Laba viesnīca, nav jēgas pārmaksāt

Rakstīts: 30 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Ieradā mies 17.00, uzreiz iekā rtojā mies, kā prasī ts, divas istabiņ as blakus un otrajā stā vā . Viesnī cas gids ir nepatī kams tips, mē s no viņ a neņ ē mā m ekskursijas, tad viņ š uzvedā s kautrī gi, teica, lai nā k pē c stundas, tad vē l gaidī ja. Vispā r mē s nevienam neesam bijuš i vajadzī gi.
Numurs netā lu no restorā na un reģ istratū ras Dā rzs ar skatu uz baseinu. Istabā viss standarts, viss strā dā ja, ū dens utt. , normā li. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet autobusi kursē ik pē c 15 minū tē m. Ļ oti ē rti. Tas ir pat daudz ē rtā k nekā tū ristiem no piecinieka pirmajā rindā (skats uz salu), jo viņ i karstumā uz pludmali gā ja kā jā m, un piecinieka teritorija ir ļ oti iegarena, lī dz 10-15 minū tē m. ejiet no reģ istratū ras/restorā na pa nogā zē m un kā pnē m un attiecī gi atpakaļ augš up.
Pludmale bez ieejas no krasta, ir divi pontoni. Atpū tas krē sli ir daudz. Jū ra ir burvī ga, tī ra, caurspī dī ga ar zivī m un koraļ ļ iem (laivu izbraucienā nemaz nevar doties, izņ emot varbū t nirt ar akvalangu).

Ē da sā tī gi, bez volā niem. Pusdienas un vakariņ as piecos.
Personā ls ir tikai eņ ģ eļ i, viņ i visi smaida, viņ i palī dzē s un pateiks, vispā r, kurš ir iekļ uvis booros, iespē jams, ka viņ u jau nav)
Mums nepaveicā s, ka mū su atvaļ inā juma laikā viesnī cu 80-90% apdzī voja arā bi. Tas bija ļ oti kaitinoš i, jo viņ i nepā rtraukti kliedz, viņ iem ir lielas trokš ņ ainas ģ imenes. Baseinā ir nepatī kami atrasties, jo viņ i tur vienkā rš i stā v, pat nepeld. Bē rni iemet ū denī krū zes un visu. Vecā ki var redzē t ne agrā k...Izglī tī ba un etiķ ete gandrī z visiem viņ iem ir nezinā mi jē dzieni.
Kopumā viesnī ca ir laba, varam ieteikt. Var tikai redzē t, ka viņ iem trū kst Eiropas un Krievijas tū ristu, tā pē c viņ i izmitina vietē jos cilvē kus, lai aizpildī tu viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu