Paldies par labi pavadītajām brīvdienām

Rakstīts: 1 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 17 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Š is bija otrais brauciens uz š o viesnī cu. Pē dē jo reizi tajā atpū tā mies no 2018. gada 12. lī dz 24. oktobrim.
Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Mū s nosū tī ja uzreiz uz brokastī m. 10 no rī ta jau bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Š ogad viņ i apmetā s istabā.1910. Tā izrā dī jā s nedaudz mazā ka nekā iepriekš ē jais 1214. Nu skats no istabas bija sliktā ks nekā pē rn - uz kaimiņ mā jas 20 sienas. Bet tas mū s pā rā k netraucē ja. Izbraucot, reģ istratū ra atvainojā s un paskaidroja, ka esam ieraduš ies pā rā k agri un labā ku istabu vienkā rš i nav.
Bija ļ oti patī kami satikties starp personā la paziņ ā m no pagā juš ā gada. Vē l patī kamā k, ka arī viņ i mū s atpazina.

Pagā juš ajā gadā man bija komentā ri par apkalpoš anu restorā nā un bā ros, kā arī nepatika ē dienu sortiments. Š ogad pakalpojums ir bez komentā riem.
Ē diens - ē diens ir vienkā rš i lielisks! Tas bija ļ oti garš ī gs un ne slikts ē dienu sortiments. Kalmā ri, garneles, tuncis, krabji un daž as citas zivis bija ja ne katru dienu, tad katru otro vai divas noteikti. Gaļ a daž ā dā s dienā s tiek pagatavota daž ā di, ļ oti garš ī ga.
Nā kamais solis ir pateikties darbiniekiem : )
Mā jturī ba - jauns zē ns Muhameds. Viņ š bija izcils savā darbā . Iekā rtoju istabu savai dzimš anas dienai. Reģ istrē joties pamanī ju, ka duš as jaucē jkrā ns tek, Mohammeds uzreiz piezvanī ja meistaram un viņ i nomainī ja jaucē jkrā nu pret jaunu.
Visi puiš i bā ros ir lieliski. Tā sagadī jā s, ka visbiež ā k mū s apkalpoja Antons un Mursi. Viņ i pagatavoja gardus kokteiļ us.
Restorā nu apkalpoja mū su vecais draugs Ali un jauns zē ns Omā rs. Pakalpojums bija kvalitatī vs un ā trs. Š efpavā rs Saī ds vienmē r bija draudzī gs un stā stī ja, kur kā ds ē diens, kas ir uz grila, ar kā du mē rci labā k ē st to vai citu ē dienu. Galvenais viesmī lis Dž amals vienmē r sirsnī gi sveicinā ja mū s restorā nā .
Pē dē jā atpū tas dienā mē s personī gi tikā mies ar š efpavā ru Amiru. Viņ a deserti ir vienkā rš i š edevri!

Yaser pludmale no Sinbad un Ahmet no Koral vienmē r piedā vā s interesantas ekskursijas. Uz laivas, tā pat kā pagā juš ajā gadā , mū s paņ ē ma mū su draugs Ahmeds. Kad viņ am bija brī vs laiks, viņ š varē ja vienkā rš i peldē ties ar mums blakus pludmalei un parā dī t mums zivis : )
Iepazinā mies ar jauku puisi Karimu, kurš iznomā sē rfa dē ļ us.
Abd Allah un Larisa mums pastā stī ja visu par masā ž u. Mū s masē ja meitene Rin no Ugadnas un zē ns Ali no Ē ģ iptes. Man patika masā ž a, puiš i ir profesionā ļ i.
Arī animā cijas puiš iem bija labas sportiskas aktivitā tes.
Gestreleyš ina Anna vienmē r bija gatava atbildē t uz jautā jumiem un palī dzē t.
Mē s tikā mies ar puiš iem no grupas. Viņ i labi dzied daž ā dā s valodā s un padarī ja vakaru garlaicī gu.
Liels paldies visam personā lam par ieguldī to darbu. Viņ u labais un kvalitatī vais darbs padarī ja mū su uzturē š anos lielisku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu