Šarmas sirdī

Rakstīts: 12 februāris 2022
Ceļošanas laiks: 30 janvārī — 6 februāris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Ir pienā kusi ziema, kas nozī mē , ka ir pienā cis laiks apmeklē t silto Ē ģ ipti. Aukstam periodam labā k izvē lē ties viesnī cu samē rā mierī gā lī cī . Viena no š ī m vietā m ir Naama Bay. Un mū su izvē le krita uz viesnī cu "Fayrouz resort" 4 *, kas atrodas paš ā lī č a centrā pirmajā lī nijā . Iepriekš viesnī ca piederē ja Hilton tī klam, un tagad tā ir daļ a no Jaz tī kla. Strā dā FB+ sistē mā (pilna pansija, ieskaitot vietē jos alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus). Principā nekā du atš ķ irī bu no mums ierastā "viss iekļ auts" nemanī ju. Ē dinā š ana galvenajā restorā nā trī s reizes dienā , viss garš ī gi un kvalitatī vi. 16-17 ir uzkodas (naš ķ is) restorā nā "Al Fresco".
Teritorija ir liela un ļ oti zaļ a ar vienstā vu kotedž ā m un vairā kā m divstā vu ē kā m. Istabas fonds ir "noguris" un nepiecieš ams remonts, bet gulta tī ra, santehnika darbojas. Viesnī cā ir divi lieli peldbaseini un divi mazi (tikai pieauguš ajiem). Ziemā tiek apsildī ts tikai viens, kas atrodas netā lu no galvenā restorā na "El Wadi". Turpat blakus atrodas bā rs. Strā dā no rī ta lī dz vē lam vakaram. Pludmale atrodas pā ri gā jē ju promenā dei (tā pat kā visas Naamas pludmales). Pludmale ir plaš a un liela, sauļ oš anā s krē sli ir labā stā voklī . Ir "pludmales bā rs", bet par brī vu ir tikai "bezalkoholiskie" dzē rieni - bezalkoholiskie. Ir alkohols, bet par papildus samaksu. Tā pat pludmalē ir volejbola laukums, minifutbola laukums un bē rnu rotaļ u laukums.
Ieeja ū denī ir maiga un smilš aina. Protams, ir skumji ar koraļ ļ iem, bet, ja jū s dodaties pa kreisi uz Novotel Beach, tad varat iepazī ties ar koraļ ļ u rifu iemī tniekiem. Pieredzē juš iem snorkelē tā jiem tas noteikti nav rā dī tā js, bet iesā cē jiem tas tā . Wi-Fi ir vē l viena š ī s viesnī cas "skumja". Bezmaksas ir tikai pie reģ istratū ras un galvenā restorā na (tas viss atrodas vienā ē kā ), un tad tas ir ļ oti lē ns un vienmē r izsit, un jums ir vē lreiz jā iziet cauri autorizā cijai. Tā pē c es tikko nopirku vietē jo "sim karti" un biju informē ts par visiem notikumiem). Animā ciju veic 5 cilvē ku komanda.

Visas izklaides notiek no rī ta pludmalē . Vingrojumi, ū dens aerobika, volejbols u. c. Vakarā animatori izklaidē viesus pā ri ceļ am viesnī cā Charm Dreams - vispirms bē rnu diskotē ka, bet pē c tam tradicionā ls "izrā des laiks", ko veido pieaicinā ti mā kslinieki vai animatori. Teritorijā atrodas arī "Bē rnu klubs" un tai blakus "veselī bas klubā " atrodas trenaž ieru zā le. Viesnī cas personā ls cenš as palī dzē t jebkurā jautā jumā , pieklā jī gs un uzmanī gs. Tieš ā m der atpū tniekiem. Sā kot no viesu nama un beidzot ar apkopē jā m. Paldies)
Rezumē jot: viesnī ca ir cenas un kvalitā tes attiecī ba, lieliska atraš anā s vieta, kvalitatī vs ē diens. Iesaku atpū sties)). Pielikumā video apskats.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu