Pirmo un pēdējo reizi...

Rakstīts: 2 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 23 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca svē tku laikā bija pā rpildī ta ar ģ imenē m no Ē ģ iptes un citā m Austrumu valstī m. Mums, tū ristiem, kas dod priekš roku klusumam, š ie svē tki ir kļ uvuš i diezgan ekstrē mi pastā vī ga trokš ņ a ekrā na ziņ ā .
Iespē jams, esam pā rā k izvē lī gi klienti, bet gaidī t brī vu galdiņ u, stā vē t rindā atseviš ķ i pē c gaļ as porcijā m, atseviš ķ i pē c porcijā m saldumiem vai sagrieztiem augļ iem - tas ir par daudz. Pat vā rī tas olas gā ja no rokas rokā .
Vecas salauztas mē beles. Telpas ir tī ras, bet teritorijā , ē damistabā s, neskatoties uz personā la pū lē m, netī rī ba. Kad ē š anas laikā rokas pielī p pie galda, jā domā par viesnī cas statusu. Jā , un no animā cijas gaidī jā m daudz vairā k par pludmales volejbolu +40 atklā tā saulē , trī s flash mob dejas, kā arī pastiprinā tu aģ itā ciju par maksas diskotē ku apmeklē š anu ā rpus viesnī cas.

Piemetī š u kā du pagriezienu: Soho laukums ir veikalu aleja ar strū klaku vidū . Tā pē c, ja neesi iepirkš anā s brī vdienu piekritē js, vakaros centies sevi vismaz ar kaut ko izklaidē t, jo Wi-Fi viesnī cā pat reģ istratū rā ļ auj sū tī t tikai ziņ as, piemē ram, caur Viber.
Ja kā ds vē las sī kā ku informā ciju, rakstiet, nosū tī š u foto mū su "burvī go" svē tku apstiprinā jumā no kategorijas "viss iekļ auts".
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu