slikti

Rakstīts: 28 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 20 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Viesnī ca ir cieta 3 *, pieci un nesmarž o!!!!!!!!!! !

Deklarē tā otrā lī nija no jū ras faktiski ir 142.
Ā rē ji š ķ iet skaisti, sā c izskatī ties cieš i, netī rs, nobruž ā ts, nemazgā jies, nemazgā jies.


Viens no galvenajiem trū kumiem - cilvē ku transportē š anas organizā cija uz pludmali - ir pilnī ga ņ irgā š anā s. Sanā k bars cilvē ku, tevi ienes autobusā , bē rnus mī da, š oferi skatā s un atklā ti smejas, noskaņ ojumā sā k spā rdī t stā voš os. Un daž reiz, kas viņ us ī paš i iepriecina, viņ i iedzen pū li autobusā un tad saka, ka š is autobuss brauc uz nepareizo pludmali. Noskaņ ojumu radī ja arī norā des uz autobusa ar pludmales nosaukumu. Autobuss jū s aizvedī s uz vienu pludmali pulksten 8 un 9 no rī ta, atpakaļ pulksten vienos, tad atpakaļ pulksten 3 pulksten 5. Uz citu pludmali 8 un 10 atpakaļ.12.
Otrs treknais mī nuss ir ē diens! Pretī gi, bet izdzī vot var. (Es atnā cu neē st, absolū ti). Trauki - daudz polsterē tu, nepietiek visiem dziļ ajiem š ķ ī vjiem, karotē m. Salvetes uzliktas 3 gab. uz galdiņ a 4 cilvē kiem un viss, ē damistabā nav kur vairā k salvetes ņ emt. Brokastis ē dama omlete vai vā rī ta ola, fetas siers, kā rtainas, maize. Pankū kas cep pa divā m uz rokā m, ja paveicas uzķ ert, izmē ģ inā ju man neē damu, gumija nepietiekami izcepusies. Viņ u desas ir tualetes papī ra + smilš u + krā svielu maisī jums. Upi tipa sulas.
Pusdienas - zupas pirmais un pareizais iespaids ir tā ds, ka tā s vienkā rš i mazgā ja traukus no zupas apakš as. Ū dens, nedaudz tauku pludiņ i, 1-2 kubiņ i cukini un burkā ni 0.5x0.5 cm izmē rā , tas ir ja ķ er biezo. Rī si un kuskuss ir š ausmī gi, sausi, kartupeļ i gabalos vairā k vai mazā k, daž reiz var ē st kartupeļ u biezeni, cepta gaļ a ir ē dama, vistas kā jas arī . Vistas gaļ u pē c garastā vokļ a, tad izdala pa gabaliņ iem, tad ņ em pats cik gribi. Zivis vairumā gadī jumu ir baltā kas, var iebā zt makaronus. Konditorejas izstrā dā jumi – var rakt dziļ ā k, ā rē ji pieņ emami, bet ne vienmē r ē dami. Augļ u sagriezts granā ts, mandarī ns, apelsī ns, gvajava. Banā ns un hurma, veseli dateles. 3 veidu augļ i vienlaikus.
Vakariņ as ir š ovs, kurā tiek palaists aitu ganā mpulks, kas drū zmē jas zem durvī m un tiek palaistas, kamē r darbinieki visu filmē pa telefonu. Ja neskrē ji, tad stā vē si pie durvī m un gaidī si, vietu nepietiek, rindas pē c ē diena, kā padomju laikos, pē c desas.


Pē c vakariņ ā m saldē jumu izdala pa tē jkarotei. Ja vajag 2 vai 3 daž ā das "bumbiņ as", tad tā s kopā ar slaidu savā c tē jkaroti.
Arī frī kartupeļ i un hamburgers uz jumta pie baseina ir ļ oti taupī gi. Pavā rs daž reiz valkā cimdus, daž reiz bez tiem.
Saldē jums un kartupeļ i tiek turē ti lielā noslē pumā , neviens no darbiniekiem nerunā un izdoš anas laiks nekur nav rakstī ts. Jū s zinā t visu, kad redzat cilvē kus.
Bē rns viesnī cā nav cilvē ks, viņ am ir 4 gadi vai 11, lai viņ am kaut ko iedotu, vajag lejupielā dē t tiesī bas, atkā rtot vairā kas reizes, dot vai likt citu bē rnu !!! !
Vienī gā reize piektdien bija gardas vakariņ as, gaļ as, zivju izvē le, saldumi kā turku baklava utt.
Var dzert alu, vī ns ir skā bs. Bā rā dzer alkoholu, kā paveicā s, ka bā rmenis sakapā s, pā rsvarā byaka.
Bē rnu istaba. Ļ oti netī ras, gumijas grī das kā sabiedriskā vietā . Animato. . . neko neteikš u, vajag profesionā li.
Tī rī ba istabā s, pirmā s trī s dienas tika iztī rī tas, pē c tam aizmirstas. Gā jā m un saucā m tī rī t, brī nī jā mies, prasī ja, vai vajag?
Dvieļ i nav mazgā ti, č ī kstu ņ emt. Viss nepiecieš amais (ž eleja, dvieļ i u. c. ) ir jā izsit, vairā kas reizes jā izlū dzas.
Daudzi atpū tnieki nav apmierinā ti un š okā . Tie, kas te bijuš i agrā k, ir vī luš ies, saka, ka agrā k bija daudz labā k!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu