Mājīga ģimenes viesnīca, bez rifa. zivju vispār nav

Rakstīts: 17 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 17 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 3.0
Mē s palikā m viesnī cā ar diviem pieauguš ajiem un 10 gadus vecu meiteni. Es tikai gribu teikt, ka š ajā viesnī cā nav nekā da rifa. Un nekā du zivju, nemaz. Pā rē jā viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga. Š ajā lī cī dienas pirmajā pusē ir vē jains, bet oktobra vidū tas nemaz netraucē ja. Jū ra bija silta, vienmē r varē ja peldē ties, un pē cpusdienā bija pavisam mierī gs. Pontons ir ī ss, straume brī ž iem spē cī ga. Peldē š anā s vieta ir ierobež ota un peldē š ana nav biedē još a pat bē rniem. Jū s varat nirt no pontona. Ir ieeja jū rā no krasta (bet labā k koraļ ļ os), kas ir ļ oti ē rti bē rniem. Tā pē c š ī viesnī ca ir iecienī ta ģ imeņ u ar bē rniem vidū . Tiem, kuriem jau ir apnicis skatī ties uz zivī m - tas ir piemē rots.

Viesnī cā atpū tā s: ukraiņ i, moldā vi, kazahi, krievi un 1% eiropieš u. Viesnī ca ir klusa, ģ imenei draudzī ga. Ar kvalitatī vu un garš ī gu ē dienu bez volā niem. Ir standarta komplekts: vistas gaļ a, liellopu gaļ a, zivis (piemē ram, pangasija), grils, dā rzeņ i.

No augļ iem: melone, granā tā bols, gvajava, vī nogas, apelsī ns, dateles, ā boli, 1 reizi bija mango. Jū ras veltes bija tikai zivju restorā nā (1 reizi bez maksas iepriekš rezervē jot). Saldumi ir standarta. Sulas ir yuppie. Alkohols kokteiļ os ir pieļ aujams. Restorā nā rindu praktiski nav, kas ir patī kami. Teritorija vidē ja izmē ra, zaļ a, kopta, ar tī riem baseiniem, ar lielu labu smilš u pludmali. Dienas animā cija ir pietiekami aktī va tiem, kas vē las piedalī ties. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Viesu attiecī bas Katerina vienmē r interesē jas par atpū tnieku viedokli un palī dz atrisinā t raduš ā s problē mas.

Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 7:00. Mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, sū tī ja brokastī s. Pē c tam smuki sauļ ojā mies pludmalē un peldē jā mies jū rā . 12:00 mums iedeva istabiņ u reģ istratū rā . Mē s neko nemaksā jā m. Istaba laba. Nav jauns, bet lieliskā stā voklī . Viss darbojā s labi. Viņ i par mums labi rū pē jā s.
Pludmales dvieļ i bija istabā un bez problē mā m mainī jā m tos pie apkopē jas (viņ am palika 1$). Viesnī ca atrodas tā lu no tirgus, veikaliem un aptiekā m. Vecrī gu un Soho var sasniegt tikai ar taksometru. Aptieka uz vietas ir dā rga, un ir pā ris pā rā k dā rgi veikali. Š ī nav luksusa viesnī ca. Š ī ir patī kama un ē rta labas kvalitā tes viesnī ca par saprā tī gu cenu. Mē s izbaudī jā m savu uzturē š anos š eit, tas bija relaksē još s. Bet jaunatnei te bū s garlaicī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu