Faraana Heights Resort 4*– Atsauksmes

135
Novērtējums 5.610
№164 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.6 Numurs
5.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.4 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nabq līča ziemeļu daļā, 27 km attālumā no vecpilsētas. Nāmas līča krastmala un tirgi atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas. Ir pieejami transporta pakalpojumi uz Nāmas līci. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2010. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2015. gadā. Viesnīca sastāv no 2 vai 3 stāvu 20 ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар minicbetka
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ieradā mies 14:00. Viņ i apmetā s uzreiz. Istabas ir plaš as, bet laika sagrautas (santehnika ļ oti sliktā stā voklī ). Par numura maiņ u, protams, prasī s papildus samaksu. Bet bija ģ imenes, kurā m par papildu samaksu iedeva istabiņ as sliktā k nekā bez tā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 14:00. Viņ i apmetā s uzreiz. Istabas ir plaš as, bet laika sagrautas (santehnika ļ oti sliktā stā voklī ). Par numura maiņ u, protams, prasī s papildus samaksu. Bet bija ģ imenes, kurā m par papildu samaksu iedeva istabiņ as sliktā k nekā bez tā s.

Viesnī cas teritorija skaista, liela, viss ziedos un ļ oti krā sains austrumniecisks dizains. Bet tas diemž ē l ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss.

Ja domā jat, ka pē rkat "viss iekļ auts" - tad tas nav par š o viesnī cu, jums tiks piedā vā tas niecī gas brokastis, vē l niecī gā kas pusdienas un tā das paš as vakariņ as. Š eit nav vē lu brokastu un vakariņ u no vā rda "absolū ti". Pā rgulē tas brokastis - viss: gaidiet vakariņ as! Ē diens ir vienā ds. No dzē rieniem: kafija ir problē ma, pastā vī gi plī st kafijas automā ts; sulas - pulveri; gā ze. ū dens (kola, sprite, fanta) vakarā mē dz beigties, tā pat kā alkohols.
Vietē jais alkohols (viskijs, dž ins, rums, degvī ns un alus) tiek liets no pilnas (man iegū ti ļ oti spē cī gi kokteiļ i), iespē jams, tā pē c bā rs lī dz vakaram bija tukš s (lai gan pamanī ju, ka viņ u skapī š os ir pudeles ar man nepiecieš amo saturu). Bā rs atvē rts lī dz 00:00, tad tikai ū dens no dzesē tā ja, bet jā mē ģ ina pameklē t glā zes.

Viesnī cas teritorijā ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmalē nepietiek.

Arī pie bā ra pē c vakariņ ā m nebija pietiekami daudz galdiņ u, tač u tas bija pā ris stundas, tad viesi izklī da.

Pludmale ir smilš aina bez ež iem un koraļ ļ iem (bē rniem, tas tā ). Netā lu atrodas rifs (pa kreisi no pludmales), kur var peldē ties ar masku, ir daudz zivju.

Pludmalē ir bā rs. Dod gā zi. ū dens un alus (pē dē jā vienmē r bija par maz, gaidī jā m 2 stundas).

Animā cija ir atseviš ķ a saruna. Puiš i ir vietē jie, dzī vespriecī gi, laipni, nedaudz runā krieviski, bet pā rsvarā ar viņ iem komunicē ja angliski. Pirmajā s dienā s viesnī cā bija maz viesu un maz animā cijas. Pa dienu visa jautrī ba pludmalē.
Vakarā pie bā ra. Daž reiz teā trī bija konkursi. Diskotē ku organizē jā m paš i.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti netī ra. Istabas arī (3 dienas prasī ja izmazgā t grī das, dzeramnauda nepalī dzē ja), lī dz reģ istratū rā sataisī ja skandā lu - istaba netika iztī rī ta. Uzkopš ana sastā vē ja tikai no saklā tā m gultā m.

Kā du dienu bija strā vas padeves pā rtraukumi. Vakarā gaismas tika pilnī bā izslē gtas. Viņ i mums neatnesa lukturī š us; viņ i izmantoja savus lukturī š us savos tā lruņ os.

Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti (savē jos ņ emt nevar), un tos var mainī t vismaz katru dienu.

Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , ap NEKO!! ! Pludmale nav pirmajā rindā!! ! 10 minū š u gā jiens pa tuksnesi. Bet ir autobuss.

Nobeigumā teikš u, ka sastapā mies ar dzī vespriecī gu viesu kompā niju: vakaros spē lē jā m daž ā das spē les, dziedā jā m, runā jā mies – tas ir pozitī vā kais no visiem svē tkiem.

Un jā , 5 ē ģ iptieš u minū tes ir vismaz 30 minū tes gaidī š anas)))
аватар kucherenkovikki
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, jā ņ em vē rā: 1. Cena (434 USD diviem pieauguš ajiem par 8 naktī m). 2. Pludmale (smilš aina, ieeja jū rā gluda), atrodas netā lu no viesnī cas, var staigā t (800 m) vai braukt ar autobusu, kas kursē ik pē c pusstundas/st. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, jā ņ em vē rā:
1. Cena (434 USD diviem pieauguš ajiem par 8 naktī m).
2. Pludmale (smilš aina, ieeja jū rā gluda), atrodas netā lu no viesnī cas, var staigā t (800 m) vai braukt ar autobusu, kas kursē ik pē c pusstundas/st.
3. Saprā tī gas atsauksmes (tā pē c pē c pā rē jā s es ļ oti gribē ju uzrakstī t detalizē tu apskatu).
Viesnī cā ieradā mies 18:00, lidosta nav tā lu.
Norē ķ ins: mums bija paredzē ta istabiņ a ar skatu uz jū ru, ar atseviš ķ ā m gultā m. Par papildu samaksu (20 USD) viņ i piedā vā ja elegantu istabu ar kopī gu gultu un brī niš ķ ī gu skatu un ļ ā va apskatī t tikai vienu no numuriem (parasto vai eleganto) pirms iekā rtoš anā s. Mē s devā mies uz tā saucamo š iko istabu. Viņ i tam piekrita, tač u nauda vē l nav samaksā ta. Un viņ i to izdarī ja pareizi. Rū pī gi apskatot gultas veļ u un dvieļ us, mē s atklā jā m, ka tie ir tā lu no pirmā svaiguma, kas bija ļ oti apbē dinā ts. Mē s gā jā m un prasī jā m citu istabu, mums piedā vā ja š o izņ emt. Mē s vienojā mies un devā mies vakariņ ā s.
Garastā vokļ a nebija, bet restorā ns un ē diens patī kami pā rsteidza, viss ļ oti garš ī gi, personā ls draudzī gs, rindu nebija. Atgriež oties istabā saskaroties ar jaunu problē mu - durvis neatveras. Pusotru stundu darbinieki mē ģ inā ja to atvē rt, kā rezultā tā viņ i tajā ielauzā s, mē s paņ ē mā m savas mantas un iekā rtojā mies istabā , kas mums bija paredzē ta. Jaunā istaba izrā dī jā s daudz labā ka par "š iku", lai gan gultas bija atseviš ķ as. Tas bija pirmais stā vs, modernā ks televizors, viss kā rtī gs un tī rs. Tas viss ir saistī ts ar to, ka jums nevajadzē tu samierinā ties ar "superior" numuriem, tie visi ir vienā di, atš ķ irī ba ir tikai gultā s. Tī rī š ana turpmā k tika veikta katru dienu, kvalitatī vi, reiz no dvieļ iem izgatavoja sirsniņ as.

Š ī s viesnī cas mī nusi: odi! Tie nav saindē ti, tā pē c labā k ņ emt jebkā dus lī dzekļ us no mā jā m. Istabā ir arī lielas skudras, bet tā s netraucē ja.

Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, apstā dī jumi, puķ es, kaskā des baseini, ko varē tu saskaitī t.
Bija tikai viena apsildā ma istaba, tik silts, ka jau bija karsts)) Teritorija ir sakopta, baseini iztī rī ti, bet atpū tniekiem nenā ktu par skā di bū t nedaudz mazā k cū kā m un atrast vietu savā m krū zī tē m.
Liela viesnī cas priekš rocī ba tā s atraš anā s vietas dē ļ ir skats uz apkā rtni: jū s varat redzē t jū ru, kalnus, tuksnesi, nevis blakus esoš o viesnī cu sienas.
Jū ra ir skaista, pludmale ir smilš aina, ir daudz atkritumu tvertņ u un regulā ri tiek uzkopti darbinieki. Pludmalē ir dzē rienu bā rs.

Ē dieni: brokastis 7:00-10:00, sieri, dā rzeņ i, olu kultenis, daudz daž ā du bulciņ u, nenormā li gardas beļ ģ u vafeles, daž ā di cepumi, sulas, tē ja, kafija no aparā ta (ļ oti garš ī ga); pusdienas 13:00-15:00, vista, liellopu gaļ a, zivis, daž ā di dā rzeņ i, makaroni, rī si, deserti, augļ i (mandarī ni, apelsī ni, gvajava, dateles, melone, banā ni); vakariņ as 19:00-21:00, vista, liellopu gaļ a, zivis, daž reiz burgeri, lyulya, atkal daž ā di dā rzeņ i, bulciņ as, kartupeļ i.
Pusdienā s un vakariņ ā s katru dienu liellopu gaļ a tika pagatavota savā dā k. Ir maš ī nas ar kolu, sprite, fantomu.
Sulas, kafija no automā ta. Alus (pie krā na, jū s varat ņ emt tik daudz, cik vē laties).
Viss ir ā rprā tī gi garš ī gs, diezgan daudzveidī gs, pē c piemaksas var nā kt klā t cik vien tī k, var izņ emt no restorā na. Mē s izņ ē mā m augļ us un redzē jā m, kā citi paņ ē ma pilnvē rtī gas vakariņ as))) Mē s arī izņ ē mā m kaulus kaķ iem, kuru teritorijā ir ļ oti daudz)
Animā cija laba, smieklī gi animatori, rā da katru dienu.

Pā ris reizes bijis bā rā . Viņ i gatavo daž ā dus kokteiļ us, diezgan labus. Neklausieties tajos, kas saka, ka alkohols ir pretī gs un vā jš ! Kad mū s lē ja no pudelē m ar akcī zes marku, parastā alkohola garš a. Alus diezgan vā jš , bet neviens to neš ķ aida, kā var lasī t no citiem, tas tiek liets no pudelē m. Mū zika spē lē galvenokā rt ukraiņ u valodā )

Par ekskursijā m. Mē s aizpildī jā m bezmaksas aptauju no Join Up, bez maksas veikalam Fur Skin, uz Soho laukumu par USD 12 par istabu (ar 5 kuponiem ū denim, kino, dzē rienam, saldē jumam un ū denspī pei), kvadraciklu safari par USD 15.
Mū s apmierinā ja tikai bezmaksas apskats! Tiem, kas ir pirmo reizi, tas noderē s. Kuponi izrā dī jā s galī gi stulbi: iedeva glā zi kolas, pudeli ū dens, lē tu saldē jumu uz kociņ a, vidē jo ū denspī pi, un mē s uz kino negā jā m, jo ​ ​ tā bija reklā ma. Uz Soho labā k brauc ar mikroautobusu un tur naudu tē rē kā gribi. Man vispā r nepatika safari, un š ķ iet, ka tas bija tikai pie Join Up: braucā m ar ā trumu 10-15 km/h, uz bojā gā juš iem kvadriķ iem nevarē ja tikt uz sā niem. Tajā paš ā laikā citas grupas (kuras iegā dā jā s ekskursiju no vietē jiem) brauca kā gribē ja. Bet tā ir katra paš a darī š ana.

Izbraucā m no viesnī cas 01:10, mums piedā vā ja aiziet uz virtuvi, paņ emt ē st un dzert. Atteicā mies, jo kopš vakara bremzē jā m uz ceļ a.

VISPĀ R bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un pā rē jo, iesakā m visiem un domā jam, ka tur atgriezī simies vē l.
Пляж и Очень красивое, чистое море Вход в отель
аватар Anastasija352366
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma. Ieradā mies naktī , bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m. Ē diens labs, viss bija kā rtī bā . Numuri ir nedaudz sliktā stā voklī , bet kopumā nav slikti. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma. Ieradā mies naktī , bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m. Ē diens labs, viss bija kā rtī bā . Numuri ir nedaudz sliktā stā voklī , bet kopumā nav slikti. Teritorija ir ļ oti skaista, viņ iem ir laba pludmale: pontons, smiltis. Vienī gais negatī vais ir tas, ka nav dzī vu koraļ ļ u. Pie viesnī cas bija viens mazs veikaliņ š , par pā rē jiem bija jā brauc uz pilsē tu.
аватар osipaka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rē jie bija apmierinā ti. Un tagad kā rtī bā . Uzreiz brī dinu: rakstī š u daudz un detalizē ti)) Tā tad, izlī gums. Viesnī cā ieradā mies 05.30 no rī ta un tad notika pirmais nepatī kamais pā rsteigums: numuriņ š tiks nokā rtots ne ā trā k par 14. … Tomēr ▾ Pā rē jie bija apmierinā ti. Un tagad kā rtī bā . Uzreiz brī dinu: rakstī š u daudz un detalizē ti))
Tā tad, izlī gums. Viesnī cā ieradā mies 05.30 no rī ta un tad notika pirmais nepatī kamais pā rsteigums: numuriņ š tiks nokā rtots ne ā trā k par 14.00. Tas ir, pē c nakts lidojuma jā gaida vē l astoņ as stundas?!? ! ? ASTOŅ I! ! ! Nu, labi, par 20 USD mē s tikā m izš ķ irti (sā kotnē ji viņ i gribē ja 25 USD).
Bezvadu internets. Maksā ja un velk galvenokā rt reģ istratū rā , daž reiz bija pie baseina, daž reiz istabā .
Istabas. Teikš u uzreiz, jā , viņ i tika nogalinā ti, bet mē s ī paš i neskatī jā mies uz telpas kvalitā ti, agrā k tā nebija (galu galā nakts lidojums liek par sevi manī t). Ū dens tecē ja, bija ziepes, dvieļ i arī , uzlika televizoru un seifu, ok. Atnā cā m pie jū ras, nevis sē dē t istabā . Istaba tika iztī rī ta, gulbji-ziloņ i griezā s, pat ū deni atnesa.
Teritorija. Lī dz brokastī m bija palikusi stunda un devā mies apskatī t teritoriju. Pirmais iespaids BRIESMĪ GS! Kur mē s devā mies?!? ! ? Visur ir izmē tā tas vienreizē jā s lietoš anas krū zes un š ķ ī vji (vē lā k izrā dī jā s, ka tas viss tika noņ emts, tikai nedaudz vē lā k. Starp citu, daž as dienas pirms mū su izbraukš anas sā ka mazgā t bruģ akmens plā ksnes ar ziepē m vai pulveri, vispā r kaut kas putojoš s), ko vē jš dzen, un te pat krū mus un celiņ us laist ar kaut kā diem sū diem. Vispā r noskaņ ojums nulle. . . Tad, kad jau bijā m atpū tuš ies un visu apskatī juš i, teiksim, dienas gaismā , tas bija ļ oti personī gi. Ļ oti neparasts dizains un skaidrs, ka ir ieguldī ts liels darbs un izdoma. Teritorija liela. Ja nemaldos ir pieci baseini, š ķ iet, ka viens ir apsildā ms, bet nepamanī ju, divi bā ri. Centrā lais bā rs, kas ir atvē rts klintī no 10 lī dz 24 un vē l viens no 10 lī dz 17. Starp citu, krū mus laistī ja tikai no mū su viesnī cas puses)) Tā tad, ja jums ir iespē ja izvē lē ties istabu, ņ emiet tos, kas atrodas labajā pusē (ja stā vat ar skatu uz jū ru)
Jū ra. Nolē mā m aizbraukt lī dz jū rai, pabalsts ir pastaigas attā lumā . Un par š o jū ru un pludmali var piedot visu! Ieeja jū rā ir maiga un smilš aina, kā Hurgadā , nekā du akmeņ u un jū ras ež u tev, nekā du kilometru garu pontonu. Turpat malā ir koraļ ļ u rifs. Pludmalē ir bā rs, kas ir atvē rts no pulksten 10 lī dz 17, un no pulksten 13 lī dz 14 viņ i pusdieno. Bā rmeņ a nav un viņ i neko neapkalpo. Dzē rieni, tē ja, kafija, alus (spē cī gos dzē rienus neatpazinu, pludmalē man tos nevajag), starp brokastī m un pusdienā m iedeva meloni. Kopumā viss ir tā , kā man patī k))) Sarkanais karogs karā jas pastā vī gi. Tas ir, iespē jams, kā viņ i to pakarina ziemā , tā pē c tas tiek noņ emts pavasarī . Pirmā s pā ris dienas bija ļ oti stiprs vē jš , bet pē c tam bija pavisam mierī gs. Un, starp citu, lī dz pusdienā m ir mierī gā k, un tad vē jš pastiprinā s. Glā bē ji visu laiku staigā gar krastu un uzmanī gi vē ro, tā lu peldē t neļ auj. Estakā ž u gultas un lietussargi ir noguruš i, bet nav salauzti. Viesnī cas teritorijā labas estakā des gultas. Uz pludmali kursē autobuss, bet var arī staigā t, 3-5 minū tes kurš iet.
Uzturs. Kas attiecas uz 4 * un pat par 8400 UAH. Diviem tas ir lieliski. Brokastis kā ierasts: olu kultenis, vā rī tas olas, piena putra, sieri, desiņ as, desiņ as, jogurti, gurķ i, tomā ti, augļ i, daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu, arī vafeles cepas tieš i jū su priekš ā . Tē ja, kafija, dzē riens no automā ta. Pusdienas: zupa, pā rsvarā dā rzeņ i, makaroni ar dā rzeņ iem, rī si, kartupeļ i, atkal dā rzeņ i, augļ i. Pusdienā s saldumi jau ir kū kas, un ne tikai konditorejas izstrā dā jumi. Es nevaru pateikt, kā tas garš o, man negarš o saldumi un neē du, bet, spriež ot pē c airē š anas veida, tas ir garš ī gi). Un tagad uzmanī ba: pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir zivs, vista un liellopa vai jē ra gaļ a, tas ir, divu veidu gaļ a un zivis. Godī gi sakot, es to neesmu redzē jis katrā piecā . Ja gaļ a un zivis beidzas, viņ i atnes vairā k. Ļ oti garš ī gi greipfrū ti un mandarī ni, arī granā tā boli ir pā rsteidzoš i saldi. Vakariņ as: principā viss ir tā pat kā pusdienā s (pagatavota savā dā k), bet arī grila ē dienkarte. Shawarma, kebabs, cepta vistas vai liellopa gaļ a, jē ra gaļ a. Es to neteikš u katru dienu, bet katru otro dienu noteikti. Pusdienā s un vakariņ ā s alus krā na, stipros dzē rienus neredzē ju. Par alkoholu: kā visur Ē ģ iptē , Turcijā , atš ķ aidī ts un gandrī z vienā da garš a, bet mū sē jie paspē ja nodzerties (vairā kas reizes redzē ju cilvē kus guļ am pie bā ra).
Animā cija. Puiš i-animatori labi pastrā dā juš i, cenš as visu iespē jamo. Un pludmalē , un pie baseina un vakarā teā trī (tā sauc vietu, kur notiek vakara animā cija). Bija arī apmeklē ta diskotē ka. Un ī paš i patika, ka neviens tevi nevelk aiz rokas, ja gribi iet, ja negribi, sē di un skaties))).
Kopsavilkums. Pā rē jie bija apmierinā ti. Par 8400 UAH diviem un no ziemas lī dz vasarai - tas ir chicdos))) Vai es š eit atgriezī š os vē lreiz? Protams, jā! ! ! Vai es kā dam ieteiktu š o viesnī cu? Viss atkarī gs no cilvē ku vajadzī bā m. Ja neesi ī paš i prasī gs, mī li jū ru, mū ziku un vienkā rš u, labu ē dienu - tu esi klā t! ! ! Ja gribi maksā t trī s kapeikas un blakus stā v vergs ar vē dekli un paplā ti ar omā riem, tad labā k paliec mā jā s vai brauc uz Kirilovku. Par to naudu tur pat gaisa kondicionieri nedabū si)))
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No ieguvumiem - ja š eit ē dot ir silts laiks, tad baseinu ir daudz un jū ra nav tā lu. Bet tā kā devā mies un Ē ģ iptē bija diezgan forš i, tad nebija ī paš i ē rti, it ī paš i, ja peldi jū rā . Viesnī cā ir arī brī niš ķ ī gs personā ls. … Tomēr ▾ No ieguvumiem - ja š eit ē dot ir silts laiks, tad baseinu ir daudz un jū ra nav tā lu. Bet tā kā devā mies un Ē ģ iptē bija diezgan forš i, tad nebija ī paš i ē rti, it ī paš i, ja peldi jū rā . Viesnī cā ir arī brī niš ķ ī gs personā ls. Mē s nepiedalī jā mies animā cijā , bet tā bija. Ē diens labs, bet vienmuļ š . Tač u uz š o viesnī cu noteikti jā ņ em lī dzi savi pludmales dvieļ i. Jo tie dvieļ i, kas tiek izsniegti viesnī cā - tie nav mazgā ti, bet vienkā rš i ž ā vē ti un neviens nezina, kas tos agrā k lietoja.
аватар ripli
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ š bija lielisks, tā bija pasaka, un visi pā rē jie viņ u vienkā rš i ķ er. Jā , ir trū kumi, tā da ir Ē ģ iptes mentalitā te. Kas vē las doties uz greznī bu, lai maksā un iet, š ī ir laba budž eta viesnī ca. … Tomēr ▾ Viņ š bija lielisks, tā bija pasaka, un visi pā rē jie viņ u vienkā rš i ķ er. Jā , ir trū kumi, tā da ir Ē ģ iptes mentalitā te. Kas vē las doties uz greznī bu, lai maksā un iet, š ī ir laba budž eta viesnī ca. Teritorijā ir slidkalniņ š , daudz kaskā des baseinu. Patika klusums, milzī gā teritorija un nevienu no atpū tniekiem nevar redzē t, tu staigā pa pustukš o teritoriju. Pat pusdienu laikā pā ris cilvē ku staigā pa taisno cauri zombiju apokalipsei. Klusums, telpa, skaistums. Ļ oti jauks animā ts, tieš ā m asprā tī gs vā rds ir Luka. Ē diens ir fantastisks. Man patika dā rzeņ i un maizī tes, maizī tes ir labā kas nekā tirkī za. Marokas stilā katrā istabā , viss dabī gais koks, marmors.
аватар Valentin196
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies pirmo reizi un neko nezinā jā m, mums piedā vā ja š o iespē ju tū risma aģ entū rā , mē s piekritā m un devā mies. Izlī gums noritē ja labi. Pā rē jais mums patika. Patika teritorija, jū ras tuvums, ē dieni, apkalpoš ana - patika viss. … Tomēr ▾ Mē s devā mies pirmo reizi un neko nezinā jā m, mums piedā vā ja š o iespē ju tū risma aģ entū rā , mē s piekritā m un devā mies. Izlī gums noritē ja labi. Pā rē jais mums patika. Patika teritorija, jū ras tuvums, ē dieni, apkalpoš ana - patika viss. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, gaisa kondicionieris, duš a, tualete, pat TV, es gribē tu vairā k krievu un ukraiņ u kanā lus, lai gan, godī gi sakot, mums nebija laika skatī ties. Animā cija laba, mini disko, aerobika, volejbols, katru dienu vakarā bija vasaras teā tra izrā de.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lai gan neesmu izvē lī gs cilvē ks, man š ķ iet, ka viesnī ca velk trī s zvaigznes. Es ceļ oju ar bē rnu un izvē lē jos smilš u pludmali, kas bū tu netā lu no viesnī cas, un tajā brī dī tas bija pē dē jā brī ž a ceļ ojums. … Tomēr ▾ Lai gan neesmu izvē lī gs cilvē ks, man š ķ iet, ka viesnī ca velk trī s zvaigznes. Es ceļ oju ar bē rnu un izvē lē jos smilš u pludmali, kas bū tu netā lu no viesnī cas, un tajā brī dī tas bija pē dē jā brī ž a ceļ ojums. Protams, baseinus neizmantojā m, jo ​ ​ bija auksts, laikapstā kļ i mū s pievī la, un ir daudz slidkalniņ u un baseinu. Es zinu, ka daudzi lido uz Ē ģ ipti, lai apskatī tu jū ru, skaistas zivis, koraļ ļ us, bet tas tur nav, var sē dē t smiltī s un sauļ oties, ar bē rniem tas ir tas, kas jums nepiecieš ams. Ieeja jū rā bija droš a.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca principā ir normā la. Tikai istabā , tā teikt, gulē ja mē beles un durvis. Bet mums, slē dzot lī gumu, solī ja istabu ar skatu uz jū ru, un mums bija skats uz baseinu. Pludmale skaista, var staigā t. Mē s pat neizmantojā m transfē ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca principā ir normā la. Tikai istabā , tā teikt, gulē ja mē beles un durvis. Bet mums, slē dzot lī gumu, solī ja istabu ar skatu uz jū ru, un mums bija skats uz baseinu. Pludmale skaista, var staigā t. Mē s pat neizmantojā m transfē ru. Un š eit ir patieš ā m skaista jū ra.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta atpū tai. Izcila servisa kvalitā te. Visiem patika. Atrodas 2. lī nijā , bet patiesī bā.1. , pludmale smilš aina, gā jiens 5 min, virtuve kā visā s citā s viesnī cā s. Jauks numuriņ š , virtuve, personā ls, paldies par visu!! ! Man patika viss, tieš ā m! ES iesaku!. … Tomēr ▾ Lieliska vieta atpū tai. Izcila servisa kvalitā te. Visiem patika. Atrodas 2. lī nijā , bet patiesī bā.1. , pludmale smilš aina, gā jiens 5 min, virtuve kā visā s citā s viesnī cā s. Jauks numuriņ š , virtuve, personā ls, paldies par visu!! !
Man patika viss, tieš ā m! ES iesaku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums shurik-zp
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums shurik-zp
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums oksano4ka0909197142
Sakiet lūdzu, ja braucat ar mikroautobusu uz pilsētu, kā jūs atgriežaties?Vai viņiem ir noteikta pietura?Un zvaniet uz viesnīcu?Vai viņi sapratīs, kur mums jāatgriežas? Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
iemiesojums oks-kriska
paldies par atbildēm)
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в северной части района Набк-Бей, в 27 км до Старого города. Набережная залива Наама-Бей и рынки находится в 20 минутах езды от гостиницы. До бухты Наама предоставляются услуги трансфера. Отель впервые распахнул свои двери гостям в 2010 году, а последний ремонт произведен в 2015 г. Отель состоит из 2 или 3-этажных 20 зданий. Гостиница подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 11 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх.
Pludmales apraksts В 800 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Имеется сервис до пляжа. Протяженность пляжа – 150 м. Официально отель находится на второй линии, но перед ним нет других сооружений.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. На территории есть магазины. Стойка регистрации работает круглосуточно.

Ресторан Cascada (7.00 – 10.00,13.00-15.00, 19.00 – 22.00).

4 барa (лобби бар, King Faroq бар 12:00-00:00, 2 бара у бассейна 9:00-00:00).

5 бассейнов (один с подогревом в зимний период).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна без подогрева в зимний период
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Ныряние с маской и трубкой, дартс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 400 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Nabq Road, Sharm El Sheikh, Шарм-эш-Шейх, Египет
Tālruņi: 002- (069) 3710875/76
Tīmekļa vietne: Faraana Heights Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.