Neiesaku šo viesnīcu

Rakstīts: 1 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 25 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirmo reizi Ē ģ iptē ieradā mies augusta vidū . Darbinieki nemitī gi dod mā jienus dot kaut kā du dzeramnaudu u. tml. , vienalga, vai tā ir plā nota telpas uzkopš ana vai vienkā rš i uz istabu tika atnesti jū su koferi. Istaba kopumā bija laba. Vienkā rš s ū dens telpai netiek dots par brī vu, jū s maksā jat 4 USD un saņ emat 15 pudeles ū dens. Lī dz pludmalei kā jā m 25-30 minū tes, ar viesnī cas autobusu - 10 minū tes kaut kur.
Nebija daudz daž ā du ē dienu (daudz daž ā du makaronu un rī su gatavoš anas veidu) no augļ iem lī dz melonē m un apelsī niem. No rī ta parastu omleti ņ emt ir nereā li. Ē ģ iptieš i/arā bi ne tikai kā pj ā rā no rindas, grū st, bet arī iegū st 6-7 omletes/pankū kas, un rindā var nostā vē t kā das 20 minū tes. Krievu/ukraiņ u tū ristu tikpat kā nav, tikai ē ģ iptieš i un arā bi, bubuli, grū stī š anā s, kā pš ana no rindas, skatā s uz tevi no augš as, bē rni skraida, gā ž tevi, kliedz. Pie peldbaseina uz jumta atrodas bā rs, kurā gandrī z nav alus un alkohola, pulverveida sulas.
Ir 2 bezmaksas un 2 maksas pludmales. Ja ceļ ojumu aģ ents nepateica otrā s bezmaksas pludmales nosaukumu, tad dosieties uz parasto pilsē tas pludmali, ko piedā vā viesnī ca - balta pludmale, netī ra, daudz atkritumu, nav krievu, tikai ē ģ iptieš i, sauļ oš anā s krē sli blakus. , netī rs un salauzts. Pie ieejas jebkurā pludmalē ū dens tiek atņ emts, lai jū s iegā dā tos bā rā .

Ballī tes vakarā uz viesnī cas jumta nav interesantas, visas izklaides un mū zika ir tikai ē ģ iptieš iem un viņ u svī tai.
Autobusā no pludmales, kad tu dodies uz viesnī cu, vietē jie uz tevi skatā s kā uz kaut kā du sū du, augstprā tī gi un bubuli cilvē ki, jū tams rasisms.
Pludmale, kas ir laba par 2 USD, rifi / koraļ ļ i, tur ir tī ra un skaista.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu