Golf Beach Resort 5*– Atsauksmes

213
Novērtējums 7.410
№45 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.5 Numurs
7.4 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.4 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie Sarkanās jūras, 6,5 km attālumā no Nāmas līča. Celta 1998. gadā, pēdējais remonts tika veikts 2021. gadā (2019. gadā - galvenā restorāna, libāniešu restorāna un dažu telpu remonts, 2021. gadā - dažu telpu remonts). Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam, komandējumam vai atpūtai draugu lokā.Vairāk →
аватар olgakovalchuk3001
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies trī s (vecmeitu ballī te, dzimš anas diena). Teritorija š ķ iet maza, bet tajā paš ā laikā ir vietas, es sadalī tu viesnī cu 3 galvenajā s zonā s: - baseins gar viesnī cu ir cilpas (slinks upe), kurā ir 2 slidkalniņ i, rotaļ u laukums ū dens volejbola spē lē š anai, ū dens aerobikai, baseins 1. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trī s (vecmeitu ballī te, dzimš anas diena).
Teritorija š ķ iet maza, bet tajā paš ā laikā ir vietas, es sadalī tu viesnī cu 3 galvenajā s zonā s:
- baseins gar viesnī cu ir cilpas (slinks upe), kurā ir 2 slidkalniņ i, rotaļ u laukums ū dens volejbola spē lē š anai, ū dens aerobikai, baseins 1.5 metrus plats, vietā m paplaš inā s (tajos paš os slī dkalniņ os un ū dens aerobikas zonā s)
- baseins ziemā tiek apsildī ts, tas nav kvadrā ts, bet arī iegarenas elipses formā ar saliņ ā m, slidkalniņ iem, 2 m dziļ uma zonā m, dziļ uma zona lī dz 1.4 m un lī dz 1 m, vidū ir bā rs ar platformu, kur var sē dē t pie galdiņ iem. Baseins atrodas netā lu no VIP istabā m, pareizā k sakot bungalo, mā jas ar 3 ieejā m, ļ oti mā jī gi pie baseina,
-pludmale, ļ oti interesants risinā jums mierī gā lī cī , pludmale daudzpakā pju, ir kā pnes, ar bē rniem ar ratiem nav variants, daudz zonas atpū tai, sauļ oš anā s krē sli nestā v viens virs otra, lai piemē ram, kaut kur tie ir 3, kaut kur pat 8, ir platforma, kur ir 10 lietussargi un katrā ir 2-3 sauļ oš anā s krē sli.
Atseviš ķ a cieņ a pret pontoniem, tā di ir 3, cieti, izturī gi, platformas formā uz kuras ir klā ja krē sli, vidē ji der 15 gab, nolaiž oties jū rā pa pieklā jī gā m kā pnē m zem nogā zes, tas ir prieks iet ā rā , bē rniem ir neliela platī ba ar smiltī m, kad plū dmaiņ as.
Rifs ir superī gs, visiem 3 pontoniem š ķ iet savā dā k.
Ē diens - daudzveidī gs, jū ras veltes 7 dienā m (proti, garneles, mī dijas un kalmā ri bija 6 reizes, zupu veidā vai pusdienā s vai vakariņ ā s, un tikai ar grilē tiem dā rzeņ iem, nepā rceptiem, ne vates).
Brokastī s ir standarta vā rī tas olas, olu kultenis, pavā ra gatavotā s omletes un ceptas olas.
Putras, musli, pankū kas, beļ ģ u vafeles ar piedevā m, ievā rī jumi, frī kartupeļ i, š okolā des pasta, humuss, cepti baklaž ā ni, siers, pat Gouda tipa, vidē ji ē damas, desiņ as (ē ģ iptieš u, kas to lai zina), desa, kafija no aparā ta ( 3 veidi - kapuč ī no, mokač ī no, espresso), kotletes vai aknas, feta, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i.
Pusdienas-zupa (2 reizes ar jū ras veltē m, hodgepodge, mineroni, borš č u, sē ņ u biezeņ u zupa).
Noteikti grilē - vai kotletes, skumbrijas, frī kartupeļ us.
Visu veidu dā rzeņ i tvaicē ti, grilē ti, dā rzeņ u kastroļ i ar gaļ u un bez tā s, visu veidu baklaž ā ni (marinē ti, cepti, cepti)
Makaroni ar lasi bija 2 reizes, vienkā rš i makaroni ir gatavi, vai arī var pasū tī t pie š efpavā ra pē c savas gaumes.
Tī tars, vista, zivis, ī stā telapija, visa veida kulinā rija.
Vakariņ ā s viss kā pusdienā s + daž ā da veida gaļ as ē dieni un cepetis, un ar rī siem (kā plovs), liellopu aknā m, sautē tu jē ru, grilē tu vistu (kā kebabu.
Suš i reiz, vispā r interesanta porcija, uzkodas porcijas kokteiļ u glā zē s, nu tieš ā m skaisti un garš ī gi.
Augļ i - greipfrū ti, apelsī ni, fizalis, melone, dateles, arbū zi.
Alkohols diezgan labs, bez vaniļ as pē cgarš as, ir Š vepes, Coca Cola nav dzerta ne dienu, pā rsvarā ā bolu sula, alus pudelē s (reizē m izlejamais).
Uzkodas - pē cpusdienā pie baseina - frī kartupeļ i, burgeri ar vistu (piemē ram, shawarma), ar aknā m, saldē jums pludmalē no 12-30 lī dz 13-30 un pē cpusdienā pie baseina, garš ī gi, piena 4 veidi .
Animā cija - pieauguš ajiem katru dienu un daž ā di, uzskaitu - balles dejas + puiku akrobā ts, konkurss par labā ko pā ri; austrumu deng vē derdejas, tanura, ē ģ iptieš u tautas dejas; Argentī nas programma; Kolumbijas programma; puisis dziedā ja slavenus hitus angliski un krieviski + Mr. Hotel; beigā s vienmē r ir 30 minū š u a la disco.
Mī nusi:
Attā lums no civilizā cijas, lai gan man tas nav kritiski, ejiet apmē ram 25 minū tes un ir iela ar aptiekā m, veikaliem un suvenī riem, visu nepiecieš amo (pretī Sultan Gardens viesnī cā m).
Pludmale nav piemē rota visiem, tā s daudzlī meņ u daba nav ī paš i piemē rota maziem bē rniem, ar ratiem nevar pabraukt, atkal veciem cilvē kiem, karstumā nav ļ oti karsts, ne visi tiek augstu no pludmales kā pņ u vidū .
Bē rnu animā cija, nē , 20 minū tes vakariņ u laikā
Baseins gribē ja nedaudz siltā ku)))) ir ar ko salī dzinā t.
аватар mvoksana39
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2022.  gada janvā ra beigā s. Viesnī ca ir veca, redzama kā dreizē jā greznī ba, tagad nolietota, bet mums tas nav galvenais. Ieradā mies pusdienlaikā un uzreiz iekā rtojā mies, vakarā izgā jā m no viesnī cas un 12:00 mums netika nogrieztas rokassprā dzes, izmantojā m viesnī cu lī dz 17:00. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2022.  gada janvā ra beigā s. Viesnī ca ir veca, redzama kā dreizē jā greznī ba, tagad nolietota, bet mums tas nav galvenais. Ieradā mies pusdienlaikā un uzreiz iekā rtojā mies, vakarā izgā jā m no viesnī cas un 12:00 mums netika nogrieztas rokassprā dzes, izmantojā m viesnī cu lī dz 17:00. Istaba liela, vienī gais, ko tur saldē jā m, prasī jā m papildus segas un iedeva. Ē diens - viss patika, garš ī gi daudz jū ras velš u. Pludmalē ir 3 moli, bet vietas bija aizņ emtas iepriekš , jo vietas par maz, ir karaļ ļ i un zivis. Apsildā ms baseins, ne pā rā k silts un ļ oti vē jš pie tā , mums tas nebija jā izmanto, mē s tur nosalā m. Pludmalē nav animā cijas, vakarā ir ī sa izrā de. Netā lu no viesnī cas ir tirgus, no izejas uzreiz pa labi un uz priekš u pa ietvi un apejot diž skā barž a P ž ogu, ejiet pā ris kilometrus. Kopumā mums patika.
аватар ttiana
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca man patika, ekskursijas cena bija 4.000 UAH ar apdroš inā š anu pret neizlidoš anu un piemaksu par rī ta un vakara lidojumiem uz AzurAir no Kijevas trī s pieauguš ajiem uz 9 naktī m. No plusiem: Ē diens ir ļ oti labs par š ā du cenu diapazonu, biju patieš ā m pā rsteigts - katru dienu bija ē dieni no garnelē m, kalmā riem, mī dijā m, kā arī zivī m. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, ekskursijas cena bija 4.000 UAH ar apdroš inā š anu pret neizlidoš anu un piemaksu par rī ta un vakara lidojumiem uz AzurAir no Kijevas trī s pieauguš ajiem uz 9 naktī m.
No plusiem:
Ē diens ir ļ oti labs par š ā du cenu diapazonu, biju patieš ā m pā rsteigts - katru dienu bija ē dieni no garnelē m, kalmā riem, mī dijā m, kā arī zivī m. No augļ iem arbū zs (katru otro dienu), melone, mandarī ns, apelsī ns, greipfrū ts, granā tā bols - katru dienu. Saldumus nevar izteikt vā rdos, cik garš ī gi. Kaut kur lasī ju, ka saldumu š efpavā rā ir Myshlen Star. Cik bija Ē ģ iptē un Turcijā - š ajā viesnī cā bija visgarš ī gā kie saldumi, to apstiprinā ja arī citi tū risti.
Istabas ir ļ oti lielas – tik lielas standarta istabas vē l nebiju redzē jis. Arī kosmē tiskais remonts nav š iks, bet gan acij tī kams.
Pludmale ir amatieru, varbū t ne visiem patiks, maziem bē rniem tā nav piemē rota. Mums patika, ī paš i tā das puslagū nas klintī s augstumā ar palmu galotnē m un mā kslī go zā li.
Ī ss pontons (3gab. ), lī cis nav ī paš i slē gts, bet diezgan piemē rots atpū tai ziemā , stipra vē ja nebū s.
Rifs ir skaists un bagā ts, ir ko redzē t.
Viesnī cas mī nusi:
Pirmais, kas krī t acī s, ir novā rtā atstā tā teritorija, es negribu ilgi runā t, bet kurš te brauks, tas sapratī s, ko gribu pateikt. Visa teritorija kliedz, ka vajag remontu, vismaz kosmē tisko.
Wi-Fi ir jā iegā dā jas — USD 25/nedē ļ ā , un tas darbosies tikai vestibilā un jū su istabā .
Ir neē rti iet uz vienī go tualeti un bā ru pludmalē , kā arī duš ā m (sapratī siet, kad bū siet). Jaunajai paaudzei tā nav problē ma, tač u pensionā rus un bē rnus tas noteikti sarū gtinā s.
Ā rpus viesnī cas nav infrastruktū ras. Uz tuvā kajiem veikaliem, aptiekā m utt. staigā t vismaz 20 minū tes.
Paš ā viesnī cā diskotē ku nav, par 15 USD / persona tiek transportē ta uz Write Bay. Vispā r vakaros, izņ emot televizoru istabā , citas izklaides nav.
Secinā jums - viesnī ca ir naudas vē rta, cena-kvalitā te atbilst, vienreiz noteikti ir vē rts uz to aizbraukt, tad izlemiet paš i.
аватар ttiana
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies galvenokā rt izmaksu dē ļ (3.000 UAH divā m personā m par 8 naktī m). Citu variantu vairā k vai mazā k normā lu nebija, un arī nebija laika izvē lē ties. Ieradā mies 6:00, gaidī jā m istabu lī dz 14:00, lai gan piedā vā jā m 10 $ par priekš laicī gu norē ķ inā š anos, bet mums atteica - teica, ka nav brī vu istabu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies galvenokā rt izmaksu dē ļ (3.000 UAH divā m personā m par 8 naktī m). Citu variantu vairā k vai mazā k normā lu nebija, un arī nebija laika izvē lē ties. Ieradā mies 6:00, gaidī jā m istabu lī dz 14:00, lai gan piedā vā jā m 10 $ par priekš laicī gu norē ķ inā š anos, bet mums atteica - teica, ka nav brī vu istabu. Uzreiz saģ ē rbtas rokassprā dzes un nosū tī tas brokastī s.
Pagā juš ajā gadā bijā m Albatros Aqua Blue 4*. Pē c viņ a, viesnī ca Jolie Wiley vī luš ies. Salī dzinot ar Albatrosu, š eit nav neviena plusa. Pat ja ņ emam vē rā , ka otrajā rindā ir Albatross, bet pirmajā - Dž olija Vilija.
Mī nusi:
Ē diens vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs, ir zivis, bet tā ir bezgarš ī ga, augļ i vai zaļ a vai raudzē ta.
Telpas ir izremontē tas, tač u tā s ir slikti iztī rī tas - putekļ i no virsmā m nav noslaucī ti vispā r. Un starp citu, duš ā smird pē c notekū deņ iem, nā cā s pa nakti aizklā t noteku ar dvieli.
Pludmale ir veidota tā , lai cilvē ki pastā vī gi staigā tu tieš i blakus.
Jū ra un koraļ ļ i ir tur, bet tie joprojā m ir sliktā ki nekā savvaļ as pludmalē Albatrosā .
Ā rā no viesnī cas nevar tikt - nekā tur nav, jā brauc ar taksi, lai nokļ ū tu uz Soho vai Naama vai uz vecpilsē tu. Albatrosā gar pludmali katru otro dienu devā mies uz Vecrī gu pē c garnelē m un mango.
Animā cija garlaicī ga neinteresanti, nav diskotē ku.
аватар hudyshka
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s rezervē jā m ceļ ojumu pē dē jā s dienā s pirms izbraukš anas, tā pē c izvē lē jā mies labā ko no sliktā kajiem. Pē c atsauksmē m viesnī cu ļ oti novē rtē jā m, tā pē c tā nekļ uva par pilnī gu vilš anos. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m ceļ ojumu pē dē jā s dienā s pirms izbraukš anas, tā pē c izvē lē jā mies labā ko no sliktā kajiem. Pē c atsauksmē m viesnī cu ļ oti novē rtē jā m, tā pē c tā nekļ uva par pilnī gu vilš anos.
Ieradā mies 7 no rī ta, atteicā mies norē ķ inā ties, bet par 10 dolā riem viņ i nokā rtojā s 10 no rī ta, pirms tam uzlika rokassprā dzes, pabrokastojā m un izstaigā jā m teritoriju. Telpas ir plaš as, bet nedaudz putekļ ainas, duš as telpa ļ oti nogurusi, santehnika veca un jā maina. Viņ i tī rī ja slikti, virspusē ji (pat par š okolā des tā felī ti un 1 USD). Ū denim, papildus š ampū niem, gē liem utt. vajadzē ja atgā dinā t.
Ē diens nav slikts, garš ī gs, bet vienmuļ š , visas 10 dienas viens un tas pats. Briesmī gi augļ i - zaļ a cietā melone un dateles. Ķ ī miskā s sulas. No alkohola, pā ris veidu vī na, dž ins ar toniku, rums vai viskijs ar kolu, atš ķ aidī ts alus. Jums ir jā runā par ledu ar alkoholu, pretē jā gadī jumā viņ i "aizmirst". Pirmajā s minū tē s tika sakā rtoti garš ī gie ē dieni, pē c tam tie netika piegā dā ti. Beigā s izvē les nemaz nebija.
Teritorija liela, bet nesakopta, visapkā rt nepiecieš ami remonti, labiekā rtojumi. . .
Ir daudz baseinu, viens ar jū ras ū deni.
Animā cija - sē di un raudi. Pā ris guļ oš as meitenes un zē ni, kuri ar visu savu izskatu parā da, ka viņ iem viss ir apriebies, piemē ram, izklaidē sevi. Vakara izrā de ir ļ oti vā ja, lielā kā daļ a cilvē ku to vienkā rš i ignorē ja.
Vē l viens stā sts ir pludmale. Gatavojieties tam, ka pieklā jī gi staigā sit turpu un atpakaļ pa simts pakā pieniem. Vecā kiem cilvē kiem un ar bē rniem tas ir grū ti. Pludmalē ir 1 tualete un 1 bā rs, kur vienmē r ir rinda. Un, ja jū s ieņ ē mā t vietu 1. piestā tnē , tad jums bū s jā iet uz tualeti un bā ru 3. piestā tnē , un tie ir pakā pieni augš up un lejup, un atkal tie paš i. Man vairs negribē jā s dzert, neiet uz tualeti.
Vietu pludmalē katastrofā li maz, vieta jā ieņ em pirms 8 no rī ta, pirms brokastī m. Nogalinā ti sauļ oš anā s krē sli, daudzi nolaisti.
Vidē ja skaistuma koraļ ļ u rifs, nav krā sains, bet zivju bija daudz, bija murē ns, Napoleons utt.
Kopumā es š eit vairs neieš u.
аватар n.shawlay
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ierados ap 5 no rī ta, reģ istrē š anā s pē c 12, solī ja ieč ekot tiklī dz bū s brī vas istabiņ as (maksā ja ž etonu), 7 no rī ta uzvilka rokassprā dzes un devā mies brokastī s, tad kamē r nebija brī vu istabiņ u, tad iepazinos ar apkā rtni (tā ir milzī ga), pludmali . … Tomēr ▾ Ierados ap 5 no rī ta, reģ istrē š anā s pē c 12, solī ja ieč ekot tiklī dz bū s brī vas istabiņ as (maksā ja ž etonu), 7 no rī ta uzvilka rokassprā dzes un devā mies brokastī s, tad kamē r nebija brī vu istabiņ u, tad iepazinos ar apkā rtni (tā ir milzī ga), pludmali .
Ē st pietika, nebija ļ oti garu rindu, visi ā tri ieraudzī ja, garš ī gi pagatavoja. Bija kafijas automā ts, varē ja vā rī t sienu, espresso, mokasī nu. Kad viņ i apsē dā s pie galda, viesmī ļ i pienā ca, tā teikt, varē ja ienest alkoholu vai kā du dzē rienu, proti, vairs nebija jā stā v rindā pie bā ra - draudzī gs personā ls.
Katru dienu tī rī jā m istabu, papildinā jā m ū dens krā jumus (2 pudeles dienā , visu neizdzē ru). No dvieļ iem savī ti daž ā di tē li. Pē c pludmales tika atņ emti slapjie dvieļ i un izdalī ti sausie (patī kami pā rsteigta par š ā du attieksmi).
Istabas ir plaš as, mums bija liela divguļ amā gulta, mini viesistaba (stikla galds ar dī vā nu), liels priekš nams un duš a un terase (skats uz citā m ē kā m, varē ja noorganizē t skatu uz baseiniem, bet mē s bijā m uz terases un nebija normā li).
Visā teritorijā ir peldbaseini, pat ar jū ras ū deni (bet parasti atpū tuš ies jū rā , nevis baseinā ).
Ieeja jū rā caur molu (no š ī s viesnī cas bija 3), bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu (daž i nā ca atpū tnieki, citi devā s, tā pē c pat uz mola varē jā m paņ emt sauļ oš anā s krē slu). Vienmē r dež urē ja kā ds glā bē js.
Mī nuss: slikts internets, tikai reģ istratū rā , bet tā ir problē ma lielā kajai daļ ai viesnī cu Ē ģ iptē , tā pē c iesaku iegā dā ties vietē jo SIM karti, ja ir svarī gi uzturē t savienojumu.
Rezultā ts: tī ras telpas, draudzī gs personā ls, tī ra jū ra.
Пляж Приколи із полотенець Сніданок Обід Пляж Номер Територія
аватар timdimirus_gmail_com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s neesam izvē lī gi tū risti. Kopumā Ē ģ iptei nav slikti. Protams, š ī s nav deklarē tas 5 zvaigznes, bet gan ar 4. Ē diens normā ls, jū ra laba. Viskaitinoš ā kā s rindas ē damistabā , vietu trū kums pludmalē un telpas uzkopš ana. … Tomēr ▾ Mē s neesam izvē lī gi tū risti. Kopumā Ē ģ iptei nav slikti. Protams, š ī s nav deklarē tas 5 zvaigznes, bet gan ar 4. Ē diens normā ls, jū ra laba. Viskaitinoš ā kā s rindas ē damistabā , vietu trū kums pludmalē un telpas uzkopš ana. Ē damistabā galda klā š anai varat veltī t tikai pusstundu. Ja pē c brokastī m dosies uz pludmali, tad vietas nebū s. Uz vietā m jā dodas 06.30. Apkopē jas paņ em dolā ru pa kreisi, tač u nedrī kst mainī t dvieļ us un palagus. Jā iet dusmoties. Es iedevu dzeramnaudu š veicaram, tā pē c viņ š sajauca un aiznesa manas mantas uz citu istabu. Man bija jā iet meklē t savas mantas. Kaut kā negribas atvaļ inā jumā sabojā t savu garastā vokli ar š ā diem jautā jumiem.
Пляж Бассейн Номер стандарт
аватар manunys
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents, atpū tā s augusta beigā s. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a mā jī ga ar izeju uz galvenajiem vā rtiem, bet tas mums nav traucē klis. Katru dienu uzkopj š okolā des tā felī ti, darbinieki ir atsaucī gi un ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents, atpū tā s augusta beigā s. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a mā jī ga ar izeju uz galvenajiem vā rtiem, bet tas mums nav traucē klis. Katru dienu uzkopj š okolā des tā felī ti, darbinieki ir atsaucī gi un ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Teritorija skaista, baseina dizains (visā teritorijā ) izskatī jā s pē c labirinta) bē rns peldē jā s ar prieku))) jū ra ir kaut kas, ī ss pontons un jū ra ir lieliska, skaists rifs, mē s redzē jā m stintes un murē nas. Ē diens ir daudzveidī gs, izsalkuš i nebijā m. No mī nusiem - vā ja animā cija (vakaros bija garlaicī gi, tā pē c devā mies uz pilsē tu. Ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā vē l.
аватар vish2016
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmais nepatī kamais brī dis notika, kad bijā m iekā rtojuš ies paš ā pē dē jā istabā , kura, visticamā k, aiziet uz transformatoru. No kura pastā vī gi izplū st troksnis, strā dnieki staigā zem loga un skaļ i runā . … Tomēr ▾ Pirmais nepatī kamais brī dis notika, kad bijā m iekā rtojuš ies paš ā pē dē jā istabā , kura, visticamā k, aiziet uz transformatoru. No kura pastā vī gi izplū st troksnis, strā dnieki staigā zem loga un skaļ i runā . Tas bija neizturami, lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz citu istabu. Ar grū tī bā m, bet mū s pā rcē la. Tad piektajā atpū tas dienā ar mū su diviem bē rniem notika kaut kas š ausmī gs. No rī ta bija slikta dū š a, vemš ana, vā jums. Sā kotnē ji viņ i mē ģ inā ja tikt galā ar saviem lī dzekļ iem. Lī dzi paņ ē ma zā les, bet nekas nepalī dzē ja. Pē c pusdienā m kļ uva ļ oti slikti. Vemš ana neapstā jā s, temperatū ra paaugstinā jā s, 39-40. Viņ i sā ka saukt trauksmi, vē rsā s pie apdroš inā š anas. Pē c aptuveni pusotras lī dz divā m stundā m viņ i gaidī ja maš ī nu. Viņ a mū s aizveda uz slimnī cu, kur abi 11 gadī gie bē rni atradā s uz pilinā mā . Ir izrakstī juš i ā rstē š anu, mums ir izrakstī juš i. Tas, ko mē s piedzī vojā m, ir neaprakstā mi, bē rni izkusa mū su acu priekš ā , no viņ iem nā ca dzī vī bas spē ks, viņ i bija ļ oti bā li! Pē c 2 stundā m pilinā tā ja lietoš anas bija uzlabojums. Mū s nosū tī ja atpakaļ uz viesnī cu. Uzskatā m, ka bē rni infekciju ieguva baseinā . Jo mē s visi ē dā m vienu un to paš u, un bē rni biež i gā ja uz baseinu uz slidkalniņ iem. Reiz es redzē ju, kā arā bs baseinā skalo netī rā s č ī bas. Bet tie ir mū su pieņ ē mumi. Bet fakts paliek fakts, mū su bē rni ir guvuš i lielu kaitē jumu savai veselī bai, un mē s, vecā ki, esam saņ ē muš i lielu stresu! Neiesaku, ja vē rtē jat savu veselī bu!
Засели в номер с таким видом. И очень шумно там.
аватар
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies kopā ar visu ģ imeni Jolie Ville Golf & Resort 5 *, un es vē los atstā t savu atsauksmi. Video par viesnī cu, tā s teritoriju, numuriņ u, kafejnī cu un manu apskatu ļ oti detalizē ti var redzē t manis speciā li uzņ emtajā video. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kopā ar visu ģ imeni Jolie Ville Golf & Resort 5 *, un es vē los atstā t savu atsauksmi.
Video par viesnī cu, tā s teritoriju, numuriņ u, kafejnī cu un manu apskatu ļ oti detalizē ti var redzē t manis speciā li uzņ emtajā video.

Plusu ir daudz un lielu mī nusu nebija. Viesnī cas teritorija tieš ā m š ika, lieliski baseini, daž i ar slidkalniņ iem. Tā ir liela zaļ ā zona, kas aptver tos nelielos trū kumus, kas bija. Tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā , ir ļ oti ē rti, jebkurā laikā varat doties uz savu istabu vai otrā di doties uz jū ru. Ļ oti skaista ir piekļ uve jū rai no pontoniem, rifiem un daž ā dā m zivī m. Istabu tī ra katru dienu, bet tieš ā m vannas istabā tī rī š ana nav pamatī ga, ir pelē jums. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, bet nā cā s mainī t istabu, jo pirmajā reizē man iedeva istabiņ u ļ oti tā lu no vecā ku istabas un man nepatika skats no istabiņ as uz kaut kā du pamestu pagalmu.
Numuru nomainī ja pret mums bez papildus maksā jumiem, bet mums iedeva istabiņ u, kurā bija jā pā rvieto divas vienvietī gā s gultas. Lai gan sā kotnē ji pieprasī jā m (nopirkā m) istabu ar vienu lielu gultu. Ē diens viesnī cā visas 10 dienas bija labs, patika, ka gandrī z katru otro dienu bija š aš liki, bija suš i. Gandrī z katru dienu bija zivis, vairā kas reizes bija garneles, jū ras velš u zupa. Liela augļ u izvē le un milzī ga saldumu (konditorejas izstrā dā jumu) izvē le. Ar ē dienu nebija problē mu, bija daž ā dī ba un ko izvē lē ties un pietika visiem. Mani nedaudz apbē dinā ja tas, ka rū gti strā dā ju tikai noteiktos laikos un tieš i karstuma maksimumā . Kad jau 16.00 vai 16.30 gribē ja braukt, vairs rū gti nestrā dā ja.

Par mī nusu uzskatu arī to, ka nav neviena baseina, kas strā dā tu nedaudz vairā k kā lī dz 18.00. Ar tik daudziem baseiniem vienu varē tu atstā t tī rī t nevis 18.00, bet 21.00 vai 22.00. Š ī trū kst. Mē beles vestibilā ir vecas, daž viet uz š iem dī vā niem redzē ju traipus.
Karantī nas laikā pludmales dvieļ i jā maina, zvanot uz reģ istratū ru. Personā ls saprot krievu valodu un runā - tas daudziem ir liels pluss. Viesmī ļ i un bā rmeņ i ir draudzī gi. No mī nusiem: vairā k attiecas uz mū sē jiem, kuri no vakara vienkā rš i izmet vecas drē bes sauļ oš anā s krē slos, tā dē jā di tos aizņ emot. Jū s nā kat pie jū ras 7 no rī ta, un visi sauļ oš anā s krē sli, kas atrodas pie pontona, ir aizņ emti...Manuprā t, tas nav pieklā jī gi un viesnī cas personā lam par to vajadzē tu parū pē ties - noņ emiet š ī s drē bes, kad atverat durvis. uz pludmali ...Novietojiet tos ī paš ā vietā , kur viņ i var uzņ emt drē bes. Un ir iespē jams arī sodī t tos, kuri vē las bū t gudrā ki par visiem pā rē jiem. Un tad guļ amkrē sls ir tukš s... cilvē ki guļ istabā... un jā meklē vieta kaut kur piesmakuš ā vietā , tā kā uz klā ja krē sla no vakara stā v T-krekls. Es lū dzu viesnī cas vadī bu pievē rst tam uzmanī bu un kaut kā sā kt reaģ ē t. Š is brī dis bija ļ oti satraucoš s.
Viņ i arī staigā pa viesnī cu un ļ oti kaitinoš i reklamē savus pakalpojumus: masā ž as, salonus utt. . Es arī domā ju, ka tā diem pakalpojumiem vajadzē tu bū t vestibilā , un, ja cilvē ks vē las, viņ š var pieteikties. Un nevis tad, kad guļ at un atpū š aties sauļ oš anā s krē slā , apbrī nojat istabu un jums biež i tiek pievilkti un piedā vā ti pakalpojumi, it ī paš i pirmajā s atpū tas dienā s. Manuprā t, tas nav ī paš i labi tā dai viesnī cai. Kopumā laba viesnī ca ar skaistu labu rajonu, ar pieklā jī gu personā lu, labu atraš anā s vietu un ē dinā š anu. Lai iegū tu sī kā ku informā ciju, skatiet manu video apskatu, kas ļ oti detalizē ti filmē ts par š o viesnī cu manā youtube kanā lā : wasanna live.
ПОДРОБНЫЙ ВИДЕООБЗОР ОТЕЛЯ Jolie Ville Golf & Resort 5* территории, питания, номера
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на берегу Красного моря, в 6,5 км от Наама Бей. Построен в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2021 году (2019 год- реновация главного ресторана, ливанского ресторана и некоторых номеров, 2021 год- реновация некоторых номеров). Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия, бизнес-поездки или для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится менее чем в 5 км от международного аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 300 м. Есть коралловый риф.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

9 ресторанов, 5 баров, 11 конференц-залов, 3 открытых бассейна (2 с подогревом в зимний период, 1 – с морской водой), трансфер на автобусе до Залива Наама, платный Wi-Fi, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детское отделение во взрослом бассейне и детский бассейн в мини-клубе. Бассейн Royal Wing включая детский аквапарк с подогревом в зимний период.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, 4 теннисных корта, дартс, игровая комната. Ленивая река без подогрева в зимний период. Мини-гольф — платно. Поле для гольфа — платно аренда и уроки (к отелю примыкает профессиональное поле для гольфа на 9 и 18 лунок, где неоднократно проводились международные чемпионаты PGA).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 418 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, интернет (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Um Marikha Bay, PO Box 95, 46619 Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 (69) 3603 200
Tīmekļa vietne: Golf Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.