Viesnīcā plaukst zādzības no seifa, esiet modri un vērīgi!

Rakstīts: 18 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 17 decembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 2.0
Vē los padalī ties ar savu stā stu par atpū tu Jaz Belvedere 5 * viesnī cā . Mē s atpū tā mies 16. ē kā . Pē c ieraš anā s mē s tikā m izmitinā ti vistā lā k no jū ras un galvenajā ē kā . Mē s apdzī vojā m divas istabas un bijā m kopā ar maziem bē rniem lī dz divu gadu vecumam, reģ istratū rā vē rsā mies pie krievu menedž era Andreja un lū dzā m mū s pā rspē t tuvā k, jo ar maziem bē rniem rokā s vai ar mazuļ iem nav ī paš i ē rti iet tā lu. rati, viņ š ļ oti mī ļ i pasmaidī ja un teica lai brauc rī t, jo bū s liela tū ristu izbraukš ana un darā m visu, lai apmierinā tu klientu vē lmes. Un noteikti jū s pā rcelsim. Mē s tuvojā mies nā kamajā dienā , Andrejs sā ka baž ī gi skatī ties datorā un sacerē t jaunu stā stu, ka vairs nav brī vu istabu, labi, tikai tagad un tikai mums, viņ š var mierī gi mū s pieveikt tuvā k par 30 USD par istabu.
Izrā dā s kaut kā das muļ ķ ī bas nav tuvā kas istabas, bet ja viņ am iedod 30$ par istabu, tad uzreiz un telpas ir brī vas tuvā k. Nolē mā m neļ auties Andreja nekaunī bai, jo vakar viņ š mums mī ļ i uzsmaidī ja un ielē ja ausī s saldu saldumu, cik ar viņ iem viss ir brī niš ķ ī gi, cik ā tri viņ i atsaucas uz katru tū rista zvanu, cik ā tri izpilda visas tū rista vē lmes. tū rists, un š odien tā ir pavisam cita saruna . Par mū su kā tū ristu vē lmē m. Vienā no istabā m seifs nestrā dā ja, tas nekad netika labots, otrā no istabā m nebija segas. Zvanī ja administratorei, neviens neatnesa. Labi, ka citā istabā bija 3 segas, sakā rtotas savā starpā . Un menedž eris Andrejs ir liekulī gs, atkā rtoju, satriecoš i mī ļ š cilvē ks, kā saka, maigums liek mierī gi gulē t, starp citu, gultas nav ē rtas, spilveni arī cieti. Uz to nolē mā m, ka turpinā sim staigā t un tas nā k par labu veselī bai.
Treš ajā uzturē š anā s dienā numurā tika atklā ta jauna vilš anā s un nepatī kama situā cija. Es piegā ju pie sava maka, un tur nebija pietiekami daudz 100 USD, un tas bija ar aizvē rtu seifu, jā , tad es runā ju ar savu draudzeni; puiš i izsauca policiju, neviens neko neatrada, viņ i paraustī ja plecus. Varu iedomā ties š o atpū tnieku bē das. Es nepieteicu savus 100$, jo saprotu, ka esmu sveš ā valstī un neviens man nepalī dzē s, tū risti atbrauc un lido prom, neviens neko nepierā dī s, ē ģ iptieš i kaut kā nav ī paš i draudzī gi un pretimnā koš i. mums. Viņ i vienkā rš i sā ka nest naudu apkā rt. Bet mans rū gtais pieņ ē mums ir tā ds, ka apkopē jas nozog naudu, lai gan katru dienu atstā ja 1 USD. Tā pē c esiet modrs un uzmanī gs pret naudu, rotaslietā m utt.

Ē diens restorā nos, tā pat kā viesnī cā s Ē ģ iptē , ir pat labs, ir jū ras veltes, garneles, kalmā ri, mī dijas, sarkanā s zivis, krabji, lai gan tos neprot pagatavot, piededzis no grila, vienmē r ir gailis, liellopu gaļ a, sita, tī tara gaļ a, augļ u pā rpilnī ba. Mandarī ni, banā ni, apelsī ni, greipfrū ti, gvajaves, ā boli, zemenes, melones. Ir pat diē tiskā pā rtika, un ir arī ko ē st maziem bē rniem, tā pē c viņ i š eit atpū š as kopā ar bē rniem. Ē ģ iptei ē diens ir ļ oti labs. Š eit ir pluss. Š eit nav rifa, ir 10 zivju š ķ irnes, decembrī ir ļ oti vē jains, ū dens sā kumā auksts, bet pē c tam ķ ermenis atdziest un ir jau silts, bet ir nepatī kami atstā t ū deni vē ja dē ļ . , ieeja no krasta ir 100 metrus lī dz ceļ iem, peldē š ana no pontona tuvumā nav nevienas viesnī cas.
Var staigā t pa labi gar krastu vai nepabeigto taciņ u uz Baron Hotel, tur ir veikali ar augļ iem un suvenī riem, to ir vairā k nekā dž eza viesnī cā un cenas ir lē tā kas. Es vairs neieš u uz š o viesnī cu. Un vispā r pē c katras reizes, kad lidostā tiekam krā pti stundā m rindā s, nav vē lē š anā s lidot uz Ē ģ ipti. Kā treš ā pasaules valsts, briesmī ga attieksme pret tū ristiem. Lidojumi tiek pā rcelti, tie tiek izņ emti no viesnī cas 6-7 stundas pirms izlidoš anas. Lidosta ir piesmē ķ ē ta un smirdī ga. Nekā da komforta un cilvē cisku attiecī bu. Vispā r ē ģ iptieš u augstprā tī bas un vienaldzī bas dē ļ domā ju tur nelidot.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu