Lieliska pludmale, ļoti kvalitatīva masāža, Wi-Fi darbojas visā

Rakstīts: 8 marta 2023
Ceļošanas laiks: 2 — 7 marta 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā s ar draugu no 02.03. 23 lī dz 07.03. 23. Neapstrī dama priekš rocī ba, paliekot š ajā viesnī cā : pirmā lī nija, lieliska pludmale. Tī ras smiltis, maiga ieieš ana jū rā , zivis nebaidā s, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli. Brī niš ķ ī gs SPA, visi masā ž as meistari ar medicī nisko izglī tī bu. Spa administrators - Moha? Meds lieliski runā krieviski, ne reizi vien mums palī dzē ja, par ko viņ am no sirds pateicamies! Jā , viesnī cas numuriņ i ir "noguruš i", skapji un durvis nedaudz nobruž ā tas. Bet izcili matrač i, kuriem sā p mugura, to novē rtē s. Wi-Fi darbojas lieliski visā viesnī cā , tostarp pludmalē . Uzturs: zivis, gaļ a, vista / paipalas, viss ir. Dā rzeņ i svaigi un tvaicē ti, sautē ti un biezeni. Augļ i, kū kas. Minimums eļ ļ as, gaļ a tiek pagatavota uz grila, ar ē dienu biju ļ oti apmierinā ta). Desa un siers, protams, ir briesmī gi, bet tā tas ir visur. Tiem, kam patī k pastā vī gi ē st, pludmales bā rs piedā vā gardas picas un hamburgerus. Arī pie baseina kaut ko iedod un ielej, bet mē s tur nekavē jā mies. Restorā nā nav tē jas.
Kafija no rī ta, ir alkohols/dzē rieni, porcijā s pē c izsniegš anas)). Mums pietika. Animatori ir lieliski biedri, es nedomā ju, ka bija tik jautri atpū sties)) pludmalē rī ta vingrinā jumi, golfs, š autriņ as, galda teniss, ū dens aerobika un joga)). Viņ i atpū tā s laimī gi un ar prieku. Es gribē tu atgriezties)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu