Viesnīca nav naudas vērta

Rakstīts: 27 septembris 2022
Ceļošanas laiks: 14 — 25 septembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Gribē ju iekļ ū t Grand Rotana jau kopš pagā juš ā gada, bet cenas zī me bija kodī ga. Š oreiz atlaide noš ā va un mē s 5 cilvē ku kompā nijā aizvedā m vauč erus uz ilgi gaidī to viesnī cu.

Reģ istrē š anā s: reģ istratū ras vadī tā ji ir nedaudz nervozi, mums bija neparedzama situā cija ar mū su tū roperatora maksā jumu, un tā pē c bez naudas neviens pat nemē ģ inā ja to izdomā t. Un tad, kad es teicu, ka man nepatī k viesnī ca, vadī tā js nervozi sā ka stā stī t, kā pē c man š eit nepatī k. Par laimi, visa š ī situā cija bija pē c tam, kad mē s jau bijā m paē duš i vakariņ as, paldies par to.


Ē dinā š ana: katru dienu nebija deklarē tu garneļ u, 12 dienu atpū tai tā s bija tikai divas reizes. Kopumā pirmais iespaids par ē dienu bija slikts, bet vē lā k pā rdomā ju. Bija, kā jau ierasts Ē ģ iptes viesnī cā s, divu veidu zupas, liellopu gaļ a, lai arī tik tikko sakoš ļ ā ta, jē ra gaļ a bija mī ksta, bet pilna ar smarž ī gā m garš vielā m, vista, zivis un pat pī le. Gaļ u gan sautē ja, gan grilē ja.
Brokastis ir diezgan sliktas. Biju pā rsteigta, ka brokastī s nebija tradicionā lo ceptu baklaž ā nu. Augļ i, ž ā vē ti augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, viss bija tur. Tī rī ba nebija ī paš i laba, olī veļ ļ as krū zē peldē ja beigtas muš as. Nezinu, ar ko tas saistī ts, vai ar slikti nomazgā tiem traukiem, vai tieš ā m vī russ gā ja apkā rt, bet visa mū su kompā nija saslima ar zarnu infekciju, pa dienu bija augsta temperatū ra, vemš ana un briesmī ga caureja. Tū ristiem no Kostanay bija tā da pati pieredze.

Personā ls: viesnī cai kaut kas jā dara ar personā lu, nacionā lisms ir klā tesoš s visā savā krā š ņ umā , es to negaidī ju no ē ģ iptieš iem. Viesnī cas tū ristu vidū dominē itā ļ i un arā bi, daž i krievi un diezgan daudz kazahi, š efpavā rs ir itā lis. Tā tad darbinieki laiza itā ļ us, visu viņ iem un viņ iem, kā arī arā biem. Bet NVS valstī m nav nozī mes.

Pie baseina bā ra bā rmenis Muhameds uzvedā s š ausmī gi, mē s angliski lū dzā m viņ am ieliet kokteiļ us bez ledus, tā pē c viņ š grimasē , sakot, ka bez ledus nav kokteiļ u un vienkā rš i novē rsā s pret citiem tū ristiem, un ignorē ja mū s, neko nelejot. . Man bija jā sū dzas viesu menedž erim. Situā cija pludmalē : Ahmeda bā rmenis, kurš ir ļ oti lī dzī gs Kriš tianu Ronaldu, piedā vā ja tū ristam no Kostanay (Kazahstā na) ieliet vē l vienu kokteili, viņ a piekrita, tač u kokteilis viņ ai izrā dī jā s ļ oti rū gts (jā , viņ i to dara). nenož ē loju tur alkoholu un lej daudz, nepā rtraukti jā prasa ieliet mazliet) tā pē c viņ a atnesa š o kokteili uz bā ru, nolika stū rī un pagriež oties pret mums pienā k un saka: "Es izlē ju atkritumus "mierī gā balsī . Tā viņ š to sadzirdē ja un sataisī ja tā du kipiš u, veselu skandā lu, it kā pat apvainotu sabiedrī bu, tad man radā s aizdomas, ka viņ š ar nolū ku lē ja tā du kokteili.
Viņ š bļ auj, ka sū dzē sies un nestrā dā s, redz, viņ i viņ u aizvainoja. Bet sliktā kais ir tas, ka viņ š tā lā k visiem itā ļ iem stā stī ja, cik viņ i ir labi un cik slikti ir krievi. Tū riste devā s par viņ u sū dzē ties pie viesnī cas galvenā s vadī tā jas, viņ ai tika atvainots un augļ u grozs istabā . Bet mē s personī gi atstā jā m atlikumu lī dz svē tku beigā m. Starp citu, itā ļ i nevienam nedeva dzeramnaudu, bet tū risti no NVS valstī m piepilda ē ģ iptieš us ar dzeramnaudu.

Teritorija: š iks, mā jī gs, viss palmā s, vidē ji liels.

Pludmale: ļ oti liela, ir pat trī s pontoni un atpū tas zona apstā dī jumos, bungalo, š ū puļ tī kli un atseviš ķ s maksas bā rs. Daudz sauļ oš anā s krē slu, pietiek visiem, nav nepiecieš ams aizņ emties iepriekš . Rifs dzī vs, ļ oti skaists, daudz daž ā du zivju, pat nirš ana š oreiz netika uzņ emta.

Animation Entertainment animatores bija mū su meitenes no Almati un Aktobes. Lera un Saš a.
Protams, viņ i ir forš i, ļ oti centā s, veica animā ciju, cik vien to atļ ā va viesnī ca.


Istabas: dzī vojā m otrajā korpusā , 2222. un 2223. istabiņ as, ar skatu uz jū ru un lielu terasi. Es nekad nepievē rsu uzmanī bu putekļ iem un netī rumiem istabā s, bet š eit puiš i ir skarbi, istabas ir kā luksusa, un tills viss ir milzī gā s vietā s un ar milzī gu caurumu))). Grī da bija netī ra, jo istabā bija č ī bas. Bet apkopē ja nā ca regulā ri un tī rī ja. Tiesa, uz terases visa pā rē jā gulē ja atkritumi. Atpū ta nav istabā s, tā pē c jū s nevarat tā m pievē rst uzmanī bu. Ē kas 7-8-9 atrodas ā rpus viesnī cas un ja tā s paņ emsiet, tad bū s kā rtī gi jā iet.

Vispā r gribu teikt, ka biju Ē ģ iptē.4 reizes un nebiju domā jusi, ka bū s arī jā raksta negatī va atsauksme. Pirms š ī s viesnī cas vienmē r atpū tā mies lē tā kā s un zemā kas klases viesnī cā s, bet pat tajā s mums viss derē ja un viss bija virsū , nekad nesaindē jā mies vai slimojā m.
Es ieteiktu viesnī cai strā dā t ar personā lu, uzturē t traukus tī rus, apstrā dā t telpas no muš ā m. Ir ļ oti neē rti mainī t koncepciju, piemē ram, pē c brokastī m nekur nevar iekost, uzkodas pludmalē tiek pasniegtas tikai no 13:00, alkohols un dzē rieni no 10:00, graudu kafija no kafijas automā ta ir maksas. , par ko biju ļ oti pā rsteigts. Ir vē lā s brokastis no 11:00 ar picu, burgeriem un citā m lietā m, bet tas ir pie baseina un no pludmales ir tā lu neē rti iet uz to. Piemē ram, Reef Oasis Blue Bay pludmalē no pulksten 11:00 tiek pasniegts alkohols un daž ā das uzkodas, bet dzē rieni tiek pasniegti visu diennakti.

Kopumā viesnī ca zī mē tikai rifu un pludmali. Es atturē tos ieteikt Grand Rotana viesnī cu, pē c kuras pagaidā m esmu pilnī bā atgrū dusi vē lmi lidot uz Ē ģ ipti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu