Laba viesnīca, bet ir nianses

Rakstīts: 20 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cā ieradā mies ap 23.00, mū s laipni sagaidī ja, pasniedza aukstu sulu, pat vakariņ as istabā s pasniedza, iekā rtojā s, iedeva kartī tes dvieļ iem, atslē gā m, vispā r viss bija kā nā kas. Istabā ir vecs televizors, kurā ir pā ris kanā li, pā rsvarā futbols ar arā bu komentā riem, tas ir tikai joks. Ir vecs ledusskapis ar maksas mini bā ru. Duš as, izlietne, 5 dvieļ i, duš as ž eleja, nekā du problē mu. Tī rī ta, dvieļ us mainī t regulā ri, gandrī z katru dienu, nekā du sū dzī bu. Katru dienu viņ i bez maksas atnes pudeli ū dens.
Personā ls draudzī gs un lojā ls, attieksme pret viesiem pieklā jī ga.
Tagad sā kš u ar niansē m, viesnī cas privā tajā ē damzā lē tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as, jā dodas uz kaimiņ u salas viev resort hotel. Regulā ri pā rvadā atvē rtu autobusu, ik pē c 15 minū tē m. Š is autobuss noteiktos laikos jū s aizvedī s arī uz pludmali. Viesnī cai nav savas pludmales, viņ i izmanto salas viev kū rorta pludmali. Dzē rieni pludmalē tiek pasniegti gandrī z bez maksas visas dienas garumā , grilē ti kartupeļ i un hamburgeri tiek pasniegti no 15-00, kaut kur lī dz 16-00, lī dz visi ē d un dzer. Pludmalē atrast vietu zem lietussarga ir nereā li, cilvē ku daudz, jā guļ , kur vajag. Ieeja pludmalē peldē ties iespē jama tikai no mola, uz kura visu laiku griež as daudz cilvē ku, no krasta nevar iet, pirmkā rt, rifi, otrkā rt, ļ oti sekli, treš kā rt, novē rotā ji neļ aus, viņ i sā ks svilpot, tur var tikai kā jas saslapinā t un nomazgā ties. Viesnī cā , varbū t vasarā , es nezinu, atpū š as ļ oti daudz arā bu, uz 7 ukraiņ iem bija kaut kur 35 arā bi. Protams, man nav nekas slikts pret viņ iem, bet, braucot ar autobusu, ieejot baseinā vai sē ž ot ē damistabā.1 un 20 arā bi, rodas it kā diskomforts. mū su mū zika. Ja uzreiz atvē rš anas laikā dodies uz ē damistabu, piemē ram, pusdienā s 12-30, tad nevari atrast vietu, jā skraida ar ē dienu, lai meklē tu vietu vai jā gaida, kamē r kā ds paē d un atbrī vo , tā pē c, ja nevē laties klī st, meklē jot galdu, labā k nā c stundu vē lā k. Ē diens principā normā ls, izvē le normā la, vakarā ir braziera ē dienkarte, tiek cepti spā rniņ i, aknas, kebabs utt.

Pē dē jā atpū tas dienā mums uzmeta skrū vi, neviens neinformē ja, cikos autobuss atbrauc uz lidostu, lī dz paš i vakarā atrada š o ceļ vedi no anex tū res un pajautā ja. Un tad viņ š atbildē ja uz jautā jumiem obligā tā tonī , it kā mē s bū tu viņ am kaut ko citu parā dā . Bet tā nav viesnī cas vaina, bet gan vairā k tū risma operatora. Pretī ga attieksme.
Ī sā k sakot, pati viesnī ca nav slikta, bet arā bu bija daudz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu