IL Mercato Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

146
Novērtējums 5.610
№161 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.4 Numurs
5.2 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.2 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hadabet Om El Sid, El Mercato promenādes centrā, Šarm eš Šeihas kūrortā, blakus Sarkanās jūras piekrastei. Viesnīca atklāta 2010. gadā, pēdējais remonts veikts 2018. gadā (viesnīcas teritorijā mēbeļu atjaunošana, baseinu un Deluxe numuriņu atjaunošana). Viesnīca ir piemērota ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар xxccvbbnm_yandex.ru
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es rezervē ju salas femeli istabu caur agregatoru. Rezultā ts bija tā ds, ka reģ istrē joties viņ i uzskatī ja, ka 60 kvadrā tmetri ir daudz vienam cilvē kam, un deva tam standartu. Sliktā kais bija pē c vakariņ ā m...kad es ierados durvis bija bloķ ē tas. … Tomēr ▾ Es rezervē ju salas femeli istabu caur agregatoru. Rezultā ts bija tā ds, ka reģ istrē joties viņ i uzskatī ja, ka 60 kvadrā tmetri ir daudz vienam cilvē kam, un deva tam standartu. Sliktā kais bija pē c vakariņ ā m...kad es ierados durvis bija bloķ ē tas...Es devos uz reģ istratū ru un viņ i man teica, ka ar savu pasi tev nav tiesī bu rezervē t š o viesnī cu...š ī viesnī ca ir paredzē ta britu. Man sā ka jautā t no kuras valsts esmu atbraucis un uz kurieni lidoju...Man bija atgrieš anā s biļ ete uz Itā liju...ak tā kā Itā lijā nav problē mu, paliec...Man bija liela vē lme izsaukt policiju ...kā ir 21.00 ja mana biļ ete es nebū tu Itā lijā bet Maskavā?? ? Baltkrievija?? ? Kambodž a?? ? Vai viņ i mani izliktu uz ielas? Kā mē s vispā r to saprotam? Neviens neatvainojā s...labā k izvē lē ties citu viesnī cu...Angļ i ir laipni gaidī ti š ajā viesnī cā
аватар rujyla
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nopirku Fortuna 5*. Atnā cu uz š o viesnī cu IL Mercato Hotel & Spa. Tā lu no 5*. Mī nusi: noguruš as telpas, veca santehnika, plaisas ē kā...nav wi-fi (lai gan viņ i raksta, ka tas aizķ eras vestibilā ). Un pats trakā kais ir ē diens, izvē les nav, vienmuļ i un negarš ī gi ē dieni. … Tomēr ▾ Nopirku Fortuna 5*. Atnā cu uz š o viesnī cu IL Mercato Hotel & Spa. Tā lu no 5*. Mī nusi: noguruš as telpas, veca santehnika, plaisas ē kā...nav wi-fi (lai gan viņ i raksta, ka tas aizķ eras vestibilā ). Un pats trakā kais ir ē diens, izvē les nav, vienmuļ i un negarš ī gi ē dieni. Vistas, stingri viena daļ a uz rokas, pankū kas 2 gab. , mazs. No augļ iem: apelsī ns, mandarī ns, granā ts un dateles. Saldam zobam ir izvē le. Nedē ļ u vienreiz pasniedza jū ras veltes - garneles (3 gab. ) Un mazo krabī ti (1), un tā , š ausmī gi nav garš ī gi. Izraisī ja rī stī š anā s refleksu. Un starp citu uz jumta ir (sava ​ ​ veida) a la carte restorā ns, viens apmeklē jums nedē ļ ā bez maksas. Ja es jau iepriekš zinā tu, kā du netī rumu viņ i tur dod, es neietu...viņ i arī gribē ja tvaicē t garneles par 18 USD par kg. Vispā r neesmu izvē lī gs tū rists, ne pirmais Ē ģ iptē , bet atpū tos 4* viesnī cā s, un arī ē diens tur bija daudz garš ī gā ks un daudzveidī gā ks. Un tagad plusi: darbinieki ir atsaucī gi, cenš as pē c iespē jas ā trā k atrisinā t problē mas. Tī rī š ana katru dienu. 4 peldbaseini, 2 no tiem apsildā mi, skaista promenā de. Animatori cenš as, daž ā das izklaides, vakaros interesantas izrā des bē rniem un tad diskotē ka (uz jumta). Izsmalcinā tas mē beles vestibilā , un ļ oti jauka viesnī ca no ā rpuses. . . Tas arī viss!
Завтрак стандартный.
аватар Aniuta777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē joties iedeva 20$ un š okolā des tā felī ti, iedeva istabu pirmajā stā vā , kas smirdē ja pē c krā sas un balkona durvis neaizvē rā s. Telpā nebija nevienas brilles, nemaz nerunā jot par š ampū nu un duš as ž eleju. … Tomēr ▾ Reģ istrē joties iedeva 20$ un š okolā des tā felī ti, iedeva istabu pirmajā stā vā , kas smirdē ja pē c krā sas un balkona durvis neaizvē rā s. Telpā nebija nevienas brilles, nemaz nerunā jot par š ampū nu un duš as ž eleju. Ledusskapja skapis bija tukš s, bet viņ š stā vē ja tieš i istabā un grabē ja kā upuris. Mē s prasī jā m, lai mū s aizkustina, viņ i teica, ka nevaram dzī vot istabā , kur smird pē c krā sas. Pā rcē luš ies uz citu istabu, tur bija tē jkanna un glā zes, bet seifs nestrā dā ja, izlietnē bija saplī susi noteka un norauts no karnī zes aizkari, tie karā jā s kā lupatas. Telpā visas metā la daļ as klā tas ar rū su, mē beles un durvis ir ļ oti noplukuš as. Gulta vispā r netika mainī ta. Dvieļ i netika mainī ti 3 dienas, un arī no slapjiem, netī rajiem dvieļ iem izdevā s savī t pā vus, un tas neskatoties uz to, ka š okolā di atstā ju tī rī š anai. Sū dzī bu iesniedza 4. dienā .
Ē diens ē dnī cā ir tik niecī gs, bezgarš ī gs un vienmuļ š (pā rsvarā pupiņ as, graudaugi un dā rzeņ i), ka sā kā m ē st blakus esoš ajā Fares restorā nā . Mē s prasī jā m vī nu un viskiju. Pirmie divi viesmī ļ i mū s vienkā rš i aizmirsa, treš ais beidzot atnesa vismaz 3 reizes atš ķ aidī tu vī nu, nevis viskija ū deni ar kaut kā du tonē tu ķ ī miju. Deserti ir tie paš i primitī vie biskvī ti, pā rlieti ar krā sainā m ķ ī miskajā m glazū rā m, katru dienu vienā di. Gaļ as izvē les nav, dod vai nu vistas gabalu, vai gulaš u, kurā gaļ as ir ļ oti maz, tikai dā rzeņ us, ja neņ emsi vakariņ u sā kumā , vē lā k gaļ as nebū s. Sieru izvē le - viena fetas bļ oda, kas tika ā tri izš ķ irta, un viens kausē tais siers, kas garš oja pē c polietilē na. Zupas bezgarš ī ga pasta.
Uz DR man kā kū ku atnesa tā du paš u drū mu biskvī ta gabaliņ u, kas ir katru dienu ē dnī cā , lai gan lū dzu nenest. A la carte vakariņ ā s DR vī ram tika dotas 2 cietas garneles, tas pats atš ķ aidī ts vī ns un sapuvis krabis ar melniem nagiem un pilnī gi tukš u č aumalu, bez gaļ as pē dā m. Biju saš utis, viesmī lis skrē ja pē c manis un pierunā ja nevienam neko nestā stī t. Rū sa uz dakš ā m. Kad krū zes beidzā s, zem tē jas un kafijas nolika papī ra krū zes. Augļ i - apelsī ni un mandarī ni, neglī tā granā tā bola gabaliņ i. Datumi bija tikai pirmā s 2 dienas, un tie š eit ir ļ oti lē ti.
Pludmales dvieļ i beidzas pusdienlaikā , daudzi uz pludmali dodas bez dvieļ iem. Apsildā mais baseins ir neliels, piemē ram, bē rnu baseins. Viņ iem ir 2 pludmales, maksas Phanar un bezmaksas Palma. Nolē mā m pā rē jo pilnī bā nesabojā t un devā mies uz maksas, tur bija daudz vietas, izcils rifs un internets. Kopumā ir jā bū t ā rkā rtī gi nepretenciozam tū ristam, lai š ai viesnī cai liktu vismaz trijnieku.
аватар pavlyukn
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā esam atpū tuš ies jau 3 reizes, ar draugiem, un cena ir pienā kusi un viesnī cu jau zinā m. Ziemā (no 13. lī dz 25. janvā rim) teritorija ir ļ oti piemē rota, naktsmī tnes viesnī cā ir ļ oti labas, lai gan ne pirmajā rindā , bet netā lu no vecā tirgus, pastaigas attā lumā lī dz jū rai 15 minū tes. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam atpū tuš ies jau 3 reizes, ar draugiem, un cena ir pienā kusi un viesnī cu jau zinā m. Ziemā (no 13. lī dz 25. janvā rim) teritorija ir ļ oti piemē rota, naktsmī tnes viesnī cā ir ļ oti labas, lai gan ne pirmajā rindā , bet netā lu no vecā tirgus, pastaigas attā lumā lī dz jū rai 15 minū tes. Apmetā mies superior istabiņ ā s 2. stā vā virs reģ istratū ras, ļ oti ē rti un pie rokas, atbraucu 7 no rī ta, iegaumē ju, mū su numuriņ i bija sagatavoti lī dz 11 gadu vecumam, 2 istabas ar balkonu uz galveno ieeju, ļ oti jauks skats, it ī paš i no rī ta, palū dza bez problē mā m atvestu istabas tē jkannu. Nā kamajā dienā atnesa augļ u š ķ ī vi, halā tu un č ī bas, istabā viss darbojā s ledusskapis, seifs. Ja bija kā di jautā jumi, administratore Diā na vienmē r visu izlē ma, gids nekā das ekskursijas neņ ē ma, jo ne pirmo reizi Ē ģ iptē , daudzas vietas apmeklē tas, un pludmalē var dabū t lē tā k, ir daudz.
Ar ē dienu viss kā rtī bā , 1 reizi vakariņ ā s pasū tī tas garneles mī klā un grilē tas viesnī cā , tiiik garš ī gi un gan. 1 kg garneļ u 18 $ uz viesnī cu bez bū tiskā m pretenzijā m.

Pludmales palmu pludmale tā -tā , ka man tur ļ oti nepatika, tieš i tā s, kas nož ogo daž us kvadrā tmetrus vienā virzienā un desmitiem cilvē ku kā siļ ķ es peldē ja, otrā virzienā nelaida iekš ā , vienmē r krita, it kā straume, lai gan jū ra daž reiz bija mierī ga, bet tā nav viesnī cas vaina, aizgā ju uz maksas pludmali Ziemassvē tku eglī š u laternu, un tur jau ir skaistums, redzē ju lielu raju virs koraļ ļ iem, bet dā rgi 5 USD no cilvē ka, bija aizpē rn par 3 USD. Par baseiniem daudz neteikš u, jo bija tikai 2 reizes, 1 tieš i ar uzsildī tu ū deni ir silts. Animā cija ir lieliska, katru vakaru kā ds uzstā jā s vai konkursi. Ī sā k sakot, vai es š eit nā ktu vē l - noteikti.
аватар Liudmila777
Atpū tos ar mammu un bē rnu no 2021. gada 2. decembra lī dz 9. decembrim. Vē jš bija 2. un 8. decembrī , pā rē jā s dienā s laiks ir labs. 4. decembrī manai mammai bija dzimš anas diena, viņ a izdomā ja sarī kot kū ku un svē tku lī dzņ emš anu! Biju patī kami pā rsteigta, ka tā ir bezmaksas un piedā vā ju izņ emt 21:00 pieauguš o animā cijai! Mamma bija sajū smā par pā rsteigumu, bā ra augš ā mū s gaidī ja galds ar kokteiļ iem un ziedu ziedlapiņ ā m! Animatori un dī dž ejs savu darbu paveica lieliski! Visi darbinieki ir jauki un draudzī gi! Pirmajā reizē atpū tā mies otrajā rindā (budž ets bija ierobež ots) Ar 6 gadus vecu bē rnu tas mū s netraucē ja. … Tomēr ▾ Atpū tos ar mammu un bē rnu no 2021. gada 2. decembra lī dz 9. decembrim. Vē jš bija 2. un 8. decembrī , pā rē jā s dienā s laiks ir labs. 4. decembrī manai mammai bija dzimš anas diena, viņ a izdomā ja sarī kot kū ku un svē tku lī dzņ emš anu! Biju patī kami pā rsteigta, ka tā ir bezmaksas un piedā vā ju izņ emt 21:00 pieauguš o animā cijai! Mamma bija sajū smā par pā rsteigumu, bā ra augš ā mū s gaidī ja galds ar kokteiļ iem un ziedu ziedlapiņ ā m! Animatori un dī dž ejs savu darbu paveica lieliski! Visi darbinieki ir jauki un draudzī gi!
Pirmajā reizē atpū tā mies otrajā rindā (budž ets bija ierobež ots) Ar 6 gadus vecu bē rnu tas mū s netraucē ja. Ar autobusu 5 minū tes lī dz pludmalei, ē rts grafiks. Palmbī č a bez maksas un El Fanar 5 $. Vairā kas dienas devā mies uz maksas pludmali, jo tur ir krā š ņ s garš koraļ ļ u rifs un daudz zivju, un cilvē ku mazā k. Un brī vais arī ir skaists, bet cilvē ku ir vairā k.
Vē los pastā stī t arī par Miku, kurš strā dā pā ri ielai no viesnī cas. Dienu pirms ceļ ojuma uz vecpilsē tu es uzzinā ju, par ko maksā viņ a mango (2.39 USD katrs). Es domā ju, ka nopirkš u pilsē tā , tur ir lē tā k...nekas lī dzī gs 2.5 USD. Un dzeltenie mango ir 5 USD. Nolē mu pirkt no viesnī cas, lai nevestu ā rā no pilsē tas. Un tdysch ir vē l viena dā vana. Mikijs man uztaisī ja gan dzeltenu, gan zaļ u par vienu un to paš u cenu par 2.39 USD par 10 gabalu kastī ti. Tā pē c ne vienmē r ir jē ga doties iepirkties uz vecpilsē tu, daž reiz viesnī cas tuvumā ir lē tā k. Bet iesaku pastaigā ties, tur blakus moš ejai uztaisī ja skaistu kalnu. Atmosfē risks. Starp citu, mango ir ļ oti garš ī gs, iesaku visiem!
Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un jū ru un cilvē kiem, kas mū s ieskauj. Vecajiem sauļ oš anā s krē sliem nepievē rsu uzmanī bu, jo jū ra mums ir svarī ga. Animā cija Ē ģ iptei bija augstā lī menī (cik cilvē ki ceļ oja nekur neaizbrauca), bet te pasū tī ja dejotā jus un dziedā tā jus.
аватар Diamay76
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā palika otro reizi. Pirmo reizi 2019. Š oreiz mē s palikā m luksusa numurā . Tā tad: istabā nav nekā , izņ emot dvieļ us! ! ! Pateicoties tam, ka atstā jā m dolā ru, manuprā t, mums vienmē r bija dzeramais ū dens un tē jas komplekts. … Tomēr ▾ Viesnī cā palika otro reizi. Pirmo reizi 2019. Š oreiz mē s palikā m luksusa numurā . Tā tad: istabā nav nekā , izņ emot dvieļ us! ! ! Pateicoties tam, ka atstā jā m dolā ru, manuprā t, mums vienmē r bija dzeramais ū dens un tē jas komplekts.
Brokastu restorā nā nav olu, nav pankū ku. Tikai omlete milzī gā rindā . Pē dē jā s divas dienas vakariņ ā s nebija ne zivju, ne gaļ as.
Uz Terrazina smilš u pludmali autobuss neaizved, tikai ar taksometru.
Sapratu, ka š ī ir mana pē dē jā reize š ajā viesnī cā .
аватар Matildaivanovna777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
1) VIESNĪ CAS NOVĒ RTĒ JUMS 2.5-3 * ar lielu izstiepumu! ! ! Ja vē lies sabojā t atvaļ inā jumu, tad uz priekš u! 2) PLUDMA - jū ra, pē c kuras daudzi tur brauc, tā nav š ajā viesnī cā , vai arī bū si spiests visu dabū t paš am! Meklē jiet normas. … Tomēr ▾ 1) VIESNĪ CAS NOVĒ RTĒ JUMS 2.5-3 * ar lielu izstiepumu! ! ! Ja vē lies sabojā t atvaļ inā jumu, tad uz priekš u!
2) PLUDMA - jū ra, pē c kuras daudzi tur brauc, tā nav š ajā viesnī cā , vai arī bū si spiests visu dabū t paš am! Meklē jiet normas. pludmalē , brauc vai staigā , maksā par to visu! Viņ u mazajā pludmalē ir 5 viesnī cas; iekļ ū š ana jū rā no mola, kur uz kā pnē m un tuvumā ir daudz cilvē ku, ū denī tas pats, aiz bojā m peldē t neļ auj, un š ajā nelielajā teritorijā u200b u200bwater tur ir daudz cilveku, un RĪ F ir MIRIS, ZIVJU NAV, skaistumu neredzē si, izņ emot kā ju un ķ ermeņ a vannoš anos!
3) Ē diens ir standarta, tā pat kā.3-4 *.
4) Ē ģ iptes personā ls tā dā paš ā lī menī .
5) Un pats pā rsteidzoš ā kais ir tas, ka alkohols š ajā viesnī cā ir PRETĪ GS (mē s zinā m ē ģ iptieš u alkoholu, pamē ģ inā jā m) un labi, ka paņ ē ma lī dzi. Š ausmas; rū pnieciskā spirta maisī jums ar visbriesmī gā ko š ņ abi, jebkuru, dzert nav iespē jams - pretī gi! Pat 3-4 * viesnī cā s parastais ē ģ iptietis, bet kur 5* viesnī ca š o pirka nav skaidrs.
BĒ RNIEM nav ne pludmales, ne normā las ieejas, ne rotaļ u laukuma, NEKAS! INTERNETS NAV PIEEJAMS!
аватар Inna_Bozhok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo mana meita ļ oti gribē ja š eit ierasties (pirms daž iem gadiem izstaigā jā m tā s teritoriju un ļ oti patika). Mū su istaba atradā s pie baseina, netā lu no reģ istratū ras. Istaba laba, viss darbojā s labi. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo mana meita ļ oti gribē ja š eit ierasties (pirms daž iem gadiem izstaigā jā m tā s teritoriju un ļ oti patika).
Mū su istaba atradā s pie baseina, netā lu no reģ istratū ras. Istaba laba, viss darbojā s labi. Viņ i atnesa lī dzi veselu kaudzi odu atbaidī š anas lī dzekļ u un nekad tos neizmantoja, jo to vienkā rš i nebija. Tad es ieraudzī ju viesnī cā daž ā dus moskī tu slazdus. Vienī gais izlidoš anas naktī , kad gaisa kondicionieri bija izslē gti, viņ i ieraudzī ja š os monstrus.
Tī rī ja katru dienu, netī rumus neredzē ja un, godī gi sakot, ī paš i neizskatī jā s, jo intensī vi atpū tā s.
Ē dienu ziņ ā vai nu neesam tik izvē lī gi, vai arī paveicā s, bet bija tieš ā m garš ī gi. Ī paš i saldie konditorejas izstrā dā jumi, š eit konditors ir lielisks. Katru dienu kaut kas jauns garš ī gs un zavarnushki, un, piemē ram, turku saldumi un cepumi, un ž eleja, utt Kotoshe I +1, cilvē ks + 4kg.
Man arī patika galvenā virtuve, ī paš i meitai garš oja zupas, un es grilē ju dā rzeņ us, vī ram patika, ka vienmē r bija 2 veidu gaļ a un zivis. Labi paveikts vadī tā js ē damistabā . Ļ oti atbildī gs un kompetents, visus konfliktus risina uz vietas un rū pē jas, lai tas neatkā rtotos. Arī viesmī ļ i ir vienkā rš i muļ ķ ī bas.
Kas attiecas uz pludmali, mū s veda tikai uz Palmu, autobusi bija pē c grafika, man arī ļ oti patika, ka tiklī dz cilvē ku skaits palielinā jā s uzreiz pievienoja vē l vienu autobusu. Autobusos komfortabli ar kondicionieri, pie mums tā di nevis mikroautobusi. Rifs pludmalē.50/50 nav tas wow, bet ar masku ir uz ko skatī ties. Ir daudz daž ā du zivju. Vī rietis pat ieraudzī ja bruņ urupuci. Ieeja ū denī no pontona, tā pē c tiem, kas neprot peldē t, š ī iespē ja nav piemē rota. Lielas neē rtī bas sievietē m, kas sē ž uz kā pnē m. Tač u kā du dienu viņ a ieraudzī ja, ka darbinieks viņ us apvienoja vienā pusē , lai otra bū tu brī va.
Lai gan periodiski aizņ ē mā s gan.
Tas noteikti ir liels mī nuss. Uz š o pludmali no Š armiņ inas visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet vē lā k nekā du problē mu nebija. Dvieļ i un bezalkoholiskie dzē rieni no 10 lī dz 17. Š ķ ita, ka bija arī alkohols, un mū s tas neinteresē ja. Pludmalē paņ ē ma saldē jumu un svaigus augļ us. Nu lū k. Svaigs noteikti nav svaigs, ļ oti aizdomī gi lī dzī gs tiem, kas tiek doti kā sula. Labā k paņ emt lī dzi bā rā vai vecpilsē tā , noteikti ir garš ī gā k un var redzē t, kas ī sti ir no augļ iem. Pā rsteidza arī pludmales mā kslinieka darbs par 25 USD. tik forš s darbs. Sā kumā mē s pat neticē jā m, ka viņ š zī mē (citi ir daudz vienkā rš ā ki) un tad redzē jā m, kā viņ š zī mē patieš ā m grū tu darbu. Diemž ē l viņ i nezinā ja robež as š ķ ē rsoš anas noteikumus, jo ļ oti gribē ja pirkt.
Bā rmenis vienkā rš i nav bā rmenis, bet gan problē ma. tie nabagi parasti pat nezina kokteiļ u sastā vu. Tā pat, atkarī bā no tā , kurš ir maiņ ā , jū s saņ emsiet pozitī vas emocijas vai nē . Ī sā k sakot, latiņ a ir viņ u acī mredzamā vā jī ba.
Animā cija labi padarī ta, mē ģ iniet ļ oti, sazinieties. Kurš vē l grib braukt uz diskotē kā m. Bija gan uguns š ovs, gan austrumu dejas, gan dzī vā mū zika utt. Vienī gais mī nuss pirms tam bija zemā k esoš ajā Kolizejā , tas noteikti ir labā ks. Jumts ir skaists un daudziem cilvē kiem tas ir pā rpildī ts. Administrā cijai par to vajadzē tu padomā t.
Kopumā noteikti iesaku viesnī cu. Radā s labs iespaids.
аватар Roxy06
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izlasī ju atsauksmes un domā ju - "kā normā li". Galu galā - sliktā kā pieredze. Reģ istrē joties piemaksā jā m par istabiņ u grants ē kā , jo mums bija standarts (vē lā k, kad redzē ju, kā cilvē ki karstumā traucas no standarta attā lajā m istabā m uz pusdienā m, es nodrebē ju, jo tas varē tu bū t es) . … Tomēr ▾ Izlasī ju atsauksmes un domā ju - "kā normā li". Galu galā - sliktā kā pieredze. Reģ istrē joties piemaksā jā m par istabiņ u grants ē kā , jo mums bija standarts (vē lā k, kad redzē ju, kā cilvē ki karstumā traucas no standarta attā lajā m istabā m uz pusdienā m, es nodrebē ju, jo tas varē tu bū t es) .
Viesnī cā nav absolū ti ko darī t, pat ja uzliek galda tenisa galdu. Cilvē ki reģ istratū rā sē ž skumjā m sejā m – galu galā internets ir než ē lī gi lē ns vai pat neeksistē . Tu domā , nu, labi, es aizieš u uz bā ru turpat, vestibilā , izdzerš u vismaz kokteili, beigā s tevi sagaida než ē lī gs bā rmenis, kura pirmie vā rdi ir “nā c ā trā k ! ”. Starp citu, jā , neticē ju atsauksmē m, bet spirtu tieš ā m lej plastmasas glā zī tē s =) Esmu pieklā jī gs cilvē ks, vienmē r ar smaidu, bet kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka tur, kur nebuč o cilvē ks, visur ir ē zelis. Š is bā rmenis ne reizi vien sasita nervus man un manai ģ imenei (pat ņ irgā jā s ar manu izskatu, man ž oklis vienkā rš i atkrita no tā das nekaunī bas), beigu beigā s es pā rstā ju tur iet vispā r. Bā rmenis uz jumta ir labs, pretē ji š im pā rpratumam.
Bija ļ oti jautri ar pudelē m skriet pē c ū dens uz bā ru, jo te ū deni nedod, atceros visas tā s paš as viesu vī luš ā s sejas, kad viņ i ar pudelē m dodas uz darbu "dzert". Un iedomā jieties, kā tas ir skriet pē c ū dens, kas atbilst standartiem...
Ē damzā lē (par restorā nu nenosaukš u) vienmē r rinda, cauri nevar tikt, bariņ š arā bu, nē , pat tā , DAUDZ arā bu (protams, ne tikai ē dnī cā , bet visā viesnī cā ), tā tad op un satraukums garantē ts, un protams viņ iem viss, piemē ram, nerē ķ inā s ar labu shawarma gabalu, tā centrā lā daļ a aizies arā bā , un jū s dabū siet viņ as dupsi - mī klas gabals ar gandrī z bez pildī juma =) Tā pē c ir jā uzstā j, lai viņ i liek normā lu gabalu, vai nevis vienu mini kotleti, bet divas. Lai gan, tas nav tā vē rts, ē diens nav garš ī gs un absolū ti bez daž ā dī bas. Gribu tikai pateikties diviem viesmī ļ iem, viņ i tur tieš ā m ir saplosī ti.
Pludmales transporta pakalpojumi ir tikai kaut kas. Autovadī tā jiem par jums bū s absolū ti vienalga, burtiski. Mē s braucā m uz pludmali, cilvē kiem bija atvē rti logi un š oferis spļ ā va logā , siekalas izbira uz pasaž ieriem, visi pē kš ņ i aizvē ra logus. . . ) Rupji, ignorē jiet jautā jumus par grafiku, NEPIEKĻ AUJIET savu grafiku, pā ris reizes viņ i izbrauca no Terazinas pirms laika, atstā jot tū ristus pludmalē (hi taxi). Ir ļ oti forš i zem sveloš as saules gaidī t š oferi, kurš guļ , tad autobusi vienkā rš i nesā kas, un viesi stumj š os autobusus, lai dotos uz pludmali. . . (pievienoju foto).
Rū pē jieties par bē rniem, uz viesnī cas jumta ir animā cija un ir odu audzē š anas vieta, viņ i patieš ā m Ē D cilvē kus. Vakarā pavadī ju tur pā ris stundas, kleitā - kā jas bija saspiestas, visu atvaļ inā jumu valkā ju bikses, man bija alerģ ija no kodumiem (skat. foto). Pludmalē runā jā m ar sievieti, viņ ai ir mazs bē rns un arī viņ š bija sakodis, paldies Dievam ne tik ļ oti, viņ a nobijā s un nezinā ja ko darī t.
Tā lā k ir pludmales. Viņ i aizvedī s uz Palmu un Terazinu. Un tur un tur bija liecinieks traumā m. Uz palmas sieviete vienkā rš i izmē rcē ja kā jas ū denī un viņ u iekodusi zivs, sieviete atradā s aplokos, un zivis viņ ai grauza kā jas augstā k, bija kodumi lī dz kaulam. Es personī gi viņ u redzē ju asinī s, nav aptieciņ u, nav sū du, nevienam tas nerū p, bet mamma tomē r atrada š ai sievietei palī dzī bu pludmalē . Arī š is pontons...divas ieejas ū denī un abas š ī s ieejas ir apmestas ar arā bu sievietē m un viņ u bē rniem, viņ i visi nevar peldē t, uz tiem ir piepū š ami apļ i un tie turas pie margā m, neļ aujot cilvē kiem iekļ ū t vai izkļ ū t no ū dens. ū dens, tas pā rkā pj droš ī bas pasā kumus, bet neviens neliek viņ iem aiziet. . . Vienreiz uzdū ros viņ iem un domā ju - kas pie velna, krastā ir droš ā k.
Terazina - peldē ja peldē ja, tad op, meitene ū denī ieskrē ja kaut kā dā kniebā , kamē r viņ u nesa, redzē ju, ka viņ ai no papē ž a izlī da milzī gs dzelzs gabals...es tur vairs nepeldē ju)
Pat nezinu, vai ir vē rts runā t par tā diem sī kumiem kā tualetes papī ra trū kums (vai ar dolā ra dzeramnaudu par tī rī š anu nepietiek, lai uzliktu rullī ti. . . hmm)), elpojoš s kondicionieris, nestrā dā još a duš a, aizsē rē jusi izlietne un tā tā lā k, labi, vismaz viņ i to salaboja pē c pieprasī juma un paldies par to. Jā , un tie tieš ā m ir sī kumi, kas parasti pā rē jo nesabojā , vismaz MAN. Cita lieta ir nož ē lojama attieksme, apkalpoš anas trū kums ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m - tas tieš ā m rada vilš anos un atstā j nogulsnes. Es stingri neiesaku š o viesnī cu.
Постояльцы толкают заглохший пляжный трансфер Искусанные комарами ноги, после одного вечера на крыше отеля
аватар ertert400
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir interesanta ar arhitektū ru, lai gan gandrī z nav teritorijas, viesnī cas priekš ā neliels parks un pa kreisi no viesnī cas ir daž i veikali un kafejnī cas, un puse no tā m ir slē gtas. Viesnī ca ir aptuveni 50% pilna. Ē diens nav slikts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir interesanta ar arhitektū ru, lai gan gandrī z nav teritorijas, viesnī cas priekš ā neliels parks un pa kreisi no viesnī cas ir daž i veikali un kafejnī cas, un puse no tā m ir slē gtas. Viesnī ca ir aptuveni 50% pilna. Ē diens nav slikts. Bet All inclusive vairs nav vē rts ņ emt, ja ceļ ojat bez bē rniem. Alkohols jā velk ā rā ar varu, arī izskatā s, ka tev par savu naudu lej))) izdara labu. Tas ir bā rā vestibilā , un ē damistabā tas nav labā ks. Ē diens pats par sevi normā ls, svaigs, bet atkal daž ā dī ba 3* viesnī cai. Ē damistabā augstprā tī gi administratori. Jū s nevarat ieliet pusi pudeles 0.5 š ī s pilsē tas, ko viņ i sauc par sulu, lai jū s varē tu dzert viskiju istabā ))) skrē ja man pa visu ē damistabu, lai to aiznestu un izletu))) atnesa tukš u pudeli))) mež oņ i, ī si sakot))) Iesaku restorā nu apvienī bai vai kas jums ir Ē ģ iptē , izvē lieties pieticī gā ku zvaigzni))) 3 * ir tieš i jums piemē rots))) plus nav jū ra viesnī cā , viņ i jū s aizvedī s ar autobusu. Tas nav 5 *, es atkā rtoju vē lreiz. Un tā Ē ģ ipte ir skaista, lai gan tagad ir 40 grā di, nav Ē ģ iptes sezona, bet man bija jā brauc uz š ejieni. Kopumā viesnī ca vienu reizi, es neiesaku)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums terehov2088
Vai labāk ir nekavējoties doties ekskursijā ar "superior" klases numuru vai vienoties ar viesnīcu par numura uzlabošanu?
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums mercato123
‹ Viesnīca IL Mercato Hotel & Spa 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в Хадабет Ом Эль Сид, в самом центре променада Эль Меркато, на курорте Шарм-эль-Шейх, рядом с побережьем Красного моря. Отель был открыт в 2010 году, последняя реновация проводилась в 2018 году (обновление мебели на территории отеля, обновление бассейнов и номеров категории Deluxe). Отель подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 17 км от аэропорта города Шарм Эль Шейх.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в 3 км от отеля, рядом кораллы, понтон, имеется песчаный вход в море. Протяженность пляжа – 50 м. До пляжа курсирует бесплатный автобус каждый час с 08:00 до 17:00 (в 14:00 перерыв на обед). Бар на пляже работает по системе «все включено» (алкогольные и безалкогольные напитки, закуски подаются с 12:00 до 14:00).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан Il Giardino

Итальянский a-la carte ресторан Charlestone – ужин за дополнительную плату (действует 20% скидка для гостей отеля).

Бар на пляже (с 10:00 до заката солнца).

Лобби бар Galleria (10:00 – 00:00).

Terrazzina бар у бассейна (10:00 – 00:00).

4 бассейна (2 из них подогреваются в зимний период, 1 бассейн на крыше только для взрослых), 2 конференц-зала, магазины, открытая терраса, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (часть бассейна для взрослых с подогревом в зимний период). Мини-клуб для детей от 5 до 12 лет, часы работы с 10:00 до 12:30 и с 15:00 до 16:30.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно), каноэ (платно).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 318 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Тапочки и халаты (для VIP гостей).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Hadabet Om El Seed, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 069 3666 430/37
Tīmekļa vietne: IL Mercato Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.