Viss ir šausmīgi

Rakstīts: 3 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs — 1 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Sā kš u ar reģ istrē š anos - piedā vā ja divas blakus istabas, kuras ir labā kā s viesnī cā.8 personā m, par ko vajadzē ja uzdā vinā t. Kā vē lā k izrā dī jā s, visi cipari ir vienā di!! !
Istaba atbilst objektos redzamajai fotogrā fijai, bet visas mē beles ir pabeigtas. Izskatā s, ka kopš.2003. gada nekas nav remontē ts. Santehnika man neļ ā va gulē t ilgā k par vienu nakti. Mū su istabas atradā s pirmajā stā vā .
Virspusē ja tī rī š ana, visur citu mati, staigā t tikai apavos!! !
Tī rī š ana notika vairā kas reizes istabā , paš i prasī jā m ū deni, prasī jā m dvieli, 1 reizi tika uzklā ti ž elejas.

Atpū tnieki pā rsvarā ir arā bi un nekrievi. Viņ us ciena. Viņ iem visur deg zaļ ā gaisma. Peldieties baseinā viņ u halā tos. Un bē rni ar apdeguš iem pleciem bija aizliegti, viņ us izsvieda ā rā .
Vakarā peldē ties baseinā bija aizliegts.
Internets tikai reģ istratū rā . Noķ ert viņ u nebija iespē jams. Bija jā pē rk SIM karte internetam.
Ē diens amatierim, dzē rieni arī . Viss pikanti, jē li kartupeļ i. Ē d tikai restorā nā , neko nevar izņ emt. Bē rni paņ ē ma apelsī nu, atdeva, teica, ka tur ir iekš ā . Lai gan arā bi visu izturē ja un neko viņ iem neteica.
Sulas ir yuppie, var dzert ū deni, sprite.
Visi kokteiļ i ir no yuppie un sī rupa - dzī vā s krā sas. Alkohols ir briesmī gs.
Neviens bē rnus neredz. Bē rns varē tu 20 minū tes nostā vē t pie ū dens un atgriezties bez nekā .
Nebija jū ras velš u. Augļ u izvē le nav lieliska. Tikai kū kas un smalkmaizī tes bija ļ oti garš ī gas.
Ē st vajag uzreiz, citā di vē lā k izvē les nebū s.
Izbraukš ana plkst. 12.00 un nogriezta rokassprā dze. Vairs nav iespē jams. Izlidojā m 18.30. tā pē c gaidī jā m reģ istratū rā lī dz 15.00 autobusu. Pusdienā s restorā nā tika nodroš inā ti to saraksti, kuri var nā kt paē st. Mē s bijā m 8 cilvē ki - viens numurs tika ievadī ts, viens nebija.
Jū ra ir skaista, bet ar bē rniem tur nevar peldē ties. Rifi, tad nolaiš anā s atklā tā jū rā . Uz jū ru bijā m tikai 2 reizes, un tā visu dienu bē rni bija baseinā . Izvē le nav liela. Slī dkalniņ š uz baseinu atrodas netā lu no restorā na.
Plusi: skaista viesnī cas zaļ ā zona, veģ etā cija, skaista jū ra un zivis
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu