3 zvaigžņu viesnīca, kas koncentrējas uz viesiem ar arābu izskatu

Rakstīts: 29 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 18 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Te neož pē c piecā m zvaigznē m, maksimums 3. Ē diens pretī gs, tikai pangasijas no jū ras veltē m, sū dī gi vā rī ta liellopa gaļ a un sporta vistas meistars skrieš anā , cauri nekož . vai olu kultenis, bezgarš ī gi jogurti un kartona desiņ as. Vienreizē jā s lietoš anas krū zes un urī ns no kafijas automā tiem, plastmasas tē jkarotes, zobu bakstā mie visu laiku jā prasa. . . Ja ej pē c ē diena, ticiet man, katru dienu jums bū s "Murkš ķ a diena". Pē dē jā s trī s dienas mē s paē du pilsē tā , negribē jā m iet uz restorā nu. Par alkoholu nav ko teikt, neko vietē jo nedzē rā m, visu ņ ē mā m lī dzi.
Pludmale laikam ir vienī gā labā lieta viesnī cā . Pā ris rifi ar zivī m un skaistu smilš u dibenu.
Istabas - skaidrs, ka strā dnieki cenš as, tī ra, bet pat ja jū s atbraucā t kā pā ris, tad droš i vien iedos jums istabu ar divā m vienvietī gā m gultā m, kas saspiestas kopā - sievai neizdevā s, par laimi nostā jos uz abā m pusē m ar ceļ iem, tā pē c es pretojos. . Principā , manuprā t, par mī nusiem tikai gultas un pilnī ga š ampū na un duš as ž elejas neesamī ba, tikai š ķ idrā s ziepes.

Ja iebraucat Sporta zonā , esiet gatavi tam, ka lī dz jū rai var aiziet 10 minū tes ā trā tempā , bijā m janvā rī , lieliski pastaigā ties brokastī s, bet vasarā noteikti bū s laiks sauļ oties pa ceļ am uz pludmali vai uz restorā nu. Ar bē rniem Noteikti neiesaku Sportā .
Acī mredzot personā ls ir orientē ts uz arā biem, esiet gatavi tam, ka tevi ignorē s lī dz pē dē jam arā bam, bezjē dzī gi trakot, lai gan es divas reizes pā rslē dzu uz paaugstinā tu toni, un tad bā rmenis uz tevi skatā s ar tā du naidu, tas š ķ iet, ka jū s mani ievedat manā dzimtenes spokā...
18. gadā Nabqā paņ ē mā m 3 zvaigznes, SiBich hotel sauc, ē dinā š anas un istabiņ u ziņ ā SiBich noteikti uzlika uz lā pstiņ ā m Jolly Willy ar cenu starpī bu par treš daļ u uz leju.
Mū su operators bija TetsTour, principā mē s nepā rtraukti lidojam caur viņ iem, bet viesnī cas gids Mohammeds ir izdrā dzis, biedri. Vienī gā reize, kad jū s ar viņ u sazinā sieties, ir otrajā dienā pē c ieraš anā s, kad jums tiek pā rdotas ekskursijas par zemā m cenā m un ā das un kaž okā du izstrā dā jumi.
Tas arī viss, pē c tam jū s nevarat sastā dī t viņ a numuru, nerakstiet Viber, aizmirstiet to. Viņ š skatā s caur SMS, bet neatbild, neceļ klausuli uz zvaniem, vā rdu sakot, ā ksts.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i super-netā lu no visa ū denspī pju, restorā nu un veikalu jū ra, kā jas noteikti zudī s staigā jot, bet garneles ir divreiz dā rgā kas nekā vecpilsē tā .
Tā pat viesnī cas gids aģ itē s doties uz zivju restorā nu manuprā t "Fairuz" sauc, nemaldaties, cenas zī dī tā jam lī dz 20.00 š ajā iestā dē , pē c 8 cenu birkas maina uz citā m.

Secinā jums – ja esi vecs fars, kurš nebaidā s staigā t uz restorā nu un atpakaļ , ja neesi izvē lī gs ē dienam, ja tev nav absolū ti nekā das paš cieņ as un esi gatavs gaidī t rindā tik ilgi, cik vien tu vajag, ja pē c vakariņ ā m labā k patī k gulē t (Un pē c vakariņ ā m tur nav pilnī gi ko darī t) - apsveicu, lieliska izvē le. Visiem pā rē jiem meklē jiet vairā k, tā gidi neslavē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu