Maritim Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort 5*– Atsauksmes

99
Novērtējums 8.010
№21 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.7 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.1 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2007. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2015. gadā. Sastāv no 1 stāva ēkas (tikai reģistratūra) un astoņpadsmit 1 un 2 stāvu bungalo. Atrodas Sharks Bay, kas ir slavens ar savu lielisko koraļļu rifu. 10 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas atrodas Šarm eš Šeihas centrs ar daudziem veikaliem, niršanas centriem un lieliskām izklaides iespējām, tostarp brīvdabas teātriem. Blakus viesnīcai ir 18 bedrīšu profesionālais golfa laukums, kurā vairākas reizes ir notikuši čempionāti. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар buger74
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c reitinga, koraļ ļ u rifa klā tbū tnes un atsauksmē m. Ieradā mies pē c 17:00, viesnī cas darbiniece uzreiz izņ ē ma no autobusa mū su koferus, un mū s aizveda uz reģ istratū ru, bijā m 2 ģ imenes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c reitinga, koraļ ļ u rifa klā tbū tnes un atsauksmē m.
Ieradā mies pē c 17:00, viesnī cas darbiniece uzreiz izņ ē ma no autobusa mū su koferus, un mū s aizveda uz reģ istratū ru, bijā m 2 ģ imenes. 10 minū tes reģ istrē š anā s un mū s aizveda uz numuriņ iem ar golfa ratiem, numuriņ us iedeva tajā paš ā mā jā , ē rti. Pē c desmit minū tē m pie mums atveda mū su bagā ž u. Istabā bija 2 milzī gas gultas, un mē s bijā m 4 cilvē ki, mums jautā ja, vai nav vajadzī ga papildu gulta, mē s atteicā mies, bija ē rti gulē t. Mū su istabas bija visvienkā rš ā kā s un pat diezgan lielas, ne mazā k kā.50 kv. m. + vannas istaba 11 kv. m. Istabā s ir dvieļ i, fē ns, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, pē c izsaukuma uz reģ istratū ru atnesa dvieļ us, krū zes tē jai 4 minū š u laikā . (ļ oti ā tri pā rsteidza sevi).
Teritorija. Milzī ga zaļ a daž ā du palmu, krū mu un ziedu kaudze. Vispā r skaisti. Viss ir rū pī gi iztī rī ts un uzturē ts labā stā voklī .
Baseins, ir mazs bē rniem un lielais pieauguš ajiem (ļ oti liels) - abi apsildā mi, ū dens slidkalniņ i tika iekļ auti pē c atpū tnieku lū guma, nekā du problē mu.
Uzturs. Uz salas baseina vidū ir bā rs, kur pusdienlaikā var iegā dā ties dzē rienus un uzkodas (cī siņ us, hamburgerus un frī kartupeļ us). Viss tas pats ir bā rā pludmalē , tas ir atvē rts no 10-00 lī dz 17-00. Bet vislabā k ē st galvenajā restorā nā , kur vienmē r var atrast ē dienus pē c savas gaumes, bet jū ras velš u ir maz, ja esi gardē dis un mī li ko tā du, tad tevis te nav. Vienmē r ir divas zupas, liellopa un putnu gaļ a, zivis, kartupeļ i, rī si, makaroni, vā rī ti un grilē ti dā rzeņ i, kā arī svaigi dā rzeņ i utt. , ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Ē dienu nav daudz, bet tie mainā s katru dienu. Izsalcis no š ejienes noteikti neatstā si. Galvenais bā rs "Panorā ma" strā dā lī dz 01-00 naktī , alus tiek pasniegts parastā s 300 g glā zē s, kokteiļ us taisa ne tikai tie, kas norā dī ti ē dienkartē , tu saki ko gribi un ja tam ir sastā vdaļ as, tad nekā du problē mu, un es nekad neesmu teicis VAN DOLLAR. Alkohols ir normā li, dzē rieni nav UPI.
Pludmale. Ļ oti skaists koraļ ļ u rifs, ieeja ū denī tikai no mola, dziļ ums uzreiz 8 metri, kurš peldē t neprot un baidā s, pludmalē neinteresē sies, ja vien nesē dē si blakus bā rmenim, kurš taisa smuki kokteiļ i (vismaz nobildē uz ž urnā la vā ka). Un te ir viena problē ma, pludmale ir 5 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas, bet tas mū s netraucē , autobuss kursē katru stundu.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, ja ir vē lē š anā s, var atstā t dā vanu uz gultas, bet tas neko nemaina. Vakarā ir garlaicī gi.
Pros. Teritorija, baseins, slidkalniņ i, numuriņ i, ē dieni un dzē rieni, apkalpoš ana, attā lums no izklaides centriem (taupī t naudu).
Mī nuss. Attā lums lī dz izklaides centriem (vakarā nav ko darī t), nā cā s izmantot mikroautobusus vai taksometrus.
Ja neesat gatavs maksā t 1000 USD par personu un vē laties labi pavadī t relaksē još as brī vdienas, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
аватар Liza868498
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
10ka pē c visa spriež ot, varu teikt uzreiz, ne tikai bē rns bija sajū smā , bet visa ģ imene. Ir apbrī nojama attieksme pret bē rniem un patiesī bā arī pret mums. Pirms tam atpū tā mies citā viesnī cā , lai gan bijā m 4k, par visu prasī ja naudu. … Tomēr ▾ 10ka pē c visa spriež ot, varu teikt uzreiz, ne tikai bē rns bija sajū smā , bet visa ģ imene. Ir apbrī nojama attieksme pret bē rniem un patiesī bā arī pret mums. Pirms tam atpū tā mies citā viesnī cā , lai gan bijā m 4k, par visu prasī ja naudu. Š eit mums bija istaba 90 kv. m, nevis 60 kv. m. pilnī gi bez maksas. Varbū t tas ir tā pē c, ka nav sezona, bet katrā ziņ ā mums visiem patika. Ē diens bija daudzveidī gs. Gaļ a bija paipalas, liellopa gaļ a, pī le, vista un tas viss vairā kā s versijā s. Ē diens netika atkā rtoti izlikts. Paņ emiet labu garastā vokli ceļ ojumā .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
No plusiem: laba ieeja jū rā , draudzī gs personā ls. Man nepatika, ka viņ iem par bē rnu gultiņ u ir jā maksā papildus, š ī piemaksa ir 10 USD dienā , t. i. ja ir divi bē rni, tas ir 20 USD dienā , jums ir jā maksā papildus. … Tomēr ▾ No plusiem: laba ieeja jū rā , draudzī gs personā ls. Man nepatika, ka viņ iem par bē rnu gultiņ u ir jā maksā papildus, š ī piemaksa ir 10 USD dienā , t. i. ja ir divi bē rni, tas ir 20 USD dienā , jums ir jā maksā papildus. Š o informā ciju nekur neesam redzē juš i, tā pē c tā nav ī paš i patī kama nianse. Teritorija ļ oti laba, liela, zaļ a, skatā s. No mī nusiem tas, ka teritorijā nav saindē ti odi, ja brauc ziemā , tad to ir diezgan daudz. Ē diens nav slikts, kā jau Ē ģ iptei. Pludmale laba, ieeja jū rā brī niš ķ ī ga, ī paš i svarī gi ģ imenē m ar bē rniem, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, zivis var apskatī t, pludmalē vietas pietiek visiem. Viesnī ca atrodas tieš i uz Naama Bay galvenā s ielas, ir daudz restorā nu, veikalu, jums nekad nav garlaicī gi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā viss bija lieliski. Tikā m uzreiz nokā rtoti, ā tri reģ istrē ti, tikai 15 minū tē s. Ē diens ir izcils. Uz vietas ir bā rs (atvē rts lī dz 22:00), liels peldbaseins. Pludmale skaista, bet uzreiz koraļ ļ u, taisī ta mola, bē rniem neder. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija lieliski. Tikā m uzreiz nokā rtoti, ā tri reģ istrē ti, tikai 15 minū tē s. Ē diens ir izcils. Uz vietas ir bā rs (atvē rts lī dz 22:00), liels peldbaseins. Pludmale skaista, bet uzreiz koraļ ļ u, taisī ta mola, bē rniem neder. Mums patika koraļ ļ i, zivis pludmalē . Pē c vakariņ ā m no viesnī cas uz pilsē tu bija autobuss, pirms tam bija tikai jā pierakstā s.
аватар anazarenko804
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas ar diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem, mums tas ī paš i nepatika, viesnī ca neatbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m, ē diens nav tas labā kais, daudz pikants un par to neraksta jebkur, katru dienu viss vienā ds, animatori tikai priekš izrā des, bē rnistabā vienmē r kā di arā bi, mū su bē rniem tur neinteresē , nekā das izklaides. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas ar diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem, mums tas ī paš i nepatika, viesnī ca neatbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m, ē diens nav tas labā kais, daudz pikants un par to neraksta jebkur, katru dienu viss vienā ds, animatori tikai priekš izrā des, bē rnistabā vienmē r kā di arā bi, mū su bē rniem tur neinteresē , nekā das izklaides. No 16.00 viesnī cā nav pilnī gi ko darī t, apkalpoš ana nav tā labā kā , visiem tikai gribas, lai viņ iem iedod naudu, bet skraida ap savē jiem, pie bā riem skatā s uz tevi tā , it kā esi kaut ko parā dā , viesnī ca nemaz nevelk, labā kajā gadī jumā vā ja 4-ka, vairs nevar novē rtē t.
аватар gsveta2903
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ne pirmo reizi Ē ģ iptē . Pē c atsauksmju izlasī š anas uzreiz teikš u: tie, kurus neapmierina "noguruš as" mē beles, nolietoti paklā ji, saplaisā juš as flī zes un krabju neesamī ba vakariņ ā s, nedodas uz viesnī cā m, kuru cena ir mazā ka par 800 USD vienai personai. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Ē ģ iptē . Pē c atsauksmju izlasī š anas uzreiz teikš u: tie, kurus neapmierina "noguruš as" mē beles, nolietoti paklā ji, saplaisā juš as flī zes un krabju neesamī ba vakariņ ā s, nedodas uz viesnī cā m, kuru cena ir mazā ka par 800 USD vienai personai. . Nebojā jiet savu atvaļ inā jumu un viesnī cas vē rtē jumu ar atsauksmē m. Ē ģ iptē (tā pat kā Turcijā ) viesnī cas lī meni mē ra pē c cenas, nevis zvaigznē m. Lieliska viesnī ca savā cenu diapazonā . Viesnī cā ieradā mies 06:00.07:30 iedeva istabas atslē gas. Kā sapratā m viesnī cas koncepciju, ja ir brī vas istabas, varam iekā rtoties ierodoties. Baseins ir liels un silts. Bā ra darbinieki ir draudzī gi un pieklā jī gi. Bā rā pat bija kokteiļ u ē dienkarte. Restorā nā katru dienu tiek piedā vā ti jauni ē dieni. Gaļ a: vienmē r vista (daž ā dā s versijā s), liellopu gaļ a, paipalas, pī le, tī tars, zivis. Milzī ga desertu izvē le. Augļ i: dateles, zemenes, plū mes, melones, apelsī ni, hurma. Animā cija vā ja, bet arī nav gribē tā ju piedalī ties. Ī ss pontons pludmalē un lielisks rifs.
аватар natamedved_ukr_net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas nevis 1. lī nijā un pat ne 2. , bet gan 3. , bet bija autobuss. Ē diens labs, patika telpas un apkalpoš ana. Vasarā var bū t karsts, jo maz zaļ umu un maz koku. Restorā nā ir laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni, jū ras veltes. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nevis 1. lī nijā un pat ne 2. , bet gan 3. , bet bija autobuss. Ē diens labs, patika telpas un apkalpoš ana. Vasarā var bū t karsts, jo maz zaļ umu un maz koku. Restorā nā ir laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni, jū ras veltes.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esam diezgan apmierinā ti ar š o viesnī cu, tač u nā kotnē apsveram arī citas valstis atpū tai. Pirmo reizi apmetoties š ajā viesnī cā , viss bija lieliski. Bet, kad devā mies uz š ejieni otro reizi, jau nesezonā , viesnī cas darbinieku noskaņ ojums nebija tik draudzī gs. … Tomēr ▾ Esam diezgan apmierinā ti ar š o viesnī cu, tač u nā kotnē apsveram arī citas valstis atpū tai. Pirmo reizi apmetoties š ajā viesnī cā , viss bija lieliski. Bet, kad devā mies uz š ejieni otro reizi, jau nesezonā , viesnī cas darbinieku noskaņ ojums nebija tik draudzī gs.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, ieradā mies vē lu vakarā . Vakariņ as jau tika pasniegtas istabā . Siera š ķ ē lē s bulciņ as utt. , cilvē ki gatavojā s tam, ka ieradī simies. Grezns numurs 60 kv. m. viss marmorā , daudz vietas, gaisa kondicionē š anas kopē jā sistē ma bija trokš ņ aina. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, ieradā mies vē lu vakarā . Vakariņ as jau tika pasniegtas istabā . Siera š ķ ē lē s bulciņ as utt. , cilvē ki gatavojā s tam, ka ieradī simies. Grezns numurs 60 kv. m. viss marmorā , daudz vietas, gaisa kondicionē š anas kopē jā sistē ma bija trokš ņ aina. Teritorija ir vienkā rš i lieliska, š ī viesnī ca ir celta, lai uzņ emtu starptautiskus kongresmeņ us, sakopta teritorija, bungalo tipa numuriņ i, tie ir izkaisī ti tā , ka klusi un ē rti nav dzirdama animā cija. Š eit ir viens no skaistā kajiem koraļ ļ u rifiem, stacionā rs pontons, tas ir kapitā ls, apmē ram 10-15 garš , plats, liels. Cilvē ku bija maz, pludmale tika iztī rī ta, pat smiltis tiek lī dzinā tas, puiš i stā v, kontrolē , lai neviens pludmalē neienā k no citā m viesnī cā m. Bū tu jauki, ja dvieļ i tiktu nodroš inā ti no viesnī cas. Tā kā viesnī cā bija maz cilvē ku, č arterbuss kursē ja reizi stundā . Pā rsteidzoš i lielisks ē diens, sortiments nav slikts. Katru dienu bija gaļ a, vista, zivis un ē dieni neatkā rtojā s, bija pat ceptas paipalas, bija tī tars, grilē ts ē diens. Maniem bē rniem saldumi bija lī menī . Baseins ir pā rsteidzoš s, tī rs un skaists. Klusa ē rta viesnī ca. Uz š o viesnī cu ceram aizbraukt nā kamgad, bet jau ņ emam lī dzi arī vecā kus.
аватар Oksana930858
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar viesnī cu viss bija kā rtī bā . Istaba tika iztī rī ta, ē diens mums atbilst. Kas attiecas uz cenu, tad adekvā ta viesnī ca. Mē s negaidī jā m lielas zvaigznes, tas, kas tur bija, mums derē ja. Viesnī ca 3-4. Arī ar pludmali viss bija kā rtī bā , un tā s tuvums viesnī cai, un tī rī ba. … Tomēr ▾ Ar viesnī cu viss bija kā rtī bā . Istaba tika iztī rī ta, ē diens mums atbilst. Kas attiecas uz cenu, tad adekvā ta viesnī ca. Mē s negaidī jā m lielas zvaigznes, tas, kas tur bija, mums derē ja. Viesnī ca 3-4. Arī ar pludmali viss bija kā rtī bā , un tā s tuvums viesnī cai, un tī rī ba. Ar personā lu bija daž as nianses, bet kopumā apkalpoš ana nav slikta. Viesnī cas tuvumā nebija nekā , ne veikalu, ne kafejnī cu, ne restorā nu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pavlyukn
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums vale-na
Uzrakstiet kādam atsauksmi, kā ir tagad šajā viesnīcā, ūdens temperatūra, gaiss, ēdiens? Mēs braucam novembra beigās.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Info55589
‹ Viesnīca Maritim Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель открыт в 2007 году, последняя частиная реновация проведена в 2015 году. Состоит из 1-этажного здания (только ресепшн) и восемнадцати 1- и 2-этажных бунгало. Расположен в заливе Sharks Bay, который славиться великолепным коралловым рифом. В 10 минутах езды от отеля находится центр Шарм-эль-Шейха с множеством магазинов, дайвинг-центров и отличных развлекательных заведений, в том числе театров под открытым небом. К отелю примыкает профессиональное поле для гольфа на 18 лунок, где неоднократно проводились чемпионаты. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 7 км от Naama Bay, в 5 км от Soho Square и в 12 км от Старого города, в районе Sharks Bay,
Pludmales apraksts Собственный коралловый пляж (рядом с отелем Maritim Jollie Ville Golf & Resort) в 2 км от отеля, заход в море с понтона, стационарный пирс с террасой — около 20 м. Протяженность пляжа — 3000 м. Курсирует бесплатный автобус каждые 30 минут с 8:00 утра до заката солнца. Пляжные полотенца — бесплатно (пляжные полотенца гости получают на территории отеля). Павильон на пляже (бесплатно). На пляже есть душ. Бар на пляже — бесплатно (10:00-17:00).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, room service: платно, Wi-Fi — бесплатно в лобби отеля (базовый доступ) в номерах кабельный — платно, международный конгресс центр (9 конференц-залов с возможностью объединения на 2000 / 800 / 800 / 240 / 360 мест (theatre style) и 16 комнат для совещаний), магазины, 1 открытый бассейн для взрослых с подогревом в зимний период (2700 м2), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно, автобус Naama Bay, по предварительной резервации — платно. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

Главный ресторан Peninsula рассчитан на 550 гостей (07:00-10:30, 13:00-15:00, 19:00-21:30);

Alforno — итальянский ресторан A la Carte (открыт на ужин, платно);

Siam — тайский ресторан A la Carte (открыт на ужин, платно).

Panorama бар (11:00-00:00);

BBQ бар у бассейна (10:00-17:00);

Бар на пляже (10:00-17:00);

Бар у бассейна (10:00-17:00);

Кальянная (платно);

Лобби-бар (платно);

Windsor English бар (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн (с подогревом в зимнее время), аквапарк для взрослых и детей от 12 лет (3 водные горки, часы работы: 10:00-12:00/14:00-16:00), мини-клуб (возраст 4-12 лет) оборудованный 42 inch LCD телевизором (фильмы, музыка), PlayStation 3, детская дискотека, детская анимация, детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк для взрослых и детей от 12 лет (3 водные горки, часы работы: 10:00-12:00/14:00-16:00), дайвинг-центр (платно), вечернее шоу (бесплатно), волейбол на пляже (бесплатно), настольный футбол (бесплатно), многофункциональный корт (футбол, волейбол, баскетбол) — бесплатно, водное поло (бесплатно), аквааэробика (бесплатно), дартс (бесплатно), массаж (платно), 2 теннисных корта платно (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей (платно), освещение корта (платно), гольф платно (в Maritim Jolie Ville Golf & Resort).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 319 номеров.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной или ванной (мыло, шампунь и гель для душа предоставляются бесплатно), халаты и тапочки (бесплатно), фен, индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), кабельный кабельный интернет (платно), сейф (бесплатно), мини-бар платно (заполнен), электрический чайник и набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), окно и терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese P.O.Box 232 Peace Road at Um Marikha Bay, Sharm el Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: Tel: +20 069 3604200 Fax: +20 069 3604199
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.