VIENA KOPĒJĀ VĪLĪBA

Rakstīts: 14 novembris 2022
Ceļošanas laiks: 31 oktobris — 10 novembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cā ieradā mies 14:00. Viņ i apmetā s uzreiz. Istabas ir plaš as, bet laika sagrautas (santehnika ļ oti sliktā stā voklī ). Par numura maiņ u, protams, prasī s papildus samaksu. Bet bija ģ imenes, kurā m par papildu samaksu iedeva istabiņ as sliktā k nekā bez tā s.

Viesnī cas teritorija skaista, liela, viss ziedos un ļ oti krā sains austrumniecisks dizains. Bet tas diemž ē l ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss.


Ja domā jat, ka pē rkat "viss iekļ auts" - tad tas nav par š o viesnī cu, jums tiks piedā vā tas niecī gas brokastis, vē l niecī gā kas pusdienas un tā das paš as vakariņ as. Š eit nav vē lu brokastu un vakariņ u no vā rda "absolū ti". Pā rgulē tas brokastis - viss: gaidiet vakariņ as! Ē diens ir vienā ds. No dzē rieniem: kafija ir problē ma, pastā vī gi plī st kafijas automā ts; sulas - pulveri; gā ze. ū dens (kola, sprite, fanta) vakarā mē dz beigties, tā pat kā alkohols.
Vietē jais alkohols (viskijs, dž ins, rums, degvī ns un alus) tiek liets no pilnas (man iegū ti ļ oti spē cī gi kokteiļ i), iespē jams, tā pē c bā rs lī dz vakaram bija tukš s (lai gan pamanī ju, ka viņ u skapī š os ir pudeles ar man nepiecieš amo saturu). Bā rs atvē rts lī dz 00:00, tad tikai ū dens no dzesē tā ja, bet jā mē ģ ina pameklē t glā zes.

Viesnī cas teritorijā ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmalē nepietiek.

Arī pie bā ra pē c vakariņ ā m nebija pietiekami daudz galdiņ u, tač u tas bija pā ris stundas, tad viesi izklī da.

Pludmale ir smilš aina bez ež iem un koraļ ļ iem (bē rniem, tas tā ). Netā lu atrodas rifs (pa kreisi no pludmales), kur var peldē ties ar masku, ir daudz zivju.

Pludmalē ir bā rs. Dod gā zi. ū dens un alus (pē dē jā vienmē r bija par maz, gaidī jā m 2 stundas).

Animā cija ir atseviš ķ a saruna. Puiš i ir vietē jie, dzī vespriecī gi, laipni, nedaudz runā krieviski, bet pā rsvarā ar viņ iem komunicē ja angliski. Pirmajā s dienā s viesnī cā bija maz viesu un maz animā cijas. Pa dienu visa jautrī ba pludmalē.
Vakarā pie bā ra. Daž reiz teā trī bija konkursi. Diskotē ku organizē jā m paš i.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti netī ra. Istabas arī (3 dienas prasī ja izmazgā t grī das, dzeramnauda nepalī dzē ja), lī dz reģ istratū rā sataisī ja skandā lu - istaba netika iztī rī ta. Uzkopš ana sastā vē ja tikai no saklā tā m gultā m.


Kā du dienu bija strā vas padeves pā rtraukumi. Vakarā gaismas tika pilnī bā izslē gtas. Viņ i mums neatnesa lukturī š us; viņ i izmantoja savus lukturī š us savos tā lruņ os.

Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti (savē jos ņ emt nevar), un tos var mainī t vismaz katru dienu.

Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , ap NEKO!! ! Pludmale nav pirmajā rindā!! ! 10 minū š u gā jiens pa tuksnesi. Bet ir autobuss.

Nobeigumā teikš u, ka sastapā mies ar dzī vespriecī gu viesu kompā niju: vakaros spē lē jā m daž ā das spē les, dziedā jā m, runā jā mies – tas ir pozitī vā kais no visiem svē tkiem.

Un jā , 5 ē ģ iptieš u minū tes ir vismaz 30 minū tes gaidī š anas)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu