Ļoti laba nakšņošanas vieta, īpaši ar bērniem

Rakstīts: 26 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 21 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma, kuri arī vairā kas reizes atpū tuš ies š ajā viesnī cā . Ē ģ iptē esam pirmo reizi, ar bē rnu 5 mē neš i. Uzreiz rakstī š u, ka esmu apmierinā ta ar visiem, it ī paš i ar apkalpoš anu - visi centā s palī dzē t un iepriecinā t gan reģ istratū rā , gan restorā nā , pat tikai apkopē jas. Visi maskā s, daž i arī cimdos, pastā vī ga dezinfekcija.
Gribē jā m iereģ istrē ties numuriņ ā uzreiz pē c ieraš anā s, tā pē c samaksā jā m reģ istratū rā , visi pā rē jie tika aicinā ti brokastī s, lai gan reģ istrē š anā s bija vē lā k.
Istabas tī ras, viss darbojā s, katru dienu tī ra un maina pludmales dvieļ us.

Teritorija ir ļ oti liela un skaista. Vakarā var pastaigā ties, ir daudz interesantu ziedoš u koku. Vairā ki baseini, viens bija apsildā ms. Pludmale ir tuvu, viņ i piedā vā nirš anu, airu dē li un vindsē rfingu, mans vī rs bija apmierinā ts. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti, ir ī paš as sienas no vē ja. Pontons diemž ē l ir slē gts remontdarbu dē ļ , bet uz tuvē jo pludmali var aiziet kā jā m. Kas attiecas uz peldē š anu, tad pie krasta ilgstoš i ir sekls, kad paisums ir ā rā , tas var bū t lī dz ceļ iem. Pie pontona galiem beidzas rifs un sā kas dziļ ums, ļ oti interesanti.
Ē diens mums ļ oti patika, daudzveidī gs un tieš ā m garš ī gs, vienmē r bijā m paē duš i. Interesants austrumniecisks saldums, bija gan zivs, gan garneles, nedaudz augļ u, varbū t ne sezonā .
Vakarā apstrā dā ja teritoriju no kukaiņ iem, nedaudz smirdē ja, joprojā m neglā ba no odiem, visu laiku sakoda.
Teritorijā ir arī veikali ar suvenī riem un saldumiem, var iegā dā ties mango. Cenas ir tā das paš as kā tirgos ā rpus viesnī cas, tā pē c, ja nav laika, tad visu var nopirkt uz vietas.
Visu laiku strā dā jot reģ istratū rā gā ja un prasī ja vai viss kā rtī bā , vai ir kā di komentā ri. Tieš ā m nebija, viss bija labi, gribas atgriezties vē l; )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu