droši vien pasliktinās

Rakstīts: 21 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 18 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū ties puisis. Tā bija mana pirmā reize Ē ģ iptē . Diezgan ā tri tikā m apsē duš ies. Viņ i nebija apmierinā ti ar istabu: logi izskatī jā s uz citā m istabā m (ja vē laties skatu uz baseinu, maksā jiet 5 USD dienā ). uzreiz pamanī jā m, ka seifs nav kā rtī bā (remontē ts pē c mū su lū guma. seifs darbojas ar baterijā m, kuras nekas nefiksē , proti, stipri aizcirtot durvis, riskē jat uz visiem laikiem atstā t tur savas dā rgā s mantas : D ), tad pamanī jā m, ka nav silta ū dens — mums paskaidroja, ka vajag kā du minū ti izlaist auksto, tad istabā nā ks karsts, pretī gs apgaismojums (uz lū gumu ievietot spuldzī ti atbildē ja duš as telpa, bet tas situā ciju neglā ba. griestos uz 3 spuldzī tē m, pietiek ar vienu knapi izbalē juš u gaismiņ u, tā viņ i domā ), mē beles istaba veca bet kā rtī ga, liela ē rta gulta, kondicionieris, TV, mazs ledusskapis

Ē diens ir labs, izsalcis neizbrauksi.

No augļ iem deva meloni, apelsī nus, pā ris reizes arbū zu un dateles. atš ķ aidī tas sulas.

Baseins ir tī rs un atvē rts lī dz saulrietam. Kur jā bū t dž akuzi, tikai bē rnu baseinam.
ir 2 bezmaksas bā ri (viss iekļ auts). Viens pie baseina, otrs - netā lu no reģ istratū ras,

Rē ķ inī jies ar labu animā ciju un ļ oti velti. Animatori neko nedarī ja. Viņ i prot tikai smaidī t un ieslē gt mū ziku.

Lī dz pludmalei ejiet 15 minū tes, tur ir maksas bā rs. Ir pienā cis laiks lietussargiem doties pensijā . Varat staigā t lī dz tuvē jā m pludmalē m un atrast tur koraļ ļ us, lai snorkelē tu.

Istaba bija labi iztī rī ta.
Lī dz vakaram siltais ū dens reizē m kaut kur pazuda.

Wi-fi ir maksas, SIM karti nopirkā m tirgū.
Pirmajā dienā.3 spē lē ja biljardu bez maksas, pē c tam administrators nolē ma, ka viņ am par spē li jā iekasē.5 USD stundā.
Pie baseina varat spē lē t galda tenisu. mē s nespē lē jā m, jo ​ ​ š is galds nav ē nā . Viņ i deva bumbu spē lē t basu vai volejbola laukumā.
Ja starp atpū tniekiem satiec kā du krievu, tad ļ oti paveicas, apkā rt ir tikai arā bi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu