ir teritorijā .
Jū ra, pludmale, laikapstā kļ i Ē ģ iptē a priori nevar bū t slikti, var plunč ā ties krastā , vai arī var nirt no pontoniem un ar maskā m.
Restorā ni, bā ri, ā trā s uzkodas visapkā rt, ē st-dzert-negribu! Garda kafija, pat kafijas automā tos, vairā ku veidu tē jas, alus pudelē s, izcili, protams, tradicionā lie kokteiļ i, saldē jums.
Skaistums apkā rt, tī ra un kopta teritorija.
Mū su kompā nijā bija 12 cilvē ki, no tiem 5 bē rni, visiem bija lielisks iespaids! Neslē pš u, ka noskaņ ojums un no tā izrietoš ie prieki ir atkarī gi no kompā nijas noskaņ ojuma. Mē s bijā m apņ ē mī bas pilni pavadī t lieliskas brī vdienas, un mē s to paveicā m! Pat Belavia mū s nepievī la, nā ca pē c minū tes un pē c grafika aizlidoja uz Minsku, kas arī mū s iepriecinā ja.
аватар bfl-bfl.75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies 9:00.10 mē s bijā m nokā rtoti (piemē ram, jū s un jū su bē rns, lai nepagaidī tu). Istaba grib to labā ko - koridorā nebija gaismas, reģ istratū rā teica - nomainī ja, bet skapī durvis ir TIN! ! ! Ir bez riteņ iem, tie jau sen paē duš i un bija jā pieliek maksimā las pū les, lai to pā rvietotu. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 9:00.10 mē s bijā m nokā rtoti (piemē ram, jū s un jū su bē rns, lai nepagaidī tu). Istaba grib to labā ko - koridorā nebija gaismas, reģ istratū rā teica - nomainī ja, bet skapī durvis ir TIN! ! ! Ir bez riteņ iem, tie jau sen paē duš i un bija jā pieliek maksimā las pū les, lai to pā rvietotu. Š eit visa vilš anā s beidzā s.
Atpū ta ir brī niš ķ ī ga! Personā ls, ē dieni, animā cija, jū ra – viss augstā kajā lī menī . Gaisa temperatū ra bija 18-23, tikai vienu dienu bija ļ oti auksts un vē jains, un tad tikai pē cpusdienā . Internets pieejams visā teritorijā (tikai daž kā rt ir pā rtraukumi), ē dieni ļ oti daudzveidī gi un garš ī gi. Pati viesnī ca ir ļ oti patī kama un plaš a. Manam dē lam ir 5 gadi, bet viņ š visur skraidī ja viens pats un lū dza ieliet viņ am dzē rienus (viņ am ļ oti patī k spraits), viņ š paskaidroja kā varē ja, bet visi saprata.
Animā cija ir lieliska, labi darī ti puiš i. No bā riem: vestibila bā rs (24 stundas) un sporta bā rs no 18-24 (gudrs serviss). Zivju restorā nā tev nav laika sē sties pie galda, viņ i jau jautā , ko atnest no dzē rieniem.
Tā turpinā t, paldies puiš i. Plā nojam te nā kt vē lreiz, domā ju, ka mums ar bē rnu jau izvē lē sies labā ku istabu.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в районе Montazah Ras Nasrany Bay. Отель с красивым ландшафтным дизайном, комплексом бассейнов и коралловым рифом. С территории отеля открывается вид на остров Тиран и Красное море. Год строительства: 2010. Реновация: 2020. Подходит как для семейного, так и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Naama Bay: 17 км. Расстояние до Old Market (Старый Город): 25 км. Расстояние до Soho Square: 5 км. Международный аэропорт Шарм-эль-Шейх: 7 км.
Pludmales apraksts Частный песчано-коралловый пляж. Вход в море: понтон, рекомендуется специальная обувь, пляжные полотенца бесплатно, матрасы бесплатно, понтон 125 м, бар на пляже бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

11 открытых бассейнов с озерами и водопадами (6 с подогревом зимой), врач за дополнительную плату (по вызову), химчистка за дополнительную плату, магазины, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem 7 детских водных горок, анимация, мини-диско, мини-клуб для детей от 4 до 12 лет. 2 детских бассейна, без подогрева: подогрев в зимний период (дата начала и окончания подогрева не фиксирована).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 7 водных горок для взрослых+7 детских водных горок, водное поло, бочча, дартс, амфитеатр, анимация активная, вечерние программы/шоу бесплатно, водные виды спорта за дополнительную плату, волейбольная площадка на пляже бесплатно, дневные спортивно-развлекательные программы бесплатно, мини-гольф бесплатно, тренажерный зал: бесплатно (с 16 лет в спортивной обуви). Теннисный корт (твердое покрытие): аренда корта, оборудование в дневное время, освещение в вечернее время — бесплатно, корт доступен с 10:00 до 22:00.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Общее количество номеров — 864. Гостиничный комплекс состоит из основного трехэтажного здания (есть лифты) и жилых корпусов. Наличие номеров для людей с ограниченными возможностями — 4 Standard Rooms и 2 Family Rooms (по предварительному запросу). Инвалидная коляска — только для экстренных случаев.

Istabās

Wi-Fi бесплатно, кондиционер: центральный, сейф бесплатно, ТВ, минибар за дополнительную плату, чайник, набор для кофе и чая, душ, туалет, косметическое зеркало, полотенца, фен, утюг и гладильная доска бесплатно по запросу, туалетные средства.

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Montazah Area, Ras Nasrani Bay P.O. 421، South Sinai Governorate 46627, Egypt
Tālruņi: +20-69-367 0888
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.