Safir Sharm Waterfalls Hotel 5*– Atsauksmes

239
Novērtējums 6.710
№92 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.3 Numurs
7.4 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hadabā, Šarm eš Šeihā. Atvērts 2000. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2003. gadā. Viesnīcas iezīme ir tās unikālais funikulieris, kas savieno vestibilu ar centrālo baseinu. Viesnīca ir piemērota jauniešu, romantiskām un ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар jonmel74
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labs diennakts laiks, kungi, viesnī ca tieš ā m ir ļ oti veca, funikulieris vienmē r darbojas, bet viens, pusdienu ceļ š var bū t garš , ir alternatī vas kā pnes, visbiež ā k ā trā k par funikulieri, istabas vecas, pirms iekā rtoš anā s, . … Tomēr ▾ Labs diennakts laiks, kungi, viesnī ca tieš ā m ir ļ oti veca, funikulieris vienmē r darbojas, bet viens, pusdienu ceļ š var bū t garš , ir alternatī vas kā pnes, visbiež ā k ā trā k par funikulieri, istabas vecas, pirms iekā rtoš anā s, . Darbinieki pat sakā rtoja mums piedā vā tā s lietas, salaboja rozetes, sakā rtoja vannasistabā un uz balkona, nomainī ja baterijas televizora pultij, kad slē dza gludekli, izslē dza gaismu, salaboja. tā arī vecā s mē beles nebrū k, bet prieku arī nesagā dā , gultas un matrač i normā li ļ auj gulē t, uzkopš ana istabā laba, pietiek painteresē t apkopē ju un viss bū s kā rtī bā pē c skaita viss ir iespē jams.
Ē diens, izsalcis nepaliksi, labi paē dī si, ir viena problē ma, nepietiek galdiņ u, ja atnā ksi pī ķ a laikā (pirmā pusstunda, meklē si vietu), bet ē diena pietiek visiem, tā pē c neuztraucies vai atnā c nedaudz agrā k darbinieki tevi neizmetī s, nav bē rnu ē dienkartes, viss parasti kā Ē ģ iptē , restorā ns cenš as visus pabarot, labi darī ts, sistē ma viss iekļ auts strā dā pusdienā s un vakariņ ā s, tā tad viens alkoholiskais dzē riens ē dienreizē , pā rē jais ir bā rā virs restorā na, varat iet pats vai iedot puikam naudu, atnesī s vismaz spaini, 4 viss iekļ auts bā ri, man nav Nezinu nosaukumu virs restorā na, pludmalē , starp pol salas baseiniem, kur strā dā puika Ziyad, bet ego biež i vien nav (viņ š savā c glā zes, tad vē l kaut ko) , ielej pilnu, nevis iekš ā . bā rs pludmalē , vienmē r ir rinda, labā k pagaidī t, pludmales bā rā atseviš ķ a rinda pie alus, alkoholam un kokteiļ iem atseviš ķ i, latino bā rs lī dz 23, chillax baseins no 10 lī dz saulrietam
.
Istabu numerā cija iet no jū ras uz reģ istratū ru, ja 1 ir tuvā k pludmalei, ja 4 ir tuvā k augš ai.
Funikulieris 4 pieturas
- restorā ns
- faraons
- arabeska
- pludmale
Atseviš ķ i par viesnī cas vadī bu viesnī cas vadī ba pieļ auj sev nepareizu pieeju klientiem, nā cā s nedaudz runā t paceltos toņ os, pirms tam tā nebija, klientam vienmē r taisnī ba un nekas cits, tagad viņ iem ir savs savs skatī jums uz katru situā ciju
Gultus paņ ē mā m no rī ta, jo nebija tukš i, daž i ņ em no rī ta, tā pē c nenā k lī dz vakaram, atrodiet nevis sauļ oš anā s krē slus, bet vietu pie baseina, kas jums patī k, lai viņ š meklē kautiņ u kas strā dā s pludmalē , arā bi to dara, viņ š viss atved, droš i sazinieties ar viņ iem, viņ i tur nedara sū dus, animā cija mē ģ ina, Karims ir atbildī gs, daž i paš i neko negrib darī t, tad vaino animatorus, lai vakara izrā de neizdodas, nav ko darī t, blakus ir varena saullē kta viesnī ca, izstaigā jā m apkā rtni, pie akvaparka, neverland, bijuš ais š ovs 1001 nakts, mango tirgus arī tika novietots (tur tiek atvestas mazpieprasī juma preces un ar izejoš o derī guma termiņ u precī zā k), pa ceļ u ir mazi veikaliņ i, izejot no viesnī cas pa labi, divas aptiekas, alkohols, eļ ļ as (Ahmed), shooter butor.
Jums ir nepiecieš ama maiņ a pret mā rciņ ā m, lai bankomā tā bū tu lē tā k 30.5
Netā lu no viesnī cas izejas atrodas galdiņ š ar uzrakstu taxi 32
Naamabey 33, bet tur cena ir dā rgā ka precē m
Vecpilsē ta arī
Kā jau viss, raksti vē stules, labi atpū ties
аватар Oleg641715
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar sievu no 19. novembra lī dz 26. novembrim 2022. Ilgi nekrā soš u. Kopumā viesnī ca velk 4-ku pē c Turcijas standartiem. 2411. telpa. Ē diens vienmuļ š , viss piparots. Teļ a gaļ a daž reiz ir eleganti mī ksta. Istaba ir nogurusi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar sievu no 19. novembra lī dz 26. novembrim 2022. Ilgi nekrā soš u. Kopumā viesnī ca velk 4-ku pē c Turcijas standartiem. 2411. telpa. Ē diens vienmuļ š , viss piparots. Teļ a gaļ a daž reiz ir eleganti mī ksta. Istaba ir nogurusi. Otrs funikulieris nedarbojā s. Divi lieli mī nusi. Pretī ga ieieš ana jū rā . Viens pontons vispā r ir beigts, otrs ir plastmasas, uz maziem viļ ņ iem, kā pē c viskija glā zes, mē ģ ini stutē t lī dz rifam, varē tu uztaisī t stacionā ru pontonu, kā tas ir blakus saullē ktam. Un otrs mī nuss ir zaglī gā s apkopē jas, pietrū ka daudz sī kumu (zā les, rotaslietas utt. ) Labi, ka nauda un zelts tika glabā ti seifā . Š ī bija mū su pirmā reize. Slikts atlikums. Jū ra ir grezna, koraļ ļ i skaisti, bet peldvieta ļ oti š aura
аватар amdp72
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā ksim ar reģ istrē š anos: Viesnī cā ieradā mies 9os. Visiem teica, ka reģ istrē š anā s sā ksies pē c 45 minū tē m. Mums uzreiz piedā vā ja papildus 10$ dienā , nevis standarta, ģ imenes numurus ar skatu uz jū ru, ar piekļ uvi baseinam, zemā kajā ē kā . … Tomēr ▾ Sā ksim ar reģ istrē š anos: Viesnī cā ieradā mies 9os. Visiem teica, ka reģ istrē š anā s sā ksies pē c 45 minū tē m. Mums uzreiz piedā vā ja papildus 10$ dienā , nevis standarta, ģ imenes numurus ar skatu uz jū ru, ar piekļ uvi baseinam, zemā kajā ē kā . Viņ i pazeminā ja cenu par 5 USD un piekrita. Telpas, lai arī vecas, ir diezgan labā stā voklī . Protams, izņ emot santehniku. Tī rī š ana notika katru dienu. Labi.
Teritorija skaista, kopta, visur viss tī rs. Funikulieris nedarbojā s, otrs sabojā jā s piektajā dienā . Mē s gā jā m divas dienas. Tas ir apmē ram devī tais stā vs kā jā m.
Par bezvē ja lī ci: meli! Tuvojies jū rai, un tevi pū š auksts vē jš . Par smilš ainu ieeju ū denī : Meli! Smilš u metrs, un tad betona plā ksne (carals) Un, izvē lē jā mies mierī gu lī ci un smilš ainu ieeju jū rā .
Ē dienreizes: ne tikai ir ļ oti maza izvē le, bet treš ajā dienā kā ds no mums saņ ē ma saindē š anos ar pā rtiku. Temperatū ra virs 39, kā arī vemš ana un caureja. Vē l sliktā k. Piektajā dienā visiem bija caureja, un tā vē l piecas dienas pirms izlidoš anas.
Š o viesnī cu varē tu novē rtē t ar 2-3 ballē m, bet personā lam un animatoriem ļ oti patika. Kā ds, kurš , bet tikai viņ i pavelk š o viesnī cu vairā k vai mazā k augstā lī menī . Lai kas tas bija, es negribē ju iet prom. Tajā paš ā laikā daudzi paziņ as atpū tā s citā s viesnī cā s, tā pē c vispā r bija š ausmas. Pē c mū su stā stiem viņ i teica, ka ar mums viss ir ideā li. Bet tā kā Š armā esam ceturto reizi, tad tomē r vē rtē ju pē c pagā tnes viesnī cā m, tā pē c š ai viesnī cai lieku 6 balles.
Вид с номера
аватар pistrjak
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c augsta vē rtē juma, bet es nezinu, kas tos raksta, patiesī bā tas ir ļ oti vā jš . Deklarē ts neatbild divsimt procentiem. Kā saka, ostu ir daudz, bet tieš ā m... Nu pirmais tika sagaidī ts reģ istratū rā , it kā nesamaksā jā m un atbraucā m atpū sties, bet viņ i sanā ca. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c augsta vē rtē juma, bet es nezinu, kas tos raksta, patiesī bā tas ir ļ oti vā jš . Deklarē ts neatbild divsimt procentiem. Kā saka, ostu ir daudz, bet tieš ā m...
Nu pirmais tika sagaidī ts reģ istratū rā , it kā nesamaksā jā m un atbraucā m atpū sties, bet viņ i sanā ca. Tas ķ ē ms, kuram jā nē sā koferi uz tarantasa, ir kaut kur pazudis un, piemē ram, meklē jiet viņ u pats. Wi-Fi parole ir jauna katru dienu un tiek ievadī ta tikai ar abrek no reģ istratū ras. Istabas tieš ā m ir diezgan vā jas, nu, pat sliktā kas nekā tuvē jā Queen Charm. Godī gi sakot. . . netī rs. Lai gan atš ķ irī bā no Kaina vismaz ir ū dens un ziepju trauki ar tē ju, bā ros ir vecas plastmasas krū zes. Iet uz Rehanu ar zemā ku reitingu tur nekā tā da nav.
Ē diens garš ī gs, augļ u gandrī z nav. Melones un apelsī ni un viss. Pludmale ir jauka, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Netā lu no vecpilsē tas. Gandrī z tū kstotis un viena nakts. Alkohols ir vietē jais, bet normā ls. Ir alus. Funikulieris darbojas tikai viens un viss ir nobruž ā tā stā voklī .
Vispā r par tā du naudu noteikti nebraukt, piemē ram, uz Rehanu.
аватар Ritazagorskay
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kamē r svaigas atmiņ as, uzrakstī š u atsauksmi par viesnī cu. Safir Sharm Waterfalls Resort 5 * atstā ja labu iespaidu un atmiņ as paliks ilgu laiku. - Atraš anā s vieta lieliska - netā lu no lidostas, blakus trokš ņ ainā s tū ristu ielas, kafejnī cas un vecpilsē ta. … Tomēr ▾ Kamē r svaigas atmiņ as, uzrakstī š u atsauksmi par viesnī cu.
Safir Sharm Waterfalls Resort 5 * atstā ja labu iespaidu un atmiņ as paliks ilgu laiku.
- Atraš anā s vieta lieliska - netā lu no lidostas, blakus trokš ņ ainā s tū ristu ielas, kafejnī cas un vecpilsē ta.
Ja jums ir nepiecieš ama kustī ba ā rpus viesnī cas - tas ir labs risinā jums.
– Teritorija liela, kā citi raksta, kopta un skaista.
Vairā kas kafejnī cas un bā ri, daudzi baseini un daudz pakā pienu uz kā pnē m.
Ja jums patī k nedaudz izkustē ties pē c smagas maltī tes un atstrā dā t to, ko ē dat, š ī ir lieliska iespē ja.
Ja nē , ir ē rts ā trs funikulieris.
– Ē dieni ir pieticī gi. Pilnī gi noteikti paliksi, bet izvē le varē tu bū t lielā ka. Katru dienu vakariņ ā s viņ i kaut ko gatavo uz grila un cenš as daž ā dot ē dienus. Kā du vakaru viņ i pat iedeva krabjus un garneles. Pirmais un sā nu ē diens vienmē r ir klā t, arī dā rzeņ i.
Ar augļ iem situā cija kaut kā ir bē dī gā ka.
- Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c lielā kā daļ a numuru ir ar skatu uz jū ru. Es nezinu, kurš bija neapmierinā ts ar rifu, jo zemū dens pasaule š eit ir bagā ta.
Ir vairā kas pludmales. Var gulē t blakus jū rai, var gulē t kalnā . Vietas pietiek visiem.
Kopumā pludmale un jū ra noteikti nā ks par labu un ir pluss.
- Animā cija ir, bet drī zā k neitrā la. Iespē jams, gada vasarā izklaide ir aktī vā ka. Tagad vakarā uztaisa izrā di, no rī tiem ir arī š autriņ u meš ana un vingrojumi. Jebkurā gadī jumā jū s vienmē r varat vakarā iziet ā rpus viesnī cas, kur ir klubi un citas iestā des, ja vē laties ballē ties.
- Personā ls lielisks, visi cenš as, ā tri un kvalitatī vi veic darbu. Dzimš anas dienas vakarā atgriezā mies istabā , kur mani gaidī ja torte un apsveikuma vē stule, bija ļ oti jauki!
Viesnī ca diez vai ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, viņ iem patiesī bā nav izklaides.
Bet pā riem vai vecā kiem ar lielā kiem bē rniem - labs variants par pieņ emamu naudu.
аватар Skhlynin
Man nepatī k rakstī t lielas recenzijas, BET VĀ ROS! 1. Lidojums tika pā rcelts uz 6 stundā m. Rezultā tā viesnī cā ieradā mies nevis 8.00, bet 14.00. Paldies Biblio Globus un Russia Airlines! Starp citu, 6 stundas pā rplā nojot izlidoš anu un 5 stundas lidojumu, lidmaš ī nā tika pasniegta vesela glā ze ū dens. … Tomēr ▾ Man nepatī k rakstī t lielas recenzijas, BET VĀ ROS!
1. Lidojums tika pā rcelts uz 6 stundā m. Rezultā tā viesnī cā ieradā mies nevis 8.00, bet 14.00.
Paldies Biblio Globus un Russia Airlines! Starp citu, 6 stundas pā rplā nojot izlidoš anu un 5 stundas lidojumu, lidmaš ī nā tika pasniegta vesela glā ze ū dens. Ļ oti dā sns ž ests.
2. Ierados viesnī cā . Ē damistaba tajā paš ā ē kā ar vestibilu. Un tad mē s redzē jā m 2 negatī vus faktorus, kas bija visā pā rē jā : miljons arā bu un tikai 6 daž ā di galvenie karstie ē dieni, no kuriem izvē lē ties. Viņ i vienkā rš i bija š ausmā s. Protams, bija arī salā ti un sī kumi, bet katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegti 6 ē dieni. Kad lasī jā m atsauksmes par š o, mums likā s, ka to rakstī juš i izvē lī gi cilvē ki. Bet nē . Tā tieš ā m ir. Rī si, kartupeļ i, vistas gaļ a, zivs (kaulaina), cepti dā rzeņ i, kebabs - š ī ir jū su maltī te visiem svē tkiem. Ē damzā lē viņ i centā s tikai ieturē t brokastis.
Pirms izlidoš anas iemā cī jā mies mazliet life hack - pusdienojā m un vakariņ ojā m kafejnī cā pie baseina lejā . Ā trā uzkoda pusdienā m.
Vakariņ ā s ē diens bū tī bā ir tā ds pats kā augš stā vā , bet cilvē ku tur nav daudz. omulī gi. Sveiki, Rami (tur galvenais)!
3. Viņ i apmetā s gandrī z uzreiz, jo laiks tuvojā s pulksten 15 (norē ķ inu laiks).
Pilnī gi nebija vē lē š anā s dot naudu par "labu numuru". Jā , viņ i pat nesniedza mā jienu. Mums iedeva istabiņ u ar lielisku skatu uz jū ru. Bet ļ oti vecs. Bija problē mas ar elektronisko atslē gu. Man bija jā iet 2 reizes uz Recepciju - garš ceļ š augš ā kalnā.
4. Izgā ju pastaigā ties pa viesnī cu - daž i arā bi. Tikai alva. Nekulturā ls pū lis. Visas gultas ir aizņ emtas. Gan pie baseiniem, gan pie jū ras. Nav rasists, bet iespaids ir vienkā rš i š ausmī gs. Kamē r neredzē si, nesapratī si.
5. Sauļ oš anā s krē sli, kā jau teikts, ir pastā vī gi aizņ emti. Vajag iet un mest savu "dvieli" ap 7-8 no rī ta pie jū ras, lai aizņ emtos. Baseins ir aizlienē ts nedaudz vē lā k. Ir ļ oti maz zviļ ņ u. Ir pat bezmaksas lietussargi, bet nav sauļ oš anā s krē slu. Sū c! Atvaļ inā jumā es nevē los celties pie modinā tā ja. Bet citā di nav.
6. Animā cija ir.
Vakarā ir garlaicī gi. Nekad nav jaunieš u viesnī ca.
7. Uz zivī m jū rā skatī jā mies caur masku - gandrī z vienī gais pluss š ajā braucienā . Ļ oti skaists!

Nedē ļ as laikā arā bu skaits samazinā jā s, savukā rt "krievvalodī go" pieauga. Iespaids ir nedaudz mainī jies. Spē lē jā m volejbolu un š autriņ as ar daž iem arā biem – labiem un pozitī viem cilvē kiem.

Bija pirms tam Turcijā par 80 tū kstoš iem uz 10 dienā m. Tas ir reā ls viss iekļ auts. Ē dieni, dzē rieni, attieksme, kontingents, viesnī ca, daba, valsts - viss ir tikai augstā kajā lī menī . Tu dod naudu un nenož ē lo to ne minū ti. Bet kā pē c cilvē ki izvē las Ē ģ ipti, mē s nesaprotam. Š ā dam atvaļ inā jumam vajadzē tu maksā t 5000 rubļ u, nevis 1.000 rubļ u. Mē s nekad vairs tur nebrauksim un atturē sim visus, ko pazī stam. Mū su izpratnē TĀ NAV ATPŪ TA!
аватар Odessa.tur
Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , bet mē s nevarē jā m iedomā ties tā das š ausmas 5 * viesnī cā par tā du cenu (1000 USD par diviem)! Viesnī ca ir ne vairā k kā.3, 5 zvaigznes. 1. Mē s ieradā mies viesnī cā ap 4 no rī ta, lū dzā m "dā vanu", lai nekavē joties reģ istrē tos. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , bet mē s nevarē jā m iedomā ties tā das š ausmas 5 * viesnī cā par tā du cenu (1000 USD par diviem)! Viesnī ca ir ne vairā k kā.3, 5 zvaigznes.
1. Mē s ieradā mies viesnī cā ap 4 no rī ta, lū dzā m "dā vanu", lai nekavē joties reģ istrē tos. bija š ausmī gi noguruš i, iemarinē ja mū s ar vā rdiem par "sistē mu" un nokā rtojā s lī dz 7. Rokassprā dzes nenē sā , lai neielaiž brokastī s, ja gribi ē st - maksā.8 dolā rus no cilvē ka. Redzot "š iku" ē dienu sortimentu un bariņ u arā bu, nolē mā m iet gulē t un nā kt jau pusdienā s. Viņ i apmetā s istabā , treš ajā mā jā jū ras malā , godī gi sakot, pē c pludmales ir grū ti uzkā pt, un tā pē c. mā ja ir malā , ar funikulieri braukt ir bezjē dzī gi. Standarta numurs bija pretī gs bez izrotā jumiem. Pirmais, kas krī t acī s ir vecas un nobruž ā tas mē beles, apdeguš i un netī ri aizkari, acī mredzot neviens nedomā ja tos mazgā t, ejam tā lā k - pretī gultai - vannasistaba, ļ oti maza, bail mazgā t vannasistabā , neviena kā dreiz ir mazgā jis aizkarus, pati vannas istaba ir dzeltena un netī ra, ū dens no krā na tecē ja dzeltens! durvis tai bija tik beigtas, ka pat nekustē jā s, pa istabu gulē ja mati, netī rumi, daudz putekļ u. . un visas "standarta" istabas ir tā das. Iedeva 20 dolā rus. nā kamajā dienā - mū s pā rcē la uz istabu blakus "suite" baseinam, tuvā k jū rai, istaba nebija labā ka kvalitā tē , bet vismaz lielā ka nekā agrā k, labā ka gulta, liela vannas istaba. Visas pā rē jā s problē mas paliek.
Mē s devā mies uz Ē ģ ipti labā noskaņ ojumā , un nē , es neskatu vainu, ka viss ir briesmī gi, bet es bū tu devies par 500 dolā riem par diviem - un es neteicu ne vā rda.
2. Teritorija. Nav kur staigā t, ir puķ es, palmas, zā le, bet ne tajā labā kajā stā voklī , ī paš i atkritumi bojā iespaidu. Viņ š bija visur, netā lu no sliedē m, zem funikuliera, pie istabā m, pludmalē . No rī ta jū s ierodaties pludmalē , un blakus sauļ oš anā s krē sliem guļ kaudzis krū zī š u un salveš u pē c neizmē rī ta skaita arā bu. Pludmale pie pontona ir ļ oti maza, uz sā niem var ietilpt 10 sauļ oš anā s krē sli. Otrajā pludmalē ir vairā k sauļ oš anā s krē slu, bet ū dens lī dz ceļ iem, vecs koka pontons, un daudz ķ irurgu zivju peld tieš i krastā . (esi uzmanī gs).
3. Uzturs. Kas visvairā k sabojā ja mū su svē tkus. Ē dienu izvē les nav, 10 pamatē dieni, principā viss priekš arā biem, makaroni bija nepietiekami vā rī ti, ar sojas desā m, katru vakaru bija jā ē d kartupeļ i, un daž reiz vakariņ as izlaiž u vispā r, jo. tur nav nekā . Situā ciju nedaudz glā ba grils, bet gaļ a nebija marinē ta, vista bezgarš ī ga, un teļ a gaļ a vispā r briesmī ga, smarž a vienkā rš i. . Salā ti + - normā li, katru otro reizi nebija garš ī gi, arā bi grā bj visu ē dienu, apsē dieties 15 cilvē kus pie galda, bē rni kliedz, skrien, kā pj uz galdiem, atstā jiet netī rumus, jū s nevarat sē dē t pie galda. Nevar sagaidī t augļ us, bija 1 reizi arbū zs garš oja nē , pat nesaldinā ts, apelsī ns, 1 reizi deva kaut kā das sulā marinē tas vī ģ es. Augļ u vietā sagrieztus augļ us bļ odā saldū denī , atkal visi tika grā bti 100 reizes, skats nav diez ko ē stgribu, pusdienā s nav ko ē st, izliek ko neapē duš i vakar, it ī paš i gaļ a - bez garš vielā m, pilnī gi bezgarš ī ga un jau skarba. Konditorejas izstrā dā jumi bija garš ī gi, vienī gais +.
3. Animatori cenš as, aicina uz visā dā m kustī bā m, bet mē s neaizgā jā m. Aerobika, volejbols, vakarā notiek izklaides teā trī .
4. Arā bu ir daudz, protams, viņ iem viss viesnī cā , un viņ iem ir prioritā te. Ejot uz funikulieri, ir 20 cilvē ku rinda, labā k uzkā pt paš am, pieklā jī gi ir tikai daž i - viens runā ja ar mums, interesē jā s par Ukrainu. Vispā r, pē c iepriekš ē jā m atsauksmē m, ir taisnī ba, ka š eit jū s jutī sieties kā melnais starp baltajiem...(es neesmu rasists). Baseinos nekad neesam peldē juš ies, tie nā k pē c brokastī m, visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, baseins pā rvē rš as par bradā jamo baseinu ar lielu troksni un kliedzieniem.
Lī dz vecpilsē tai 3 km, taksisti pie viesnī cas baigi kaitina, grib, lai tu ar viņ iem braukā š urpu, saka, nā c uz veikalu, saki, piezvanī s draugs es atnā kš u, un tu sē di. un gaidi viņ u 20 minū tes, tev arī veikalā izraks nopē rc figū riņ u ar papildus samaksu 10x! ! ! Neļ aujiet sevi apmā nī t. Labā k zvaniet veikalam "George Clooney" free shuttle turp un atpakaļ , un cenas ir pilnī gi bez papildu maksas (š ī nav reklā ma, mango un visas Ē ģ iptes lietas ir par normā lā m cenā m). Viņ i teiks "paldies, nā ciet vē lreiz" viņ i iebē rs svaigu mango (par brī vu! ), Un neviens jums nepieķ eras "pē rc, pē rc, es atlaidī š u, tu š odien esi pirmais pircē js. "
Второй пляж днем, почему никто не убирает мусор Ежедневное пюре и не очень вкусный салат Пляж у понтона, очень узкий, мало лежаков, всегда заняты. Убитая дверь, которая должна двигаться
аватар kiev.log.ua
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Ē ģ ipti, un nejauš i mums ir medusmē nesis un +1 dzimš anas diena 30 gadu garumā . Izvē lē jā mies visklasī gā ko viesnī cu un sanā ca vienkā rš i pretī gi! Tū roperators (Elegance tour) mū s par to nebrī dinā ja, viss neatbilst aprakstam viņ u mā jaslapā un tū roperatora mā jaslapā (join up), kas ir iekļ auts viņ a konsultanta pienā kumos, viņ a vā rds ir ( Sergejs) un tas ī stenī bā , nevis kā viņ š nekompensē ja mums tik svarī gos pilnī bā sabojā tos atvaļ inā jumus un brī vdienas, kā informē jā m (Sergeju) IEPRIEKŠ Ē JĀ ! „ uzdevums! Kas prasī ja, minū ti, VISU DIENU! Tad lī gumi un visi dokumenti norunā tajā termiņ ā netika nosū tī ti balti, bet tikai nā kamajā dienā. … Tomēr ▾ Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Ē ģ ipti, un nejauš i mums ir medusmē nesis un +1 dzimš anas diena 30 gadu garumā . Izvē lē jā mies visklasī gā ko viesnī cu un sanā ca vienkā rš i pretī gi! Tū roperators (Elegance tour) mū s par to nebrī dinā ja, viss neatbilst aprakstam viņ u mā jaslapā un tū roperatora mā jaslapā (join up), kas ir iekļ auts viņ a konsultanta pienā kumos, viņ a vā rds ir ( Sergejs) un tas ī stenī bā , nevis kā viņ š nekompensē ja mums tik svarī gos pilnī bā sabojā tos atvaļ inā jumus un brī vdienas, kā informē jā m (Sergeju) IEPRIEKŠ Ē JĀ ! „ uzdevums! Kas prasī ja, minū ti, VISU DIENU! Tad lī gumi un visi dokumenti norunā tajā termiņ ā netika nosū tī ti balti, bet tikai nā kamajā dienā.
Tad lidostā mū su lidmaš ī na aizkavē jā s 3 stundas, un mē s sē dē jā m no 20:30 lī dz 2:45 naktī un galu galā ieradā mies apmē ram 6 no rī ta.

Tikā m nokā rtoti lī dz 10:00, atteicā s mū s pabarot bez rokassprā dzē m, lai gan tobrī d vakariņ as bija pilnā sparā un arā bi baroja ar nometnē m, rokassprā dzes uzreiz neizsniedza, lai gan par mū su uzturē š anos jau bija samaksā ts ar brokastis, jo mū su ieraš anā s vajadzē ja bū t 3:00 no rī ta! Arā bi, kas ieradā s pē c mums, tika nekavē joties apmesti. Par to, ka mums ir medusmē nesis un DR, brī dinā jā m iepriekš un arī ierodoties, beigā s mums iedeva parastu istabu, nogalinā ja miskastē . Pirmajā stā vā uz bē rnu baseinu, kas katru vakaru smirdē ja lī dz asarā m, bet pie tā atgriezī simies vē lā k. Istabu nogalinā ja un galdus salauza, mē belē m durvis paš as ar skrū vgriezi aizskrū vē ja, labi, ka paņ ē ma.
No pirmā s reģ istrā cijas mums palika duš as komplekts vienai personai nevis diviem, kā to paredz lī gums, nebija arī č ī bas un halā ti, viens ziepju gabals diviem, ziepes bija jā slē pj, lai mums iedotu vē l vienu vismaz bidē un ne tikai izlietnei.

Tī rī š ana katru dienu, bez š okolā des, tī rī š ana ir pretī ga, viņ i uzreiz noliek figū ru no dvieļ a utt. Santehnika strā dā , bet beigta, gulta tika mainī ta reizi 8 dienā s, lai gan tā s ir nepiecieš amas ik pē c 2 dienā m. Š ampū nu utt. , lē ja vecā s tū biņ ā s, lī dz sā kā m š ī s tū biņ as slē pt, un lē ja tā , ka visa tū biņ a nepā rtraukti atradā s paš ā š ķ idrumā , patiesī bā tā arī uzminē jā m...Negā jā m izdomā t ā rā un zvē ru, jo mū s tikko nogalinā ja miskastē , negulē jā m pusotru dienu un bijā m gluž i kā (planktons), gā jā m vakariņ ā s uz reģ istratū ru pē c aproces, lai vienkā rš i paē stu un gulē tu.
(Es skrienu pa priekš u) Kad bijā m daļ ē ji izkā rtojuš i lietas, vairs nebija jē gas mainī t istabu, jo mē s izgā jā m cauri un ir tikai divu veidu numuri un mū su standarta!

Nā kamajā dienā mē s pē tī jā m miruš o viesnī cu, netī ros baseinus ar matiem un krū zē m un citiem atkritumiem (paciņ as cigareš u un buļ ļ us) visā viesnī cā , Par to, ka arā bi pastā vī gi smē ķ ē baseinā un uz bā riem un sauļ oš anā s krē sliem, ka smaka ir ap 20-30m tas ir cits stā sts...Viens funikulieris pie mums nostrā dā ja 1 dienu, tad sabojā jā s un nostā vē ja 4 dienas. Diskriminā cija vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, rinda pie bā ra arā biem nav rakstī ta + bā rmeņ i lej tikai viņ iem, un kad izkā p tieš i, nekaunī gi tad tikai tev. Š ķ idrumus lej tikai mazā s krū zī tē s pa 0.25 ml, kas trakajā.42 grā du karstumā vispā r nav nekas, pudelē s nelej un nedod.
Gultas krē sli pā rsvarā ir aizņ emti ar dvieļ iem, kur dvieļ us aizņ ē ma gudri dupš i no Krievijas un, godī gi sakot, no Ukrainas un arā biem! Pantone ar salauztā m margā m un ļ oti oskolski un otrs ielauzts miskastē (betons) uz tā var salauzt kā jas un nesasniegsi karaļ a galu, jo tur nav oskoļ ska un tur izceļ as margas un betona stabi! Pie ieejas peldoš ajā pantonā tā priekš ā it kā ir ū dens spainis, kur no smiltī m nomazgā t kurpes, bet patiesī bā no ū dens uz č ī bā m kā jas vē l vairā k slī d pā ri un iet ir ļ oti grū ti uz viļ ņ iem, pat ar salauztā m margā m, kas ir izgatavotas no virves un caurules metā la. Jū s varat nokrist un ar seju uz leju uz pastiprinā juma no ž oga uz paš a pantona! Uz vieglo! Tas tik smagi met viļ ņ us! GLĀ BĒ JS NĀ K TIKAI 10:00-10:30 un lī dz 17:00, kas principā ir par maz, jo karstumā uzreiz izdedzis, un peldē t var vai nu no rī ta vai vakarā , un 11. : 00 elle sā kas!!!
Jū s nomainiet dvieļ us pret kartē m no istabas un apmainiet tos tur vai nu viesnī cas apakš ā , vai augš ā un tikai tur un atpakaļ . Gar rifu ir bojas 30mX10m nekur citur nevar no krasta normā li nopeldē t, neiet iekš ā , viņ š kliedz un svilpo saucienā (Glā bē js) Ka ir tā kā neiet uz sargiem, lai gan lielā kā daļ a jau ir miruš i.

Ir galvenā ē dnī ca un lejā pie pludmales ir restorā ns, tā pē c, lai pierakstī tos pusdienā s tur, un tie ir burgeri ar kartupeļ iem (vienī gais + - normā ls ē diens), tad katru reizi jā iet uz reģ istratū ru un pieraksties uz papī ra un raksti paš u papī ru viesmī lim un tikai laicī gi!! ! Vai arī ejiet ē st galvenajā ē dnī cā , kur ē diens ir atklā ts (SHIT! ), kur paš ā vestibilā joprojā m ir restorā ns, kurā logi ir atvē rti un tur ir smē ķ ē tā jiem, un ventilā cija nedarbojas, un visa š ī smē ķ ē š anas smaka velk visu. galvenajā lielajā zā lē un arī paš ā ē damistabā , kas bū tī bā ir zā les daļ a!
No rī ta olu kultenis vakarā no grila, pusdienā s ē diens š ausmī gs, un pē dē jā s 3 dienas vakariņ ojā m, pusdienojā m kā burgerus restorā nā pludmalē pē c zī mē m uz papī ra! Bija arī (pavā ri izdeva), paš i izdeva, un arā biem bija vairā k porcijas slā viem par mazā ku cenu, un, kad tu viņ am kliedz mo-mo (vairā k-vairā k), viņ š uz tevi skatā s ar izš ķ ī luš iem acī m.

Viņ i apkalpo arā bus ā rpus kā rtas un, kā parasti, š ī ir vesela nometne ar vismaz 5 un maksimums 12 cilvē kiem, kuri vienlaikus aizņ em 3-4 galdus un atņ em visus krē slus no pā rē jiem galdiem, kas cilvē kiem ir. nav ko stulbi sē dē t, un es ņ emu pat tad, ja jau ir š ķ ī vis un tu gā ji prom pē c ē diena š ķ ī vja, jo PAPLĀ TES NAV! Pā rnē sā jiet dzē rienus, bet galvenokā rt arā biem un viņ iem. Š ausmas, mē s vienkā rš i jutā mies kā melnā dainie Amerikā Teksasā ! Uzkopš anas personā ls ir labs un laipns un vienmē r palī dzē s un iztī rī s kā prasī s utt. , bet ne visi, tā di cilvē ki ir tikai daž i visā viesnī cā.
Pludmales restorā na kafejnī cā ir gara auguma viesmī les meitene, kura vairā k nekā.3 reizes, kad bijā m tur, vienkā rš i ignorē ja mū su pasū tī jumus, treš ajā reizē gaidī jā m 25 minū tes, lī dz mums atnesa kolu un tad pusglā zi ar ledus ķ ekars, un tad pē c kā mē s atkal zvanī jā m un prasī jā m, kur ir mū su pasū tī jums, un atkal š is (VISS IEKĻ AUTS!! ! ). Un tā tas bija visu laiku!

Pē c arā biem uz galdiem un vispā r ē dnī cā , kā arī visā viesnī cā ir tā ds mež onī gs sū ds, ka var burtiski domā t, ka viņ i ir pieraduš i ē st un dzī vot ar cū kā m kū tī ! No (traukiem) izrok gaļ u un bez makaroniem izber pilnus š ķ ī vjus desu tā , ka pat š ķ ī vji saplī st un paliek uz galdiem sajaukti ar atkritumiem...Augļ u ir ļ oti maz un reti, uz visu laiku. 2 reizes arbū zs, kas vai nu skā bs vai nesalds, turklā t viss no vienas siles, pat neredzē jā m banā nus utt augļ us, retā k apelsī nus un tad ar mizas š ķ ē lē m.
Kaut kā di nesaprotami sautē jumam lī dzī gi ū dens salā ti un vai ž eleja ar minerā lū deni! Viņ u konditorejas izstrā dā jumi ir 5+ godī gi sakot, ļ oti garš ī gi, protams, ne visi, bet lielā kā daļ a. Dzē rieni ir UPI analogs, kurš ir papildus cukurots un cukura dē ļ bija aizsē rē juš i lieš anas krā ni un tas lien ā rā uz grī das un visur, tad č ī bas pielī p un kā ds parasti netī ra...

Teritorijā nedarbojas 2 baseini, 1 dž akuzi, 4 strū klakas, biljards utt. , nedarbojas arī spa, sauna un pirts. Arī kinoteā tris un bē rnudā rzs nestrā dā , tā pē c visā teritorijā pastā vī gi skan bē rnu un mazuļ u kliedzieni, un arā bu mā tes tos nē sā kā maisus visos baseinos un guļ ot liek uz krē sliem un galdiem ē dnī cā... Un vakarā baseinos tiek ieliets balinā tā js, jā tik daudz, ka nevar nosē dē t uz verandas un staigā t blakus, sā p acis, un arī pirmais stā vs ar skatu uz baseinu, atgā dinā š u, ka mē s esam medusmē nesī un paļ aujamies uz istabu (*) virs lī meņ a un ar skatu uz jū ru utt.
Un = viena bezmaksas ekskursija, kas mums nekad netika dota! Un tas ir saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem!

Funikulierī gaisa kondicioniera vietā uz jumta ir tā ds ventilators kā Kā rsonam, to ieraugot, gandrī z no smiekliem sapī pē jā m sevi : -)) tur arī zirnekļ u tī klu un putekļ u bars, un tas viss pū š tā lā k. mū su galvas ...fu! Par visiem citiem jautā jumiem utt. , tas ir par niekiem, bet pati attieksme nedaudz nav tā da kā.5 * un pat daž reiz 3 * ar stiepš anos. Medusmē nesis sabojā ts! Dzimš anas diena sabojā ta! (Tī ri uz vienaldzī bu gan ienesa istabā mazo torti bez sveces un apsveikumiem utt! ) Gū stiet pieredzi, parakstieties! Pamatojoties uz iepriekš minē to, ne tū risma aģ entū ra, ne tū roperators, ne viesnī ca, protams, neiesakā m ...Tad izvē le ir jū su ...2723. numurs.
аватар Alex2401
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad viesnī ca ir kļ uvusi par 4 un pā rcē lā s uz Saphir viesnī cu tī klu. Viesnī ca atrodas uz kalna un ir sadalī ta 4 lī meņ os. Pirmais lī menis ir pludmale un baseins, otrais un treš ais lī menis ir istabu lī menis un ceturtais lī menis ir baseins pieauguš ajiem 16+ un uzņ emš anas lī menis. … Tomēr ▾ Š ogad viesnī ca ir kļ uvusi par 4 un pā rcē lā s uz Saphir viesnī cu tī klu. Viesnī ca atrodas uz kalna un ir sadalī ta 4 lī meņ os.
Pirmais lī menis ir pludmale un baseins, otrais un treš ais lī menis ir istabu lī menis un ceturtais lī menis ir baseins pieauguš ajiem 16+ un uzņ emš anas lī menis.
Viesnī cas numuri ir veci, bet kvalitatī vi. Acī mredzot š ī viesnī ca kā dreiz bija ļ oti forš a. Pludmale ir sadalī ta zonā s (lī č os) ir ieeja no panteona un no pludmales var izklaidē ties no malas.
Viesnī cas galvenā iezī me ir funikulieris, kas viesus ved augš ā un lejā . Apakš ē jā baseinā cilvē ki peldas jū ras ū denī , un tas ir ī paš s saviļ ņ ojums. Viesnī ca atrodas netā lu no vecpilsē tas. Ja vē laties, varat staigā t.
Всё про отель от А до Я
аватар kuharskaya5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijusī Hiltone, SAFIR. Viesnī cā atpū tā mies 19.04-30.04. 21, atvedā m uz viesnī cu pē c brokastī m, nedaudz pamarinē jā m, uzklausī jā m vē lmes, saņ ē mā m kukuli un izmitinā jā m istabiņ ā netā lu no pludmales. … Tomēr ▾ Bijusī Hiltone, SAFIR.
Viesnī cā atpū tā mies 19.04-30.04. 21, atvedā m uz viesnī cu pē c brokastī m, nedaudz pamarinē jā m, uzklausī jā m vē lmes, saņ ē mā m kukuli un izmitinā jā m istabiņ ā netā lu no pludmales. Patiesī bā jū s varat dzī vot jebkurā viesnī cas daļ ā , visas ē kas iet uz funikulieri. 3 minū tes un jū s esat reģ istratū rā (ir arī ē damistaba. ) Bet pludmales tuvums mums bija svarī gs.
VIESNĪ CA
Viesnī ca ir ļ oti kompakta un skaista. Kuram iet, tad vietas nav, tikai pa apli. Netā lu no Mercato ielas vienmē r varat staigā t.
Istaba tī ra, mē beles normā las, santehnika nedaudz nogurusi, bet ne kritiska. Mums istabā bija liela gulta, dī vā ns televizora skatī š anai, ledusskapis (labi atdzesē ja), seifs (nav pieskrū vē ts, tikai stā vē ja skapī ), tē jas un kafijas komplekts, ū dens 1.5 l, fē ns un gludeklis un gludinā mais dē lis (tā un nestrā dā ja).
Pē c pieprasī juma var tikt nodroš inā ts peldmē telis un č ī bas. Mē s prasī jā m č ī bas un mums iedeva 3 reizes. Ziepju krā jumi (š ampū ns, ziepes gabaliņ os, ž eleja, kondicionieris un ķ ermeņ a losjons) tika papildinā ti laikā (Hilton heritage), un tagad viesnī ca ir 4 *. Tī rī š ana ir normā la, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, neatkarī gi no tā , vai tu tos met uz grī das vai nē .
TV-plakanais ekrā ns, visas izejas ir, bet USB nedarbojā s. Sā kumā kanā li bija tikai arā bu valodā , pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru viņ i uzstā dī ja krievvalodī gos un ukraiņ us.
Gribu atzī mē t problē mu risinā š anas ā trumu, č ī bas neskaitā s, par tā m atcerē jā mies tikai vakarā , kad apkopē ja aizgā ja, proti, izsniedz.
Bija problē ma ar rozetē m, vismaz paņ emiet lī dzi savu pagarinā tā ju. Mobilā uzlā de pie gultas ir problē ma, bet varbū t tas mū s satrauc, lai varam atpū sties no gadž etiem.
Viesnī cā NAV Wi-Fi. Bet mē s uzreiz nopirkā m lidostā . Oranž s, 10 $, piemē ram, 18 GB. Patiesī bā mazā k, mums nepietika, internets beidzā s 11. dienā . Noskatī ts video, futbola spē les.
Man ļ oti patika ē ku izvietojums, no istabas uz funikulieri pā rvietojaties nevis atklā tā saulē . Funikulieris biež i salū za, bet ne uz ilgu laiku, mū s netraucē ja.
Viesnī cai ir sā lsū dens baseins, kas atrodas blakus pludmalei, un blakus reģ istratū rai ir vienkā rš a. Pā ris reizes tur nopeldē jā mies, atstā jot pusdienas, ir atsvaidzinoš i un ir ē na no palmā m. Bā rs tur ī sti nestrā dā . Blakus spa ir arī baseins, bet mē s tur nedevā mies. Agrā k apskatos jautā ja, kā pē c baseins ar jū ras ū deni, 2 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, mums bija neliela vē tra, tā pē c peldē jā mies baseinā .
PLUDMA
Pludmale, sauļ oš anā s krē sli un vietas, kas nav zem saules. Nezinu, kā viesnī ca tiks galā ar pilnu noslogojumu. Pludmale sastā v no vairā kiem sektoriem, kas ir pilnī gi atš ķ irī gi viens no otra. 2 dienas izvē les, pā rvietoš anā s no vietas uz vietu, cenš oties izvē lē ties mums labā ko vietu.
Pie applū duš ā pontona ir daļ a no pludmales. Sē ņ u maz, sauļ oš anā s krē sli visi aizņ emti, vai nu vakarā , vai no 4 no rī ta. Ir vieta bē rniem, metrs vai divi, bet joprojā m zem pā rakmeņ ojuš o koraļ ļ u kā jā m. Paisuma laikā tur ū dens peldes ņ ē ma arī pieauguš ie.
Ir divi plato, viens pie volejbola laukuma, vietu pietiek. Un pie bā ra maz sē ņ u, bet atnā cu 6 no rī ta, mana izvē lē tā vieta bija brī va.
Arī sī ki divi pleķ ī š i ainavas ieplakā s. Ir labi, ja vē jš ir ziemā . Gultas ļ oti smagas, koka. Matrač i normā li, no ā das, dvieļ i tī ri, jauni.
Pludmales augš ē jā daļ ā ir duš a ar saldū deni, kopumā ir 3, bet labi darbojas tikai pie bā ra, blakus baseinam nedarbojas. Tualete atrodas blakus pludmalei, aiz ē damistabas, kas atrodas pludmalē .
PONTONS
Tā das ir divas. Š eit pozitī vais beidzas.
Applū dis pontons. Daļ ē ji salauzts, celiņ a galā nepiecieš ama prasme ieiet. Paisuma laikā , ja viļ ņ a nav, vienkā rš i ej uz tā un peldi tā lā k. Ja paisums ir zems, atkal, ja nav viļ ņ a, vajag tikai uzpeldē t uz tā , piecelties un doties uz krastu. To sargā ķ irurgu zivis, viņ u ir daudz, neiesaku vicinā t kā jas.
Tagad, ja ir vilnis, iekā pš ana un izkā pš ana ir problemā tiskā ka. Vilnis tevi nogā ž no kā jā m. Teiksim tā , jaunieš iem tas nav grū ti.
Plastmasas pontons. Pats pontons nav ī paš i garš , bija normā li pat ieiet vilnī . Bet kā pnes ir bezjē dzī gas. Kā pņ u slī pums no jums prasa pietiekami daudz pū ļ u, lai uzkā ptu, ī paš i tikai 3 pakā pieni. Manuprā t, tas ir lielā kais viesnī cas trū kums. Bet, tā kā š ajā vietnē nav neviena viesnī cas pā rstā vja, tas tā bū s ilgu laiku. Pontonā neviens neinvestē s.
Jū rā straume daž kā rt ir ļ oti nozī mī ga. Koraļ ļ i. Noguris, kā jau gandrī z visā Š armā . Zivju, manuprā t, par maz, lai gan ū dens bija vē ss. Varbū t esmu jau pietiekami daudz redzē jis, un tā pē c zivis mani ī paš i nesajū sminā ja. Daudz ķ irurgu zivju. Ja jū s peldat pa kreisi no appludinā tā pontona, tur ir daudz skaistu dzī vo koraļ ļ u. Tač u maz ir tā du, kas peld. Kaut kur pie plastmasas pontona dzī vo bruņ urupucis, es to neredzē ju. Es satiku Orļ aku agri no rī ta, bet viņ š uzreiz devā s dziļ umā .
UZTURS
Ē damistaba atrodas galvenajā ē kā , blakus reģ istratū rai. No rī ta un pē cpusdienā to pilnī bā pā rpludina gaisma, viens no arhitektiem bija namatē vs un izdomā ja ne tikai panorā mas logus, bet arī jumtu. Bet atrast vietu bez saules ir iespē jams.
Ē diens, tā pat kā man, bija pā rā k diē tisks. Viss sautē jums, gaļ a, zivis. Vakarā grils. Dā rzeņ u pietiek, bet bē das ir ar augļ iem, bija tikai 2 veidi. Pavā ri paš i visu izsniedz, uz salā tu izsniegš anu vienmē r ir rinda.
Dzē rienus pasniedz viesmī ļ i. No rī ta uz ratiem tika piegā dā ta kafija, tē ja, hibisks, piens. Jū s veicat pasū tī jumu dienas laikā . Visu ā tri, reizē m, atnesa uzreiz, tiklī dz ienā ci, atceroties savas atkarī bas. Kopumā viesmī ļ u un apkopē ju komanda ē damzā lē ir pelnī jusi vislabā ko uzslavu.
Pludmalē ir ē damzā le, pirms tam reģ istratū rā bija jā ņ em kupons. Tagad jū s vienkā rš i nā ciet, apsē dieties un pasū tiet. Ir tikai burgers, lula un fritē tas zivis, frī kartupeļ i. Un dzē rieni. Mē s gā jā m tikai vienu reizi.
Ir tikai 2 bā ri, vestibilā un pludmalē . Varbū t lī dz ar krievu atnā kš anu vecie resti atdzī vosies. Bet lī dz š im tā ir bijis. Viņ i nelietoja alkoholu, redzē ja, kā alu lej no pudelē m, iepako sulas. Lej mazā s plastmasas glā zē s.
IZLIEŠ ANA
Coral Travel pā rcē la mū su lidojumu uz 6 stundā m, paē dā m brokastis un lidojā m prom. Kopumā viesnī ca, apkalpoš ana, personā ls bija apmierinā ti. Nevaru ieteikt, jo pati izjutu diskomfortu ieejot jū rā . Varbū t krievu ienā kš ana mudinā s viesnī cas ī paš nieku padarī t ē rtā ku iekļ ū š anu pontonos.
Так заплывали на затопленный понтон Если нет волны, заплыл, встал и дошел до берега Муренка
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvji viesnīca
iemiesojums SafirSharmWaterfalls
‹ Viesnīca Safir Sharm Waterfalls Hotel 5*
iemiesojums reservationswater
‹ Viesnīca Safir Sharm Waterfalls Hotel 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в районе Hadaba, г. Шарм-эль-Шейх. Открыт в 2000 году, последняя частичная реновация прошла в 2003 году. Визитной карточкой отеля является его уникальный фуникулер, соединяющий лобби с центральным бассейном. Отель подойдет для молодежного, романтического и семейного отдыха.

Atrašanās vieta 4 км от Старого города. 7 км от Наама Бэй. 22 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Гости пользуются собственным песчаным пляжем с небольшой лагуной. Есть подводная бетонная дорожка. Длина пляжной полосы – 120 м, понтон – 65 м. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Завтрак: основной ресторан La Cascade — шведский стол, 07:00 – 10:00.

Обед: основной ресторан La Cascade — шведский стол, 13:00 – 15:00; ресторан Paradise Reef — легкий обед (fast food) – бесплатно. В ресторане есть a-la carte menu – платно. Ресторан находится у нижнего бассейна. 12:00 – 15:30.

Ужин: основной ресторан La Cascade — шведский стол, 18:30 – 21:00.

Ужин в ресторане a-la carte: ресторан итальянской кухни Verdi Bistro — set menu, 18:30 – 19:30 / 20:00 – 21:00.

A-la carte рестораны:

Ресторан итальянской кухни Verdi Bistro на 40 мест, сервирует ужин. Предусмотрено одно бесплатное посещение за отдых при проживании в отеле не менее семи суток.

Ресторан международной кухни Paradise Reef на 50 мест | сервирует легкий обед (fast food). Ресторан обслуживает в обеденное время и по a la carte menu (платно).

Café Shalalat (лобби-бар): 11:00 – 23:30.

Latinos Bar (лобби-бар): 12:00 – 23:30.

Tipsy Turtle (бар на пляже): 09:00 – до заката.

Pool Island Bar (бар у главного бассейна): 10:00 – до заката.

Chillax Pool Bar (бар у бассейна для взрослых / с 16 лет): 10:00 – до заката.

Панорамный фуникулер — спускается от лобби до центрального бассейна. По маршруту есть четыре остановки на разных уровнях отеля. Фуникулер работает 24 часа. Открывается великолепный вид на Красное море, остров Тиран, территорию отеля и водные каскады.

Зал для переговоров — на 30 мест (theatre).

WI-FI – бесплатно, в лобби и некоторых публичных зонах отеля (базовый доступ).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей с 4 до 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Посещение Spa центра — с 16-ти лет.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 401 номер.

Istabās

Кондиционер, мини-бар, спутниковое телевидение, телефон, принадлежности для чая и кофе, сейф (бесплатно), балкон/терраса, фен, утюг и гладильная доска.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
Adrese Ras Um El Sid plateau, Al Fanar, Sharm Al Shiekh , Egypt
Tālruņi: 0100 9999 041
Tīmekļa vietne: Safir Sharm Waterfalls Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.