Viesnīcas cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 7 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 7 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirms ceļ ojuma nolē mā m atbildī gi pieiet pie viesnī cas izvē les, jo iepriekš atpū tuš ies Turcijā , Gruzijā , Melnkalnē , bet bijā m daudz dzirdē juš i par to, kā das varē tu bū t viesnī cas Ē ģ iptē .
Atsauksmes lasī jā m ilgi un rū pī gi, beigu beigā s galī gi apjukā m un rezultā tā ņ ē mā m vē rā Tū risma aģ enta padomu un nekad to nenož ē lojā m.
Ierodoties viesnī cā un ieejot vestibilā – iespaidi bija dalī ti. Tā kā nav tā das * pompozitā tes *, viss ir vienkā rš i un pieticī gi. Bet, izejot ā rpus viesnī cas, paveras cita aina. Viss ir ļ oti jauki un tī ri. (Pat redzē jā m bildi, kā viesnī cas darbinieki vienkā rš i nomazgā ja flī zes teritorijā ar mazgā š anas lī dzekļ iem) Viesnī cā ir apsildā ms baseins, lai gan tas nav tik liels, bet vietas pietiek visiem, sā kumā kur dziļ ums ir mazā k - bē rni peld, nedaudz tā lā k - pieauguš ie. Kopumā baseinā nav daudz cilvē ku, jo jū ra ir viegli sasniedzama, viss ir.

Atbraucā m 7 no rī ta, bez sabrukuma uzvilkā m rokassprā dzes, aizsū tī jā m brokastī s, pē c tam sagā dā ja istabiņ u kur var pā rģ ē rbties, izsniedza dvieļ us un devā mies uz pludmali. Pludmale ir viesnī cas pē rle, jo tā ir smilš aina, bez asa dziļ uma; Peldē t var bez speciā liem apaviem, ja piebrauc tuvā k bojā m - var paskatī ties uz zivī m, tā s ir : ). Protams, mež onī gajā pludmalē ir vairā k, uz kuru laiva brauc katru stundu.
Kas attiecas uz istabu, viņ i lasī ja, ka telpas ir vecas un daž reiz ne visai tī ras - es nepiekrī tu. Jā , mē beles ir nedaudz vecas, bet, tā kā tā s ir izgatavotas klasiskā stilā , tā s nav uzkrī toš as. Numuriņ š plaš s un tī rs (bija iespē ja salī dzinā t ar il mercato hotel, jo lidmaš ī na aizkavē jā s un mū s tur aizsū tī ja - tie ir tikai netī rumi, kas ir visur, lai gan remonts tur jauns). Varu kļ ū dī ties, bet š ķ iet, ka daž ā s istabā s jau notiek remonts.
Istaba vienmē r bija kā rtī gi iztī rī ta, skatī jā mies bildē , kā viesnī cas darbinieki katrā istabā noņ ē ma no kondicioniera grilu un nomazgā ja.
Uzturam vienkā rš i nav vā rdu. Jā , izvē le nav tik milzī ga kā Turcijā , bet! Ē diens viss garš ī gs, pā rsteidzoš i pat desas un desa. Vakariņ ā s viņ iem vienmē r bija zemenes un jū ras veltes. Taisī ja krabjus uz grila, daudzumu neierobež oja, ņ em cik gribi. Pludmalē ir lielisks bā rs: kafija, alus, piena un bezalkoholiskie kokteiļ i, alkoholiskie kokteiļ i, kas vienmē r ir dekorē ti ar augļ iem. Tas arī negarš o kā atš ķ aidī ts Alkohols, bet gan pilnvē rtī gs garš ī gs kokteilis. Uzkodā m pludmalē var paņ emt lī dzi konditorejas izstrā dā jumus, augļ us, izcilu saldē jumu, tī rradņ us, kartupeļ us, burgerus utt. Neuzskaitiet š ķ irni.

Kas attiecas uz personā lu – ļ ooooti jauki puiš i, kuri ciena savu ciemiņ u un dara visu iespē jamo, lai viesoš anā s bū tu laimī ga. Bija gadī jums, kad mē s ar vī ru sē dē jā m vakarā vasaras rotaļ u laukumā un vienkā rš i dzē rā m Alcohol from Duty Free, pienā ca viesmī lis un atnesa riekstus un č ipsus. Teicu, ka nepasū tī jā m, puisis teica, ka zina un vienkā rš i nolē ma mū s iepriecinā t.
Rakstī ja par to, kas bija garlaicī gi : ) brī vdienā s diskotē kā bija tā das dejas, ka garlaikoties varē ja tikai slinkajiem.
Jā , mū zikas baseinā bija par maz, tā s vienkā rš i nebija, bet animators puisis pē c viesu lū guma visu salaboja. Tagad viņ a ir klā t : )
Vispā r par š o paradī zes gabaliņ u varu uzrakstī t vē l daudz, bet labā k iet un kā pinā t uz savu roku : )
Iber viesnī ca ir tikai Relax! ! ! Ar vī ru nolē mā m, ka ar viesnī cu izvē li neeksperimentē sim, bet nā ksim uz š ejieni vē lreiz, bet kopā ar vecā kiem : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu