Godīga svaiga atsauksme - vidēja viesnīca un apgrūtināta pieeja jūrai Ceļojot ar 1,5 gadīgu bērnu

Rakstīts: 9 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 24 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 9.0
1. Ilgu laiku iekā rtojies. Atbrauca 9, palū dza ā tri nokā rtot, jo. Bē rns bija ļ oti noguris un nerā tns. Solī ja pē c pusstundas un tā.4 reizes. Kopumā norē ķ inā jā s ar 10 USD ap pulksten 12.00. Ekskursijā bija standarta istabiņ a, mū s iesē dinā ja bungalo. Kad biju reģ istratū rā , pienā ca vī rietis un lū dza mainī t istabu (standarta), jo duš a nedarbojā s un vannas piederumus neizsniedza. Meitene atbildē ja, ka tukš u vietu nav, viss tiks salabots utt. Vī rietis bija ļ oti satraukts. Es baidī jos, ka mums bū s viens un tas pats atkritums, bet daļ ē ji mums paveicā s ar bungalo.
2. Bungalo ir iespaidī gs. Milzī gs izmē rs, milzī ga vannas istaba, vanna, dubultā s izlietnes. Viss ir bagā ts. Ir nelielas nianses, bet tā s ir ļ oti mazas. Mani ļ oti patī kami pā rsteidza dvieļ i - milzī gi, labi, tī ri, gluž i kā ī stā.5*. Bungalo mī nusi - tā lu no reģ istratū ras, restorā na, galvenā s satiksmes un jū ras. Lai gan tuvumā ir liels peldbaseins. Galvenais bungalo mī nuss iznā ca vē lā pē cpusdienā . Briesmī ga dzirde. Mē s tieš ā m skaidri dzirdē jā m sarunas aiz sienas. Saglabā tajā iekļ auts konders, kas trī cē ja tā , ka nekas cits nebija dzirdams.
3. Uzturs. Ļ oti vā ja. Š ķ iet, ka liela ē dienu izvē le, bet 90% vispā r nav ē dami: papī ra desiņ as, kū tri dā rzeņ i. Gaļ a bija vista un liellopu gaļ a, kaut kā da zivs. Dzē rieni ir problē ma. Š ausmī ga augļ u izvē le. Pusdienā s un vakariņ ā s jums ir jā piesaista liela uzmanī ba, lai pasū tī tu vī nu vai kolu. Bē rnam bija grū ti atrast ē dienu. Ī paš i iespaidī ga bija "bē rnu bufete". Jau 3 ē dieni: kartupeļ i ar garš vielā m, papī ra desiņ as un spageti.

4. Teritorija ļ oti skaista un kopta. Daudz izklaides, daudz ū dens (slī dkalniņ i, baseini, kanā li, ū dens instalā cijas). Patī kami staigā t, visur ir rampas, ar ratiem bez problē mā m.
5. Jū ra. Š eit ir sī kā ka informā cija. Brī nos, ka gandrī z neviens neraksta par to, cik grū ta ir pieeja jū rai un paš ai jū rai. Tā tad, ja esat ar ratiem vai jums ir grū tī bas staigā t, pastā v iespē ja, ka jū s pat nesasniegsit jū ru. Lai gan tiek uzskatī ts, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā , bet patiesī bā otrajā . Pirmajā ir privā tas savrupmā jas. Tā tad, no viesnī cas lī dz jū rai ir kā pnes ar bezgalī gu pakā pienu skaitu. Viņ u vienkā rš i ir pā rā k daudz. Bū tī bā krasta lī nijas nav vispā r. Kā pnes balstā s uz pontona. Pa labi un pa kreisi 5 metri no krasta. Tas ir, jū rmalā principā nav kur apgulties. Uz pantoniem un gar kā pnē m uz klints malā m ir izvietoti sauļ oš anā s krē sli. Tas tieš ā m ir ļ oti oriģ inā ls, ļ auj doties pensijā kopā ar savu uzņ ē mumu, nevis gulē t vienuviet roņ u ganī bā s. Bet patiesī bā daudziem tas ir vienkā rš i neē rti. Mū s izglā ba tikai tas, ka mū su bē rnam ļ oti patī k staigā t pa kā pnē m : )))
6. Ekskursijas no tū roperatora - pilnī gs atkritums. Bezmaksas ekskursija uz pilsē tu - razvodnyak. 5 minū tes viņ i brauca uz 3 punktiem, un pē c tam 2 stundas iepirkā s dī vainos veikalos. Es nož ē loju, ka iztē rē ju pusi dienas.
Man nav ko salī dzinā t, man ir aizdomas, ka š ī viesnī ca ir ļ oti laba Ē ģ iptei. Bet es viņ am nekad nelikš u pieci.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu