Bijušās greznības paliekas

Rakstīts: 11 marta 2020
Ceļošanas laiks: 6 — 12 marta 2020
Kā ds š ai viesnī cai sakars ar Hyatt sistē mu, ir liels jautā jums. Ja vē laties redzē t, kā ē ģ iptieš u ī paš nieki iznī cina luksusa viesnī cu, tad jū s esat š eit. Teritorija - viesnī ca ir strukturē ta un korekta, tač u pienā cī gas tī rī š anas un kopš anas trū kums noved to lī dz bē dī gam stā voklim. Telpas - vecas, miruš as un galvenais hroniski netī ras. Noskatī jos tī rī š anu: veļ u nemainā s, veļ u vienkā rš i izsmidzina un iztaisno. Teritorijā un istabā s odi. Pludmale - plastmasas gultas, saplē stas, bez matrač iem, nav izņ emts.
Pā rtika - to nevar saukt par uzturu. Sistē ma, ka viņ i jums pā rdod "visu premium", bū tī bā ir trī s apš aubā mas kvalitā tes ē dienreizes dienā ar vietē jiem dzē rieniem. Kafija, svaigas sulas, gā zē ts ū dens, importa dzē rieni - visas ekstras. maksā t. Brokastis skumjas skumjas. Viesnī cā ir 7 dienas pusdienas un vakariņ as - vista, vista, vista. Salā ti "nolieti", divas dienas vakariņ ā s cī nos par olī veļ ļ u ! ! ! Pasū tī ts par papildus samaksu. Margherita pica - rauga saldā mī kla 4 cm bieza.
Personā ls ir jū ra, bet viņ š staigā un runā pa telefonu. Spa pirtis nestrā dā , pastā vī gi tiek izsistas, neviens neskatā s, pastā vī gi ir auksti. Pirtī nav ne č ī bu, ne peldmē teļ u. Pakalpojuma a priori nav. Publiskā s vietā s tualetes ir "piespiestas", svaigi dvieļ i, ziepes, galdauti - nē ! Kafejnī cas un restorā ni ir slē gti. Koraļ ļ u rifs ir miris. Kopā : viesnī ca š odien nav - rī t noņ ems prefiksu Hyatt, un tas ir pareizi. Viss, kas š odien notiek viesnī cā , atbilst 3 zvaigž ņ u kategorijai. Gaidā m viesnī cas atbildi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu