Island View Resort 5*– Atsauksmes

345
Novērtējums 6.810
№78 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.9 Numurs
7.2 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas rajonā Sharks Bay, 50 metru attālumā no Soho laukuma un 15 minūšu brauciena attālumā no Nāmas līča. Atvērts 2002. gadā, pēdējā daļējā renovācija notika 2014. gadā. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Svetlana374101
 •  apceļots 1 nedēļa atpakaļ
Novērtējums 8.0
1, Atraš anā s vieta - 5 punkti, netā lu no Soho laukuma, lielveikals, aptieka. 2. Viesnī cā ir liela, zaļ a zona, kuru visas dienas garumā pieskata strā dnieki. 3. Ir trī s pieauguš o baseini ar slidkalniņ iem, viens apsildā ms ziemā. 4. … Tomēr ▾ 1, Atraš anā s vieta - 5 punkti, netā lu no Soho laukuma, lielveikals, aptieka.
2. Viesnī cā ir liela, zaļ a zona, kuru visas dienas garumā pieskata strā dnieki.
3. Ir trī s pieauguš o baseini ar slidkalniņ iem, viens apsildā ms ziemā.
4. Bē rniem peldbaseins ar slidkalniņ u, labs rotaļ u laukums ar bē rnu klubiņ u.
5. Pludmale ar maigā m smiltī m nav ī paš i liela, bet vietas pietiek visiem. Ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, tā pat kā smiltis. Ir divi pontoni, tikai viens ir atvē rts peldē š anai. Zemū dens pasaule ir pasaka, ļ oti skaista, daudz zivju. Gultas labas kvalitā tes, gandrī z visas jaunas.
6. Uzturs. Ir galvenais restorā ns, un ir nepiecieš ama trī s Ala carte (zivju, itā ļ u un austrumu) iepriekš ē ja reģ istrā cija. Uztura ziņ ā viss kā rtī bā , ē diena ir daudz, ir gaļ a, zivis, vista, jū ras veltes. Visiem pietiek. Vienī gā mazā augļ u š ķ irne.
7. Apkalpoš ana ļ oti laba, visi smaidī gi un gatavi palī dzē t.
Puiš i, viesmī ļ i un bā rmeņ i galvenajā restorā nā kopumā ir ļ oti forš i, bet pludmales bā rā viņ i ir ļ oti nedraudzī gi, es vienkā rš i negribē ju atkal iet pie viņ iem pē c kafijas.
8. Skaitļ i, š eit slē pjas loms. Mē s pasū tī jā m JUNIOR istabu. Ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. Istaba ir liela, sastā v no divā m istabā m un ar lielu balkonu. Mē beles ir ļ oti vecas, bet viss ir tī rs. Ledusskapis bija ļ oti vecs un kaut kā netī rs, bija bail pieskarties. Gultas ir ļ oti ē rtas, ar tī ru veļ u un ē rtiem spilveniem. Dvieļ i ir balti un pū kaini. Istabā ir tē jkanna, bet par papildus samaksu pieejama kafija, tē ja un cukurs!!! ! ))) tas ir vienkā rš i smieklī gi 5* viesnī cā , kur viss ir iekļ auts))) Katru dienu tiek vests ū dens pudelē s.
9. Vannas istaba ir vienkā rš i š ausmī gā stā voklī , neko tā du neesmu redzē jusi. Ne tikai viss vecs un salauzts, bet viss sapelē jis!! ! Ziepes un š ampū ni ir tikai dozatoros, nekā cita nav. Ja nebū tu vannas, viss bū tu lieliski
аватар sankovalubov69
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti draudzī ga viesnī ca. Man patī k tur atpū sties, un esmu tur bijis 5 reizes. Krā š ņ a jū ra, krā š ņ s rifs, bezvē ja lī cis, ļ oti patī kams, izpalī dzī gs personā ls. Netā lu atrodas Soho, ir kur pastaigā ties un smukas bildes. … Tomēr ▾ Ļ oti draudzī ga viesnī ca. Man patī k tur atpū sties, un esmu tur bijis 5 reizes. Krā š ņ a jū ra, krā š ņ s rifs, bezvē ja lī cis, ļ oti patī kams, izpalī dzī gs personā ls. Netā lu atrodas Soho, ir kur pastaigā ties un smukas bildes. . Ē dienu ir daudz katrai gaumei. Iesaku visiem pozitī vajiem cilvē kiem!! !
аватар Tanyalev3005
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka es nekad neesmu rakstī jis atsauksmi, š ī ir mana pirmā reize. Un tā pē c. Lidojā m ar draugiem un bē rniem, viesnī ca tika izvē lē ta ā tri un lē ti. Atvaļ inā jumu datumi un budž ets bija ierobež oti. … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt ar to, ka es nekad neesmu rakstī jis atsauksmi, š ī ir mana pirmā reize. Un tā pē c.
Lidojā m ar draugiem un bē rniem, viesnī ca tika izvē lē ta ā tri un lē ti. Atvaļ inā jumu datumi un budž ets bija ierobež oti. Pē c š iem parametriem viesnī ca tuvojā s un atraš anā s vieta deva cerī bu uz normā lu atpū tu. Maksā ja, lasī ja atsauksmes un gaidī ja ī stas š ausmas. Cik jauki bija kļ ū dī ties cerī bā s))
Patī kami bija tas, ka pie ieejas mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un piedā vā ja doties vakariņ ā s (reģ istrē š anā s bija ap 19.30). Patī kami pā rsteidza administratore. Tī rs, viss spī d, skaists skats, pie ieejas vienmē r (! ) auksts ū dens ar piparmē tru un citronu un auksts hibisks.
Tagad par skaitļ iem! Kurš ieradā s pē c fotogrā fijā m ar plaisā m flī zē vai vietā m izdrupuš ā m flī zē m, tad atradī si to, ko meklē ji. Mē s ieradā mies ar citu mē rķ i ; -) Apmetā mies divā s istabā s netā lu pē c +5 $ pieprasī juma)) Mani patī kami pā rsteidza numurs, izrā dī jā s divistabu, to neatdalī ja durvis , bet mē s gulē jā m ar maniem diviem pusaudž iem it kā daž ā dā s istabā s)) manā m draudzenē m istabā izrā dī jā s bojā ta santehnika, raka duš u, nā kamajā rī tā pilnī gi bez maksas tika pā rcelta uz citu istabu blakus mums. Dvieļ i tiek mainī ti, ja tos atstā j vannas istabā uz grī das, tas katrā vannas istabā ir rakstī ts piezī mē pie sienas. Tī rī š ana katru dienu. Vienu nakti mū su mazulis bija slims, izmantoja visu gultas veļ u un dvieļ us. Nā kamajā dienā darbinieki nomainī ja visu: un gultu un dvieļ us un laizī ja istabu, bija grē ks neatstā t dzeramnaudu. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, ja izturaties pret viņ iem kā pret cilvē kiem!
Tā lā k pludmale, un vē l viens pluss, nav vē jains lī cis, smilš aina ieeja, mazi bē rni var vā ļ ā ties jū su priekš ā , kamē r jū s gulē jat un baudā t kokteiļ us. Protams, sauļ oš anā s krē sli ir noguruš i, bet tas neaizē noja kopē jo ainu)) Rifs ir atseviš ķ a mī lestī ba.
Daudz skaistu zivju, ieeja jū rā no divā m kā pnē m, nav garš pontons. Puiš i uz pontona palī dzē ja, mazgā ja mū su maskas, daž reiz pat pieskatī ja bē rnus))
Bija trī s baseini, kamē r mē s atpū tā mies, lielais pie restorā na, blakus bē rnu baseins ar apkuri un diviem slidkalniņ iem (darbojas! ) Un viens ar dž akuzi ar skatu uz jū ru, divi bija rekonstrukcijā , cik saprotu. Mums pietika ar trim
Ē diens – viss bija gaļ a un zivis un jū ras veltes, garš ī gi deserti, daudz augļ u. Papildus galvenajā m ē dienreizē m bija arī ā trā s ē dinā š anas pusdienas, par kurā m mani bē rni bija neticami priecī gi. Burgeri, frī kartupeļ i, tī rradņ i, picas katru dienu no 13.00 lī dz 16.00.
Starp citu, procedū ras Spa ir kaut kas! Manas draudzenes ieguva augstu! ) Mahmoud paldies!! !
Par animā ciju varu teikt vienu, ja gribi izklaidē ties, bū s jautri, bet ja tu dzī vē esi garlaicī gs, tad neviena animā cija tev nepalī dzē s)))
Soho laukums pastaigas attā lumā ir atseviš ķ s bonuss! Paņ ē mā m no viesnī cas kokteiļ us un devā mies pastaigā .
Ī paš s paldies bā rmenim Mukhamedam par galantī bu, fotogrā fam Ibrahimam par manu bē rnu aizveš anu uz fotosesiju, ko es nevarē ju izdarī t. Viņ i mū s uztvē ra kā ģ imeni. Neskatoties uz daž iem trū kumiem, kopē jais attē ls ir lielisks. Ir jau kā ds, kas iet uz ko. Mē s devā mies pē c saules, jū ras un labiem iespaidiem un tos ieguvā m. Paldies visiem iesaistī tajiem! Veiksmi un labklā jī bu! Ceru, ka tiksimies vē l!
аватар Rybacha
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē dē jā brī dī pirms ceļ ojuma. Nebija izvē les, jo. bija skolas brī vlaiks. Ļ oti gribē jā m viesnī cu ar smilš u pludmali, bet tas nesanā ca. 9. novembrī lidojā m uz Š armu ar aviokompā niju AZUR. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē dē jā brī dī pirms ceļ ojuma. Nebija izvē les, jo. bija skolas brī vlaiks. Ļ oti gribē jā m viesnī cu ar smilš u pludmali, bet tas nesanā ca. 9. novembrī lidojā m uz Š armu ar aviokompā niju AZUR. Lidojums bez jebkā diem paskaidrojumiem aizkavē jā s vairā k nekā stundu.
Viesnī cā ieradā mies vē lu ap 22.00. Atslē gas mums iedeva gandrī z uzreiz, samaksā jā m par standartu un mums iedeva istabiņ u Nr. 226 (“junior” divas istabas). Teikt, ka skaitlis ir "nogalinā ts", nozī mē neteikt neko. Istabā nebija elektrī bas - nedarbojā s kondicionieris, vannas istabā un koridorā nebija gaismas. Visas mē beles istabā ir netī ras un putekļ ainas. No rī ta devā mies uz reģ istratū ru, lai to nomainī tu, detalizē ti izskaidrojot mū su neapmierinā tī bas cē loni. Es nevē los aprakstī t, kā man izdevā s pā rliecinā t mainī t numuru, bet tas tika mainī ts uz standarta.
Istaba arī bija "nogurusi", bet daudz pieklā jī gā ka.
Man ļ oti nepatika viesnī cas pludmale. Man patī k smilš u pludmale. Un pontons un kā pnes uz pludmali uz "simts" pakā pieniem mani nogurdinā ja. Viesnī cas pludmale nav paredzē ta š ā dam tū ristu skaitam. Bezmaksas sauļ oš anā s krē slus pie jū ras var atrast lī dz 9.00. Pludmales otrajā un treš ajā lī menī vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, tač u katru reizi, lai tiktu lī dz 40 m pontonam, ir jā pā rvar aptuveni 150 m attā lums. Pontoon ir atseviš ķ a dziesma! Vecs un slikti uzstā dī ts! Ir bail staigā t uz pontona. Tā da sajū ta, ka varē tu izjukt zem kā jā m. 13. novembrī , kad Š armā sā ka lī t un pū ta stiprs vē jš , pontons tomē r izjuka. Viņ i to visu savā ca nā kamajā dienā , bet kā pnes uz ū deni nekad netika atjaunotas. Viesnī cas administrā cijai vajadzē ja 5 dienas, lai atjaunotu tikai vienas kā pnes uz pontona. Pludmales brī vdienas tika sabojā tas. Kā pnes, un tikai viena, tika uzstā dī tas 18. novembrī pē cpusdienā , un mē s izbraucā m 19. novembrī no rī ta. Viesnī ca atpū tniekiem nozaga piecas dienas normā las atpū tas jū rā !
Ē diens viesnī cā ir izcils. Brokastis viesnī cā ir klasiskas ē ģ iptieš u gaumē . Pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegti 2-3 gaļ as + zivis veidi. Lielisks augļ u sortiments. Deserti, kū kas un austrumu saldumi ir garš ī gi!
Ala Carte restorā ni nav apmeklē juš i un neko nevar pateikt.
Bā rs pludmalē normā ls, bā rmeņ i draudzī gi. Neesmu mē ģ inā jis alkoholu.
Viesnī cu neieteikš u. Man nepatika pludmale ar tā s nož ē lojamo pontonu.
аватар muntyanvv31
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir naudas vē rta. 9 naktis 2.900 UAH par 4. Viņ i ņ ē ma standartu - viņ i maksā ja papildus 20 USD plus š okolā di par Junioru - divas istabas bez starpsienas ar diviem balkoniem. Divi kond. Viens televizors. Ledusskapis, seifs (bez maksas) darbojā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir naudas vē rta. 9 naktis 2.900 UAH par 4. Viņ i ņ ē ma standartu - viņ i maksā ja papildus 20 USD plus š okolā di par Junioru - divas istabas bez starpsienas ar diviem balkoniem. Divi kond. Viens televizors. Ledusskapis, seifs (bez maksas) darbojā s. TV 2 ukraiņ u valoda kanā ls, 3 rus. Liela vannas istaba - viss strā dā ja. Ziepes, š ampū ns, ž eleja, matu ž ā vē tā js.
Mē beles ir vecas, bet viss ir kā rtī bā . Matrač i ir ē rti. Pludmales dvieļ i istabā . Mainī t pē c pieprasī juma - mē s nelū dzā m: bet apkopē ja mū s nomainī ja. Divi ū deņ i 1.5 katru dienu. Tur palika; daudz)) Jū ra: pludmales smiltis, pontons metri 30. Rifs ir kaut kas - 5. reizi Ē ģ iptē - visskaistā kais - saliņ as, dzī vi koraļ ļ i, daudz zivju, Napoleoni, rajas. Super. Atpū tas krē sli ir tik, pietiekami, bet nepietiek ar lietussargu. Duš a, tualete, bā rs ar 10 bezal, 11 alkoholu. lī dz 17-17.30 - septembris. Lī cis slē gts no vē ja - 8 dienas nebija sarkanā karoga pat vienu reizi. No viesnī cas lī dz Soho metri 30-50.5 baseini. Viens 15+ pie jū ras ar bā ru. Viens 1.40. Divi ar slidkalniņ iem lī dz 2 metriem un viens ar slidkalniņ u bē rniem.
Wifi tikai reģ istratū rā . Nozveja restorā nos un pie baseina. Teritorija pietiekami liela - ž ē l, ka ainava ir slikti kopta. Rotaļ u laukums. Animā cijas kā tā das praktiski nav. Ē diens garš ī gs. Grilē t divas reizes dienā . Augļ i mijas 4 veidos: banā ni, granā tā bols, gvajava, vī ģ es, bumbieri, ā boli, apelsī ni. Vairā k vietē jo iedzī votā ju apmeklē nedē ļ as nogalē s. Pā ris reizes bija saldē jums desertā - ļ oti garš ī gs - sen neesam ē duš i mā jā s. Pā rsvarā vietē jie, ukraiņ i un krievi. Uzkodu nav. A la carte pē c pieraksta - alternatī va - vietē jā itā ļ u virtuve un jū ras veltes. Bija itā ļ u un jū ras veltes - vienkā rš i super - negaidī ju. Garš ī gs. Itā ļ u ē dienkarte, jū ras velš u standarts. Oho.
Es praktiski nerakstu atsauksmes, bet mani pā rsteidz negatī vie cilvē ki par biļ etes summu š eit. Viesnī ca ir vairā k nekā tā vē rta. Varu ieteikt. Godī gi, godī gi: es nerakstī ju pē c ceļ ojumu aģ enta lū guma. Ar tā diem priekš likumiem neviens pat netuvojā s. Mazliet garlaicī gi bez animā cijas. Nedē ļ u, tad, ja neiesi uz ballī ti. Bet ž ē l par viesnī cu. Tik labs klā sts un ietaupī t naudu par pakalpojumu. Paceliet nedaudz, un tas bū tu bez BET. ))
аватар Anastasiyy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ikviens, kurš vē las lidot uz š o viesnī cu, nesteidzas. Grū ti to nosaukt par viesnī cu. Istaba kā lauku mā jā , bet tas nav tik slikti. Jū s sagaidī s ar smaidu, un tad viņ i tī rī s jū s kā lipī gu. Gids, kurš daudzkā rt teica, ka visas vē rtī gā s mantas noslē ptas seifā , seifu atvē ra ar kodu un visu aiznesa. … Tomēr ▾ Ikviens, kurš vē las lidot uz š o viesnī cu, nesteidzas. Grū ti to nosaukt par viesnī cu. Istaba kā lauku mā jā , bet tas nav tik slikti. Jū s sagaidī s ar smaidu, un tad viņ i tī rī s jū s kā lipī gu. Gids, kurš daudzkā rt teica, ka visas vē rtī gā s mantas noslē ptas seifā , seifu atvē ra ar kodu un visu aiznesa. Paldies Dievam, ka viņ i atstā ja pases. Un tad sā kā s izrā de. Uz lū gumu izsaukt policiju, viesnī cas darbinieki nekā di nereaģ ē ja. Bet viņ i pulcē jā s ganā mpulkā un rakņ ā jā s pa mū su lietā m. Tu cieti, un š is vilku bars padarī ja tevi vainī gu. Gids, kurš teica, ka ir viesu pusē , vienkā rš i sastinga, un, kad pateicu, ka par to visu uzrakstī š u, viņ š tikai pasmē jā s. Tā tad š ajā viesnī cā nav nekā das aizsardzī bas. Padomā , kad tur lidosi! Tas atbilst 3 zvaigznē m ne vairā k! Kamē r mē s atpū tā mies, tika aplaupī ti arī Č erņ igovas puiš i.
аватар angelina1973
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta laba rifa, pienā cī gas pā rtikas, piemē rotas cenas un atraš anā s vietas dē ļ . Esam pateicī gi mū su ceļ ojumu aģ entei par padomu! Ieraš anā s bija vē la. Izlī gums noritē ja ā tri. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta laba rifa, pienā cī gas pā rtikas, piemē rotas cenas un atraš anā s vietas dē ļ . Esam pateicī gi mū su ceļ ojumu aģ entei par padomu!
Ieraš anā s bija vē la. Izlī gums noritē ja ā tri. Mē s prasī jā m divas istabas blakus un smaidot uztaisī jā m dā vanu - 10$, bet mums deva mā jienu, ka vajag tikpat daudz. Mē s piekritā m un nenož ē lojā m: telpas bija patieš ā m tuvu. Viena istaba ar skatu uz jū ru, bet mums tas nebija tik svarī gi, galvenais ir 2 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Mū su bagā ž a tika nogā dā ta tieš i mū su istabā . Un patī kams pā rsteigums - viņ i mums atnesa vakariņ as istabā s.
Istabā s man patika viss: santehnika vannasistabā darbojā s labi, kondicionieris kluss, odus, tarakā nus un citas dzī vas radī bas neievē rojā m, labas masī vas mē beles, daudz spoguļ u. Mums bija ikdienas uzkopš ana, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu. Gulta tika mainī ta vienu reizi, bet mē s domā jam, ka biež ā k nav nepiecieš ams. Vienmē r atstā jot uz galda 1 dolā ru apkopē jai.
Viesnī cas platī ba ir vidē ja, bet nepiecieš ams kosmē tiskais remonts. Diezgan zaļ š . Ir 4 baseini, bet mē s tos izstaigā jā m tikai iepazī š anā s nolū kos, jo. nā ca apskatī t rifu. Ir divi slaidi - tie strā dā ja pastā vī gi.
Pludmale laba, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, servisa puiš i ir letarģ iski, tikai jā lū dz palī dzī ba (gaida dzeramnaudu, mē s nedevā m).
Bā rs pludmalē normā ls, bā rmeņ i draudzī gi. Alkohols pē c Ē ģ iptes standartiem ir normā ls.
Mums patika ē diens un apkalpoš ana galvenajā restorā nā . Brokastis vienmuļ as, bet izvē le pietiekama. Gribu atzī mē t falafela klā tbū tni - man š is ir galvenais gardums : ) Un jogurti ir biezi un garš ī gi. Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s 2-3 veidu gaļ a + zivis. Augļ i: melone, vī nogas, ā bols, dateles, apelsī ni. Konditorejas izstrā dā jumi un austrumu saldumi ir vienkā rš i garš ī gi! Pā ris reizes dzē ra saldē jumu. Visus ē dienus pasniedz restorā na darbinieki - ne visi ir draudzī gi, bija "BOOKIES", bet mē s viņ iem uzsmaidī jā m un viņ i atkusa : )
Vakariņ ā s viņ i paņ ē ma vī nu (balto) - lej tieš i no tetrapakā m (manā priekš ā atkorķ ē ja, iepriecinā ja.
Animā cijas š ajā viesnī cā "ZERO"! ! ! Jā , viņ a nav vajadzī ga, jo. Viesnī ca atrodas Soho.
Internets tikai reģ istratū rā un ļ oti vā jš . Mē s izmantojā m bezmaksas internetu Soho.
Izbaudī jā m brī vdienas : )
Пантон не очень удобный. Лестницаот рецепшена к  основному ресторану бассейн для взрослых ужин + развлечение ресторан ужин ужин анимация нулевая ресторан
аватар pochta091015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija vairā k nekā vienu reizi. Viss ir lieliski. Ē diens ir izcils. Starp trū kumiem - nolaiš anā s no pontona ir tikai pa 1 kā pnē m jū rā . Baigie masieri un masā ž as salons. Viņ š nav tā vē rts. Pavisam. Man patika tas, ka viņ i uzreiz un bez papildus maksas pā rvā cā s uz istabu 2 stā vā ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Bija vairā k nekā vienu reizi. Viss ir lieliski. Ē diens ir izcils. Starp trū kumiem - nolaiš anā s no pontona ir tikai pa 1 kā pnē m jū rā . Baigie masieri un masā ž as salons. Viņ š nav tā vē rts. Pavisam. Man patika tas, ka viņ i uzreiz un bez papildus maksas pā rvā cā s uz istabu 2 stā vā ar skatu uz jū ru.
аватар marysya19
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Grū ti iedomā ties sliktā ku viesnī cu par š o. Izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entes ieteikuma, apskatī jā m bildes, liekas, ka nav slikti, liela teritorija, daudz restorā nu, baseini, bā ri, 1. lī nija, 5 zvaigznes un tā tā lā k. … Tomēr ▾ Grū ti iedomā ties sliktā ku viesnī cu par š o. Izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entes ieteikuma, apskatī jā m bildes, liekas, ka nav slikti, liela teritorija, daudz restorā nu, baseini, bā ri, 1. lī nija, 5 zvaigznes un tā tā lā k. Ģ imenes brī vdienas, 3 pieauguš ie, 1 bē rns.
No plusiem:
1. Tieš ā m liela, skaista teritorija, kopta.
2. Jū ra un rifs
3. Animatores Ļ ena un Marina ir ļ oti jaukas.
Tas ir viss. Varbū t vairā k vai mazā k pā rtikas, bet kopš tā laika. divas dienas no 8 bija slikti, neieslē gš u.
Un tagad mī nusi.
1. Visvairā k murgs un trash ir serviss. Es nezinu, kur viņ i savervē ja š os darbiniekus, bet rodas iespaids, ka jū s nenā cā t pie viņ iem atpū sties, bet viņ i ieradā s pie jums. (izņ emot bā rmeņ us pludmalē un pie baseina). Galvenajā restorā nā es devos no vajadzī bas, es nā ku jau viņ i izņ ē ma š ķ ī vi. Viktorijas bā rs ir atseviš ķ s stā sts, vispā r kliedzot uz apmeklē tā jiem "Tu zini, ka tev nevar bū t bē rnu" (meita ieskrē ja uz pā ris minū tē m uzdot jautā jumu), Holivudas bā rā vī rs atnā ca paņ emt. 4 alus (mazas glā zes, protams, kā jau visā Ē ģ iptē ) , iedeva 2, saka, nā ksi vē l. Un viss ir š ausmī gi nekaunī gi, augstprā tī gi. BET! ! ! LIELĀ KAIS PPC ir reģ istratū ra un apkopē ja pie izejas. Iesaku visiem, kam ir tā nelaime, turp doties, puiš i, ierodoties paņ emt darbinieku, kurš parā da numuru pie rokas, un pajautā jiet, cik pludmales dvieļ u. Un parakstī ties. Mums bija trī s, ceturto vairs neprasī ja, jo. viena bija pludmalei. Visas brī vdienas kopā ar viņ iem bija veiksmī gas. Izbraukš ana ir sā kusies. Viņ i nelaiž vī ru ā rā , saka, nā c, 15 dolā ri, vai arī tu neaiziesi. Mē s pierā dā m, ka stā vam, tas ir bezjē dzī gi. Š ī apkopē ja kaut ko viņ iem saka savā arā bu valodā , viņ i nemaz nedzird tū ristu vā rdus. Es saku, ej pajautā bē rnam, viņ š sē ž autobusā , viņ š pat nezina, par ko mē s runā jam, cik tur bija š o dvieļ u. Meklē jiet lietas, Dieva dē ļ . Nu tu mani joko. Jums pludmalē guļ kaudze š o bezsaimnieka dvieļ u, ja viņ i tieš ā m mums iedotu 4 no tiem, mē s tos vienkā rš i paņ emtu no turienes. Nē , mē s jū s nelaidī sim ā rā , jū s nokavē siet savu lidmaš ī nu vai iedosiet mums 15 dolā rus. Nekad neko tā du neesmu redzē jis, tikai nekur. K - orientē š anā s uz klientu. Dabiski, ka aiz principa nedevā m nekā dus 15 dolā rus, iekā pā m autobusā un devā mies prom, bet bijā m 40 minū tes nobruž ā juš ies, draudē ja policija utt. Viņ iem nekur nav kameru, viņ i nevar redzē t, cik mē s ar visiem pā rē jiem aizbraucā m. Ī sā k sakot, lieliskas atvaļ inā juma beigas.
2. No solī tajiem Alacarte restorā niem strā dā tieš i nulle. Slē gts arī otrs bā rs pludmalē .
3. Pludmalē vai augļ u solī to hotdogu ir tikpat daudz, cik a la carte restorā nu. Tas ir, nulle. Ja vē laties uzkost, tikai brokastis, pusdienas, vakariņ as. Starp tiem tikai dzē rieni.
4. Manā priekš ā restorā nā vī rietis lū dza bē rnam nesagrieztu ā bolu, jo viņ iem bija lidojums agri no rī ta. Protams, atpakaļ uz klientu uzmanī bu, vai ne? Protams, nē .
5. Viss iekš ā ir netī rs un iznī cinā ts. Pretī gi iet uz tualetē m pludmalē , vai reģ istratū rā .
6. Milzī gi tarakā ni Holivudas bā rā (redzē ts klā tienē )
7. Mē beles istabā s ir vecas, gandrī z brū k
8. Odi! ! ! Ja viņ i ir saindē juš ies citā s viesnī cā s, neskaitiet š eit! Ierodoties izdarī ja ko stulbu, atvē ra logus, balkonu. (plē sē js bija pieslē gts). Vesels bars istabā , nebija iespē jams gulē t.
9. Tā saucamajā akvaparkā darbojas tikai viens slidkalniņ š . Kron, kas tu esi?
10. Visi sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir saplē sti, saspiesti.
Vispā r, rezumē jot š ajā ELLĒ , tikai NO FOOT more! Un es to nevienam neiesaku! Patieš ā m 2 zvaigž ņ u viesnī ca. Labā k dodieties uz tuvē jo Hiltoni.
аватар zyuraz1993
1. Braucā m ar Anex tour Ukraine, pie reģ istrā cijas istaba bija netī ra, uz gultā m bija putekļ u kā rta, ledusskapis dzeltenos punktos, kā arī tualetes pods, duš as kabī nē ir tikai smiltis un aizsē rē jusi kanalizā cija ar kā dam matiem, durvis pelē juš as un kaļ ķ is lidojumā , pludmales dvieļ i pilni ar caurumiem, prasī ja nomainī t pret jauniem, duš as dvieļ us vispā r atnesa tikai nā kamajā dienā . … Tomēr ▾ 1. Braucā m ar Anex tour Ukraine, pie reģ istrā cijas istaba bija netī ra, uz gultā m bija putekļ u kā rta, ledusskapis dzeltenos punktos, kā arī tualetes pods, duš as kabī nē ir tikai smiltis un aizsē rē jusi kanalizā cija ar kā dam matiem, durvis pelē juš as un kaļ ķ is lidojumā , pludmales dvieļ i pilni ar caurumiem, prasī ja nomainī t pret jauniem, duš as dvieļ us vispā r atnesa tikai nā kamajā dienā .
Istabu uzkopš ana, š ī ir izmazgā ta grī da un tad ik pē c pā ris dienā m iedod vienu ū dens pudeli 0.5 no cilvē ka, ja vajag vairā k, jā skraida ē damistabā ubagot, Wi-Fi ir tikai iekš ā . reģ istratū ra un tad zvanī t uz viber bū s ļ oti grū ti ar š ā du internetu, vieglā k ir uzreiz lidostā nopirkt SIM karti
2. Tā saucamā bufete, faktiski tikai viesmī ļ a ē diena izsniegš ana aiz stikla, it kā koronavī rusa dē ļ , bet tie visi ir attaisnojumi, lai ietaupī tu uz pā rtiku, notiek nemitī gas sadursmes starp atpū tniekiem un viesmī ļ iem, sakarā ar to, ka pē dē jie cenš as liet vai dot pē c iespē jas mazā k ē dienu, katru dienu ē diens ir vienā ds, tikai saldumi mainā s un tad ik pē c pā ris dienā m esiet gatavi, ka uz ielas vā rna mierī gi nozags ē dienu no jū su galda vai zvirbuļ i knā bā s
3. Pludmale sabrukusi, sauļ oš anā s krē sli beigti, tikai jū ra priecē , arī dzē rieniem centī sies pē c iespē jas mazā k dot, kaut vai sulu vai kafiju, par alkoholu nemaz nerunā jot
4. No izklaides viesnī cā ir 2 slidkalniņ i, viens nestrā dā vispā r, otrs tikai 2 stundas no rī ta un 2 stundas pē cpusdienā , biljards par maksu, spa masā ž a utt. par 25 dolā riem.
Protams gaidī ju, ka bū s skumjas, bet ne tik daudz, noņ emiet š ī s viltus 5 zvaigznes un uzrakstiet Ī STAS 2 vai pat 1 zvaigznes, man Ē ģ ipte vispā r nepatika, cenas precē m vispā r nekur nav rakstī tas, jums ir pastā vī gi jā min un jā kaulē jas, un 90% gadī jumu viņ i mē ģ ina jū s maldinā t. Vietē jie spā rniņ i ar pakalpojumiem un precē m nemitī gi piemeklē s un lū gs kaut ko no viņ iem nopirkt, ļ oti sabojā atpū tu un garastā vokli.
Душевая кабина снаружи, флора и фауна Душевая кабина вид внутри Рамка окна Холодильник с эффектом желтых пятен Мебель Пыль над кроватью Дырка в шторе, что бы можно было маскироваться и наблюдать за отдыхающими Унитаз почти белоснежный
Parādīt vairāk »


iemiesojums VOSKRESHAYA
Ja nākat otrreiz, vai viesnīca izsaka komplimentus? Kad jau sen uz otro vizīti iedeva labāko numuru un augļu paplāti. Citā viņi valkāja zelta rokassprādzes, un viņiem tika piešķirta istaba ar skatu uz jūru, tējkanna ar kafijas un tējas krājumiem. Draugiem pat paveicās, ka viņi organizēja bezmaksas transfēru no lidostas uz viesnīcu un tikās ar zīmi. Un kā tas tagad tiek praktizēts viesnīcās Ēģiptē? Īpaši interesē Island View kūrorts, kas atrodas netālu no Soho laukuma, vai ir kādi komplimenti no viesnīcas? Domājam tur aizbraukt otrreiz. Kurš tur bija otrreiz, vai viesnīca veica kādus bonusus?
2 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info123
‹ Viesnīca Island View Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен находится в районе Шаркс Бэй, в 50 метрах от площади Сохо и в 15 минутах езды от бухты Наама-Бэй. Открыт в 2002 году, последняя частичная реновация прошла в 2014 году. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 6 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Рядом коралловый риф. 2 понтон – по 40 м. Протяженность пляжа – 400 м. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан White Knight.

Рестораны Аля Карт (Восточный ресторан на пляже Fatima, Итальянский ресторан La Trattoria и рыбный ресторан Barracuda): ужин по предварительной резервации (одно бесплатное посещение за весь период отдыха).

Виктория Паб (с 10:00 до 00:00).

Бар у бассейна (с 10:00 до 17:00).

Бар на пляже (с 10:00 до 17:00, алкогольные напитки подаются с 11:00).

Hollywood кафе (с 18:00 до 02:00, после 00:00 за дополнительную плату).

Terrace бар (с 20:30 до завершения анимационной программы).

Кальянная в Hollywood кафе (с 18:00 до 00:00, за дополнительную плату).

4 бассейна (1 с подогревом в зимний период), есть Wi-Fi, терраса для загара, магазины, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, автобус до центра города (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское меню по запросу, детский клуб от 4 до 12 лет, мини-дискотека, водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой, 2 водные горки, освещение и оборудование теннисного корта (платно), аквааэробика, дартс, бочче, мини-футбол.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 492 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), набор для кофе и чая (по запросу, платно), сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Sharks Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +2069 3621621
Tīmekļa vietne: Island View Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.