cerības ir realitāte

Rakstīts: 13 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 26 maijā — 3 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū tā s no 26.05 - 03.06.
Pirmais punkts viesnī cas izvē lē bija smilš aina pludmale, jo lidojā m ar bē rniem. Atsauksmes, video un apskatus ī paš i nelasī jā m - bet velti . . Ekskursiju nopirkā m iepriekš par naudu, tā pē c pazaudē jā m - jo pirms lidojuma bū tu bijis lē tā k.
Mū su ceļ ojums tika sabojā ts uzreiz pē c ieraš anā s lidostā , jo visa dokumentu aizpildī š ana, kontroles izieš ana - viss gā ja galos, mē s ar 2 bē rniem, ratiem un mantā m diez vai varē jā m tikt lī dz pē dē jam. Viesnī cā nav wi-fi, tā pē c uzreiz nolē mā m lidostā iegā dā ties SIM karti. Tač u gids mums to neļ ā va, iegrū dams autobusā , kurš it kā tagad izbrauks, un MELOJOT, ka to var viegli iegā dā ties viesnī cā .

Pē c ieraš anā s par 10 USD tikā m iekā rtoti istabā . Visticamā k, š ī s ir vispopulā rā kā s ē kas, blakus dvieļ u izsniegš anai un centrā lajam baseinam, jo ​ ​ viņ i par tā m daudz raksta pā rskatos.
- Istaba neizskatā s slikti, tač u tā ir ļ oti nolaista. . Tas rada kontrastu starp marmora virsmā m uz skapja un zem izlietnes - un netī ro, sarū sē juš o tualetes podu. Mū su duš a bija salū zusi, tai vienkā rš i nebija ieslē gš anas roktura, bet bija iesprū dis spraudnis, uz kura tai, rokturim, bija jā turas. Ū dens ir vasarī gs, ja tas ir normā li pieauguš ajam - vannojā m bē rnu ar traku raudu. Pē c tam meita ne reizi nav gribē jusi iet baseinā , un viņ a nenā ca tuvā k par metru jū rai.
Istabas uzkopš ana katru dienu, gultas veļ as maiņ a (pē c pieprasī juma) un dvieļ i. Mū su istabiņ ai vajadzē ja bū t 3+1, patiesī bā - 2 vienvietī gas gultas, kuras tika saliktas vienā un saliekamā gulta - uz š ī tehnikas brī numa gandrī z negulē jā m, č etri saspiedā mies uz 1 gultas.
- Uzturs. Restorā ns atrodas vienu lī meni virs baseiniem un ē kā m, tā pē c katru reizi maratonu izturē jā m, kā pjot pa kā pnē m (ja ar ratiem, tad divtik "ē rti").

Sā kumā mums bija ļ oti ierobež ota ē dienkarte. Laikam tā pē c, ka tū ristu bija maz. Ierodoties cilvē kiem, pē c 3 dienā m sā kā s lielā ka vai mazā ka daž ā dī ba. Ē diens bez volā niem, tā da paš a veida. Bē rniem - skumjas. Nav ko ē st bez tī riem rī siem un vistas. Kā dreiz bija dā rzeņ u biezeņ zupa, bez pipariem un sā ls(kas ir super, sā lī jā m), meita ē da ar prieku, otrā dienā deva zupu ar garš vielā m, Gribē ju ē st bē rnu, bet ak vai. . Paņ ē mā m lī dzi (katram gadī jumam) graudaugus, augļ u biezeņ us, jogurtus - ar to principā barojā m meitu. Daudz rullī š u, reizē m bija garš ī gi saldumi un svaigi augļ i.
– Jū ra ir lieliska. Caurspī dī gs ū dens, smilš aina pludmale, ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem, bet tie atrodas tā lu no ū dens. Sē ž ot ē nā , es neredzē ju, kā mans vī rs peldē ja ar savu meitu, jo jū ra š ķ ita nedaudz zemā ka, un saulriets nebija redzams smilš ainā kalna dē ļ . Brauciet ar autobusu apmē ram 7 minū tes, ejiet kā jā m - tas ir, ja nav bē rnu, jo jums ir jā apiet ž ogs, un tas ir apmē ram 20 minū tes, karstums, smiltis un tā lumā redzamā jū ra kā mirā ž a. . ) )))
- Animā cija - nevajag gaidī t labu un aizraujoš u, jo jauni puiš i animatori spē lē vienu un to paš u mū ziku, tā s paš as dejas un laika ir tik maz, ka 21.30 jau mierī gi liekam gulē t bē rnus)
- Daudz odu. Tieš ā m daudz. Bū tu jauki pievienot pā ris bildes ar man un 1.5 gadī ga bē rna sakostā m kā jā m ar sarkaniem plankumiem, virs kurā m pusi nakts sē dē ju un š ausmā s domā ju ko ar to darī t. . Bet uzvarē ju Nerā dī t fotoattē lu, ceru, ka mums bija tā da reakcija. Mū su fumigators tos neņ ē ma, 2 veidu pshikalki arī daudz nepalī dzē ja. Es kaut kur lasī ju, ka viņ i iesaka iegā dā ties viņ u moskī tu š ķ ī vjus...Mē s vakaros sē dē jā m uz balkona, vicinā dami rokas un raustī jā m kā jas)))

- Zā dzī ba. Tā tad nekaunī gi nozagt mobilo telefonu, visa autobusa priekš ā , var bū t tikai ļ oti riskants vadī tā js. 2 dienas nervozi un skandā li, nebeidzami braucieni uz reģ istratū ru un sarunas ar apsardzes vadī tā ju, vadī tā jiem un pat viesnī cas ī paš nieku, draudi izsaukt policiju - deva rezultā tu. Telefons bija izmests ļ oti bā lā veidā , salauzts un bez maciņ a. Viņ i gribē ja izņ emt SIM karti, bet acī mredzot ne visi tur zina, ka parastos mū sdienu tā lruņ os tā jau sen ir pazudusi zem akumulatora. . )) Tagad mē s remontē jam, par 1000 UAH - mē s ilgi atcerē simies)
- Internets ar viņ u SIM karti lielā koties ir paredzē ts tikai tū lī tē jiem ziņ ojumiem. Pā rē jais ē d megabaitus un nepietiek 7 dienu lietoš anai. Pā ris reizes ieslē dzā m multenes, kā rezultā tā - pē c 2 dienā m bija jā papildina karte. Interneta ā trums ir labs, pat labā ks nekā daž reiz Kijevas reģ ionā )))
- Ekskursijas - viesnī ca ir dā rga. Uz Soho laukumu devā mies ar taksi, 10$ turp un atpakaļ . Dodieties uz vecpilsē tu. Ir viņ u vietē jie mikroautobusi, 1 USD par diviem, bet brauciens uz turieni bū s garš . Viesnī ca joprojā m piedā vā puikam viņ a ekskursijas, mans vī rs brauca ar kvadracikliem - man patika. Bet noteikti paņ emiet lī dzi ū deni un š alli uz sejas. Viņ i to pā rdod uz vietas, tas ir dā rgi.
Kopē jais iespaids var teikt labs, bijā m uz jū ru))), tač u vairā ku nianš u dē ļ š o viesnī cu nevienam neieteiksim. Tas neattaisno savas izmaksas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu