Izcila viesnīca

Rakstīts: 7 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 6 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu. Mums iedeva š iku istabiņ u, bez papildus maksas, ar skatu uz jū ru, katru dienu mū s sagaidī ja puisis, kurš uzkopa istabu, puķ es, gulbji, viss bija tī rs un balts, un protams atstā jā m dolā ru.
Atbraucā m ar 4 gadī gu bē rnu, atpū tā mies pludmalē ar nogrimuš u tiltiņ u, ļ oti forš i, ej pa ū deni un zivis visas blakus, peldē t ir lieliski, es redzē ju visas zivis, kuras ir grū ti iedomā jies))
Ū dens uz rifa ir ļ oti silts.
Bē rns peldē ja no smilš aina pontona, smilš ains dibens, tī ra pludmale, nezinu kam tur maz sauļ oš anā s krē slu, pamodā mies 8, paē dā m brokastis un vienmē r mū s gaidī ja pā ris sauļ oš anā s krē sli))) treš o nevajag, bē rnam nevajag))
Un funikulieris ir pasaka!

16:30 spē lē jā m volejbolu un jogu, mini diskotē ka, protams, tā )) Mums patika š ovs, ī paš i uguns š ovs un akrobā ts - labi darī ti puiš i.
Viss personā ls ļ oti pieklā jī gs, dzē rieni labi, vī ns izcils.
Vienmē r garš ī gs ē diens, ī paš s paldies pavā rei, aizbraucu uz Fares - nav garš ī gas garneles - lai gan, viesnī ca ir labā k paē dinā ta.
Vē los pateikties par mū su brī niš ķ ī gajiem svē tkiem!
Un es aizmirsu uzrakstī t par Wi-Fi...Zaporož je ieliku telefonu lidojuma rež ī mā.11. 25 - viesnī cā izmantoju tikai kā foto un video kameru, Zaporož je noņ ē mu lidojuma rež ī mu 6.12, es' esmu ļ oti priecī gs)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu