Forši, kā visas šī ķēdes viesnīcas!

Rakstīts: 22 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 19 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Jau labu laiku atpū š amies Dž ezā , treš o reizi Belvederē . Tas nav tā lu no lidostas, bet ā rpus viesnī cas nav veikalu un infrastruktū ras. Tuvumā viesnī cas Baron un Albatross. Pastaigas ī paš i neaizraujam un tirgu trū kums mū s neapbē dinā ja. Mē s devā mies iepirkties ar taksometru.
Pati viesnī ca tī ra, personā ls izpalī dzī gs un draudzī gs, Jazz Group viesnī cu stilā . Mums iedeva istabu ar skatu uz skaistu parku. Wi-fi tikai vestibilā , iegā dā jieties vietē jo karti. Pludmales dvieļ iem nav jā skrien, lai mainī tu karti. Kad jū s reģ istrē jaties, viņ i jau atrodas zī mola rokassomiņ ā , kas jū s gaida uz gultas, un jū s varat to nomainī t pie apkopē jas, kas visu dienu atrodas ē kā .
Uztura ziņ ā - daudzveidī gs, garš ī gs un atpū tas laikā nebijā m noguruš i. Daudz augļ u un jū ras velš u. Bijā m arī a la carte restorā nā , ļ oti garš ī gi, iesaku - kalmā ri, lasis, jū ras asaris - pilnī gi viss izcili!

Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, lai gan ierodas cilvē ki no Jazz Sharks 4 *. Pontons ir mazs, jū ra ir krā š ņ a))) Mē s atpū tā mies divas nedē ļ as - domā ju, ka mē s š eit vē l atgriezī simies! Paldies Jazz - tā turpinā t!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu