Viesnīca šo naudu nevelk

Rakstīts: 3 marta 2020
Ceļošanas laiks: 23 februāris — 1 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Tika norā dī ts, ka viesnī ca ir augstā kā s kategorijas, bet nevelk savu naudu, vecas mē beles, bē rnam nav gultas, matracis ir uz betona, bē rns ir nosalis, un naktī viņ š ar galvu uzkrita uz flī zes, tā kā matracis ir noliekts, piemē ram, matracis ir plā ns, nav ortopē disks, tad prasī ja gultiņ u, lai uzliktu matraci un trī s segas, lai nebū tu auksti uz betona. Personā ls ir draudzī gs, animā cija ļ oti vā ja, bē rniem nav nekā , lai gan tiek pieteikts bē rnu klubs, jū ra ir tikai peļ ķ e, paisums kā uz Azovas, vē jš , jū ra auksta, nav koraļ ļ u , pā rtika ir dedzinā ti krabji un zivis, ļ oti dā rgi pie bū vlaukuma un taksometriem, un autobusus neviens neorganizē .
Lidojumu atlika, neviens nebrī dinā ja, ja nebū tu tik dā rgi, bū tu izturami, bet 940$ ir dā rgi, lai tikai paskatī tos uz peļ ķ i, bez rifa un uz garā m braucoš ajiem tankkuģ iem, ja gribas peldē t un koraļ ļ i - 20 USD stundā uz laivas, tu brauc aiz jū ras un koraļ ļ iem, un tu sē di sanatorijā , teritorija ir maza, nav kur iet, ļ oti garlaicī gi, kaut kā ne pozitī vi, visiem stā sta, kad pā rdod ekskursijas uz š o viesnī cu, ka nav vē ja. Otro reizi neieš u, nav ko darī t un lī menis nav tas par ko ņ em naudu un iespaidu. Mū s vadī ja atsauksmes, izvē lē jā mies ā tri, stundas laikā , citā di es bū tu visu uzmanī gā k izlasī jis.
Bija nosē dumi, kas tika audzē ti par naudu, tā kā viņ i jū rā nepeldē jā s, un bē rns arī , jo viņ i devā s mazdē la dē ļ , š ķ iet, ka viss iekļ auts sistē ma ir novecojusi, ķ ī miskais saldē jums , bez dzē rieniem, bez sulā m, jupi, tomē r alus konservē ts. Padoms: pat tad, ja ir ļ oti izvē lē ta ekskursija visā s vietnē s, izlasiet atsauksmes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu