Viesnīca Holivudā

Rakstīts: 19 marta 2021
Ceļošanas laiks: 9 — 17 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Ilgi š aubī jos, vai braukt uz š o viesnī cu. Tomē r tas bija biedē još i bez jebkā dā m atsauksmē m.
Istabas. Neskatoties uz remontu, istabu skaits ir tā lu no jauna, bet labā stā voklī . Numuros nav matu ž ā vē tā ja. Viesnī cā vispā r nav gludekļ a. Bet telpas ir ļ oti lielas un gaiš as. Ierodoties, viņ i dod ū deni 0.5 uz cilvē ku. Pē c tam ū deni pē c pieprasī juma. Istabā ir tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs. No VISU numuru balkoniem vai terasē m paveras skats uz baseinu. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa, maza un mā jī ga. Visas ē kas atrodas pie baseiniem. Viesnī cas teritorijā skan neuzbā zī ga mū zika. Nav wifi.
Peldbaseins. Viesnī cā viņ i ir trī s. Divi pieauguš ie un viens bē rns. Baseinos peld batuti un slidkalniņ i. Viens pieauguš o baseins ir liels un dziļ š (1.50 m), kas ir ļ oti patī kami.

Pludmale. Pludmale ir tā lu. Vada mazo autobusu pē c grafika. Pludmale ir maza. Rifa nav. Bet braucot prom var redzē t koraļ ļ us (nedaudz) un zivis. Ieiet var bez speciā liem apaviem. Uzturs. Izvē le ir neliela, bet daudzveidī ga. Savā di, ka ē diens neatkā rtojas, kas mani kā atpū tnieku Ē ģ iptē ļ oti pā rsteidza ne pirmo reizi. Neviens neaizies izsalcis. Vienmē r ir daudz dā rzeņ u. Divu veidu gaļ a, zivis. Maiznī ca. Neprā tī gi garš ī gi deserti. Daudz augļ u. Vī ns ļ oti garš ī gs. Visi dzē rieni stikla traukos.
Apkalpoš ana. Izturē jā s kā pret VIP. Visi ir draudzī gi un vienmē r smaidī gi. Viņ i jautā , vai viss ir kā rtī bā . Ja ir kā das nianses vai jautā jumi, viņ i cenš as tā s atrisinā t ļ oti ā tri, nevis kā parasti piecas ē ģ iptieš u minū tes)
Nav animā cijas vispā r, kas mani personī gi iepriecinā ja. Jū s varat bū t mierī gi.
Par Holivudu nerakstī š u, jo tas ir kaut kas tā ds, ko nevar izteikt vā rdos. Pilnī gs prieks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu