Marina Sharm Hotel 4*– Atsauksmes

107
Novērtējums 6.110
№131 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.3 Numurs
5.9 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.3 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sinaja pussalas dienvidos, Naama līcī, 7 km attālumā no vecā tirgus. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2020. gadā. Viesnīca ir piemērota romantiskai atpūtai, ģimenes atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар 1603anzela
 •  apceļots 6 dienas atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien, mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 12. lī dz 22. martam. Sā kš u ar reģ istrē š anos: mū s atveda 7:00, nakts lidojums, reģ istratū rā aizpildī ja veidlapas un aizsū tī ja atpū sties lī dz 10:00, brokastī s nelaida, nav atļ auts. … Tomēr ▾ Labdien, mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 12. lī dz 22. martam. Sā kš u ar reģ istrē š anos: mū s atveda 7:00, nakts lidojums, reģ istratū rā aizpildī ja veidlapas un aizsū tī ja atpū sties lī dz 10:00, brokastī s nelaida, nav atļ auts. . 20 no rī ta atnā cā m uz reģ istratū ru un sā kā s istabu izpā rdoš ana, likme no 30 lī dz 100 dolā riem. Ja septiņ os no rī ta nebija istabu, tad pulksten 10 viss tika atrasts par naudu. Tad viss bija kā rtī bā . Istaba diezgan laba, plaš a, liela gulta, skats uz jū ru no balkona. Ē diens standarta, gaļ a, vista, zivis, dā rzeņ i, augļ i pietiekamā un pastā vī gā sortimentā . Bet kafija nav kafija, un tikai vienreizē jā s lietoš anas krū zē s. Dzē rieni ir arī vienreizē jā s lietoš anas krū zē s, bet to visu var pā rdzī vot. Jautrī ba sā kā s pē c pulksten 23.00. Š obrī d notiek divu peldbaseinu remonts, un visas naktis klausī jā mies leņ ķ a slī pmaš ī nas un domkrata skaņ u un divas reizes nedē ļ ā diskotekstu jū rā.
Un lai dzī vo nakts miegs, skanot leņ ķ a slī pmaš ī nai, ā muram un mū zikai, kas liek gultai lē kā t. Un viesnī cu par 80% aizņ em armē ņ i. Ja vē laties piedalī ties armē ņ u kā zā s Titē , jautri pavadī t laiku bez nakts izklaidē m, tad š ī ir ī stā vieta jums.
аватар vikky.gr99
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja kā ds jautā tu, vai es kā dam ieteiktu š o viesnī cu - noteikti nē! Viss sā kā s ar ieraš anos. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 15 pē cpusdienā . Mē s bijā m tikai viens (trī s: es, mans vī rs un mana vī ra mā te), viņ i prasī ja divas istabas blakus, ja iespē jams. … Tomēr ▾ Ja kā ds jautā tu, vai es kā dam ieteiktu š o viesnī cu - noteikti nē!
Viss sā kā s ar ieraš anos. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 15 pē cpusdienā . Mē s bijā m tikai viens (trī s: es, mans vī rs un mana vī ra mā te), viņ i prasī ja divas istabas blakus, ja iespē jams. Reģ istratū ra teica, ka tas ir iespē jams, bet uzreiz jautā ja “vai vē laties istabu ar skatu uz dā rzu vai jū ru? ». Un š eit ir pirmā š ķ irš anā s par naudu! ! ! ! ! Protams, mē s nezinā jā m, kā izturē t visas viesnī cas ē kas un kas viņ u izpratnē ir dā rzs, tā pē c izvē lē jā mies variantu ar skatu uz jū ru. Reģ istratū ra teica "50 USD par divā m istabā m" un vienojā s par 40 USD. Iedodot atslē gas, ejam skatī ties - istabas 5. stā vā , mū su numurs 564, manas mammas 565. Mū su istabā tika uzlauztas durvis uz balkonu (bez roktura un neaizvē rā s), uz balkona stā vē ja galds ar milzī gs caurums vidū un ļ oti netī rs! Mammas stā voklis bija labā ks, bet arī netī rs un uzlauztas balkona durvis. Tā kā gribē jā m divguļ amo gultu un istabiņ a bija baisa, devā mies prasī t nomaiņ u.
Pā rģ ē rbjoties reģ istratū ra lū dza nevienam nestā stī t, ka par istabu piemaksā jā m, un tas, protams, nepā rsteidz...Istabu iedeva 3. stā vā - 367. Bija normā las mē beles, divguļ amā gulta, bet durvis uz istabu. balkons arī neaizvē rā s! Un, ja mē s zinā tu, ka no viņ iem cietī sim visu nedē ļ u, labā k bū tu piekrist sliktā kajam skaitlim. No loga un balkona bija skats uz ceļ u, bet pā ri ceļ am uz pludmali un jū ru. Dā rzs, jū ra, ceļ š - VISS VIENĀ PUSĒ , tā pē c neejiet uz š ī m piemaksā m, visas istabas ar vienā du skatu.
Starp citu, laikapstā kļ i š oziem nav tie labā kie - gaisa temperatū ra pirmajā dienā bija 14 grā di, stiprs vē jš.9-12m/s un bez saules. Jakā s un siltos sporta tē rpos bija ļ oti neē rti, skaidrs, ka neviens nepeldē ja.
Vakariņ as pirmajā dienā : sā kumā domā jā m, ka ir tikai vē ls, tā pē c tik maz ē diena, bet nē . Izvē le ir tik niecī ga, ka nevar iedomā ties! Un tie, kas ir, ļ oti bezgaumī gi. Katru dienu ir viens un tas pats, tā pē c esmu noguris pē c divā m dienā m.
Salā tus gatavo no dā rzeņ iem, kurus ne vakar, ne no rī ta neē da š ķ ē lē s. Jē las, desiņ as nokaltuš as, it kā pusdienu nogulē juš as. Ja esi ar bē rniem, tad noteikti neesi š ajā viesnī cā , jo bē rnu š eit pabarot bū s nereā li, jo vienkā rš i nekā nav.
Pludmale: normā li nopeldē ties izdevā s tikai pē dē jā s divas dienas, kad bija paisums. Pirmajā s dienā s bija bē gums, tā pē c ū dens pie bojā m un pontona galā bija lī dz viduklim.
Vienī gais pluss - ir zivis un koraļ ļ i.
Uz nedē ļ u atnā cā m no pludmales nosaluš i un skrē jā m gozē ties karstā duš ā . Š ī ir vienī gā vieta, kur var sasildī ties, jo istabas temperatū ra visu dienu nebija augstā ka par 16 grā diem. Un viss tā pē c, ka balkona durvis atvē rā s paš as un vienmē r bija caurvē jš ! Gaisa kondicionē tā ji telpā s darbojas tikai dzesē š anai. Tī rī š ana tika veikta it kā ar aizvē rtā m acī m - liku ū deni, glā zes un viss. Pē c tī rī š anas palika putekļ i un netī rumi. Pē dē jā s divas dienas ā rā bija siltā ks, bet istabā tikpat auksts, tā pē c ļ oti gribē jā s ā trā k tikt mā jā s.
Internets: uz visu uzturē š anā s laiku tiek dota Wi-Fi parole, vienai ierī cei ir atseviš ķ a pieeja. Ierī cē.3 GB interneta, ja vairā k - dienā.2 USD. Internets tā strā dā , domā ju jau sen, bet labi, ka tā ds ir.
Pē dē jā diena: pē c brokastī m nolē mā m pagarinā t istabu, jo izbraukš ana no viesnī cas 14:45, negribē jā s gaidī t divas stundas pē c izlikš anas. Mē s vienojā mies pagarinā t numuru par 15 USD, tač u brī dinā jā m, ka pulksten 12:00 mums tiks nogrieztas rokassprā dzes un mums nav tiesī bu iet pusdienā s. Lai gan ieraš anā s dienā saņ ē mā m tikai vakariņ as! Pusdienu cena ir 30 USD. Protams, mē s neesam gatavi maksā t tā du naudu par to pā rtiku. Labā k uz kā du iestā di pilsē tā , par to paš u naudu ir garš ī gā k. Bet vestibilā nododot kartes satikā m viesnī cas gidu Annex Tour, kurš teica, ka jā paē d pusdienas, jo pirmajā dienā lī dz pusdienā m netikā m. Iespē jams, reģ istratū rā kā rtē jo reizi gribē jā s piepelnī ties.
Ar š ā du pakalpojumu sastopamies pirmo reizi! Precī zā k, ar viņ a prombū tni!
Tā da sajū ta, ka tie, kas raksta labas atsauksmes par Marina Sharm, vienkā rš i neatradā s normā lā s viesnī cā s. Pē c uzturē š anā s Mercury Hurgadā un daž as labas viesnī cas Turcijā , pakalpojums š eit ir zem 0.
Es nekad nevienam neiesaku š eit nā kt! ! ! !!
P. S. Sajū ta tā da, it kā par koronavī rusu te nebū tu dzirdē ts - veselu nedē ļ u NEVIENA strā dnieka maskā vai cimdos!
аватар lucy-lu92
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas decembrī . Izcila viesnī ca. Labi iespaidi sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s. Ierados vē lu vakarā , reģ istrē š anā s bija ā tra. Rezervē jā m luksusa numuru, bet reģ istratū rā , pateicoties darbiniekiem, mums piedā vā ja royal, bez papildu maksas. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas decembrī . Izcila viesnī ca. Labi iespaidi sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s. Ierados vē lu vakarā , reģ istrē š anā s bija ā tra. Rezervē jā m luksusa numuru, bet reģ istratū rā , pateicoties darbiniekiem, mums piedā vā ja royal, bez papildu maksas. Numurs ir grezns ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Minibā rs ieraš anā s dienā bez maksas. Ē diens ir pienā cī gs, un jū s nepametī sit izsalcis. Vienī gā vilš anā s ir a la carte restorā ns, kas bija iekļ auts cenā , vienu reizi par brī vu, ja mē s brauktu par maksu, tad bū tu patiess kauns. Noteikti neiesakā m, ē diens bū tī bā ir tā ds pats kā ē damistabā .
Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Ja vē laties, tad pā rkā rtosiet to vietā , kas jums patika. Š ajā sakarā darbinieki ir ļ oti uzmanī gi, viņ i vienmē r piedā vā savu palī dzī bu.
Tā kā bijā m ar bē rnu, gribē jā m vairā k izklaides bē rniem, no kurā m ir tikai vakara minidiskotē ka, bet tā ir katru vakaru ar vienu un to paš u mū ziku. Ir arī neliels rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ u. Bet bē rns tik un tā bija laimī gs.
Vakarā š ova programma vienas stundas garumā .
Kopumā mums ir daudz iespaidu, mē s iesakā m viesnī cu.
аватар djdf679
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Novembra otrajā pusē atpū tā s viesnī cā MARINA CHARM. Kopē jais iespaids par viesnī cu attiecī bā uz Ē ģ ipti nav slikts. Par papildus 30$ - laba istabiņ a. Tač u bez papildu atlī dzī bas tī rī š anu centā s neveikt. … Tomēr ▾ Novembra otrajā pusē atpū tā s viesnī cā MARINA CHARM. Kopē jais iespaids par viesnī cu attiecī bā uz Ē ģ ipti nav slikts. Par papildus 30$ - laba istabiņ a. Tač u bez papildu atlī dzī bas tī rī š anu centā s neveikt.

Ē diens – Ē ģ iptei, manuprā t, tas ir labi. Protams, nav daž ā dī bas, bet ir labi un pietiekami pagatavots.

Pludmale ir sava, smiltis. Vietu ir pietiekami daudz. Rifs ir mazliet nobī dī ts, bet tī fs mani neinteresē . Pietiekami redzē ts citā s viesnī cā s. Lī cis tiek uzskatī ts par bezvē ja. Var bū t. Bet 2 vai 3 dienas auksts ziemeļ u vē jš . Nolikš u uz novembri.

Un tagad pats interesantā kais.

Bā rs - lielā ku ņ irgā š anos 20 tū risma gados nekur neesmu redzē jis. Alus pudelē s, plastmasas glā zē s uz 180g. . Rokā s lej ne vairā k kā.2/3 un ne vairā k kā.2. Manā priekš ā atklā ti piedā vā ja pudeli par 15$ vai lielu glā zi par 3$. Jā , veikalā ir £.35 alus pudele, kas ir nedaudz virs 2 dolā riem.

ANIMĀ CIJA – izsvī tro visas labā s lietas, par kurā m rakstī ju iepriekš . Animatori 4 cilvē ki, bet sajū ta ir vismaz 20.
Animatorei Annai izdodas nomainī t vismaz 10 cilvē kus. Mū zika pludmalē ir tik skaļ a, ka vienkā rš i nav iespē jams sarunā ties. Pē c maniem centieniem samazinā t mū ziku uz 2 vai 3 dienā m, man izdevā s panā kt RELATĪ VU skaļ uma samazinā š anos. Bet ne uz ilgu laiku. Anna pagrieza skaļ ā k skaļ umu, un Koreiko pievienoja vē l vairā k. Turklā t mū zika ir gandrī z nepā rtraukta no pulksten 10:00 lī dz saulrietam. Bet tas vē l nav viss!!!

DISKO. zem viesnī cas logiem. Iedomā jies – naktī no istabas paveras skaists skats uz jū ru un Š arm. Mē ness ceļ š . UN MŪ ZIKAS DŪ DOŠ ANA gandrī z lī dz saullē ktam. Mana istaba atradā s 4. stā vā , bet mū zika (mū sdienu bum-boom-boom) lika gultai lē kā t. Tie, kas vē las, var sū tī t video vienā no rī ta. Varu jū s nomierinā t, diskotē ka viesnī cā nenotiek katru dienu. Bet tas nav iepriecinoš i.

Galu galā . Man nav bijuš as sliktā kas brī vdienas vairā k nekā.20 gadus. Kas vē las relaksē još as ģ imenes brī vdienas, NEIESAKU!! !
аватар Valeriajakobson
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un ļ oti ž ē l. Tik daudz, ka viņ i nolē ma principā savienoties ar Ē ģ ipti. Ē diens. Saņ ē ma daudzas pozitī vas atsauksmes. Esmu š okē ts, kā katru dienu var sabojā t tik daudz produktu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un ļ oti ž ē l. Tik daudz, ka viņ i nolē ma principā savienoties ar Ē ģ ipti.
Ē diens. Saņ ē ma daudzas pozitī vas atsauksmes. Esmu š okē ts, kā katru dienu var sabojā t tik daudz produktu. Viss sā lī ts vai piparots. Lazanja bez gaļ as un siera, ē damistaba pilna, galdi nav laicī gi notī rī ti, ja neesi tikusi uz sā kumu - nav kur apsē sties.
Tī rī š ana. Puika nā ca sakopt tikai tad, kad bijā m istabā . Bakš eš a dē ļ . Nu, protams, es atnā cu atpū sties pē c pludmales, iegā ju duš ā , un tad kā ds jaucas. Velnā tā da tī rī š ana. Es nemazgā ju grī du, tikai ar slotu nobraucu pa grī du.
Aizmirsti par epidemioloģ isko droš ī bu – neviens nenē sā maskas, zarnu vī russ pļ auj, ē damzā lē treš daļ a telpas klepo. Priekš kam tad visi š ie qr kodi, maskas lidmaš ī nā un tā tā lā k?
Prieks par pludmali, ja ne nemitī gā mū zika no 10.00 Sauļ oš anā s krē sli uz baseina vienmē r atradā s jū rā , nā cā s agri aizņ emties. Ieeja jū rā smilš aina, jū ra silta, vē ja nav.
Miegs arī nav iespē jams - mū zika lī dz 2 naktī . Nekad.
аватар KristinaKa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā viesnī ca Naamabejā ! Ē ģ iptē pavadā m daudz laika. Bija daž ā dos Š armas un Hurgadas rajonos. Bet mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Š eit viss ir labi, un ē diens, apkalpoš ana un jū ra. Uzreiz pē c ieraš anā s pamanī jā m reģ istratū ras darbu. … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca Naamabejā !
Ē ģ iptē pavadā m daudz laika. Bija daž ā dos Š armas un Hurgadas rajonos. Bet mums ļ oti patika š ī viesnī ca.
Š eit viss ir labi, un ē diens, apkalpoš ana un jū ra.
Uzreiz pē c ieraš anā s pamanī jā m reģ istratū ras darbu. Visi ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi. Vienmē r gatavs palī dzē t jebkurā jautā jumā . Atseviš ķ i es vē los izcelt Ali darbu. Š is ir izcils kompetents darbinieks, kurš vienmē r jū s sagaidī s un palī dzē s. Mums radā s daž i jautā jumi, bet Ali uzreiz palī dzē ja visu atrisinā t.
Ī sts profesionā lis savā jomā !
Vē los pievē rst uzmanī bu arī animatoru darbam. Š eit jums noteikti nebū s garlaicī gi. Puiš i deg.
Runā jot par ē dienu, viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Esam apmierinā ti.
Nu par jū ru nav ko teikt. Tas ir ideā ls. Saulriets jū rā ir lieliski smilš ains. Bet, pavirzoties mazliet pa kreisi vai pa labi, var vē rot Sarkanā s jū ras skaistā ko pasauli.
Vispā rē jā viesnī cā ļ oti iesaku ikvienam, kurš vē las atpū sties Š armas centrā , kurš ir pieradis pie labas apkalpoš anas un kvalitatī va ē diena.
Jū s nenož ē losiet, dodieties atpū sties uz Marina Sharm!
аватар in.kyshnir
Viesnī ca laba, tikai "nogalinā ja" piemaksu par labā ko numuru 20 dolā ri par nakti. Un kopš.6 naktī m tas ir pā rmē rī gi. Mē s nolē mā m iztē rē t š o naudu ekskursijai. Un viņ i to nenož ē loja. Mē s saņ ē mā m normā lu numuru. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, tikai "nogalinā ja" piemaksu par labā ko numuru 20 dolā ri par nakti. Un kopš.6 naktī m tas ir pā rmē rī gi. Mē s nolē mā m iztē rē t š o naudu ekskursijai. Un viņ i to nenož ē loja. Mē s saņ ē mā m normā lu numuru. Bija putekļ i, bet mē s atbraucā m atpū sties, nevis pā rbaudī t sterilitā ti. Un neviens neatcē la dolā ru. Ē dienu ir pietiekami, ē dienu izvē le nebija liela, bet izsalcis nepaliks, jo tas, kas tika papildinā ts vairā k nekā vienu vai divas reizes un lielā apjomā . Ieeja jū rā ir maiga un pamazā m kļ ū st dziļ ā ka, zivju ir daudz un ne tikai dziļ umā , bet arī zem krasta. Ja ar maziem bē rniem, tad jū ra vispā r ir piemē rota. Viesnī cā ir labi doties atpū sties un arī š ī viesnī ca ir vajadzī ga un iespē jama.
На пляже, возле бара, рядом бассейн Номер на четвёртом этаже
аватар vnata09
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atveda uz viesnī cu 08-30 lī dz 10.00 nokā rtots. Wifi visā viesnī cā ir lielisks. Superior numurs ar balkonu. Ē diens: normā ls, bet biež i pā rsā lī ts vai piparots. Tu tomē r nebū si izsalcis. Animatoriem - vienkā rš i super. . … Tomēr ▾ Atveda uz viesnī cu 08-30 lī dz 10.00 nokā rtots. Wifi visā viesnī cā ir lielisks. Superior numurs ar balkonu. Ē diens: normā ls, bet biež i pā rsā lī ts vai piparots. Tu tomē r nebū si izsalcis. Animatoriem - vienkā rš i super. . . no 10.00 lī dz 22.00 - pludmalē un vakara animā cijā nebū s garlaicī gi.
Reģ istratū ra vienmē r ir gatava palī dzē t.
Brauciens bija no Anex tū res. Lidojums mainī ts, transfē ra ceļ vedis atstā ts pie viesnī cas sliekš ņ a! ! ! Pirmo reizi sastopos, ka gidi atpū tniekus atstā tu uz viesnī cas sliekš ņ a un aizbrauktu. Tikš anā s reizē ar viesnī cas gidu viņ us vē l vairā k pā rsteidza tas, ka nesaņ ē ma vienu atbildi uz jautā jumu, tikai mē ģ inā jumu pā rdot ekskursijas. Jautā jot par testu - lasi apdroš inā š anas polisē ? ? ? Kam vē l nav noteikta cena. "Bezmaksas" tū re pa Š armu, viņ i aizmirsa pateikt, ka ņ ems ū deni, un kad viņ i to atnesa uz savu "Centru" ar zemu gaisa kondicionē tā ju vai drī zā k tā neesamī bu, viņ i sā ka braukt pa veikaliem, neļ aujot viņ iem nopirkt. ū dens, kas nebija viņ u veikalos. Un mā rciņ as pā rvē rš ana dolā rā pie 17.4 (visur aptuveni 15.5) vienkā rš i pā rspē ja visu iespaidu. Pē dē jais punkts no Anex ir atgrieš anā s lidojums: sē dekļ a izmē rs atbilst sā nu krē slam bē rnam ar priekš ē jo sē dekli, kas atrodas uz jums - lidojums ir tikai 4 stundas.
Secinā jums: es atkal doš os uz viesnī cu atpū sties, bet ne ar Anex-tū ri ! ! !
аватар Travelvo
Labi 4, ne sliktā ki par kā diem 5. No mī nusiem: vienmuļ a ē š ana un salī dzinoš i neliela ē dienu izvē le (kamē r viss garš ī gs, izsalcis nebū si), dzī vojā m standarta istabiņ ā.2. stā vā . Bet man tas nebija ī paš i jū tams, neesmu izvē lī ga. … Tomēr ▾ Labi 4, ne sliktā ki par kā diem 5.
No mī nusiem: vienmuļ a ē š ana un salī dzinoš i neliela ē dienu izvē le (kamē r viss garš ī gs, izsalcis nebū si), dzī vojā m standarta istabiņ ā.2. stā vā . Bet man tas nebija ī paš i jū tams, neesmu izvē lī ga.
Plusi: jauka teritorija, kopta, mā jī ga vestibilā . Jaunieš u viesnī ca, aktī vā animā cija pa dienu, vingroš ana, ū dens aerobika jū rā , š autriņ as, deju nodarbī bas, joga, vakaros ļ oti forš as š ova programmas ar viesmā ksliniekiem, 9 vakarus bija tikai viens Mr. Hotel konkurss. Pē c izrā des animatori ved puiš us uz diskotē ku. Man nebija garlaicī gi)) Ir trenaž ieru zā le ar skaistu skatu uz jū ru, maza, bet ir viss nepiecieš amais treniņ iem: trenaž ieri, hanteles, ū dens, dvieļ i, televizors. Tī rī š ana katru dienu: iedeva 2 pudeles 0.6 ū dens, svaigus dvieļ us, duš as ž elejas, š ampū nus.
Pludmalē vietas pietika visiem, jauni matrač i un dvieļ i, pietiekams skaits galdiņ u, ļ oti ē rti patika krā sainie pufi. Wi-Fi ir bezmaksas un darbojas visā teritorijā . Mē s izbaudī jā m brī vdienas un negribē jā m doties prom! Gribē jā m pagarinā t, bet diemž ē l nebija brī vu istabu. Viesnī ca bija 100% pilna. Tač u tajā paš ā laikā ē damistabā nebija rindu un vietu pietika. Skats no restorā na ir elegants, ko ē dat ar skatu uz jū ru! ES iesaku.
аватар _944991
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c Marinas Š armas teiktā , es nezinu, kā bija 2020.  gadā , bet š ogad es nebrauktu. 3 gadus pē c kā rtas mē s atpū š amies ar savu vī ru, un es teikš u, ka š ī ir sliktā kā viesnī ca, kā da jebkad bijusi. Bija Gafi 4, un Novotel Palm 5. … Tomēr ▾ Pē c Marinas Š armas teiktā , es nezinu, kā bija 2020.  gadā , bet š ogad es nebrauktu. 3 gadus pē c kā rtas mē s atpū š amies ar savu vī ru, un es teikš u, ka š ī ir sliktā kā viesnī ca, kā da jebkad bijusi. Bija Gafi 4, un Novotel Palm 5. No viesnī cas priekš rocī bā m: labs internets, laba ieeja jū rā . Tas ir viss. Ē dieni - atpū š amies 7 dienas no 10. Viss vienmuļ i. Izsalcis nebū si, bet pē c augstā k minē tajā m viesnī cā m vispā r nekā . Cilvē ku ir ļ oti daudz. Ir animā cija, bet pē c 2 dienā m paliek garlaicī gi. Istabas ir izmiruš as, mē s dzī vojam pirmajā stā vā . Uzkodas pludmalē - maizī tes ar desu sieru, tas arī viss. Nož ē loju, ka nož ē loju 40 dolā rus un devos uz š ejieni, nevis pie Gafi. 4 zvaigznes tas nemaz nesaņ em, alkoholam ir labas 3 - viena glā ze alus uz cilvē ku, spē le.. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alex2017
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 19 atbildes
iemiesojums madisha.pav
Sveiki. Sakiet lūdzu, cik maksā transfērs uz viesnīcu no lidostas un atpakaļ? Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums w111.01
sakiet lūdzu..varbūt kāds zin..kā sazināties ar fotogrāfu no viesnīcas helnannmarina no šarm..vai kāds var pateikt pašas viesnīcas numuru?????????????????? ??
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sharm5698
‹ Viesnīca Marina Sharm Hotel 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на юге Синайского полуострова в Наама Бей, в 7 км от Старого рынка. Построен в 1990 году, последний ремонт произведен в 2020 г. Отель подойдет для романтического путешествия, семейного отдыха или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 11 км от международного аэропорта Шарм-Эль-Шейха.
Pludmales apraksts Пляж находится на расстоянии меньше 50 м, можно перейти дорогу или пройти по мостику из главного корпуса. Длина – 250 м. Вход в море песчаный, рядом коралловый риф.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Основной ресторан Sharm Cafe (шведский стол, завтрак 07:00 – 10:00, обед 13:00 – 15:00, ужин 19:00 – 22:00).

Ala Carte ресторан на пляже Mermaid (за доп.плату, обед 13:00 – 15:00, ужин 19:00 – 22:00).

Система «Все Включено» действует с 10:00 до 22:00

Бар у бассейна (по системе «Все Включено», с 10:00 до заката).

Бар на пляже (за доп. плату, с 10:00 до заката).

Бар на террасе (за доп. плату, кроме с заката до 22:00 – работает по системе «Все Включено»).

Диско-бар (за доп. плату) 22:30 – 02:00.

2 взрослых открытых бассейна (1 – с подогревом), открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Оборудование для занятия водными видами спорта, ныряние с маской и трубкой, дартс, гимнастика, водная аэробика.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 305 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Egypt, Neama Bay, Sharm El Sheikh
Tālruņi: +20 69 360 0170
Tīmekļa vietne: Marina Sharm Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.