Lieliska viesnīca, iesaku tiem, kas dodas uz jūru

Rakstīts: 8 marta 2020
Ceļošanas laiks: 29 februāris — 7 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls! Organizatoriskie mirkļ i topā ! Viņ i ā tri norē ķ inā s, naudu par istabu nelū dz, bet pateicī bā atstā ja 5 USD. Infrastruktū ra apvienota ar 5 *: restorā ni, bā ri, peldbaseini. Ē diens izcils, ē dieni visdaž ā dā kie, viss ē diens ļ oti kvalitatī vs (kā mā jā s), daudz gaļ as, zivis, dā rzeņ i, augļ i, fetas siers, protams ir sojas desa, bet mē s ne. ē d to. Alus negarš o, rums ir kā rtī bā , un sausais sarkanvī ns ir vairā k vai mazā k. Sprite, kola, fanta no pudelē m. Arī ananā su sula ir piemē rota.
Tā kā tas ir 4* un atrodas 2. pludmales lī nijā , tad lī dz pludmalei vajag nedaudz aiziet ar kā jā m vai braukt ar atvē rtu autobusu, bet tas ir absolū ti vienkā rš i un ā tri. Vienī gais relatī vais š ī s viesnī cas mī nuss ir numuriņ i (nepiecieš ams remonts), bet gultas veļ a un dvieļ i ir jauni un darbinieki cenš as uzturē t telpas tī ras. Pludmale liela, 3 lī meņ u, tī ra, divi ē rti pontoni iebraukš anai jū rā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ us var paņ emt pa 4*, un ī rē t pa 5* vai otrā di - nekā du problē mu. Lī cis ir aizsargā ts no vē jiem, jū ra ir skaista: rifs, zivis. Animā cijas komanda cenš as, izklaides ir pietiekami.
Es atstā ju savas dā rgā s brilles pludmalē . Nā kamajā dienā es devos uz reģ istratū ru, un viņ i man tā s atdeva (pludmales uzkopē ja atrada brilles). Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Atpū tnieki stā stī ja, ka meitene pazaudē ja savu iPhone, un viesnī cas darbinieki to arī atdeva. Esam apmierinā ti ar mū su atvaļ inā jumu! Mē s iesakā m š o viesnī cu un atgriezī simies vē lreiz!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu