laba viesnīca

Rakstīts: 6 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 14 februāris 2019
Es atpū š os viesnī cā . Braucu ar Pegazu caur Antā liju, tū roperators strā dā labi. Ā tri iekā rtojā s. Reģ istratū rā angļ u valodā teica, ka pasū tī jā t standartu, vē laties uzlabot un kaut ko apmē ram 15 USD, vai cik tas nav ž ē l, vai jū s to nesapratā t dienā . Pegasus atš ķ iras no standarta, un Wings ir aptuveni vienā ds. Naudu nedevu - skats no istabas nespē lē lomu, telpas gandrī z visas vienā das un klusas. Jū ra nav redzama no nevienas telpas un maksimā lais skats bū s uz zā liena. Spā rni man nav interesanti - tas ir tā lā k uz pludmali.
Viesnī ca ir pa pusei ē ģ iptiska, klusa un kulturā la, nav bē rnu bari. Rindas nav, sauļ oš anā s krē sli ir bez problē mā m. Ē ģ iptes atpū tnieku klā tbū tnes dē ļ ir iekļ auti visi baseini - viņ iem baseins patī k, slidkalniņ š atvē rts lī dz saulrietam - bē rni aktī vi brauc. Rinda 5 minū tes pē c saldē juma pie baseina no 15:30-16:30. Vē l saldē jums pie jū ras ap pusdienlaiku. Ē diens un dzē rieni nav problē mu. Vakariņ ā s viesmī ļ i piedā vā izvē lē ties vī nu un vietē jo alu. Nekur nav caurvē ja, glā zē s lej stella skā rdenes, tas ir tik un tā . Toniks, pasaules nda, sevenup no poastic pudelē m - standarta. Pē c ieraš anā s ledusskapī un puslitrs kolas. Katru dienu tiek papildinā ta pusotra litra ū dens pudele. Kafija nav no tē jkannā m, visur ir no automā tiem - nebeidzas.
Askotas bā rs ir tukš s - vai nu nestrā dā , vai par naudu. Pretī bā rs par naudu, blakus viesnī cas vestibils ir bezmaksas.

Ierodoties 2 taloni uz pā ris vakariņ ā m restorā nos, kur pa vienam ē dienam, papildus par naudu. Es tur neieš u.
Visur pludmalē ir pakā pieni - tas nav piemē rots tiem, kam ir grū ti staigā t
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu