Naama Blue Hotel 3*– Atsauksmes

24
Novērtējums 6.310
№148 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.1 Numurs
7.3 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.9 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no vecpilsētas, Naama līcī. Tā atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā no iepirkšanās centriem Genena City un Royal Market. Šarm eš Šeihas pilsētas centrs atrodas 7 km attālumā. Atklāta 2002. gadā, pēdējā daļēja rekonstrukcija notika 2014. gadā. Piemērots budžeta jauniešu brīvdienām, kā arī romantiskam vai ģimenes ceļojumam.Vairāk →
аватар naikoelena
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ceļ ojumu kompā nijas mā jaslapā tika izvē lē ta kā budž eta variants atpū tai ar 4 gadus vecu bē rnu. Pa nakti apmetā s 1. stā va istabiņ ā . Mē beles ir vecas, bet viss darbojas. Numurā ir ledusskapis, televizors ar 1 krievu kanā lu TNT, seifs, kondicionieris. … Tomēr ▾ Viesnī ca ceļ ojumu kompā nijas mā jaslapā tika izvē lē ta kā budž eta variants atpū tai ar 4 gadus vecu bē rnu. Pa nakti apmetā s 1. stā va istabiņ ā .
Mē beles ir vecas, bet viss darbojas. Numurā ir ledusskapis, televizors ar 1 krievu kanā lu TNT, seifs, kondicionieris. 2 dvieļ i uz pieauguš o, bē rniem netika doti. Jauka satī na veļ a un pū kaini dvieļ i. Vannas istabā ir mazs pakaramais, lai izž ā vē tu peldkostī mu.
Istabas uzkopš ana katru dienu. Veļ a un dvieļ i netika mainī ti 6 dienas.
Pludmales dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bē rnam tie netika izsniegti.
Wifi tikai reģ istratū rā , lē ns.
Teritorija kopta un sakopta, ziedos.
Personā ls gandrī z nerunā krieviski, angļ u valoda ir laba. Nebija nekā du dzeramnaudu izspieš anas vai problē mu. Draudzī gi puiš i.
Mums patika ē diens, viss ir garš ī gs, ī paš i zupas un konditorejas izstrā dā jumi. Pavā ri ir lieliski.
Vivas pludmale ir pilnī gi smilš aina, maza. Tiem, kas ierodas pulksten 10, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Labā k ej agri. Jū ra ir pā rsteidzoš a, zivju bari peld tieš i zem kā jā m.
Vispā r par tik smieklī gu cenu (43 tū kstoš i par trim) dabū jā m lielisku atvaļ inā jumu.
аватар marjana.fridman
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s viesnī cā.5 dienas degš anas tū rē . Arā bu/Ē ģ iptes kontingenta vidū bija viens eiropietis. Sā kumā bija nedaudz neē rti, bet pē c tam pieradu un pat iepatikā s. Arā bi uzvedā s ļ oti pieklā jī gi, sievas nekliedz uz vī riem, neviens neceļ traci, kā mū su tautas sabiedrī bā . … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā.5 dienas degš anas tū rē . Arā bu/Ē ģ iptes kontingenta vidū bija viens eiropietis. Sā kumā bija nedaudz neē rti, bet pē c tam pieradu un pat iepatikā s. Arā bi uzvedā s ļ oti pieklā jī gi, sievas nekliedz uz vī riem, neviens neceļ traci, kā mū su tautas sabiedrī bā . Bē rnu ir daudz, bet trokš ņ u maz - parasti labi bē rni. Apkalpoš ana teicama, visi ļ oti draudzī gi, vienmē r palī dzē ja visos jautā jumos. Istaba ir netī ra, bet, kā es saprotu, Ē ģ iptē tā ir norma. Pats mazliet uzkopju un normā li nakš ņ oju. Kondicionieris un seifs darbojā s pareizi, nebija fē na. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, vienkā rš i katrs ē diens ir ideā ls. Labi pavā rs. Baseins mazs un netī rs, nekad neesmu tur peldē jusies. Pastaiga lī dz pludmalei apmē ram 10 minū tes centrā , diezgan jauki. Vivas pludmalē arī ir tikai arā bi un viņ i visi uzvedas ļ oti pieklā jī gi. Sanā ca ar mani nobildē t bē rnus : -D Rets viņ iem ir gaiš s cilvē ks.
Kopumā iespaidi no viesnī cas ir lieliski, kā arī no Š armas un no visiem ē ģ iptieš iem. Viņ i ir draudzī gi un atvē rti, ja izturas humā ni. Iesaku viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, pē c tam palasī jā m atsauksmes. . . patiesī bā acī mredzot daudz kas ir mainī jies, viesnī ca man ļ oti patika, bijā m apmierinā ti! … Tomēr ▾ Nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, pē c tam palasī jā m atsauksmes. . . patiesī bā acī mredzot daudz kas ir mainī jies, viesnī ca man ļ oti patika, bijā m apmierinā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар emelina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pludmale. Izbaudī ja Noria pludmali, septiņ as minū tes gā jienā no viesnī cas pa ielu, sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi bez maksas. Pludmale ir tī ra, saulriets jū rā ir skaists. Netā lu atrodas koraļ ļ u rifs ar zivī m. … Tomēr ▾ Pludmale. Izbaudī ja Noria pludmali, septiņ as minū tes gā jienā no viesnī cas pa ielu, sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi bez maksas.
Pludmale ir tī ra, saulriets jū rā ir skaists. Netā lu atrodas koraļ ļ u rifs ar zivī m. Ir pontonu tilti, pie kuriem pietauvojas laivas, bet no tiem nav dubļ u. Uz ū dens vienkā rš i jā bū t uzmanī giem.
Izmitinā š ana. 20 dolā ru kukulis reģ istratū rā nelī dzē ja, mani ievietoja klibā kajā s istabā s. Nedarbojas gaisa kondicionieris, nav karstā ū dens, saplī suš as spuldzes, nav vadī bas paneļ u, ir prusaku klā tbū tne. Svē tku laikā divas reizes pā rcē lies. Ja gribi labu istabiņ u, tad jā iegriež as ē kā , kurā atrodas reģ istratū ra, tur ir izmitinā ti tikai savē jie. Ā rkā rtē jos gadī jumos jū s varat reģ istrē ties 2. vai 3. stā vā . Pelē ka veļ a, nepietiek dvieļ u,
Uzturs. Diezgan labs karsto ē dienu klā sts (vistas, zivis, liellopu gaļ a), konditorejas izstrā dā jumi un augļ i.
Viesnī ca atrodas blakus populā rajai Naama Bay iepirkš anā s ielai. Visu var nopirkt lē ti.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca! Man patika! Jā , man bija jā maksā.10 dolā ri par normā lu istabu, bet tas ir patieš ā m labs)))) Ē diens ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Par 3 zvaigznē m esmu ļ oti apmierinā ts! Kluss, ē rts, un atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no Naama Bay centra! Ja vē laties cenas un kvalitā tes kombinā ciju, š ī viesnī ca ir laba izvē le. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca! Man patika! Jā , man bija jā maksā.10 dolā ri par normā lu istabu, bet tas ir patieš ā m labs)))) Ē diens ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Par 3 zvaigznē m esmu ļ oti apmierinā ts! Kluss, ē rts, un atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no Naama Bay centra! Ja vē laties cenas un kvalitā tes kombinā ciju, š ī viesnī ca ir laba izvē le.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
23. decembrī ierados ar š armu. Atpū tos š ajā nož ē lojamajā viesnī cā . Lai arī izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, negaidī jā m, ka tā das sū das notiks. Pirmkā rt, istabā nebija ne deklarē ta balkona, ne ledusskapja. … Tomēr ▾ 23. decembrī ierados ar š armu. Atpū tos š ajā nož ē lojamajā viesnī cā . Lai arī izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, negaidī jā m, ka tā das sū das notiks. Pirmkā rt, istabā nebija ne deklarē ta balkona, ne ledusskapja. par karsto 2 ē dieni: vista un zivs. garnē kartupeļ us un makaronus, principā nekā dus salā tus. ja gribi normā li paē st, maksā.20 dolā rus un tev pagatavos diegu. viesnī ca ļ oti netī ra. mē beles š ausmī gas. pludmale ir tā lu no restorā ns, viss ir jauki pludmalē . Š ajā gadī jumā , nopirkuš i kolas pudeli, policisti to atņ ē ma, atsaucoties uz to, ka dzert var tikai no glā zē m. Vienī gais pluss š ai viesnī cai ir tas, ka tā atrodas Naama Bay. Forš a vieta. sū di. godī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар griwa2712
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena visiem!! ! ! Atpū tā mies viesnī cā no 2011.11. 07. lī dz 2011.11. 15. kopā ar jaunu vī rieti. Mostrevel tū risma operators. Mū s sagaidī ja lidostā , pavadī ja uz Mostrevel zī mola komfortablu autobusu un aizveda uz viesnī cu! Ceļ š prasī ja nedaudz laika, jo viesnī ca atrodas gandrī z blakus lidostai. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!! ! ! Atpū tā mies viesnī cā no 2011.11. 07. lī dz 2011.11. 15. kopā ar jaunu vī rieti. Mostrevel tū risma operators.
Mū s sagaidī ja lidostā , pavadī ja uz Mostrevel zī mola komfortablu autobusu un aizveda uz viesnī cu! Ceļ š prasī ja nedaudz laika, jo viesnī ca atrodas gandrī z blakus lidostai. Ierodoties viesnī cā , sā kā s reģ istrē š anā s procedū ra, reģ istratū rā strā dā ļ oti nekaunī gi cilvē ki, viņ i uzreiz sā ka ubagot no mums naudu. Pē c tam, kad es uztaisī ju akmens seju, liekot saprast, ka viņ i naudu nesaņ ems, viņ i man parā dī ja ar roku uz dī vā na, tad sē di un gaidi. Bija jā dod uz ķ epas 10$, ko darī t, nesē dē t recepcijā , nav skaidrs cik ilgi. . . kā acī s pazibē ja $, tā uzreiz arā ba sejā parā dī jā s smaids un tika atrasts cipars. tieš i tur !! !
PRO NUMURS:
Telpas ļ oti netī ras, visur putekļ i, nav izmazgā ta grī da. Ir nobruž ā ts galds un divi krē sli, kas ļ oti skaļ i grab, ja tos pakustina! Divas atseviš ķ as gultas, blakus salauzti naktsskapī š i. Istabā praktiski nav gaismas - intī ma, tā pē c vakarā nevar lasī t grā matu))). Atseviš ķ i es vē lē tos pastā stī t par vannas istabu, kas apvienota ar tualeti. Tas ir kaut kas! ! Nav paredzē ts vā jprā tī gajiem. Duš ā praktiski nav ū dens spiediena, daž reiz tas notiek 4 sekundes un atkal nav ū dens. Ū dens auksts!!! ! ! 8 dienas nebija karstā ū dens. Rū dī ts!! ! ! Man ir gari mati, gandrī z neiespē jami tos izmazgā t. . . Tualetē katru otro reizi noskaloju poda, vienmē r nebija ū dens un tecē ja. . . Fē na nav, tā pē c uzreiz ņ em savu. Gultas veļ a un dvieļ i saplī suš i un pelē ki, š ķ iet, ka nav mazgā ti.
Numuros nav balkonu! Un atverot logus ielido odi, kuru ir ļ oti daudz un neļ auj naktī s gulē t, labi, ka vispirms izlasī ju atsauksmes un paņ ē mu lī dzi raptori un tabletes. Bez viņ a nav ko darī t!
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, saklā ta gulta un salocī ti dvieļ i, tā arī visa tī rī š ana.
Mū s nenozaga. Visu naudu un dokumentus glabā ju koferī ar kombinē to slē dzeni.
Istabā s nav ledusskapju!
PAR Ē DIJU:
Ē diens ir vienmuļ š . Bet tu nepaliksi izsalcis. Vispā r nav slikti! Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Augļ u praktiski nebija. Gaļ u un zivis izsniedza mazos gabaliņ os.
PAR VIESNĪ CAS TERITORIJU:
Teritorija neliela, pagalmā vairā ki galdi ar mī kstiem spilveniem, dī vā ni (suns vienmē r gulē ja uz viena no tiem, un bija neapmierinā ts, ja tika ieņ emta viņ a vieta) Pagalmā var uzpī pē t ū denspī pi par 2$. Bet ā rā ū denspī pe ir daudz labā ka. Baseins ir mazs, bet labs. Bā rs pie baseina, kur bez maksas var paņ emt degvī nu, dž inu, viskiju, alu. Viņ i arī izsniedza dvieļ us. Vispā r viesnī cā nav ko darī t. Var tikai vakarā uzpī pē t ū denspī pi un papļ ā pā t, jo viņ i pat mū ziku neieslē dz!
PRO VIESNĪ CAS ATRAŠ ANĀ S VIETA:
Tas ir milzī gs viesnī cas pluss! Atrodas blakus noslogotā kajai Naama Bay ielai. Visas ballī tes tiek rī kotas š ajā ielā . Daudz ū denspī pes bā ru, kur varat sē dē t un smē ķ ē t ū denspī pi par USD 1. Daudz klubu. Netā lu no tirgus. Un turpat blakus ir Confur veikals - aā mū su piecinieks, tur viss ir daudz lē tā ks nekā lielveikalos.
PRO BEACH:
Pirms doš anā s uz pludmali, reģ istratū rā jā paņ em biļ ete bezmaksas piekļ uvei pludmalei. 2 pludmales, no kurā m izvē lē ties. Vē jš un dzī vī ba. Mē s devā mies uz vivu. Sauļ oš anā s krē slu kvalitā te ir sliktā ka. Bet skats skaists – var redzē t jū ru. Un pa vē ju var redzē t kaimiņ u krastu un jū ra nav redzama. Smilš ainas pludmales. Tī ra jū ra. Ir koraļ ļ i, kur var snorkelē t un redzē t zivis.
PAR EKSKURSIJĀ M:
Gids viesnī cā tie ir 2 reizes dā rgā ki. Iznes ā rā . Ne no kā nav jā baidā s. Mē s paš i pā rbaudī jā m. Blakus mū su viesnī cai. Ir biroja zvaigznes lī dzdalī bnieks/menedž eris Adriano. Ļ oti atbildī gs cilvē ks, mē s viņ u pā rņ ē mā m. Viņ š mums deva labas atlaides. Krieviski runā još ie gidi. Nu, es domā ju, ka viņ š tevi noķ ers pa ceļ am uz pludmali). ) Tu viņ am nepaiesi garā m.
PAR VIESNĪ CAS PERSONĀ LU:
Mums ļ oti patika viss viesnī cas personā ls! Ahmeds ir š efpavā rs pie baseina, jautrs puisis, ļ oti sabiedrisks! Suleimans ir bā rmenis pie baseina, ļ oti laipns un izpalī dzī gs. Mahmeds, Mahmuds. . un daudzi citi puiš i! ! ! Visi ir brī niš ķ ī gi!! ! ! Ja tu ar viņ iem labi sazinā sies, viņ i tevi mī lē s un izturē sies pret tevi ļ oti labi ! ! ! Tā pē c netaupiet viņ iem smaidu!!! !
Kopumā viesnī ca vilks trī s rubļ u banknoti. Mē s samaksā jā m par 8 dienā m 2.000 par diviem. Jā ņ em vē rā , kā du naudu maksā par viesnī cu. Domā ju, ka tas ir santī ms. . . Tā pē c arī pieprasī jums no viesnī cas ir tā ds pats. Ja jau esat bijis Ē ģ iptē.4 un 5, tad nevajag tē rē t nervus uz 3, labā k ietaupiet. Biju 4 un 5, bet attiecī gi maksā ju vairā k. Vispā r viņ š savu naudu attaisno. Ja es atkal lidoš u uz Ē ģ ipti, es atkal doš os uz š o viesnī cu. Lē ti un jautri. Lai visiem labas brī vdienas!
аватар
Pē c ieraš anā s SHARM EL SHEIKH BAY VIEW HOTEL 3 * reģ istratū rā uzreiz paziņ oja, ka: "Laba istaba - 10 $" Es to iedevu bez jautā juma, es zinu par š o praksi. Tas, kuru mē ģ inā ja iepotē t kā labu - izrā dī jā s ar skatu uz betona sienu, uzreiz palū dza nomainī t bez ievā kš anā s, citā labā istabā nestrā dā ja kondicionieris, logs neaizvē rā s ( "nodalī juma" sistē ma) vai no viena vai otra sā nos bija 20 cm sprauga, un duš ā aizkaru vietā karā jā s tik pā rsteidzoš s netī rs eļ ļ as audums, turklā t visam, gultas veļ a bija skaidri izmantota, viņ i man teica. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s SHARM EL SHEIKH BAY VIEW HOTEL 3 * reģ istratū rā uzreiz paziņ oja, ka: "Laba istaba - 10 $" Es to iedevu bez jautā juma, es zinu par š o praksi. Tas, kuru mē ģ inā ja iepotē t kā labu - izrā dī jā s ar skatu uz betona sienu, uzreiz palū dza nomainī t bez ievā kš anā s, citā labā istabā nestrā dā ja kondicionieris, logs neaizvē rā s ( "nodalī juma" sistē ma) vai no viena vai otra sā nos bija 20 cm sprauga, un duš ā aizkaru vietā karā jā s tik pā rsteidzoš s netī rs eļ ļ as audums, turklā t visam, gultas veļ a bija skaidri izmantota, viņ i man teica. lai kaut kā pā rnakš ņ otu, jo svaigs bū s tikai rī t, kas dabiski izraisī ja emociju vē tru no manas puses un lai tikai nomierinā tu č ī kstē š anu treš ajā piegā jienā , vē l bija izmazgā ti, bet ne izgludinā ti palagi un spilvendrā nas. Pē c nakš ņ oš anas, odu sakosts, kas naktī ielidoja pa logu, kā rtē jo reizi paskatoties uz aizkaru vannas istabā un saprotot, ka neko nevaru darī t, vē rsos pie gida Mohameda Zedana (? ) Man š ķ iet tas ir viņ a vā rds, vienī gais kā rtī gais cilvē ks visā š ajā birojā . Nez kā pē c pie paš as pirmā s viņ a uzacu kustī bas bija vē l viens labs cipars. Mana problē ma ir tā , ka es atnā cu viena. Mani nekā di nevarē ja izmitinā t divvietī gā numurā , lai gan viesnī ca bija ne vairā k kā.20% pilna. Tā da sajū ta, ka darbinieku ir vairā k nekā viesu. Ē diens nav ī paš i labs: ko viņ i vakar neē da, to š odien pabeigs. Tā pē c es nezinu, ko domā t, bet es atgriezos ar dizentē riju. Ē da tikai viesnī cā . Ū deni dzē ru tikai no pudelē m vai no dzesē tā ja restorā nā . Tagad saprotu, ka vajadzē ja kaut reizi redzē t, kā ds ū dens tur tiek pildī ts. Varbū t runa ir par ledu, kas sakrā jas kokteiļ os virs glā zes lī meņ a, nevar saprast, no kā da ū dens tas ir. Un tas arī rada daudz jautā jumu "Viss iekļ auts" tieš i š ajā BAY VIEW HOTEL 3*. Naudu paņ ē ma kā nā kas, bet es recepcijas bā rā neko no alkohola nepaspē ju izmē ģ inā t, jo Rum-Cola sastā vē ja tikai no kolas, Š ķ idrums pē c krā sas atgā dina Rumu bez alkohola absolū ti! ! ! Un baseina bā rā tika paziņ ots, ka par brī vu ir tikai viens kokteilis, un viss sekojoš ais - par $$. Bū tu labā k, ja paziņ otu - 3 ē dienreizes dienā un viss bū tu savā s vietā s. Ū dens pudelē s dzerš ana viesnī cā starp ē dienreizē m nebija atrodama! ! ! Un tas ir "ALL INC" -???!! ! Viesnī cas darbinieki ir tikai arā bi, tad kā das var bū t pretenzijas uz numura uzkopš anu vakar 06.11. 2011 atgriezā s dzimtenē no Sarkanā s jū ras krasta. Nav animā cijas. Ilgas ir mirstī gas. Viesnī cai praktiski nav teritorijas, pie ieejas neliels pagalms, baseins. Atrodas 10 min gā jiena attā lumā no jū ras. Pludmale VIVA diezgan sakā rtota, nav tā lu jā brauc, samē rā tī ra. NEKAD NEIETEIKŠ U Š O VIESNĪ CU NEVIENAM
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Diemž ē l tikai tagad izlasī ju atsauksmes. . . Un cik tā s bū tu noderī gas pirms viesnī cas izvē les. . . Viesnī ca patiesī bā ir rā pojoš a izgā ztuve, ļ oti netī ra, tarakā nu blaktis, vispā r nesaprotu kur sanitā rijas stacija meklē. … Tomēr ▾ Diemž ē l tikai tagad izlasī ju atsauksmes. . . Un cik tā s bū tu noderī gas pirms viesnī cas izvē les. . . Viesnī ca patiesī bā ir rā pojoš a izgā ztuve, ļ oti netī ra, tarakā nu blaktis, vispā r nesaprotu kur sanitā rijas stacija meklē...ja tā da vispā r eksistē š ajā valstī! ! ! Briesmī ga apkalpoš ana, pastā vī ga izspieš ana. Nesā m lī dzi naudu, un satiktie puiš i tika atstā ti istabā , kā rezultā tā pietrū ka 100 dolā ru. . . Viss bija š ausmī gi, lai gan mū s Maskavā pasniedza kā parastu viesnī cu. Gultas veļ a, dvieļ i saplē sti, nesaprotamā krā sā , numuriņ i vienkā rš i rā pojoš i bomž i!! ! Pludmale ir 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, un pat ū deni nedod par velti, kā pā rē jā s lietā s , nav pat ū dens paš ā s istabā s, nemaz nerunā jot par ledusskapi, fē nu un daudz ko citu, ko esmu redzē jis citā s pat trī s zvaigž ņ u viesnī cā s. Ē diens vienmuļ š un š ausmī gs! Nevienam neieteikš u braukt uz š o viesnī cu! ! ! Tas tieš ā m ir jā slē dz. Normā lā m atsauksmē m neticu, tā s nevar bū t! Satikā m daudz atpū tnieku, visi bija š ausmā s! Es domā ju, ka pozitī vas atsauksmes raksta viesnī cas menedž era sieva krieviete ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir š ausmī ga! Telpas ir ļ oti netī ras, personā lam nav laika tī rī t, ir kaut kas interesantā ks, piemē ram, kā pt savā s mantā s..... Mē s neesam vienī gie, kas zaudē juš i simts dolā rus, un pierā dī t neko nav iespē jams, apkalpojoš ais personā ls izliekas, ka nerunā krieviski un vienkā rš i tevi nesaprot ! ! ! Istabā bija salauzts gandrī z viss, tualetes pods, slē dž i, izdeguš as spuldzes, izmazgā ta un saplē sta gultas veļ a un dvieļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga! Telpas ir ļ oti netī ras, personā lam nav laika tī rī t, ir kaut kas interesantā ks, piemē ram, kā pt savā s mantā s..... Mē s neesam vienī gie, kas zaudē juš i simts dolā rus, un pierā dī t neko nav iespē jams, apkalpojoš ais personā ls izliekas, ka nerunā krieviski un vienkā rš i tevi nesaprot ! ! ! Istabā bija salauzts gandrī z viss, tualetes pods, slē dž i, izdeguš as spuldzes, izmazgā ta un saplē sta gultas veļ a un dvieļ i. . . Jū ra ir 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, kad laiks ir normā ls, š ķ iet, ka nav tā lu, bet pie +50, kad bijā m, jau bija ļ oti nogurdinoš i garā m kaitinoš ajiem ē ģ iptieš iem..... Visai viesnī cai ir tikai viens fē ns, ko izsniedz administrators, kurš nekavē jas pie katras izdevī bas pastā vī gi lū gt jums "mazo atlī dzī bu"..... Istabā nav ledusskapju, kad ar skandā lu prasī jā m, mums atnesa nelielu ledusskapi, kurā bija trī s mazas ū dens pudelī tes, kuras arī nopirkā m par savu naudu, jo š ajā viesnī cā viņ i netiek ielaisti..... Vispā r par viesnī cas eksotiku varu runā t ilgi, bet labā k uz citu viesnī cu! ! ! Ja lasiet pozitī vas atsauksmes par Bay View Hotel, tad neglaimojiet, tā s raksta š ī s viesnī cas menedž era sieva krieviete! Lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums olgensh
Es nezinu, vai ir vērts ņemt līdzi fke
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 7 км от Старого города, в бухте Naama Bay. Он находится в 2 минутах ходьбы от торговых центров Genena City и Royal Market. Расстояние до центра города Шарм-эль-Шейх составляет 7 км. Открыт в 2002 году, последняя частичная реконструкция прошла в 2014 году. Подойдет для бюджетного молодежного отдыха, а также для романтической или семейной поездки.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от международного аэропорта в Шарм Эль Шейхе.
Pludmales apraksts Гости отеля пользуются пляжем Viva Beach, который находится в 700 м от гостиницы. Трансфер до пляжа не предоставляется. Бар на пляже – платно. Полотенца можно взять из отеля. Вход в море – песчаный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В распоряжении гостей большой бассейн с террасой для загара и шезлонгами. В баре у бассейна, работающем в дневное время, можно заказать напитки. В лобби-баре в течение всего дня подают напитки и коктейли, а в главном ресторане сервируют «шведский стол». Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле проводится прямая трансляция спортивных мероприятий, тематические вечера, играет живая музыка.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 114 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (пустой), сейф, балкон. Ванная комната с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese King Abdullah St, Naama Bay, Sharm El Sheikh
Tālruņi: +20 69-360-1012
Tīmekļa vietne: Naama Blue Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.