Super!!!

Rakstīts: 16 marta 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 14 marta 2021
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Izcila viesnī ca. Atpū ta ar draugu. Atbrauca, uzreiz uzlika rokassprā dzes. Paprasī ju istabu ar balkonu un dabū ju 5. stā vā ar skatu uz jū ru. Jā , mē beles ir vecas, bet tas mani netraucē ja. Agrā k viņ i rakstī ja, ka nevar tieš i apgriezties. . . Nu nezinu, nesatriecā mies. ) Jā , bija nelieli trū kumi, piemē ram, fē ns bija slikti salabots, neļ ķ e tik tikko pielipusi pie sienas. Bet mē s netraucē jā m. Mums viss strā dā ja. Duš a, TV, kondicionieris. Mē s, iespē jams, nemainī jā m gultas veļ u 11 dienas, es nepamanī ju. Gribē tu jautā t, vai jū s katru dienu mā jā s mainā t gultu? Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Pē c tam mē s pat atteicā mies. Viņ i ņ ē ma tikai ū deni.
Ē diens ir lielisks, š efpavā ri ir lieliski! Liels paldies! Jā , viss ir vienkā rš i, bet ļ oti garš ī gi! Augļ i, bet par pī rā giem un kū kā m kopumā klusē ju. Animatori, puiš i atdeva visu iespē jamo, vai nu dejas, vai š autriņ as, vai joga, stiepš anā s, ū dens aerobika, austrumu dejas, volejbols. . . Ja bija vē lme piedalī ties. . . Personī gi man izdevā s visu. Es atnā cu atpū sties, nevis vienkā rš i pakā rt pie stieņ a. Tā pē c, puiš i, Nuri, Laura, Dasha, sveicinā ti ! ! ! Labi padarī ts! Jū ra ir vienkā rš i skaista. Netā lu no Basik darbinieki pastā vī gi tī rī ja. Vī rietis iegā ja duš ā , un viņ š jau staigā ar mopu, sakopjas. Ir arī flī ze, lai neviens nepaslī d un nenokrī t. Arī restorā nā puiš i ļ oti centā s. Nā mas lī cis ar daudziem restorā niem un veikaliem.
Noteikti iesaku viesnī cu! 100% atgriezī sies! Un jā , suvenī ri viesnī cas veikalā maksā tikpat, cik pilsē tā . Es to tur aizvedu, tur ir atlaide!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu