Lieliska viesnīca ar ļoti nelieliem trūkumiem

Rakstīts: 29 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 22 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c draugu ieteikuma. Apskatī jā m atsauksmes par viesnī cu un sapratā m, ka viesnī ca nav slikta, un cilvē ki, kas raksta sliktu, atrod vainas sī kumos vai vispā r nezina viesnī cas noteikumus. Nopirkā m biļ eti uz Anex tū ri. Pē c tam citi mū su draugi nolē ma doties ar mums uz š o viesnī cu.
Viesnī cā ieradā mies 2330 naktī . Mē s gaidī jā m reģ istrē š anos apmē ram stundu. Ē ģ iptieš i, kas sē dē ja mums blakus zā lē , gaidī ja tā pat kā mē s, ī paš as attieksmes pret viņ iem nebija. Tā tad, tā kā mums ekskursijā bija parasta istaba (promo room), bet mē s vē lē jā mies uzlabotu, mē s samaksā jā m papildus 10 USD un tikā m apmetuš ies galvenā s ē kas otrajā stā vā augstā kā s klases numurā . Es vē los atzī mē t, ka NEKAD nopē rc biļ eti ar superior vai luksusa numuru uz operatora tū ri, tā kā viesnī ca uz to pat neskatā s, tad labā k iedod 10 vai 20$ uz vietas un tad tiksi izmitinā ts kur vē lies.
Viņ i uzlika mums rokassprā dzes un š veicars Saids mū s aizveda uz istabu un nesa bagā ž u. Mums patika istaba. Ē rta tī ra gulta, naktsgaldiņ i, galds, televizors, kafijas galdiņ š , atzveltnes krē sls un krē sls. No istabas var iziet uz balkonu, kur ir galds un divi krē sli. Numurā ir arī fē ns. Duš as ž eleja, salvetes, dvieļ i, tas viss bija. Uz galda mū s gaidī ja uzkoda (divas bulciņ as ar desu, sieru un dā rzeņ iem, divi augļ i un divi jogurti). Iedeva 4 pudeles ar 0.5 litriem ū dens (tiek iedotas vienreiz, tad vajag piezvanī t vestibilā esoš ajā bā rā , mums nebija grū ti).

Gulta ļ oti ē rta, labi izgulē jā mies. TV darbojā s, bija Ukrainas un Krievijas kanā li. Arī par kondicionieri nebija sū dzī bu.
Kas man nepatika paš ā istabā , bija tas, ka duš ai nebija durvju, tikai viena siena un ū dens tika izš ļ akstī ts pa visu vannas istabu. Man arī nepatika, ka tualete bija netī ra, kad mē s iebraucā m iekš ā un mati gulē ja uz grī das istabas stū rī . Mē s katru otro dienu atstā jā m apkopē ju vai nu š okolā di, vai 1 USD, viņ š iztī rī ja tualeti, vienmē r uzklā ja gultu, grieza no dvieļ iem sirdis un gulbjus, bet mati stū rī gulē ja lī dz mū su uzturē š anā s beigā m. Bet mums tie visi ir sī kumi, mē s tam nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu, koncentrē jā mies uz atpū tu un pozitī viem brī ž iem.
Mums ļ oti patika pati viesnī ca, un interjers un mē beles un viss uz ielas ir skaists. Tas nav 100% tī rs, tač u tajā nav arī acī mredzamu netī rumu vai nekā rtī bas.
Viss personā ls pret mums izturē jā s pieklā jī gi, draudzī gi, jautā ja, vai nav kā das problē mas.
Restorā nā bija daudz daž ā du ē dienu. Brokastī s varat teikt pareizu uzturu (graudaugi, piens, vā rī tas olas, olu kultenis, konditorejas izstrā dā jumi, pupiņ u putra utt. )

Pusdienā s un vakariņ ā s bija daudz daž ā du ē dienu. Gandrī z visi ē dieni ir garš ī gi, un deserti parasti ir kaut kas tik garš ī gs, ka pavā ri tos ņ emtu lī dzi mā jā s. Mums pietrū ka tikai jū ras veltes, lai gan vairā kas reizes deva kalmā ru ar dā rzeņ iem, bet mē s gribē jā m garneles. Mē s ar draugiem divas reizes ē dā m garneles vecajā tirgū kafejnī cā blakus moš ejai, netā lu no saldumu veikala. Tas nav dā rgs un ļ oti garš ī gs.
Viesmī ļ i viesnī cā gandrī z visi drū mi, bet bija daž i jautri puiš i, viesmī lis Saids mū s ļ oti labi apkalpoja, vienmē r sagaidī ja restorā nā , atnesa alkoholu un uzreiz atcerē jā s, kurš ko dzer, ļ oti uzmanī gs.
Bijā m sapulcē , ko mums nozī mē ja Gids, tas nav prasī ts, bet tī ri pieklā jī bas pē c devā mies. Viņ š nedaudz runā ja par viesnī cu un pē c tam sā ka ilgi runā t par ekskursijā m. Neatzinā jā mies, ka Ē ģ iptē tā ir pirmā reize un pareizi darī jā m, ekskursiju cena, par ko viņ š visiem sapulcē paziņ oja, tika uz pusi samazinā ta, kad viņ š zvanī ja mums ar vī ru parunā ties vienam, jo ​ ​ viņ š sapratu, ka mū s nevar apmā nī t, bet tomē r tas ir dā rgi, un mē s atteicā mies.
Peldē jā mies galvenokā rt labajā baseinā uz jumta, bija arī kreisajā uz jumta, tur ir siltā k. Peldē jā mies arī pirmā stā va baseinā , tas ir ļ oti liels, skaists, bet ū dens vē ss. Baseinos bija arā bi, bet viņ i mums nekā di netraucē ja un pret mums nekad nebija nekā du pretenziju.
Mē s devā mies 1 reizi uz rifu pludmali (biļ etes jā pē rk viesnī cā , par 1 USD lē tā k) un 4 reizes uz smilš u pludmali. Rifs ir skaists, daudz koraļ ļ u un zivju, bet mē s vienā reizē ar tiem pietika un devā mies uz citu pludmali. Smilš ainajā pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir sliktā ki, bet ir normā li, un mē s pā rā k nemelojā m, daudz peldē jā mies. Autobuss dodas uz pludmali reizi stundā .

Ekskursijas, kas iegā dā tas no Mika iepretim viesnī cai pē c mū su draugu padomiem. Mē s devā mies ekskursijā pa Dahabas pilsē tu, zilo lagū nu, kvadracikliem, kamieļ iem, kanjonu, beduī niem un tirgu. Mums viss ļ oti patika. Tikai tagad mū s apmā nī ja, teica, lai noteikti noī rē spuras, vesti, hidrotē rpu un masku. Patiesī bā tas viss mū s tikai traucē ja. Spuras neļ ā va normā li peldē t, hidrotē rps arī absolū ti nav vajadzī gs. Veste arī nav nepiecieš ama, jo ū dens ir blī vs un neļ aus noslī kt pat gribot! ! Vienī gais, kas jums patieš ā m ir nepiecieš ams, ir maska, lai aplū kotu rifus un zivis. Arī apavus no Mika nepē rc, tikai kharabatku (š alli galvā un sejā ), lai var braukt ar kvadracikliem. Ekskursija ilga visu dienu, mē s atgriezā mies vakariņ ā s. Izbraucā m 8 no rī ta un atgriezā mies 1900. Pusdienas ir iekļ autas ekskursijas cenā , bet pē c tā m vakariņ ā m saņ ē mu saindē š anos ar pā rtiku. Saindē jos tikai es, ne vī rs, ne draudzene un vī rs saindē jā s. Un es pavadī ju jautru nakti vannas istabā un jautri 4 dienas pē c tam. VIENMĒ R ņ emiet lī dzi uz Ē ģ ipti sorbentu (piemē ram, Smecta) un saindē š anā s antibiotiku (piemē ram, Trichopolum) bez tā ! Tā pat restorā nā nesteidzieties uz dā rzeņ iem un pā kš augiem, jo ​ ​ arī tajos ir daudz nitrā tu, tā pat kā visos dā rzeņ os Ē ģ iptē kopumā . Ē diet gaļ u, jū ras veltes, konditorejas izstrā dā jumus, bet mazā k dā rzeņ us, ī paš i neapstrā dā tus. Lī dz atvaļ inā juma beigā m saindē jā s gan mans vī rs, gan draudzene. Mē s domā jam, ka tā ir zarnu infekcija pusdienu tū rē . Jo tur bija ļ oti netī rs un mē s sē dē jā m uz grī das uz spilveniem un tur mums iedeva pusdienas, un apkā rt bija 5 vai 6 kaķ i un suns. Es neiesaku jums tur ē st. Labā k kaut ko paņ emt lī dzi. Bet tū re ir ļ oti laba, galvenais, lai neizī rē tu liekas lietas un ē st tur nav. Starp citu, ekskursijā s gida pavadī bā cilvē ki arī saindē jā s, Ē ģ iptē tā ir ierasta parā dī ba.
Vakaros viesnī cā uz jumta bija dzī vā mū zika, konkursi vai uguns š ovi. Mums patika katru otro reizi. Internets istabā s neķ eras, bet vestibilā pie reģ istratū ras tā ds ir, var arī zvanī t uz viber un nosū tī t foto.
Vairā kas reizes gā jā m uz veco tirgu, kaulē jā mies ar pā rdevē jiem, tā var un vajag, neņ emt preces uzreiz, maksā reizē m 10x mazā k.
Rezumē jot, viesnī ca ir lieliska! Iesaku visiem! Trū kumu praktiski nav.
Vienī gie mī nusi un tad sī kumi - tā nav 100% uzkopš ana istabā , bet kā dam tas ir svarī gi, un kam nē . Ja gribi nevainojamī bu it visā , tad paņ em biļ eti uz viesnī cu par $500 vai pat $1000 vairā k.
Braucot atpakaļ uz lidostu, sazvanī jā m cilvē kus citā s viesnī cā s un secinā jā m, ka mū su viesnī ca, salī dzinot ar daudzā m citā m, ir labā kā , skaistā kā un eiropeiskā stilā , inteliģ entā ka un izsmalcinā tā ka. Mū su svē tki bija izdevuš ies! Iesaku Il Mercato! Mē s atgriezī simies vē l un vē l!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu