Viesnīca neatbilst savām 5 zvaigznēm

Rakstīts: 4 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 24 janvārī — 3 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 7.0
Uzturē jā s kā ģ imene ar 2 bē rniem. Ieradā mies 24 agri no rī ta, par 30$ mū s uzreiz iekā rtoja istabiņ ā pie baseiniem, ģ imenes istabiņ ā . Par istabu sū dzī bu nav, mē beles jaunas, gulta ē rta, gultas veļ a sniegbalta. Tī rī š ana katru dienu, vienmē r atstā ja dolā ru. Teritorija ir tī ra, grafiki mazgā flī zes ē kas priekš ā , lai jū s saprotat, viņ i pastā vī gi kaut ko krā so, mazgā , laista. . . Viss ir ļ oti skaisti.
Lieliski animatori, draudzī gi, vakarā bē rnu diskotē ka.
Wifi ir vā jš , bet darbojas visā viesnī cā .

No mī nusiem - briesmī gs ē diens, vienmuļ š , bezgarš ī gs. Visu uzturē š anā s laiku ē da vienu un to paš u vistu, rī sus un zivis. Liellopu gaļ a ir cieta, no rī ta auzu pā rslu, kartupeļ u biezeni parasti nav iespē jams ē st.
Bija grilē ti dā rzeņ i, vistas iesmi, jū ras veltes ļ oti skaļ as: kalmā ri ar dā rzeņ iem un 1 garnele. Viss ir lielā s porcijā s, š ķ iet, ka viņ i tur gatavo pē c nejauš ī bas principa, it kā viņ i to darī s tik un tā...viņ i ē dī s. Ē damzā lē viesmī ļ i prasa dzeramnaudu, pavā ri, kas izdala ē dienu, izrā da pā rmē rī gu uzmanī bu sievieš u dzimumam, nav iespē jams pienā kt kaut ko paņ emt, nemitī gi smaidi aci, un es vienmē r ģ ē rbjos pieklā jī gi un nā ku klajā ar bē rnu manā s rokā s bija nepatī kami. Un bija arī nepietiekami vā rī ti vermicelli, kurus var ē st mā jā s. No dā rzeņ iem, tomā tiem, gurķ iem, no augļ iem, banā niem, sapuvuš iem mandarī niem, melonē m, granā tā boliem ū denī . Nav bē rnu galda, vienmē r ir vermicelli ar tomā tu pastu)) tie paš i gurķ i un tomā ti...Cienī jamā viesnī ca, kur ir rī vē tā s bē rnu zupas? Putra bez rī siem? Ar ko jū s barojat savu bē rnu?
Mē s pē c tam pielā gojā mies un principā ņ ē mā m to, ko ē dam, bet visas 11 dienas 3 reizes dienā bija viens un tas pats.
Abonē š u iepriekš ē jo apskatu: pansionā ts itā ļ iem, viņ u ir daudz un viņ i nā k ļ oti ilgi...
Ir spa, uz pirti un dž akuzi jā piesakā s tieš i 10:00, citā di vietas nebū s, administrators SPA ir rets sū cē js. . . Man patika romieš u pirts.

Vispā r viesnī ca neatbilst tiem augstajiem rangiem, par kuriem raksta tieš i ē diena un daž u darbinieku dē ļ .
Tā pat ņ emiet vē rā , ka š is nav bezvē ja lī cis, no 11 dienā m bija 3, kad var peldē t, visas pā rē jā s dienas pū ta stiprs, labi vē ss vē jš . Vakarā bija tik auksts, ka viņ i sē dē ja vai nu istabā , vai reģ istratū rā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu