Labākās brīvdienas Ēģiptē!

Rakstīts: 8 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 18 janvārī — 1 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Janvā ra sā kumā atpū tusies ģ imene ar bē rnu. Ne pirmo reizi Ē ģ iptē . Bet Dž ezs uzreiz izceļ as ar apkalpoš anu un tī rī bu. Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Istaba liela un plaš a. Skats uz baseinu un jū ru. Teritorija liela un kopta. Vienmē r ir vieta, kur varat doties pensijā vai izklaidē ties. Laba animā cijas komanda un programmas katrai gaumei. Ļ oti patī kami, ka komandā ir krievvalodī gie animatori. Paldies Olgai par jogu un ū dens aerobiku. Jauka meitene, kas spē j atrast kopī gu valodu ar visiem atpū tniekiem. Apsildā ms baseins.
Tī rī š ana ir lieliska! Ļ oti draudzī ga apkopē ja. Labi darī ts puisis. Mū su istabiņ a bija 2388. Ar skatu uz jū ru un baseiniem.
Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Visas uzturē š anā s laikā mē s neizmē ģ inā jā m visu. Gaļ a, zivis, garneles, suš i, zemenes un citi augļ i - daudz pā rtikas un labi pagatavoti. Skaidrs, ka š efpavā rs cenš as. Katru reizi restorā nā mū s priecī gi sagaidī ja viesmī lis vā rdā Hosams. Viņ a labais garastā voklis un smaids vienmē r pā rgā ja mums. Un pats galvenais, uzmanī ba un sapratne no pusvā rda. Kamē r izvē laties ē dienus - jū su iecienī tā kie dzē rieni jau gaidī s jū s uz jū su galda. Pludmalē ir daudz brī vas vietas. ir vairā ki bā ri. Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo. Š eit galvenais ir personā la rū pes un uzmanī ba. Paldies! Ieteicams!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu