Nav iztērētās naudas vērts

Rakstīts: 24 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 14 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s devā mies novembrī ar draugiem un maziem bē rniem. Viesnī cai ir stiprā s un atklā ti sakot vā jā s puses. Faktoru kombinā cijas dē ļ esam š ajā viesnī cā vairā k nekā pē du! Sā ksim secī bā . Ieradā mies no rī ta, 20$ pasē izdarī ja savu darbu un uzreiz pē c brokastī m mū s iekā rtoja istabā . Numurs normā ls Ē ģ iptes stilā . Nenoliedzami plusi, protams, ir teritorija, viss ir zaļ š un ļ oti tī rs. Ar to plusi beidzas.
Tagad par mī nusiem. Viesnī ca, iespē jams, ir vienī gā Š armā , kurā nav dzī vu rifu. Es personī gi dodos uz Ē ģ ipti tikai zemū dens pasaules skaistuma dē ļ , un š is faktors ļ oti aizē noja uzturē š anos. Š ķ iet, ka nav rifa, vajag taisī t ekskluzī vus mā nekļ us, bet nē , nav ne kompensā cijas pasā kumu, ne akvaparka, ne laba ē diena. Starp citu, par pā rtiku. Š ķ iet, ka ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Bet radā s iespaids, ka vajag ubagot. Grilē ta gaļ a izdalā s sī kos gabaliņ os, un jums ir jā bū t neatlaidī gam, lai nepatī kamais arā bs ar izliekto seju liktu uz š ķ ī vja nepiecieš amo daudzumu. Tas pats notika tajā dienā , kad vakariņ ā s parā dī jā s garneles un dedzinā ti krabji. Divas garneles uz š ķ ī vja ir pazemojoš i.
Vē l viena nianse: viesnī ca atgā dina itā ļ u pansionā tu. Apmē ram treš ā daļ a viesu ir pensionā ri no Itā lijas, kuru priekš ā nemitī gi ņ irgā jas viss personā ls. Personā ls parasti ir milzī ga problē ma viesnī cai, ī paš i viesmī ļ i un administratori, kas atrodas netā lu no centrā lā bā ra. Starp citu, bā rmeņ iem jautā jumu nav)). Ī paš s paldies animatorei Maš ai no Odesas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu