Normāls budžeta variants

Rakstīts: 11 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 29 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Ieradā s 19-00, apmetā s 21-30. Norē ķ ins no treš ā s reizes, (divi numuri no pirmā - bez normā la apgaismojuma, nederī ga duš a, 1 - bez apkalpojamas slē dzenes) nemaksā ja papildus, neatlaidī ba un tiesī bu prasī ba.

Vakariņ as - š ausmas, rindā pē c galdiņ iem...iedeva galdiņ u, tad kamē r paņ ē ma vismaz kaut ko ē st, un galds jau aizņ emts arā bu ciemiņ iem, pieejams paskaidrot, viņ i padevā s, ar to negatī vs beigas. - tas ir 4 * Islandes dā rzu kū rorts.

No rī ta pamodā mies, tikā mies ar pielikuma tū res gidu Islandes skatu kū rortā.5* (tas ir viens saimnieks ar 4*) uzzinā jā m savas iespē jas un tiesī bas - un tad 4* tikai nakš ņ ojā m, visu pā rē jo pavadī jā m. laiks pē c 5*.


Un, kad ienira jū rā , vakardienas negatī visms pazuda, jū ra ir kaut kas tā ds, kas nosedz visus servisa un tī rī bas trū kumus.
Tī rā mies virspusē ji, bet gulbji un sirsniņ as pā ris reizes bija izklā tas no dvieļ iem, gulta svaiga un sniegbalta, bet sega staigā ja, dvieļ i tika mainī ti, pludmales dvieļ i bija ļ oti lieli un forš i, mainī ju visu teritorija (uz kartē m).

Otrajā dienā - bija dzimš anas diena - pē cpusdienā istabā tika atnesta torte un aploksne ar apsveikumiem, gulbji no dvieļ iem un sirsniņ ā m, bet vakarā A la carte tortē ar sveci un dziedā ja "Happy Idleness "- bija jauki, paldies!

Restorā ns reizē m bija pā rpildī ts, rindas no rī tiem pē c omletē m pā rsvarā vakarā uz grila, ē diens bija daudzveidī gs: vakarā vienmē r zivs, gaļ a - liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, vista; tī tars - retā k, vienreiz noķ erts uz paipalu, lai gan trī s vakariņ as izpalika - A la Carte vakariņ ā s - patika itā ļ u virtuve, rī vē tas zupas - klase! Bet pusdienā s glā ze vī na: ka ū dens - balts, sarkans - kraukš ķ ī gs pacieš - dzer.
Pludmales bā rā serviss atkarī bā no slodzes, maz cilvē ku un ir glā zes - kokteilis bū s kā rtī gs, un tā tad viss darbojas, vienreizē jie trauki - 100 g krū ze - puse alus, vai kola 2 ē d. k. rokā s karstumā , un atkal savukā rt ir alva! Darbinieki cenš as neizcelt eiropieš us un virza visus arā bus vienā piegā jienā.

Holivudas kafejnī ca - vakarā labi pasniegta: ū denspī pe, kokteiļ i un dzē rieni - 5 punkti.


Animā cija ir bez piepū les - puiš i mē ģ inā ja, Bač atas - Daniela kungs - rī ta iesildī š anā s un dejas bija lieliskas, animatori - Vī ķ e no Kirovogradas un Elsas (ja nav pareizi, atvainojiet), Jurijs-Baltkrievija - paldies un sveiki !! ! Tu esi forš s! Tā turpini!

Teritorija nav liela, mā jī ga, daļ a tiek remontē ta, daļ a "ISLAND GARDEN RESORT" - 2. lī nija (kur nakš ņ ojā m), pā ri ceļ am, tiek apbū vē ta un daļ ē ji strā dā . Ir daudz ē ku, apstā dī jumi, alejas, baseini, viss iztī rī ts, laistī ts - labi darī ts!

Trī s pludmales, lielas ū dens lī menī , kur bā rs un pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un nojumju.
Divas tieš i augš ā esoš ā s pludmales vienmē r ir bez maksas, ar volejbola laukumu un à la carte restorā nu pē c pulksten 20.00. Ir divi ī si plastmasas pontoni. Bē rniem nav lielas platī bas no krasta ar smiltī m lī dz ceļ galam. Jū ra ir sā ļ a un tī ra ar daudzā m daž ā dā m lielā m un mazā m zivī m un gleznainu, bagā tī gu rifu.

Sarkanā jū ra kaut vienu reizi, bet ir jā apciemo, vā rdos nevar izteikt, bet nirš ana ir tē ma !!!

Kopumā.4 *.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu