Viesnīca pensionāriem

Rakstīts: 19 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 17 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Ē ģ iptē konkrē ti Š arm eš Š eiha otro reizi. Pirmo reizi bijā m apmierinā ti ar uzturē š anos pilsē tā . Nolē mā m atgriezties, izvē lē jā mies š o viesnī cu, mū s piesaistī ja zemā cena, bildes ir ļ oti skaisti: greznī ba, varenī ba. kamē r nepaliksi, nezinā si. Un tā , sā ksim. Atbraucā m ap 4 no rī ta, tika aizvesti uz viesnī cu ap 5 no rī ta. Ar mums vē l 4 cilvē ki ieradā s š ajā viesnī cā , iegā ja zā le, toreiz izmitinā ja daž us ā rzemniekus, pagaidī jā m . Pē c pusstundas viņ i bija nokā rtoti, nā cā m augš ā , un tad sā kā s Ē ģ iptes viesmī lī ba. Administrators Karims teica, ka reģ istrē š anā s ir no 14:00, bet teica pagaidī t lī dz 9 no rī ta, apmainī jā mies skatieniem ar citiem tū ristiem un apzinī gi apsē dā mies uz ē rtiem krē sliem. 7 no rī ta mū s uzvilka rokassprā dzes un noguruš i devā mies brokastī s. papī rs ar informā ciju par viesnī ca, un sā ka runā t par reģ istrē š anā s sistē mu: promo room - $ 5, superior - $ 10, luksusa - $ 15 dienā , mē s izspiedā m acis Redzot mū su reakciju, viņ š paziņ oja par ī paš u piedā vā jumu: reģ istrē ties par $ 30 galvenajā ē kā istabā ar balkonu (vienreizē ja maksa) Mē s atteicā mies, tad viņ š teica, ka mū su akcijas istabas nav gatavas, pagaidiet, jū s esat aicinā ti sē dē ja. Pē c 5min viņ š mums piezvanī ja, ka ir gatava tikai 1 promo istaba. Nolē mā m apskatī ties, aizvedā m uz tā lu ē ku ar noputē juš iem logiem, laikam nedzī vojamā , istaba maza un bez balkona. Kad atgriezā mies jautā jā m kā di vē l varianti, viņ š atkal sā ka runā t par 30$. Č etri cilvē ki kas bija pie mums kaulē jā s lī dz 20$, uzreiz nokā rtoja, lai gan pirms tam nebija brī vu istabu. cik ilgi tu sē di lū k, atbildē jā m, ka no 5 no rī ta. Viņ š aizgā ja uz reģ istratū ru, runā ja ar administratoru, pienā ca klā t un teica: jā maksā , mē s atteicā mies, sā kā m prasī t vecā ko vadī tā ju vai vadī tā ju, pē c tam, kad viņ i sā ka bļ austī ties, mē s bijā m. nodroš inā ta ar plaš u istabu , bet bez balkona, otrajā korpusā piekļ aujas galvenajai, ir pā reja.
Attiecī bā uz pā rtiku: brokastis visu laiku bija vienā das: olu kultenis, vā rī tas olas, rī si ar pienu, kartupeļ i, kā rtainā s mī klas izstrā dā jumi, dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i), jogurti, augļ i (melone, greipfrū ti, gvajava), pā rslas, tē ja, kafijas automā ts . Pusdienas: divu veidu zupas, smalkmaizī tes kā kū kas, atkal dā rzeņ i, augļ i, tvaicē ti dā rzeņ i, liellopa gaļ a, vista, kartupeļ i. Vakariņ ā s atkal 2 veidu zupas, pā ris reizes bija frī kartupeļ i, zivis, vista, liellopa gaļ a kartupeļ i. Vienveidī ba beigā s nogurusi no atpū tas. Principā no brokastī m lī dz pusdienā m un vakariņ ā m liela bada nebija.
Kas attiecas uz alkoholu: C pakā pe, kokteiļ i, alus vai tī rs vietē jais izš ļ akstī jums, labā k par papildu samaksu.

Ar ū deni kopumā sistē ma gā ja bojā : pirmajā dienā viņ i atnesa divas puslitra ū dens pudeles un pē c tam dodas uz vestibila bā ru un savā c no dzesē tā ja vai nopirka 12 pudeles par 4 USD.
Attiecī bā uz jū ru: lī nija ir nevis otrā , bet sestā , divas pludmales, maksas un bezmaksas, autobuss kursē katru stundu no 8 lī dz 17, pirmā s seš as dienas brauca ar diviem autobusiem uz maksas un bezmaksas, tad tur bija tikai viens autobuss. Ir iespē ja neiekā pt, ī paš i uz brī vo nevar, stā vē t nevar. Maksā ts 1$-rifs, nokā pš ana no kā pnē m, ir zivis, bet neē rti ka visi peld vienuviet, var kā dam ar kā ju pa galvu trā pī t, pats pludmalē nemā kulī gs, gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli salauzti. smiltis, labi tiem kas slikti peld, patiesī bā peļ ķ e. Ir bezmaksas bezalkoholiskais bā rs, sauļ oš anā s krē sli bū s dzī vā ki, nemitī gi iet kaitinoš i gidi ar ekskursijā m un bā rmenis, kurš piedā vā alkoholu un saldē jumu par $.
Istabas uzkopš ana nav ī paš i kvalitatī va, grī da tika mazgā ta katru otro reizi, viņ i ielika 1 USD, sagrieza gulbjus, ielika vietē jo valū tu, viņ i neko nesagrieza.
Personā ls kopumā nav slikts, bā rmeņ i visi draudzī gi. Daž reiz atstā ja viņ iem 1$ par labu darbu.
Baseini jau ir 4:2 uz jumta, viens pirmajā stā vā , viens uz -1. Uz jumta labajā pusē ir aktī vs, tur dzī vo animatori, arā bi spē lē ū denspolo, daž reiz viņ i pat nodarbojā s ar aerobiku un spē lē ja š autriņ as, un tur ir daudz cilvē ku, pa kreisi, klusā k .

Animā cijas nebija vispā r, trī s dienas nedē ļ ā skanē ja dzī vā mū zika, dziedā ja arā biem, š ajā viesnī cā ir 80 procenti, tur viņ us izklaidē ja kā var. Vadī tā ja ir amerikā ņ u narciss. Programma tiek izsludinā ts angļ u un arā bu valodā , nevis krieviski (saprotu, ka ir problē mas, bet tomē r). , tad skatī jā s animā cijas dejas, lai gan varē ja vē l pā ris dziesmas nodziedā t. Pē dē jā s dienā s vispā r negā ja, baro tikai odus.
Par ekskursijā m: sazinieties ar Miku (gids ir 2.5 reizes dā rgā ks) Viņ u var atrast pā ri ielai no viesnī cas, viņ am ir arī veikali ar visā dā m lietā m, ļ oti draudzī gs, neuzbā zī gs, draudzī gs, labas ekskursijas par labā m cenā m varbū t pat pats pavadī s. Kopumā visu izdarī s pē c iespē jas labā k, var arī piegā dā t jebkuras preces pē c Jū su vē lmē m. Ar viņ u sadraudzē jā mies, biež i vien pavadī jā m laiku sarunā s, jo nebija ko ī paš i darī t viesnī cā .
Vispā r pā rē jais sanā ca tī ri labi, braucā m pā ri jū rai, saulei, maziem sē kļ iem ī paš i nepievē rsā m uzmanī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu