Jautājums par viesnīca IL Mercato Hotel & Spa 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
134 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš nesen apmeklēja viesnīcu, vai ir 3 pludmales un kādas ir cenas?
Kurš nesen apmeklēja viesnīcu, vai ir 3 pludmales un kādas ir cenas?
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-10-205 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар lazy_person
"IL Mercato Hotel & Spa 5 *" atrodas tālu no krasta. Viņam nav "savu" pludmales (kā pirmās līnijas viesnīcām). Šarm el Maya līcī ir neliela smilšu pludmale, ko viesnīca nomā. Viesnīcas atpūtniekiem - šī ir "viņu" pludmale ... viņi to tur ved ar piegādi (krēsli, sēnes .. bez maksas). Tāpat atpūtniekus ved uz koraļļu pludmalēm (tās var būt dažādas) .. tās jau ir pludmales par papildus samaksu. Maksas Reef Beach .. (starp citu, Sharm Reef Hotel 3 ** tas ir bez maksas), jums ir jāiegādājas biļete reģistratūrā. (diviem aptuveni 7 USD). Tā var būt arī maksas El Fanar pludmale (viesnīcas viesiem tā ir bezmaksas: Aida Hotel, Sun Rise Hotel, Sabina Hotel, Palermo Hotel, Sun Set viesnīca, Amar Sina Hotel, Dive Inn Hotel). Smilšu pludmale ir bezmaksas, pludmales ar koraļļu rifu ir maksas.
аватар lazy_person
Faktiski El Fanar pludmale ir maksas pludmale. Pludmale aprīkota ar visu nepieciešamo, ir stacionāra piestātne. Nedaudz pa labi (skats uz jūru) ir bezmaksas pludmale ar tādu pašu nosaukumu "El Fanar" ... tur tiek vesti atpūtnieki no daudzām viesnīcām (bez maksas).
аватар pavlyukn
Ok dyakuyu, pludmales egles fanārs, tse de gotel rifu oāzes pludmale?
аватар lazy_person
Jā. Pludmale "El Fanar" (El Fanar Beach) - atrodas Ras Umm el Sid līcī. Tas atrodas gandrīz pašā ragā, galēji pa kreisi (skats uz jūru, galēji kreisā mola). Viesnīca "Reef Oasis Beach" un tās pludmale līča centrā (pa labi).
Šo pludmali var ņemt arī no IL Mercato Hotel & Spa 5 *. Ir divas pludmales ar šādu nosaukumu ... ar molu un bez mola. Nav piestātnes — daudzām viesnīcām bez maksas (skatīt iepriekš)
аватар pavlyukn
Ziemā nav vēja? Tāpēc, ka rifa pātaga bija vējaina?
аватар pavlyukn
Un vispār šogad janvārī no šīs viesnīcas bija tikai 2 pludmales, tāpēc interesanti, kas ir mainījies, vai kāds var pamudināt kādu bezvēja līča viesnīcu par cenu
аватар lazy_person
"Faraana Reef Resort", pārbaudiet, vai tas der.
аватар orhideya21
Il mercato bass ir silts, bet ne farānā, ja tas ir svarīgi. Un Mercato sanitārais stāvoklis bija labāks, bet šogad tajā pastāvīgi lidojošā draudzene sūdzējās par problēmām ar vēderu un pārtikas kvalitātes pasliktināšanos. Man patika teritorija un jūra farānā, kā arī ēdiens un sanitārija. pilsētā Mercato.
аватар Elenka08
orhideya21, vai tava draudzene kaut ko teica par izklaidi Mercato? Es par to domāju pagājušajā gadā, bet jūras *trūkums* bija apkaunojošs. Un es joprojām nevēlos, lai tas būtu *kluss, mājīgs*
аватар orhideya21
Izklaide ir tāda pati - iet uz diskotēku pie animatoriem :( Vakarā lielajā vestibilā ir diskotēka - skatījos no vestibila, kā tūristi dejo ar animatoriem starp dīvāniem. tātad. Mēs papildus izklaidējāmies pilsēta paši ar animatoriem īpaši nevazājāmies.Principā viss atkarīgs no vecuma-jo jaunāks,jo jautrāk ar animatoriem.Paši taisījām arī jūru-braukājām pa visas Šarm pludmalēm ar taksi Man patika viesnīca, bet stulbs rajons bez apstādījumiem nedaudz grimst.
аватар Elenka08
orhideya21, viņš, kā es saprotu, ir visas civilizācijas centrā, vai ne?
аватар orhideya21
JĀ, un tas ir brīnišķīgi. Tu izej ārā un viss ir tuvu. Pastaiga vakarā ar kājām ir kur. Naama un Soho - taksometrs. Blakus viesnīcai atrodas koncertu amfiteātris. Arī tur ir izklaide ar daudziem animatoriem. Tas, starp citu, bija interesanti. Ir daudz skatītāju no tūristiem nevis no viesnīcas, bet gan vienkārši pastaigājoties pa pilsētu.
аватар orhideya21
Vecpilsēta un 1001 nakts atrodas pastaigas attālumā, El Fanar ir skaista vakarā. Ras Um El Sid ar kafejnīcām - vēl jo vairāk. Viss lejā līdz krastam un daļēji uz augšu "gāja" kājām. Dienas karstumā uz pludmali braucām ar taksi, nekarstumā braucām paši.
аватар pavlyukn
Pagājušajā gadā bija tikai 2 pludmales, rifs par USD 1 vienai personai
аватар Elenka08
orhideya21, paldies par pirmo informāciju :)
аватар orhideya21
Vienmēr Merci! Atcerējos, ka zālē atkal bija pianists un saksofons. "Kluss un mājīgs" :)
аватар Asmira
Viesnīcu pludmales 2019. gada oktobrī. Skatīt fotoattēlu
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par IL Mercato Hotel & Spa 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl